Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zelenský si kupuje sídlo po anglickém králi: Fialová banda - zločinci nejtěžšího kalibru - mu na to z našeho připlácejí. Vyžeňme je už konečně! Jenže jak, když mnozí jen sklopí hlavu? Jak dlouho se nám mafiáni budou ještě smát do očí?

Zelenský si kupuje sídlo po anglickém králi: Fialová banda - zločinci nejtěžšího kalibru - mu na to z našeho připlácejí. Vyžeňme je už konečně! Jenže jak, když mnozí jen sklopí hlavu? Jak dlouho se nám mafiáni budou ještě smát do očí?

5. 4. 2024

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje poslední vládní rozhodnutí o platbách dalších stovek miliónů (abychom měli ještě větší dluhy) na dodávky dělostřelecké munice na Ukrajinu, a nechápe, proč všechna ta svinstva podvolení čeští občané se sklopenou hlavou nadále tolerují

Nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu za peníze českých daňových poplatníků je dalším v řadě zločinů padajících na vrub vlády Petra Fialy. Tragické hospodaření těchto fanatiků, které nemá se správou státu nic společného, nás stojí jakoukoliv budoucí ekonomickou a hospodářskou prosperitu.

pp

Diktátor kupuje sídlo po anglickém králi

Téměř všem rozumně uvažujícím lidem je jasné: V čele kyjevského režimu stojí dnes už dle ukrajinské ústavy jednoznačně diktátor Vladimir Zelenskyj (jméno si na ruský dialekt zvaný ukrajinština Volodymyr změnil až po Majdanu). Odmítl totiž vyhlásit prezidentské volby, a tak ztratil i zbytky formální legitimity. A jeho země přijde pravděpodobně o další území, protože vede nadále sebedestruktivní válku.

Je to jasné celému světu, jen ne naší vládě a morálně ohavnému převlékači kabátů v roli prezidenta. Ti za každou cenu pumpují na Ukrajinu další zbraně a munici. Za naše peníze z vybrakované a zadlužené státní pokladny.

V době, kdy na veřejnost prosákla informace o Zelenského nákupu luxusního sídla po současném anglickém králi Karlu III. za astronomický obnos, krade Fiala z našeho už tak tragicky mínusového rozpočtu další ,,vyšší stovky milionů“ korun určených na nákup potravy pro ukrajinská děla často mířící na civilisty.

Ptáme se, jak je vůbec toto možné? Ukrajinští boháči skupují vily, pozemky, jachty a luxusní auta po celé Evropě a fakticky jim to platí i naše samoživitelky, důchodci a pracující...

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 8. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Zločinci a výběrčí

Fiala & spol. jsou zločinci nejtěžšího kalibru. Jestliže jsme si toto dosud mysleli o zkorumpované německé šéfce bruselské mafie von der Leyenové v souvislosti s obrovskou korupční aférou kolem nákupu vakcín proti vymyšlenému covidu (myšleno v měřítku, ve kterém byl jako pandemie prezentován), kdy tato osoba dokázala zplundrovat rozpočty většiny členských zemí EU, pak v lokálním porovnání stejně ,,úspěšně“ pracuje Petr Fiala.

Umění vycucnout z ekonomicky na dně se pohybující země další stovky miliard použitých na nákup zbraní či munice pro stát, v němž se místní distancují od jakýchkoliv nákupů podobného materiálu a ještě na zahraniční pomoci extrémně bohatnou, je prostě neskutečné. A zachovat si při této krádeži ještě šance na další zvolení do vedoucích funkcí, to už vyžaduje nadpřirozené schopnosti.

Nebo dokonalou manipulaci s voliči korporátními médii a dostatečné množství vlivných pomocníků schopných udělat z lidí naprosté idioty. Což se zhruba u třetiny národa pořád ještě daří. Co asi za svou loajalitu dostává třeba herec Vetchý, výběrčí peněz na smrtící zbraně? Nebo je opravdu tak tupý a přesvědčený? Nejspíš obojí.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Pryč s našimi zkorumpovanými mafiány!

Takže si to ještě jednou shrňme: Zelenský brečí na světových fórech a žadoní o pomoc Zápacdem vyrabované zemi, v níž už vládne bez jakékoli (i tak sporné) legitimity. Kupuje za stovky milionů nemovitosti (aby se měl kam uchýlit, až ho poženou). Na západních ukrajinských hranicích stojí kolony dovážených luxusních aut. Občané ze západu Ukrajiny žijí převážně ve státech bývalé Varšavské smlouvy, nyní podřízených NATO a EU, někteří pracují, jiní využívají sociálních podpor.

Na Východní Ukrajině se bojuje, ovšem přesně v tempu, které určují Rusové. Do země proudí pomoc jak vojenská, tak ekonomická, ale mnozí Ukrajinci (právě tak jako diktátor Zelenský) bohatnou. Investice do vlastní obrany ze stran movitých Ukrajinců rovná se nule.

Peníze tekoucí k nim od nás převyšují nejen naše možnosti, ale jejich vývoz způsobuje snižování naší životní úrovně, kvality školství, zdravotnictví i výše důchodů. A my platíme vyšší daně, smiřujeme se s odlivem financí, mlčíme a hádáme se, jestli je pro Slovensko lepší Korčok nebo Pellegrini. To je ústřední téma místo toho, abychom vyhnali Fialu a ostatní "liberály" nejen z lukrativních úřadů, ale nejlépe i ze země.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Sklopené hlavy podvolených

Nejen Rakušan, capo dituti mafie STAN, ale i  Fiala je zjevný podvodník, viz dnes již "jeho" proslulá kampelička. Vyšetřování ovšem převzala šéfka justiční mafie paní Bradáčová, což naznačuje, že ochránit premiéra musí až nejvyšší státní zastupitelství.

Samozřejmě nevyšetřuje jeho a dost možná z něj nakonec udělá poškozeného. Hlavní defraudant a doslova zloděj s klíči od státní pokladny nadále vysílá signály, jimiž se většině veřejnosti pobaveně vysmívá - a v utajeném režimu posílá nám chybějící peníze po stamiliónech oligarchovi Zelenskému.

Už je toho na nás příliš. Žít v takovéto zemi, které vládnou lumpové, je nesnesitelné. Pavel, Fiala, Černochová, Pekarová a plno dalších včetně pirátské sebranky přeci nemohou během pár let beztrestně zničit tu kdysi tak krásnou a historicky významnou zemi.

A pokud ano, hlavní vinu na tom nese mlčící většina podvolených, která to se sklopenou hlavou toleruje: zbabělí, hloupí, duchovně zaostalí, líní.

Je z toho jednomu skutečně smutno.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala podepsal Vampíry zabíjející v Belgorodu. Odskáče si to jenom on, nebo celá ČR? A co hútiové? Válka už probíhá. Jinak. Zatím

Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala...

Pod Zelenským se kýve židle: Zruší šéf kyjevské junty sám sebe? Už nejsou lidi do masomlýnku, ani do výroby. F-16? Už si je nechte! Zanikne Ukrajina? Putinův plán B. Na řadě je Charkov? Západ válku proti Rusku prohrává

Pod Zelenským se kýve židle: Zruší šéf kyjevské junty sám sebe? Už nejsou lidi do masomlýnku,...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky