Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nemocnice jako popraviště: Izraelská genocida Palestinců. Bombardují a vraždí civilisty. Zranění nesmějí mít možnost ošetření. 410 bestiálních útoků. Zabíjení zdravotníci. Popravy v márnicích. Zfalšované důkazy. A nic...

Nemocnice jako popraviště: Izraelská genocida Palestinců. Bombardují a vraždí civilisty. Zranění nesmějí mít možnost ošetření. 410 bestiálních útoků. Zabíjení zdravotníci. Popravy v márnicích. Zfalšované důkazy. A nic...

22. 3. 2024

Tisk článku

Jana Kunšteková přináší informace o zcela zjevné izraelské genocidě Palestinců v Gaze, která se zvláště otřesným způsobem projevuje v útocích na zdravotnická zařízení - nikoli, že by se tam skrýval Hamás, ale proto, aby ještě nezavražděné, ale "pouze" zraněné civilisty nebylo kde ošetřit

Obdivuji Caitlin Johnstoneovou, že dokáže věnovat každý den odhalování zločinů v Palestině. Pro mě je to únosné jen občas. V článku na Substacku píše Caitlin o obnovených útocích na nemocnici Al Shifa: “Světová zdravotnická organizace vydala prohlášení, že od 7. října zaznamenala 410 izraelských útoků na zdravotnické služby v Gaze, což mělo za následek 685 úmrtí, 902 zranění a poškození 99 zdravotnických zařízení.“

Hromadné popravy v márnicích

Útok izraelské armády na nemocnici Al-Shifa, podle Izraele vedl k mnoha palestinským úmrtím a zatčení stovek civilistů. Izrael zaútočil na tuto nemocnici, která je největší nemocnicí v Gaze, celkem čtyřikrát.

Ti, kteří přežili útok, řekli Euro-Med Human Rights Monitor, že byli opakovaně svědky toho, jak skupiny vězňů vcházely do nemocniční márnice spolu s izraelskými jednotkami (IDF), pak slyšeli zvuk střelby a pak viděli, jak se jednotky vracejí bez vězňů. Což je pravděpodobně přesně to, jak by to vypadalo a znělo, kdyby IDF prováděla hromadné popravy v nemocnici Al-Shifa.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Rozhovor v rámci duchovního cyklu Alfa a omega s Michalem Semínem na velikonoční téma uvede Protiproud TV v sobotu 23. 3. 2024 od 18:00. 

V článku pro The Washington Post nazvaném „Jak se Biden zapletl do konfliktu v Gaze, který má konec v nedohlednu“. Západní tisk má rozsáhlou historii neustálého označování amerických vojenských agresí jako propletenců, ve kterých globální supervelmoc nevinně klopýtá, a neustále omílá, jak se tam dostali vlastně náhodou,

Yasmeen Abutaleb a John Hudson uvádějí, že podle jejich zdrojů Bidenův Bílý dům zkreslil zpravodajské informace, jejichž tvrzení byla použita k ospravedlnění první listopadové razie v nemocnici Al-Shifa.

Lži a faleš

Senátor Chris Van Hollen, ač bidenovský demokrat, řekl listu The Washington Post, že existuje výrazný rozpor mezi tím, co úředníci Bílého domu veřejně říkali o Al-Shifa, a tím, co ve skutečnosti říkaly zpravodajské služby ve zprávách které viděl:

„Van Hollen, který obdržel tajnou zprávu o amerických zpravodajských službách o al-Shifa, řekl, že existují ‚důležité a rafinované rozdíly‘ mezi tím, co Bidenovi úředníci říkají veřejně, a tím, co zpravodajské služby skutečně ukázaly. ‚Zjistil jsem, že mezi veřejnými prohlášeními administrativy a utajovanými zjištěními existuje zjevný rozpor,‘ řekl senátor.

V prosinci, když už bylo po všem, The Washington Post zveřejnil zprávu, která zjistila, že ‚domnělé důkazy předložené izraelskou vládou nijak nedokazují, že Hamás používal nemocnici jako velitelské a řídící centrum‘.

POJĎME SE PORADIT!

Protiproud TV v pondělí 25. 3. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Pozor, tentokrát v již trochu upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až zase v příští Tea Party.

Bylo zřejmé, že Izrael v té době v listopadu lhal o Al-Shifě. V nemocnici byl „objeven“ neexistující kalendář Hamasu a falešné video, které mělo zachycovat zdravotní sestru z Al-Shifa, jak říká, že nemocnice byla zahlcena bojovníky Hamásu, Tyto lži byly odhaleny stejně rychle, jak byly „vyrobeny“.

Důkazy pro ospravedlnění nynějšího útoku se nezdají být o nic přesvědčivější. IDF zveřejnila pochybné záběry toho, co tvrdí, že jsou „teroristické fondy Hamásu nalezené v nemocnici Shifa“, doplněné poznámkami doprovázejícími finanční dary, ve kterých dárci Hamásu děkují za jejich „dobrou práci“.

Systematické vraždění

Lidé podle Izraelců posílali militantní skupině dopisy „Drahý Hamási“ s přiloženými balíky peněz a Hamás uchovával tuto hotovost i dopisy v nemocnici Al-Shifa. Při útoku Izraelců na nemocnici byly tyto dopisy údajně nalezeny. Problém je, že v mnoha podobných případech byl Izrael mnohokrát opakovaně přistižen při lži.

V článku nazvaném „Američtí a britští lékaři ve Washingtonu varují před „otřesnými zvěrstvy“ IDF v Gaze, Chris McGreal z The Guardian píše následující: Profesor Nick Maynard, bývalý ředitel onkologických služeb na Oxfordské univerzitě, který začátkem roku pracoval v nemocnici al-Aksá v centru Gazy, obvinil Izraelské invazní síly (IDF) z „otřesných zvěrstev“. ‚IDF se systematicky zaměřují na zdravotnická zařízení, zdravotnický personál a cíleně rozkládají celý zdravotnický systém,‘ řekl.

ZKUSILI JSTE? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

‚Nejde jen o zacílení na budovy, ale o systematické ničení infrastruktury nemocnic. Zničení kyslíkových nádrží v nemocnici al-Shifa, záměrné zničení CT skenerů a mnohem obtížnější přestavba této infrastruktury. Pokud tvrdí, že cílí jen na militanty Hamásu, proč záměrně ničí infrastrukturu těchto institucí?‘

Podle OSN není již žádná z 36 nemocnic v Gaze plně funkční. Tucet ještě s obtížemi částečně funguje, ostatní jsou zničené. V pondělí izraelská armáda znovu zaútočila na nemocnici al-Shifa ve městě Gaza. Lékařský personál uvedl, že IDF zatýkala a zabíjela v nemocnici Palestince.

Vybijí je?

Neustálé útoky na zdravotnická zařízení nedávají smysl z vojenského strategického hlediska. Dávají však smysl z hlediska systematické genocidy. Nemocnice jsou místa, kam jsou lidé přiváženi, aby si zachránili život poté, co byli těžce zraněni nebo onemocněli infekčními nemocemi nebo v důsledku podvýživy. A jsou tam, kam by se civilisté přirozeně uchýlili, když nikde jinde není bezpečno.

Již v prosinci jsme viděli zprávy, že zdravotnický systém v Gaze byl účinně zničen. Jednak nepřetržitými útoky na nemocnice, jednak a obléhací válkou, která odřízla enklávu od nezbytného základního zdravotnického materiálu.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Nyní jsme svědky toho, jak Izrael opakovaně útočí na stejná zařízení, která se podařilo jakž takž opravit. Zajišťuje, že zůstanou nefunkční i přes veškerou snahu obyvatel Gazy. Že jim nedovolí zůstat naživu.

Propagandisté Izraele a Západu se pokoušejí překroutit informace, které vidíte na vlastní oči, aby se pokusili přesvědčit, že vidíte něco jiného, než co vidíte. Ale hrůzostrašnou pravdu to zastřít nedokáže.

Tohle je prostě čistá systematická genocida. Izrael metodicky ničí nemocnice, bombarduje a nechává hlady umírat lidi, které po generace utlačoval.

Teď se jich chce zbavit jednou provždy.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Degenerace evropských elit: Všichni se stali Američany. Poslední bojovník vs. virtuální Napoleon. Jak? Odtrženi od kořenů. Administrátoři a technokrati. Proč de Gaulle odmítl oslavovat vylodění spojenců? Mladí diktátu podlehli

Degenerace evropských elit: Všichni se stali Američany. Poslední bojovník vs. virtuální...

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky