Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Gatesovo „digitální ID“: Brusel otevřel dokořán bránu otroctví. Jak konečně zničit nepodvolené. Peněženka? Ne, okovy. Ochromit život neposlušným. Jdou dál než Hitler a Mao. Projdou jim jejich zločiny proti lidskosti?

Gatesovo „digitální ID“: Brusel otevřel dokořán bránu otroctví. Jak konečně zničit nepodvolené. Peněženka? Ne, okovy. Ochromit život neposlušným. Jdou dál než Hitler a Mao. Projdou jim jejich zločiny proti lidskosti?

4. 3. 2024

Tisk článku

Baxter Dmitry přináší informace z bruselského tělesa, které si mystifikačně říká "Evropský parlament", kde se dosluhující většinová mafie globalistů pokouší ruku v ruce s Gatesem a Schwabem ještě narychlo nadiktovat členským státům další děsivé "normy" k úplnému existenčnímu zničení nepodvolených

Globalistický miliardář Bill Gates požaduje, aby i ostatní světové vlády následovaly příklad Evropské unie a Indie a schválily jeho systém „globálního digitálního ID“, který má v sobě zabudované funkce určené k vyloučení lidí z účasti ve společnosti, pokud nebudou dodržovat globalistickou agendu.

pp

Dosluhující Evropský parlament minulý týden ještě rychle oficiálně schválil „Evropskou peněženku digitální identity“, čímž položil základy pro čínský systém sociálního kreditu, který trestá vyloučením ze společnosti ty, kteří se rozhodnou nedodržovat vládou stanovená pravidla.

Eva Vlaadingerbroeková na sociální síti X (bývalý Twitter) zveřejnila následující status:

„Evropský parlament včera oficiálně schválil „Peněženku evropské digitální identity“.  Třebaže tvrdí, že to bude dobrovolné – podobně jako tvrdili, že očkovací covid pasy budou dobrovolné – tento systém je položením základů pro státní dohled na způsob čínských sociálních kreditů.

Cílem Evropské unie je, aby digitální identifikaci používalo do roku 2030 až 80% obyvatelstva v téměř každé oblasti života – od cestování přes sociální média, přihlašování na internetu, návštěvy lékaře až po veřejnou dopravu. Vaši digitální peněženku budete potřebovat v podstatě všude.“

SEJDEME SE V PONDĚLÍ, NEPODVOLENÍ!

Protiproud TV v pondělí 4. 3. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu  šéfredaktora Protiproudu Petra Hájka s věrnými čtenáři a diváky, při níž diskutuje, odpovídá na dotazy, názory a dopisy "tvrdého jádra" nepodvolených 

Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Útok proti nepodvoleným na široké frontě

V rámci příprav na tento nový systém se Řecko stalo prvním státem EU, jehož vláda minulý týden začala zpřístupňovat občanům "digitální identifikační karty".

Globální elita v minulosti vždy popírala, že plánuje zavést digitální identifikaci lidí. Každého, kdo se odvážil odhalit jejich plány, označovala za „konspirační teoretiky“, které je třeba na sociálních sítích umlčet a v některých případech je dokonce uvrhnout do vězení.

Dnes si však již sundali masky a otevřeně komunikují své spiknutí proti lidstvu.

Technologie digitální identity, která je známá jako eID, poskytne politické elitě v Evropské unii pravomoc zmrazit bankovní účty lidí, zabránit jim v nákupu letenek, potravin, základních životních potřeb a jakýmkoli smysluplným způsobem existovat ve společnosti.

„Digitální identita není jen pas, který budete mít ve svém iPhone ve formě digitálního pasu. Zahrnuje téměř vše, co o vás vláda chce vědět,“ vysvětluje Eva Vlaadingerbroeková.

Jdou dál než Hitler a Mao

„Hlavním smyslem toho všeho je – a doufám, že to lidé konečně začnou uvědomovat – že vás vláda může kdykoli zablokovat. Budete-li si chtít koupit například burger, na obrazovce pokladny vyběhne červená výstraha, že transakce byla zamítnuta. Totéž se stane v případě, když si třeba budete chtít koupit jízdenku, případně cokoliv jiného, co se vláda rozhodne pro vás znepřístupnit.”

„Už se s ničím netají, jsou naopak úplně otevření, pokud jde o jejich zvrhlé cíle,“ pokračuje Vlaadingerbroeková. „Měli bychom také my brát jejich slova velmi vážně. A říct hlasitě „Ne, za žádnou cenu!“. Měli bychom okamžitě vypoklonkovat tyto nové komunisty. Měli bychom jim říct Vypadněte z mého soukromého života, nenechám vás sledovat, co jím a kam chodím.

Globální elita je odhodlána posunout autoritářství na zcela novou úroveň, daleko přesahující všechny obdobné pokusy v Hitlerově Německu nebo Maově Číně.

Co donedávna označovali za "konspirační teorie", teď už rozjeli naplno: Schwabovo Světové ekonomické fórum (WEF) přišlo od září se sérií článků, které prosazují zavedení žaláře zvaného digitální identita. WEF ujišťuje, že nová „bezhotovostní společnost a digitální ID" budou veřejností vřele přivítány, neboť prý jde o „technologii vyžadující nulové technické znalosti“.

Samozřejmě, všechno udělají za nás - včetně přibouchnutí dveří vězeňské cely. A my jim prý ještě poděkujeme.

Opravdu si myslí, že jsme všichni úplně hloupí?

Opravdu věří, že jim jejich zločiny proti lidskosti projdou?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky