Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Letadlo se s námi řítí k zemi: My nic, to Putin! volá kapitán a posádka. Tankují zelenou lež. Dobře proškolení Jakešem. Hanička Jandejsek. Ideově vypečený rohlík. Troufne si Čupr na Němce? Vyměňme pilota! Bojkot!

Letadlo se s námi řítí k zemi: My nic, to Putin! volá kapitán a posádka. Tankují zelenou lež. Dobře proškolení Jakešem. Hanička Jandejsek. Ideově vypečený rohlík. Troufne si Čupr na Němce? Vyměňme pilota! Bojkot!

22. 2. 2024

Tisk článku

Zdeněk Koudelka žasne, jak skvěle současní papaláši aplikují žvásty těch předlistopadových o tom, že za jejich neschopnost mohou protistátní živly a vyzývá k bojkotu Čuprova Rohlíku

Premiér Petr Fiala a ministr zemědělství Marek Výborný se našli v ideologických klišé komunistického režimu. Po desetiletí byly zesměšňovány výroky ideologů marxismu-leninismu, které symbolizoval Miloš Jakeš či Vasil Biľak. Typickým příkladem těchto ideologických žvanilů bylo označovat veškerý odpor proti vládnoucí skupince za akce nezodpovědných živlů či proamerických přisluhovačů.

pp

Proškolení Jakešem

Fiala a Výborný jako kdyby vyšli z ideologického školení starého režimu. Jen pojem živly nahradili slovem dezinformátoři a slovo proamerický zaměnili za proruský. Podstata je však stejná. Držitelé moci, proti kterým se projevuje ve společnosti veřejný odpor, což je v demokracii normální, nejsou schopni hledat vinu u sebe, ale svádějí ji na cizí vliv, své odpůrce zesměšňuji, dehonestují a snaží sem je i kriminalizovat.

Vrcholem slov Miloše Jakeše z jeho projevu na Červeném hrádku 17. 7. 1989 byla slova o holce Haně Zagorové, která hodně vydělává. Snažil se tak na základě závisti vybudit nenávist proti Haně Zagorové, která se podepsala pod protivládní výzvu Několik vět. Obdobně Výborný se snažil využít závist a naladit veřejnost proti organizátorům protivládní zemědělské demonstrace. Ale i bohatí mají právo dát najevo vládě, že vládne blbě.

pp

SLEDUJTE: Nepodvolený Z. J. v centru dění: Byla "Operace traktory na Prahu" úspěšná? Lžou média o odjezdu "nespokojených"? Co s Agrární komorou? Co to udavač Vondra přinesl na Primu? Co se ztvrdlým Rohlíkem? Co chystají zemědělci dál?

Vyměňme pilota

Situaci odpovídá to, co Miloš Zeman psal v roce 1989 ve svém článku Prognostika a přestavba v Technickém magazínu. Naše země je letadlo, které se řítí k zemi, a buď se podaří vyměnit pilota (vládu) nebo havarujeme.

Děkuji Zdeňku Jandejskovi, blogeru Vidlákovi a všem zemědělcům, kteří ukazují, že je třeba vyměnit pilota. Velmi děkuji, že za hlavní problém dneška označili Green Deal, zelený úděl, který škodí nejen zemědělcům, ale i průmyslu a nám všem. Jde o největší rozkrádačku srovnatelnou jen s poválečným a následným komunistickým znárodňováním.

Zelený úděl Evropské komise a komunismus má společný základ v tom, že samy sebe prohlašují za vědecké, vycházející z teorií klimatického alarmismu či vědeckého komunismu. Obě jsou to však ideologie pavědecké, kdy určitá fakta míchají se smyšlenkami. V podstatě jejich údajná vědeckost vychází z víry, že to, co tyto teorie říkají a předvídají o budoucnosti, je správné a jinak to nebude. Ideologie se halí do roucha víry jako novodobé kacířství. Ideologie komunismu i klimatického alarmismu není vědou, ani náboženstvím.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Chudým brát, bohatým dávat

Porovnáme-li komunistický experiment se zeleným údělem, mají společnou snahu o okradení lidí. Ovšem zatímco komunisté zcizovali majetek podnikatelům, propagátoři zeleného údělu systémem emisních povolenek, energetických daní, zákazem či omezováním levných technologií, jako spalovací motory, rabují majetek všech, včetně chudých. Takto zcizené peníze jsou pod dozorem Evropské komise přihrávány omezené skupince vybraných příjemců, ať jsou to výrobci tzv. obnovitelné energie, elektroaut či vlastníci zděděných objektů v rámci lidovecké dotace oprav dům po babičce. Prostě formou daní a dalších plateb jsou okrádáni všichni ve prospěch nemnoha.

Ministr Výborný odmítl odstoupení od politiky zeleného údělu, tím se přihlásil k největší zlodějně po roce 1989. Vláda, která realizuje kvůli ideologii politiku okrádání, je objektivně vláda zlodějů. Zatímco Fialova vláda patolízá zničující politice zeleného údělu, zemědělci se této politice postavili. Je to šance, jak se zachránit, když pilot v podobě vlády ztratil schopnost pilotovat. Je to šance postavit se zelenému údělu jako obrovské zlodějně a omezování svobody lidí.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Na Němce si netroufne?

Majitel rozvážkového obchodu Rohlík.cz Tomáš Čupr oznámil bojkot zemědělských výrobků společnosti Rabbit Zdeňka Jandejska, protože organizoval protest zemědělců 19. 2. 2024 v Praze. Čuprovi jde prý o principy a je proti formě protestů.

Jsem zvědav, jak se Čupr zachová v případě polských zemědělců, kteří blokují hranice s Ukrajinou a vyhazují náklady ukrajinského obilí, německých zemědělců, kteří s traktory protestují v hlavním městě Berlíně i jinde. Vyřadí jejich výrobky i výrobky francouzských, belgických, holandských a španělských zemědělců, kteří také protestují, z nabídky Rohlíku?

Chce-li skutečně Čupr být principiální, zachová se stejně jako k Rabbitu i k protestujícím zemědělcům ze zahraničí. Pokud takto jedná jen vůči domácímu zemědělci, protože by si v Německu, Belgii ani v Polsku takové jednání k tamním zemědělcům nedovolil, hodnotím to jako zbabělé. Na Jandejska dělá ramena, ale na Němce si netroufne. Ti by jej hnali. Bude Čupr principiální nebo zbabělý?

Už si neobjednám nic od společnosti Rohlík.cz, která vystupuje proti svobodě demonstrovat proti Fialově vládě a rozhodla se bojkotovat zemědělce za organizaci protivládního protestu.

Bojkot za bojkot.

A co vy?

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky