Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Terorististický útok v Moskvě: Stopa Kyjeva se rýsuje od první chvíle. S kým v alianci? Věděl Washington předem o tom, co se má stát? Jako přes kopírák? Teroristé s falešnými vousy. Kdo černou labuť vypustil? A co udělá Putin?

Terorististický útok v Moskvě: Stopa Kyjeva se rýsuje od první chvíle. S kým v alianci? Věděl Washington předem o tom, co se má stát? Jako přes kopírák? Teroristé s falešnými vousy. Kdo černou labuť vypustil? A co udělá Putin?

23. 3. 2024

Tisk článku

Petr Hájek v první reakci na bezpříkladný útok na civilisty v Moskvě uvažuje o jeho zvolna se rýsujícím hrozivém pozadí, a přináší rychlou analýzu Michala Svatoše, který se pokouší definovat alespoň základní obrysy "letiště" , z něhož vzlétla tato "černá labuť"

Svět právě zažil typický útok "černé labutě". Dlouho tajně připravované události, která z hodiny na hodinu změní situaci. Právě tím se podle všeho stále více jeví hrůzný teroristický útok v Moskvě.

pp

Ruská Federální bezpečnostní služba (FSB) uvedla, že teroristé zodpovědní za páteční útok v Krasnogorsku u Moskvy, který si podle poslední bilance vyžádal nejméně 115 obětí, jsou napojeni na Ukrajinu. Informuje o tom list RIA Novosti.

Kyjev svoji účast samozřejmě od první chvíle nezvykle hlasitě popírá. Také Spojené státy - aniž znaly jedinou podrobnost (anebo naopak znaly všechny?) - okamžitě volají, že Kyjev s tím nemá nic společného. Pozoruhodné. Scénka jako přes kopírák připomínající již pozapomenutou causu sestřelení civilního boeingu nad Ukrajinou.

K útoku se také nezvykle rychle formálně přihlásil Islámský stát (IS). Tato organizace, stvořená Američany za Obamy ve snaze svrhnout v Sýrii legitimně zvolený režim proruského prezidenta Bašára Asada, je nyní ve službách kyjevského režimu.

Není rovněž bez zajímavosti, že hlavní hlásná trouba Bidenovy vlády, list The New York Times (NYT), okamžitě přispěchal s tvrzením, že IS v posledních letech často kritizoval ruského prezidenta Vladimira Putina za utlačování muslimů. Je totiž přece především třeba najít motiv - hlavní slabinu Západem oficiálně tvrzené příčiny útoku. Ten islamistický je ovšem v aktuální situaci mimořádně nepravděpodobný. Hlavním vrahem muslimů (Palestinců) je přece momentálně Izrael. Proč tedy právě teď útočit v Moskvě?

Celá tato "černá labuť" - či chceme-li "operace pod falešnou vlajkou - nese hodinu od hodiny stále více znaků dlouho připravované provokace, která má změnit beznadějnou situaci Západu na ukrajinském bojišti. Teprve teď například začínají být jasnější absurdní "napoleonské" výroky francouzského prezidenta Macrona, jež zprvu vypadaly jako šílencovo plácání. 

To všechno ještě nemohl vědět Michal Svatoš, když přes noc psal první reakci na tuto zdrcující událost. Vrátím se k ní ve svém zítřejším pravidelném nedělním textu. A pochopitelně bude asi také hlavním tématem naší pondělní Tea Party - v přímém přenosu vysílané "poradě" tvrdého jádra nepodvolených. Právě se totiž stalo něco, co může napjatou situaci eskalovat do sotva představitelných rozměrů.

Michal Svatoš: Opakuje se historie?

Včerejší teroristický útok v Moskvě, při kterém zahynula více než stovka ruských civilistů, vyvolal velké nebezpečí prudké a nekontrolovatelné eskalace války na Ukrajině. Ruská média včera pozdě v noci zveřejnila fotografii velmi nebezpečného teroristy, jednoho z vůdců islámského státu ISIL v Sýrii,  Abdul-Hakima Shishani, jak osobně řídí výpady ukrajinských komand a band islamistických bojovníků  proti ruskému území u města Bělgorod. 

pp

Shishani, vlastním jménem Rustam Azhiev, se po porážce teroristů ISIL v Sýrii přesunul z tamní provincie Idlib, kde do porážky řídil samostatný islamistický teroristický džamát, a vstoupil do služeb Ukrajiny. Pro její tajnou službu HUR nyní podle Rusů pracuje jako “zvláštní zmocněnec" pro islamistické teroristy ISIL, a byl jmenován plukovníkem tajné služby tzv. Čečenské republiky Ičkerie. Je zástupcem velitele jejích batalionů, které se zformovaly na Ukrajině a bojují proti Rusům.

Nedávno zadokumentovaná přítomnost vůdce teroristů ISIL Abdul-Hakima Shishani, který má velmi blízko k USA, a zejména k jejich rádiu Svoboda, přímo ve velení ukrajinské operace proti ruskému Bělgorodu. Už to vyvolává zajímavé otázky. Především: Odkud Washington dopředu věděl, že v Moskvě bude spáchán teroristický útok?

Proč se k teroristickému útoku v Moskvě okamžitě přihlásila teroristická organizace ISIL? Zvlášť, když Abdul-Hakim Shishani byl ještě v roce 2018 prominentním vůdcem ISIL, a rádio Svoboda o něm uctivě informovalo jako o “Emíru ISIL z Idlibu“.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Petr Hájek s Michalem Semínem zkoumají tajemná zákoutí týdne, který vyvrcholí největším zázrakem všech dob a hledají odpověď na otázku, zda jeho hlavní protagonista mu bude opět fyzicky přítomen - a pokud ano, co z toho pro náš porouchaný svět plyne

Rozhovor - pokud do té doby neskončí svět - uvede Protiproud TV v sobotu 23. 3. 2024 od 18:00 hodin

Opakuje se historie?

Proč prvotní reakce mluvčího Bílého domu na teroristický útok v Moskvě zněla: Je zřejmé, že v Moskvě a v Rusku jsou lidé, kteří nesouhlasí s tím, jak pan Putin řídí zemi! (Viz time-line: 22.03 – 18.48 GMT) Tato odpověď Rusy doslova večer rozzuřila.

Ukrajinci dostali včera velký strach, a jejich představitelé hromadně popírali účast Ukrajiny na masakru. Ukrajinská média jako na povel masírovala veřejnost “Rozhodným ujištěním Washingtonu, že atentát spáchali teroristé ISIL, a ne Ukrajinci”.

pp

Vůdce islámských teroristů ISIL Abdul-Hakim Shishani, který řídil islamistický džamát v syrské provincii Idlib, byl před pár dny vyfotografován v ukrajinské uniformě, jak osobně řídí útoky ukrajinských a žoldnéřských teroristických komand proti Ruskému Bělgorodu

Historie se, zdá se, opakuje. 7. srpna 1999 porušili Čečenští teroristé mírovou smlouvu s Ruskem, a podle tajného plánu “imám Gazi-Magomed” zákeřně vpadli z tehdy svobodné Čečny na ruské území. Snažili se přitom vyvolat dojem, “že místní obyvatelé sami povstali, aby se zbavili Putinovy vlády, a osvobodili své vesnice a města”.

9. srpna Putin vyhlásil II. čečenskou válku, protože pochopil, že výpad islamistů z Čečenska, není obvyklým loupeživým nájezdem na ruské území, který má získat rukojmí na výkupné, nýbrž, že tentokráte jde o dlouho plánovanou a rozsáhlou vojenskou operaci s cílem dobýt celý ruský Dagestán. Jakmile byli Čečenci ruskou armádou odraženi, a vrženi na své vlastní území, a pacifikováni, pustili se do teroristických útoků v Rusku.

Obdobná časová shoda platí i pro současné události. Před 14 dny zahájila ukrajinská vojska a tlupy ruských, čečenských a dalších zahraničních žoldnéřů, útoky proti Bělgorodu se zřejmým cílem, dobýt nějakou ruskou vesnici v jeho okolí, a mediálně zviditelnit “několik desítek Rusů, kteří se dali do služeb Kyjeva”, jak osvobozují ruské území od tyrana Putina.

POJĎME SE PORADIT!

Protiproud TV v pondělí 25. 3. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených - tentokrát o to důležitější, že jen několik hodin po teroristickém útoku v Moskvě a Rajchlově /PRO) sobotní demonstraci na Václaváku 

Své názory, úvahy či dotazy posílejte předem do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Pro vzájemné reakce bude samozřejmě v provozu i během vysílání

Stejně jako při II. čečenské válce, jakmile byl výpad Ukrajinců a jejich spojenců ruskou armádou nyní odražen, došlo v Rusku opět k teroristickému útoku. Terorista Abdul-Hakim Shishani, který řídil nedávné útoky na Bělgorod, byl za druhé čečenské války členem skupiny tzv. generála Amira Abubakra, (vlastním jménem Basájeva), a prováděl pod jeho velením teroristické útoky zaměřené hlavně na členy Kadyrova klanu, a ruské civilisty v Čečensku.

O skupině generála Abubakra je také známo, že se její zranění členové jezdili léčit na Ukrajinu, a po Putinově vítězství ve II. čečenské válce se tam stáhli, aby se před přesunem do Sýrie a Iráku zotavili, a připravili k dalším bojům s Rusy. Putin na výpad islamistů z Čečenska 7. srpna 1999, a následné teroristické útoky proti Rusům reagoval velmi tvrdě, a Čečensko ve válce zbavil všech islamistických militantů, a pod vedením Kadyrova, připojil Čečnu opět k Rusku.

ZKUSILI JSTE? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Falešné vousy: ukrajinská stopa

Pokud se snad ukáže, že za atentátem stojí čečensko-ukrajinská stopa ISIL, lze předpokládat, že Putin bude jednat opět stejně tvrdě jako v minulosti. A to znamená nebezpečí další eskalace války.

Ruská média se v noci podivovala, “proč včera v Moskvě útočili teroristé s “falešnými vousy”? Praví teroristé ISIL jsou přece známí tím, že “nepřeruší úspěšný teroristický útok, ve kterém je možné ještě pokračovat, aby si útěkem zachránili holý život”.

Opačné chování teroristů při včerejším útoku, tak nenasvědčuje, že tento útok provedli afgánští, či arabští islamisté, ale spíše nějací “méně věřící teroristé”.

Kremelské vládní zdroje, podle starého ruského zvyku, nejdřív “podumat”, a teprve pak “s rozmyslem konat”, zatím mlčí. Čekají pochopitelně na ohlášený Putinův projev. Nám nezbývá, než také ještě s definitivními závěry počkat.

A doufat, že západní tajné služby (především americko-britské) včera nerozehrály hru, která může nakonec skončit naprostou katastrofou.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zelené vrány proti zeleným vranám: Jen ať se sežerou! Kdo je pravověrnější? Kolik černochů se vejde na špičku jehly české hospodyňky? Nemohli by raději létat na blbost, kdyby nadnášela? Olympiáda v pokrytectví. Už od škol

Zelené vrány proti zeleným vranám: Jen ať se sežerou! Kdo je pravověrnější? Kolik černochů...

Nemocnice jako popraviště: Izraelská genocida Palestinců. Bombardují a vraždí civilisty. Zranění nesmějí mít možnost ošetření. 410 bestiálních útoků. Zabíjení zdravotníci. Popravy v márnicích. Zfalšované důkazy. A nic...

Nemocnice jako popraviště: Izraelská genocida Palestinců. Bombardují a vraždí civilisty....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky