Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Írán chytře: Stovky avizovaných dronů určených k sestřelení. Skutečný úder vedl na izraelskou leteckou základnu. 44 mrtvých agentů Mosadu. Co teď udělají sionisté? Západ na Persii nemá. Stačí však málo, a celé to vybuchne

Írán chytře: Stovky avizovaných dronů určených k sestřelení. Skutečný úder vedl na izraelskou leteckou základnu. 44 mrtvých agentů Mosadu. Co teď udělají sionisté? Západ na Persii nemá. Stačí však málo, a celé to vybuchne

15. 4. 2024

Tisk článku

Karol Jerguš přináší informace o úspěšném útoku na strategickou leteckou základnu, odkud Izrael provedl vražedný teroristický útok na íránské zastupitelství v syrském Damašku - čímž Írán demonstroval, že jak izraelský protiraketový deštník, tak spolupracující Západ včetně USA skutečnému úderu nedokážou zabránit

Letecká základna Nevatim byla vyřazena z provozu. Síť Al-Manar s odvoláním na vlastní utajené zdroje uvedla, že nejméně 15 íránských raket zasáhlo tuto leteckou základnu v jižním Izraeli. Základna je podle těchto zpráv vážně poškozena a nemůže se používat. Podle informací získaných Íránem bylo na letecké základně Nevatim rovněž zabito 44 příslušníků Mosadu.

Útok Íránu poničil izraelskou leteckou základnu

Izraelská cenzura omezila zveřejňování fotografií a videozáznamů z íránských útoků až do získání povolení od izraelské vlády. Bývalý inspektor OSN pro zbraně hromadného ničení však nemlčel: „Írán zaútočil na leteckou základnu Nevatim s použitím nejméně sedmi svých nových hypersonických raket. V Nevatimě se nacházejí stíhačky F-35, které zaútočily na íránský konzulát v Damašku. Ani jedna íránská raketa nebyla zachycena. Izrael se ukázal proti těmto hypersonickým střelám bezbranný.”

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 15. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Šéf generálního štábu íránských ozbrojených sil pak konstatoval: "Operace "Pravdivý příslib" proti Izraeli splnil svůj účel a Írán v ní neplánuje pokračovat."

"Raketová odpověď byla zaměřena na informační centrum, které poskytovalo zpravodajské informace pro sionistický vražedný teoristický útok proti budově íránského konzulátu v Damašku, který byl proveden z izraelské letecké základny Nevatim," uvedly Iránské revoluční gardy. Írán prostřednictvím Švýcarska oznámil USA, že jejich základny se stanou vojenským cílem, pokud Washington podpoří izraelský odvetný úder.

Írán si válku na rozdíl od Netanjahua nepřeje

Celý svět věděl o chystaném útoku Íránu na Izrael, což dalo židovskému státu čas na přípravu. Byla to kalibrovaná reakce Teheránu v naději, že útok bude odražen. Ministerstvo zahraničních věcí islámské republiky zároveň uvedlo, že noční útok byl jen varováním, a pokud Izrael udělá další chybu, skutečná íránská odveta bude strašná.

Ve skutečnosti Írán udeřil tak, aby dodržel slovo a nevyprovokoval izraelskou odvetu. Teherán si nepřeje válku v regionu, zatímco izraelská vláda ji chce rozpoutat, aby se udržela u moci. Írán tedy po úderech z 1. dubna bez okamžité odvety přesunul míček na stranu nepřítele: nyní bude izraelský premiér Netanjahu obviňován z rozpoutání války, rozhodne-li se zaútočit na Írán.

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY. DOPORUČUJEME!

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

Výrobky SUPRAMEDEX objednávejte zde.

 

Ve prospěch této verze hovoří několik skutečností. Například USA, Francie, Británie a Jordánsko se aktivně zapojily do ničení íránských bezpilotních letadel a raket. Druhým důvodem, proč se Izrael zdrží útoku na Írán i po masivním vypuštění bezpilotních letadel a raket, je osud Netanjahua, který v případě vypuknutí války riskuje svoji politickou kariéru. Premiér se snaží udržet u moci prostřednictvím války, ale právě válka ničí jeho vztahy i s nejbližšími spojenci. Teherán však udělal svůj kalibrovaný krok, uvidíme, jak na něj odpoví Tel Aviv.

Proti Západu se otevřela druhá fronta, celkem jich bude pět

Vypuknutí války mezi Íránem a Izraelem je nejdůležitější událostí v moderní historii. Všechny konflikty, které se v současnosti ve světě odehrávají, představují boj multipolárního světa proti unipolární hegemonii, tvrdí ruský filosof Alexander Dugin. Izrael je stejný zástupce hegemona, zástupce unipolárního západního světa, jako Ukrajina. Po brutální genocidě Palestinců v Gaze, po zničení vysoce postaveného íránského vojenského personálu v Sýrii, Írán prostě nemohl na tuto výzvu nereagovat. Spolu s Ukrajinou se otevřela druhá fronta v boji multipolarity proti unipolaritě.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Západ se nyní plně připojí k podpoře Izraele a šíitský svět se již plně zmobilizoval na Blízkém východě: jsou to jemenští Hútíové, libanonský Hizballáh, iráčtí šíité a nyní Írán. Všichni šíité jsou ve válce se světovou hegemonií – s Izraelem a Spojenými státy. A Rusko je ve válce se Západem (stejná světová hegemonie) na Ukrajině.

Druhá fronta této války se naplno otevřela. Blíží se třetí fronta – Tchaj-wan, čtvrtá fronta – v Africe. Je příznačné, že právě v tuto chvíli přichází do Nigeru ruská armáda. Situace mezi Venezuelou a Guyanou se vyostřuje. Jedná se o další, pátou frontu – na latinskoamerickém kontinentu. A všude vidíme stejný základní geopolitický obraz. Příznivci unipolárního světa se dostávají do přímé fyzické konfrontace s příznivci multipolárního světa. Nyní se rozhoduje o osudu lidstva - dodal Alexander Dugin.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Letitá válečnická nadutost Západu se zničehonic mění v chaos a bezradnost: Je s Kyjevem konec? A co pak? Už ani hlavní média se Rusku nesmějí. Směřuje Polsko k osudu Ukrajiny? Konec staré dobré Evropy? Hrůza ze Sarmatu...

Letitá válečnická nadutost Západu se zničehonic mění v chaos a bezradnost: Je s Kyjevem...

Ukrajinský režim se bojí eurovoleb: Budou kyjevští nacisté čelit hrozbě ze strany Evropy? Popularita euroskeptiků roste. Maďarsko a Slovensko jako předvoj. Nepopulární váleční štváči. Změna je na dosah?

Ukrajinský režim se bojí eurovoleb: Budou kyjevští nacisté čelit hrozbě ze strany Evropy?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky