Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na Slovensku si v neděli rozhodnou, kdo bude prezidentem. Fiala se nehorázně drzým způsobem pokouší volby ovlivnit. Pane nejhorší premiére na světě, už toho bylo dost! Poklonkujte si svým bruselským protektorům u vás doma!

Na Slovensku si v neděli rozhodnou, kdo bude prezidentem. Fiala se nehorázně drzým způsobem pokouší volby ovlivnit. Pane nejhorší premiére na světě, už toho bylo dost! Poklonkujte si svým bruselským protektorům u vás doma!

5. 4. 2024

Tisk článku

Jozef Viktorín - slovenský generál ve výslužbě - vyzývá českého premiéra, aby se přestal dosavadním nehorázným způsobem vměšovat do slovenských záležitostí a uvědomil si, že Slovensko je už nějaký čas suverénní země, což v parlamentních volbách dali lidé jasně najevo

Musím se přiznat, že začínám ztrácet trpělivost s vševědoucím Fialou, reaguje generál Jozef Viktorín (Republika - slovenské vlstenecké politické hnutí, pozn. PP) na opakovanou kritiku slovenské zahraniční politiky českého premiéra. Jeho status přinášíme v plném znění. 

Bruselský řiťolezec z Brna

Ano, ten Fiala, který zastává post premiéra v sousední České republice. Jmenovaný, angažovaný mluvčí Bruselu z Brna a podporovatel všeho, co není české, si vzal za úkol, nebo spíš přímo dostal pokyn, aby se pravidelně vměšoval do slovenských vnitřních záležitostí. Naše vláda, která vzešla ze svobodných a demokratických voleb, musí místo času na skutečné vládnutí bojovat s progresivistickou lůzou. Vnitřní a v případě Fialy i zahraniční.

Český premiér se opakovaně, a řekněme na rovinu opravdu velmi bezostyšně, vyjadřuje kriticky na adresu Slovenska a jeho zahraniční politiky. Jako by někdo potřeboval jeho názor, jako by jiné země komentovaly jiné a jako by to bylo v rodině evropských národů pravidlem. Možná mu zapomněli říct, že Slovensko už není pod vlivem České republiky, ale je samostatným, hrdým a suverénním státem.

Co tomuto človíčkovi (podle mezinárodních průzkumů nejhorším premiérovi na celém světě!) vadí? Je to jednoduché: Samostatnost rozhodování a celková nezávislost politiky slovenské vlády, která se projevila po změně poměrů po parlamentních volbách. To se zjevně nelíbí servilně smýšlejícím "politikům".

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 8. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Ať si nechá válečné štvaní pro své voliče

Vadí jim i to, že Slovenská republika chce mír a klid zbraní. Fiala tak jen odhaluje, jak omezený je jeho akční rádius vnímání a především chápání mezinárodních vztahů a diplomacie. Perfektně tím dokazuje, že je jedním z nejnekompetentnějších lidí ve funkci, kterou zastává. Ale byl zvolen částí Čechů ve volbách, takže to respektuji. Ale nerespektuji jeho opakované komentování našich slovenských postojů.

Ale ono se tu děje něco ještě perfidnějšího - vměšování zvenčí do naší prezidentské volby. Ne Rusko a Moskva, ale Fiala se pokouší manipulovat naše domácí veřejné mínění. Přímo, otevřeně a beze studu... a pochopitelně bez kritického povšimnutí si toho našimi korporátními médii. Ale proč by to dělala, že?

Pane premiére Fialo: když si myslíte, že děláte dobrou politiku, tak si to myslete. Je to vaše právo. Ale pokuste se o nemožné: Respektovat, že může existovat i jiný názor než ten, který jste převzal od svých chlebodárců, válečných štváčů ze Západu.

Každý hlupák věřící ve svou genialitu nakonec zjistí, že se k němu lidé obrátili zády. Historie je takových postav plná... U nás se například takovému pánovi říká Dzurinda, nebo Mikloš, ale koneckonců i Kiska nebo Heger. Děláte všechno pro to, abyste se do podobného seznamu zařadil na české straně také.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Negativní energie

V zásadě je ale jasné, že vy žádný vlastní názor nemáte. Ta neustálá drzá kritika slovenské vlády není váš vlastní nápad. Převzal jste ji jako poslušný bruselský mouřenín přímo od "pokrokové" verchušky Evropské unie. Donedávna bylo/je trnem v oku bruselské mašinérii Polsko, nyní Slovensko - a dlouho i Maďarsko. Protože se nepodřizují jejich šíleným plánům. Protože zjistily, že ještě i v té současné bídě mohou být politici, kteří dělají politiku s lidmi a pro lidi. Nejsou servilními poskoky svých zahraničních protektorů, ale hledí na potřeby státu, který zastupují.

My Slováci jsme historicky prošli několika těžkými obdobími. Ale vždy jsme je vydrželi a překonali - a jsme tady. S vlastním státem. Pokud tedy nemáte k věci, k tématu vytváření oboustranně dobrých vztahů, co říci, zdržte se prosím komentářů. Ostatně už jste si mohl všimnout, že poplácání po zádech v Bruselu neznamená automaticky potlesk u vás ani u nás doma.

Domácí úkol, který jste dostali - uměle vytvářet negativní energii ve vztazích mezi našimi dvěma národy a státy - stejně nakonec nesplníte.

Normální lidé mají totiž více rozumu než "progresívní" politici, pro které je cokoli národního nezajímavé a pohrdají jím.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zelenský si kupuje sídlo po anglickém králi: Fialová banda - zločinci nejtěžšího kalibru - mu na to z našeho připlácejí. Vyžeňme je už konečně! Jenže jak, když mnozí jen sklopí hlavu? Jak dlouho se nám mafiáni budou ještě smát do očí?

Zelenský si kupuje sídlo po anglickém králi: Fialová banda - zločinci nejtěžšího kalibru...

Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala podepsal Vampíry zabíjející v Belgorodu. Odskáče si to jenom on, nebo celá ČR? A co hútiové? Válka už probíhá. Jinak. Zatím

Západ se snaží vyprovokovat Rusko k tvrdé odpovědi: Dramatické diskuse v Německu. Fiala...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky