Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala podepsal Vampíry zabíjející v Belgorodu. Odskáče si to jenom on, nebo celá ČR? A co Hútiové? Válka už probíhá. Jinak. Zatím

Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala podepsal Vampíry zabíjející v Belgorodu. Odskáče si to jenom on, nebo celá ČR? A co Hútiové? Válka už probíhá. Jinak. Zatím

4. 4. 2024

Tisk článku

Václav Danda přináší aktuální zprávy ze stále eskalujícího konfliktu na Ukrajině a připojuje významný komentář ruského publicisty Dmitrije Rodionova, který si klade otázku, co (a zda) se stane, pokud Západ donutí Rusko k úderu proti členské zemi NATO - včetně České republiky

Situace je na jednu stranu stále jasnější - a tím současně stále napjatější. Tak jak Moskva získává rozhodující převahu v bojích - a Západ již i veřejně přiznává, že nemá kapacity, aby svou válku proti Rusku rukama kyjevského režimu zvrátil - začínají divoké diskuse v jednotlivých satelitech amerického NATO, jak z této pasti vycouvat.

Asi nejviditelnější je to v Německu, kde jednoznačné veřejné mínění je již z velké většiny proti válce - a bezradná Scholzova vláda manévruje v politicky stále "zaminovanějším" prostředí. 

pp

Z toho všeho vyčnívá pražská vládní mafie "zálohovaná" sovětsko-americkým rozvědčíkem dosazeným na Hrad. Pohádka o tom, že Praha "našla dělostřeleckou munici pro Zelenského ve třetích zemích" se dlouho neudržela.

Už je jasné, že fialoví zločinci jen kryjí - a českou veřejnost mají v tom za rukojmí - nákupy amerických zbrojařů, kteří si s tím nechtějí (a nesmějí) pálit prsty. Tak si našli nejoddanější mouřeníny: Dvojice Fiala - Pavel jim to přikryla - a Česká republika je kvůli nim fakticky už napřímo vtažena do konfliktu. Jaké to bude mít důsledky, které teprve padnou na naše hlavy, ukáže blízká budoucnost. Ale zpátky k Německu a dalším zemím, kde probuzená veřejnost nenechává "protektorátním pupíkům" takový prostor jako u nás.

Součástí aktuální německé diskuse je, zda existuje povinnost slepě následovat jestřáby z amerického velení NATO, kteří se stále ještě nevzdali myšlenky na otevřenou válku s Ruskem. Právě v Německu hospodářsky fatálně poškozeném americkými teroristickými útoky na plynovody Nord Stream, je veřejnost konečně na nohou. Kam až bude Scholzův "vládní semafor" (obdoba naší pětikolky) ochoten v podpoře NATO zajít?

Také tomu se věnuje ve svém komentáři ruský publicista Dmitrij Rodionov, který dlouhodobě analyzuje vztahy mezi Ruskem a Západem:  

Co se stane, pokud Rusko zničí cíle například v Litvě?

Expertní rada německého parlamentu dospěla k závěru, že článek 5 Charty NATO o kolektivní reakci nelze uplatnit v situaci, kdy dojde k nasazení jedné z armád NATO na Ukrajinu s následnou ruskou odvetou, jak o tom informuje tisková agentura DPA.

pp

„Pokud se části vojsk členského státu NATO v kolektivní sebeobraně (článek 51 Charty OSN) zúčastní současného konfliktu (mezi Ruskem a Ukrajinou) ve prospěch Ukrajiny a budou napadeny druhou stranou konfliktu (Ruskem) během nepřátelských akcí v zóně konfliktu, pak to nebude základem pro aplikaci článku 5 smlouvy o NATO,” cituje agentura výňatky ze zprávy expertní rady Bundestagu, která ještě oficiálně nebyla zveřejněna.

Podle německých expertů se článek stanovující možnost kolektivní reakce NATO může uplatnit pouze tehdy, pokud k takovému střetu dojde na území zemí aliance. Podle nich by bylo nasazení francouzských vojsk na Ukrajinu přípustné, ale neznamená to, že všechny ostatní země NATO, by se také automaticky staly stranami konfliktu. Němečtí experti se tak zjevně pokoušejí varovat válkychtivé hlavy v NATO před nevratnými kroky.

Strach z veřejnosti a předčasných voleb?

„Většina Němců nemá ráda Rusko, ale nechtějí, aby Bundeswehr bojoval za Ukrajinu. Ano, podle Charty NATO článek 5 nefunguje mimo země Severoatlantické aliance. Přesto se uvažuje o přímé účasti vojsk ze zemí EU a NATO na nepřátelských akcích na Ukrajině. A samozřejmě budou reagovat na úder proti nim. Ačkoli bez přímého použití armád, bez oficiálního vyhlášení války Rusku,“ vysvětluje Vadim Truchačev, politolog a docent na Fakultě mezinárodních vztahů a regionálních studií Ruské státní univerzity humanitních věd.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Ovšem pokud například Polsko pošle své jednotky na Ukrajinu nebo do Běloruska, pak se podle Truchačeva přesunou nepřátelské akce i na jeho území. Jaký pak bude možný scénář? Polsko zde nebude „obětí agrese“… „Polsko vstoupí na Ukrajinu s regulérní armádou pouze tehdy, pokud tam Spojené státy a Británie vyšlou své pravidelné jednotky. Jinak Poláci nikam nepůjdou. Pouze formou "proxy", jednotek, kterých tam již dnes mnoho působí.

Proč se němečtí experti zabývají touto otázkou právě teď? Volby do Evropského parlamentu jsou za rohem stejně jako zemské volby. Vládní koalice by se také mohla rozpadnout, a poté by mohly proběhnout parlamentní volby. To je zřejmě pravý důvod proč němečtí experti vypracovali podobnou zprávu.

Co s ČR, když vraždí v Belgorodu?

Pokud Rusko udeří na letiště v zemi NATO, odkud budou startovat letadla Ukrajiny, pak tyto země podle dosavadních informací nepůjdou do války bojovat za NATO. Rusko ale zatím podle Truchačeva tímto způsobem reagovat nebude. A proč Rusko například nejspíš nezaútočí vysoce přesnými zbraněmi na sklady výrobce raketometů Vampír v České republice, jimiž jsou ostřelováni civilisté v Belgorodu?

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Přímý úder by se považoval za útok na NATO. Proti České republice je proto zatím třeba bojovat jinými způsoby. Například úplným zákazem dodávek ropy a plynu do země (o nichž Fialova vláda ostatně lže, že žádné nejsou). A také podkopávat její vývoz do nezápadních zemí.

Rovněž zařazení premiéra Fialy na seznam hledaných, protože dodávky těchto raketometů osobně podepsal, je dostatečnou reakcí, kterou si on a další čeští "válečníci" odskáčou v budoucnu. Nemluvě o tom, že pokud se tyto sankce projeví ještě hlouběji na skomírajícím hospodářství ČR, pak je ještě pravděpodobnější, že v dalších volbách převálcují realisté tvrdé jádro rusofobů.

Což takhle dát si... Hútie?

„I kdyby Rusko zaútočilo na druhořadou zemi NATO na způsob Polska nebo pobaltských států, západní mocnosti nebudou kvůli nim chtít začít třetí světovou válku. Ostatně velmi střízlivé vedení v Moskvě si pravděpodobně nebude chtít zahrávat s ohněm tímto způsobem. Konečně, dodržování právních aspektů je jí prioritou, kvůli níž získává takovou popularitu v celém světě nepatřícím k euro-americké (faktické) unii.

Ostatně vojáci NATO už po stovkách na Ukrajině umírají (naposledy i polský generál) - a nikdo z atlantistů kvůli tomu nespěchá začít válku. Rusko má mnoho důvodů k vyhlášení války západním zemím: výbuch Nord Streams, účast důstojníků NATO v bojích na Ukrajině, útoky dronů na území Ruska pomocí navigačního zařízení NATO - seznam je více než dostatečný. Sovětský svaz by nikdy nedovolil nepříteli zajít tak daleko za „červené linie“.

Rusko však dnes volí jiné metody preferuje spíše asymetrické odpovědi. Například vysloveně hrozivým úderem by pro Západ by byl přesun moderních protilodních systémů jemenským Hútiúm, což by vedlo k úplnému zastavení obchodu zemí NATO přes Rudé moře. Z tohoto úhlu pohledu sledujme možnou návštěvu ruské flotily v této části světového oceánu.

Takový "drobný krok" bude mít následky, které fatálně zasáhnou nejcitlivější místo churavějícího západního světa – jeho sebevražedně se potácející ekonomiku.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Perfektní protiklad: Na Slovensku se dnes pokoušejí nepustit na prezidentský post dalšího agenta NATO. U nás tam už sedí. Proto slavíme 25 let amerického protektorátu. USA Moskvu opakovaně podvedly. Putin Západ varoval. Marně

Perfektní protiklad: Na Slovensku se dnes pokoušejí nepustit na prezidentský post dalšího...

Na Slovensku si v neděli rozhodnou, kdo bude prezidentem. Fiala se nehorázně drzým způsobem pokouší volby ovlivnit. Pane nejhorší premiére na světě, už toho bylo dost! Poklonkujte si svým bruselským protektorům u vás doma!

Na Slovensku si v neděli rozhodnou, kdo bude prezidentem. Fiala se nehorázně drzým způsobem...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky