Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

19. 3. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš přináší zdrcující fakta, která ukazují, že Čína vytlačuje Západ z trhů nejen v digitálních technologiích a vysvětluje, proč Macron a další žvanilové tolik potřebují vyrazit proti Rusku na Ukrajinu, aby zakryli skutečné důvody pádu Západu do jámy - kterou si sám vykopal

Vladimír Putin po svém očekávaném a jasném zvolení prezidentem Ruska na další období řekl: Čína se rozvíjí mílovými kroky, a co je velmi důležité, struktura ekonomiky se v Číně mění směrem k inovacím. A my se snažíme o to samé. Dosáhneme společných úspěchů ve prospěch ruského a čínského národa.

Putin tak nejen potvrdil pevnou čínsko-ruskou alianci, ale komentoval také nejnovější drtivý úder, který Čína zasadila obchodním gigantům Londýnu, Paříži a Washingtonu. Úder to byl tak drtivý, že vyděšený Macron ihned naléhavě svolal parlament, a nechal ho odhlasovat pokutu 10 EUR na každý čínský módní výstřelek, který by si jakýkoli Francouz chtěl v budoucnosti koupit.

pp

Smrtelný úder Číny západnímu módnímu byznysu

Pokud začnete přemýšlet – Proč Macron naléhavě svolal parlament, a nechal francouzské poslance uvalit pokutu 10 EUR na každé čínské tričko, kalhoty či kalhotky, rychle zjistíte, že Číňané za poslední dva roky vytlačili tradiční západní módní značky Nike, Adidas, H&M a Zara z trhů v USA i v EU, a ovládli tak obchod s módou v roční hodnotě přes 100 miliard USD ročně, (2.3 bilionu korun), který má mnohem větší hodnotu, než představuje vývoz všeho zboží a služeb z celé Evropy do Indie.

Pouhé dvě čínské módní značky Shein a Temu tak loni samy “ukradly” západním módním konglomerátům jejich tradiční roční zisk ve výši 25 až 30 miliard dolarů jen z prodeje módních výstřelků v Evropě a USA, a prodeje Shein i Temu trvale stoupají. Desítky miliard dolarů zisku a daní tak už neputují do francouzských, španělských, britských a amerických soukromých kapes a státních pokladen, ale do Číny. Tento čínský zisk z prodeje módního zboží Shein a Temu v EU a USA ve výši 25 miliard EUR ročně je dvakrát vyšší, než celá 1. února 2024 slavně v Bruselu schválená letošní finanční a válečná pomoc celé EU Ukrajině!

Tento smrtelný úder lukrativnímu západnímu byznysu – módním značkám, které draze přeprodávají levný asijský textil – je dalším z drtivých úderů Číny, které byly, podobně jako údery elektromobily a 5G řídící systémy, dosaženy ne levnou pracovní silou, ale vědecko-technickým pokrokem, a o to je to horší.

NENECHTE SI UJÍT!

Protiproud TV ve středu 20. 3. 2024 od 18:00 odvysílá rozhovor se známým energetickým expertem ing. Vladimírem Štěpánem nejen o energetické "podvýživě", do které nás záměrně vrhá Brusel a jeho zdejší vláda, ale hlavně o tom, jak se bránit zničujícímu zvyšování cen.

Čínské značky Temu a Shein v posledních dvou letech vyvinuly a úspěšně nasadily místo lidských módních návrhářů, umělou inteligenci! A ta vytváří desítky tisíc módních kreací měsíčně. Všechny tyto nové módní kreace jsou ihned umístěny na internet, a nové čínské algoritmy ihned vyhodnotí, které nové AI kreace vzbudily u zákazníků v USA a EU největší zájem. Těmito algoritmy vyselektované úspěšné módní AI kreace, dostanou ve druhém rozhodovacím kole algoritmové výhody a jsou zákazníkům nabízeny častěji.

Nejúspěšnější kreace, vybrané algoritmy ve druhém kole, potom začnou propagovat ve třetím kole najatí influenceři, včetně hvězd typu Kardahsianek, a dalších. A Američané i Evropané odešlou v řádu dnů miliony objednávek do ústředí čínských firem Shein a Temu, kde se na ně opět vrhne ona takzvaná umělá inteligence. V mžiku je roztřídí do 6000 různých asijských šicích firem, které je “přesně podle specifikace každého zákazníka” okamžitě ušijí, a co nejrychleji dopraví do USA a EU.

Nad celým procesem výroby trička, bundy nebo kabelky dozírá vševidoucí AI a její algoritmy zařídí, že na výrobu čínských značek Shein a Temu je zapotřebí pouze 60% materiálů a energií, v porovnání s výrobou těchže triček, bund nebo kabelek západních značek - vyráběných v těch samých asijských zemích.

ZKUSILI JSTE? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Macron v panice

Západní značky vymýšlejí módu pomocí klasických kreativců a marketingových specialistů na několik měsíců dopředu. A co v sezóně neprodají, pošlou na sekundární trhy zákazníkům do východní Evropy nebo do Afriky. Neprodaný zbytek nakonec vyhodí. Číňané jedou online. Od vytvoření módní kreace, po její vyhodnocení, výrobu a distribuci uběhnou jen dny, a každý zákazník dostane přesně to, co si před týdnem online objednal.

Čína tak za pouhé dva roky odsoudila k ekonomickému úpadku celý lukrativní západní módní průmysl, který se odmítl přizpůsobit nové době a technologické revoluci. Co se děje nyní v módě, děje se i ve výrobě aut, strojů a letadel.

Poučné ale je, že Macron svolal parlament, aby na čínské textilní zboží uvalil poplatek 10 EUR za kus, až když čínský módní byznys začal ohrožovat zisky majitelů západních módních značek. Když před dvaceti třiceti roky levný čínský textil likvidoval evropská, a hlavně česká a slovenská pracovní místa v textilkách, Paříž i Brusel tehdy mlčely, a nechaly celé historické odvětví československého průmyslu úplně zlikvidovat.

Tehdy totiž Číňané likvidovali jen pracovní místa v textilkách, ale ne zisky majitelů západních módních značek, kteří od nich levný textil nakupovali, a v Evropě i v USA draze a s obrovským ziskem prodávali.

Bumerang

Jenže dnes jsou expanzí čínských módních značek ohroženy nejen zisky majitelů západních módních značek, ale také majitelů obchodních domů a nákupních středisek po celém Západě. Tyto nemovitosti jsou často zastaveny hypotéčními úvěry u bankéřů. Celý západní byznys se hroutí pod tlakem BRICS jako domeček z karet.

Oblečení značky Shein se v USA díky úžasné čínské technologii, levným energiím, nízkým daním a levnější pracovní síle prodává kus za pouhých 10 dolarů - a přesto Číňané z toho ještě vytvářejí zisk 4 USD. Mladí západní zákazníci se brání, že potřebují při nákupu oblečení Shein “ušetřit”, protože mají drahé bydlení, energie a potraviny.

Začarovaný kruh vyvolaný politikou Green Deal, sankcemi na Rusko a podporou prodlužování války na Ukrajině, se tak uzavírá. Vše se jako bumerang vrací na Západ.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Jak se ekonomika EU hroutí je vidět i na obchodu s Indií. Ještě v roce 2022 vyvezly státy EU do Indie více zboží, než dovezly. Loni už tomu bylo opačně, a letos jsou prognózy ještě horší. Když srovnáme obchod EU s Indií a Indie s Čínou musí nám být na zvracení, kam to zdejší politici vedou. V roce 2023 Indie vyvezla do EU zboží za 98 miliard USD, a zpět přivezla za 91 miliard USD. Indický export vzrostl o 14,6%, dovoz jen o 5.86%. 

Do Číny Indie ve stejném roce dovezla zboží za 19 miliard USD (+6% za rok), a zpět dovezla zboží za 118 miliard USD, (+0,8% za rok). Oba údaje krásně ukazují upadající vliv evropského průmyslu ve světovém obchodě. Je z nich patrné, že Indie se stává “levnou montovnou” pro zboží do Evropy “sestavené z čínských součástek”. Typicky v oblasti léků. Indický vývoz do EU je zcela závislý na čínských subdodávkách klíčových surovin a strojů.

pp

Plukovník Abdourahamane Amadou, mluvčí nigerských rebelů, kteří loni s Putinovou podporou svrhli prozápadního prezidenta, tento týden oznámil, že USA musí okamžitě opustit ilegální vojenskou základnu, kterou si v Nigeru v rozporu s tamními zákony vybudovali. Po Francii, tak balí i USA

Západ dostal padáka v Africe

Vliv Západu upadá děsivým tempem. Po Francouzích dostali tento týden v Nigeru padáka i Američané, kteří mají vyklidit svoji největší vojenskou základnu, (1500 vojáků), v Západní polovině Afriky. Do oblasti se stěhují Rusové. A africká média už začala obviňovat vojáky OSN a EU, že brání ruským Wagnerovcům, aby bránili africké venkovany před útoky islamistů. Afričanům, kteří Rusům ukazují, kde mají islamisté  základny, aby je Wagnerovci zničili, vojska OSN a zemí EU ve Střední Africe vyhrožují zatčením.

Africká média dokonce obvinila pákistánské vojáky OSN, že tajně vyzbrojují islamisty výměnou za diamanty a zlato. Obdobně ředitelka Tuniského mezinárodního centra pro strategická a vojenská studia Badra Kaaloul v pátek 15. března obvinila Macrona, že se snaží neustále vměšovat do afrických záležitostí, protože Francie nemá ani zlaté doly, ani ložiska uranu. A že africké země k současnému boji za politickou i ekonomickou nezávislost neprobudilo Rusko, ale probudili se mladí Afričané, kteří si uvědomili skutečnou povahu francouzského kolonizátora.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Macron má nulovou důvěryhodnost i pro Putina. Ten mu tento týden vzkázal, že jeho návrh (aby Rusko přestalo na Ukrajině bojovat v době letních olympijských her v Paříž)i, je nepřijatelný. Rusko se už nenechá napálit jako v minulosti nějakým rádoby mírem na jeden nebo dva roky, aby Západ získal čas na další vyzbrojení Ukrajiny.

Rusko i BRICS jsou na koni, a pokuta 10 EUR za každé koupené čínské tričko, nebo kalhoty opravdu Evropu a její sebevražedně zničený blahobyt nezachrání. Je třeba okamžitě začít v každých volbách důsledně nahrazovat současné politiky, kteří nerozumějí ani ekonomice a ani diplomacii pragmatickými manažery Orbánova či Trumpova typu.

Co takhle si vydělávat prací?

Pokud by někdo ještě pochyboval, zopakujme: Za dva roky dokázaly dvě malé čínské společnosti pomocí digitálních technologií rozvrátit západní módní průmysl a expandovat svůj byznys z 10 miliard USD (Fialovo roční manko ve státní kase), na 100 miliard USD (Víc než 25% českého HDP, a víc než celý český státní rozpočet), a vydělávat 25 miliard USD ročně (zhruba tolik, kolik Fiala dokázal za dva roky své vlády prodělat).

Fialovi vládní partneři Piráti - údajní experti na tyto technologie - za stejné dva roky nedokázali ani digitalizovat českou státní správu, ba dokonce ani zařídit obyčejné digitální přihlášky na střední školy.

Kdyby místo Fialy vládl v ČR čínský prezident Xi, udělal by okamžitě ze všech pirátských ministrů a vysokých úředníků krejčí a švadleny v digitálním textilním průmyslu, protože nejsou k výkonu žádné manažerské ani politické práce naprosto použitelní.

Umějí jen plkat prázdná hesla, jak Čínu porazí. Právě tak, jako před 60 lety vykřikovali poblouznění čínští Rudí gardistéže porazí Západ. Málem přitom zničili celou Čínu, než je Mao rozprášil, a poslal manuálně pracovat, a tvrdě studovat.

Jenže práce a skutečné studium už pro tyhle zdejší "revolucionáře" jsou něčím zcela neznámým. "Profesor" Fiala je toho dokonalým vyjádřením.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky