Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Opulentní večeře protiruské koalice: Fiala a další šílenci se domlouvali, jak zničí své země. Proč bez USA? Nechtějí Třetí světovou. Jaderná evropská je naopak OK. Macron nemá ani na Alžír. Rusko jde dál. Putin v klidu. Nespěchá.

Opulentní večeře protiruské koalice: Fiala a další šílenci se domlouvali, jak zničí své země. Proč bez USA? Nechtějí Třetí světovou. Jaderná evropská je naopak OK. Macron nemá ani na Alžír. Rusko jde dál. Putin v klidu. Nespěchá.

27. 2. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš komentuje včerejší pařížské setkání koalice válečných pomatenců a gaučových generálů, plánujících kvůli svým hasnoucím světovládným ambicím uvrhnout alespoň Evropu do jaderné apokalypsy - čemuž nadšeně asistuje zakomplexovaný hlupák Fiala a jeho zdejší komplici, včetně Pavla 107

Francouzský prezident Macron, včera večer, po poradě s mnoha bitvami ostříleným českým válečníkem Petrem Fialou a jemu podobnými evropskými gaučovými generály, začal z Paříže vykřikovat, že se u něj při večeři smluvila 9-tá koala několika válkychtivých zemí. Ta prý vyzbrojí Ukrajinu zbraněmi dlouhého a středního doletu, a když to na porážku Putina nebude stačit, 9-tá koala nevylučuje, že její vojska napochodují na Ukrajinu, a do Ruska, udělat tam pořádek.

Varování Babiše, Fica, i Orbána, že se někteří vysoce postavení evropští magoři chystají letos do vánoc rozpoutat jadernou řež s Ruskem, se tak ukázala jako pravdivá.

pp

Napoleon na Rusa bez Washingtonu?

Večeře to byla podivná. Na hostině 9-té koaly trůnil Fiala na čestném místě hned po boku nového francouzského Napoleona Macrona Šíleného, asi aby všem Francouzům bylo jasné, že se za ně bude mít v plánované válce, kdo obětovat. A naopak Washington včera pro jistotu celému světu diplomaticky ukázal, že s Macronovou partou, co se při opulentních večeřích domlouvá, jak zničí svět, nehodlá mít nic společného. A tak na Macronův hodokvas 20 předsedů vlád a ministrů zahraničí pro jistotu vyslal jen Jamese O’Briena, všem diplomatům celého světa známého jen jako asistent ministra zahraničí USA pro záležitosti Euro-Asie.

Nikdo tak nebude moci říkat, že na večeři u Macrona, kde se smluvil jaderný konec Evropy, byl nějaký oficiální představitel USA, který má pravomoci domlouvat něco tak smrtelně závažného, jako je vyslání západních vojsk na Ukrajinu, a jako jsou dodávky zbraní dlouhého a středního doletu na ostřelování vnitřního území Ruska.

Aby nikdo nebyl byl na pochybách, proč Macron večerní party 9-koaly svolal, vyrazil z Londýna na hostinu tamní ministr zahraničí James Cameron. Ten je známý hlavně tím, že mu neunikne žádný velký kšeft, který by se vyplatil. Když byl donucen složit úřad britského premiéra, dal se okamžitě do služeb čínských komunistů, a dělal jim lobbistu na Srí-Lance a v dalších chudých zemích Asie a Afriky, a přesvědčoval místní vladaře, jak se vyplatí, brát si čínské půjčky, a platit jimi čínské investice.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

To je, panečku, svadra!

Vydělal si přitom prý slušné jmění, a země jako Srí-Lanka se ještě teď z jeho doporučení nemohou vzpamatovat. Prachy především, bylo motto včerejší večeře, a že to může skončit III. světovou válkou, žádného vůdce 9-koaly nezajímá.

U jednoho stolu tak zasedl Petr Fiala, který se dušuje, že by s Číňanem žádný obchod nikdy neuzavřel, a který Číňany stejně jako Rusy z údajně bezpečnostních důvodů vyrazil z tendru na jadernou elektrárnu v ČR  - a čínský lobbista Cameron, který Číňany přesvědčil, aby do britské jaderné energetiky investovali a na stavbě britských jaderných elektráren participovali. A dokonce jim jednu, z části, i prodal.

Macron, který byl ještě před pár měsíci označován za Putinova muže v Evropě č.1, najednou otočil, a staví se do role Ochránce Evropy a Ukrajiny před Ruskem. Jak jsme nedávno popsali v několika analýzách o ruské operaci “Žabák”, Macron letos přišel o všechny významné francouzské “kšefty” v Africe, které byly založeny na nelítostném drancování tamního nerostného bohatství za pár centíků.

Vypravil se proto do střední Asie, protože Francie potřebuje obrovská kvanta levného uranu, a protože mu vzbouření afričtí generálové loni v létě oznámili, že od nich uran už jedině za “poctivé kanadské ceny”. Když z návštěvy zemí střední Asie Macron odjel domů, tamní vladaři urychleně vyházeli všechny své generály, kteří se motali okolo západních vojenských škol, a na jejich místa dosadili jen generály s ruským a nebo iránským vojenským vzděláním.

pp

Čtěte ZDE: Rusko postupuje: Rakety ničí i cíle v týlu kyjevského režimu. Série nočních úderů po celé linii fronty. Zelenský propadá panice a plácá nesmysly. Fico se děsí, co chystají hlavouni EU v Paříži: Ani Slovák na Ukrajinu! Raději odstoupím!

Napoleon Macron "Šílený"

Macron tak pochopil, že ani ve Střední Asii mu pšenka nepokvete, a stal se proto přes noc zavilým nepřítelem Putina. Francii jde o přežití. Francouzský automobilový průmysl se hroutí z čínských dovozů, francouzské farmy krachují z přívalu levné brazilské, ukrajinské a argentinské produkce. Francouzské jaderné elektrárny založené na africkém uranu za 10% světové ceny se rozpadají a nejsou peníze na jejich opravu. Francouzský zbrojní průmysl není schopen porazit ani ruskou, ani americkou konkurenci, a to se na trh tlačí Čína, Brazílie a Indie.

Sečteno podtrženo – Francie potřebuje vyrábět aspoň zbraně pro Ukrajinu, ale někdo je musí Francii zaplatit, protože Ukrajina nemá čím. Bylo třeba shromáždit podobné zbrojní lobbisty, kterým se doma hroutí ekonomika, a vymyslet plán, jak nechat zbraně proti Putinovi zaplatit nebohé unijní Evropany.

Na výrobě granátů 155mm a levných dronů se nezbohatne. Přidaná hodnota je nízká, musí se vyrábět masově, je třeba spousta ocele a střelného prachu, výbušnin a elektřiny, a to vše podražilo, a v Evropě ani nejsou lidi, ani továrny, aby masovou produkci zahájili.  Na čem se ale vydělat dá, jsou nové dalekonosné a přesné rakety. Když udeří, je z toho mediální senzace.

Aby udeřily, je třeba miliard, protože jsou drahé. Jejich výhoda spočívá v malosériové výrobě s obrovským ziskem. Co na tom, že milion dronů zabije tisíckrát víc Rusů než tisícovka raket, když milion videí z dronů žádný volič neshlédne ani za celý život, ale sto úspěšných zásahů dalekonosnou raketou se mu vryje do paměti! Účastníkům večeře 9-koaly jde především o byznys a o voličské hlasy.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Macron včera oznámil, že společně se členy 9-koalice dodá na Ukrajinu rakety, které mohou zasáhnout hloubku ruského území, a když to nebude na porážku Putina stačit, vyšle západní vojska do války s Ruskem. USA se od schůzky diplomaticky distancovaly – O’Brien. Protože může nastat jaderná válka, a té se chtějí USA za každou cenu vyhnout. Pokud Putin zaútočí jadernými zbraněmi na Evropu, v odvetě za Macronovy akce, Washington se rozhodně angažovat nebude.

Jenže jaderný potenciál Francie a Británie je směšný. Putin má 5977 jaderných hlavic, od malých, které spolehlivě vyhladí Jihlavu, střední, které vyhladí Brno, až po velké, které vypaří úplně celou Prahu. Paříž má 290 hlavic a Londýn 250 hlavic. Krom hlavic na jaderných ponorkách jsou ale k ničemu, protože letadla, která by je svrhávala, k cíli nedoletí. A jaderné rakety evropských ponorek, jak se tento týden provalilo, jsou zřejmě k ničemu.

V Británii nastalo pozdvižení, nově modernizovaná ponorka v jižním Atlantiku vypustila cvičnou raketu, aby se vše vyzkoušelo, a ta po pár metrech letu spadla do moře. Vyšetřování provalilo, že předchozí test dopadl ještě hůř. Raketa vypálená z Jižního Atlantiku ke Grónsku si to v půli cesty rozmyslela a namířila si to na USA. Musela být zničena. Vše se utajovalo, ale marně. Miliardy liber investic dokázaly, že britská jaderná síla je nebezpečnější pro USA, než pro Rusko.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Macronův Fiala, Fialův Macron

Naštěstí Macrona nelze brát vážně. Loni na podzim taky vyhrožoval, že vybombarduje Niger, když bude nucen stáhnout z jeho území své vojáky. V tom okamžiku se ozval Alžír, a ptal se, zda to myslí vážně. Macron neodpověděl, a potichu stáhnul vojáky z Nigeru. Protože Alžírsko je dnes, až na jaderné zbraně, silnější než Francie, a jeho letectvo a raketová vojska jsou postavena tak, aby mohla udeřit na jižní Francii. Loni na podzim se opět potvrdilo, že Macron rád hlasitě vyhrožuje, ale potom jako zpráskaný pes raději zaleze do boudy, a na nic si nevzpomíná.

Podle washingtonských analytiků včerejší pařížská večeře “nezmírnila obavy, že přísun pomoci na Ukrajinu brzy vyschne”, a “silná slova, která na konferenci padla, pokud se nenaplní, vyvolají konec nadějím”. Celý diplomatický svět zná Macrona jen jako velkého fantastu, který toho mnoho namluví, ale nic nevykoná. A Češi už stejně tak vědí, jak opačně dopadají sliby Petra Fialy.

Proto raději vojenského realistu Babiše, než válečného avanturistu Fialu. Ostatně ve stejné době, kdy Fiala s Macronem spřádali v Paříži své plány, jak z blbosti rozpoutat III. světovou válku, rakouský kancléř Nehammer oznámil, že mír na Ukrajině nelze dosáhnout bez přímého zapojení Putina do mírových rozhovorů. A to je něco, čemu chce trio Fiala, Lipavský, Pavel zabránit za každou cenu.

pp

 

Proč tak šílejí, je jasné: Situace na bojišti se kyjevskému velení stále více vymyká z rukou. Elitní 47. ukrajinská brigáda Magura vyzbrojená tanky M1Abrams utrpěla při pokusu stabilizovat frontu po úprku elitní brigády AZOV 3 z Avdějevky značné ztráty, včetně tanků M1 Abrams, na které včera Rusové pořádaly hony drony. A vyklidila pozice ve třech vesnicích západně od Avdějevky. Ruští výsadkáři zahájili pronásledování ustupujících Ukrajinců, a těsně v patách za nimi vstoupili do dalších vesnic.

Situace západně od Avdějevky stále více připomíná situaci těsně před rozpadem kohezní linie obrany. Ústupový boj je považován za nejtěžší formu boje. Rusům se tak rýsuje příležitost postoupit o desítky kilometrů vpřed.

Zda ji využijí je sporné, protože Putin je velmi opatrný a nerad riskuje. Těsně před volbami nechce výrazné ztráty, a za Avdějevkou na západ není pár desítek kilometrů žádná lokalita, jejíž osvobození by vyvážilo velké ztráty.

Pokud se ukrajinská obrana sama nerozpadne, Rusové do voleb nebudou pospíchat.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky