Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Podraz: Republikánští zrádci v akci. Ukradli lidem dalších 60 miliard. Pro Kyjev? Ne, pro Bidena a Demokraty! Dezoláti v Kongresu volají stejně jako u nás: Dejte ty zatracené vlajky nácků pryč! Padne uplacený šéf Sněmovny?

Podraz: Republikánští zrádci v akci. Ukradli lidem dalších 60 miliard. Pro Kyjev? Ne, pro Bidena a Demokraty! "Dezoláti" v Kongresu volají stejně jako u nás: Dejte ty zatracené vlajky nácků pryč! Padne uplacený šéf Sněmovny?

22. 4. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší poznámku blogerky Slovanky o zákulisí další zrady páté kolony mezi poslanci republikánské strany, kteří se nechali zkorumpovat a schválili další desítky miliard - formálně pro kyjevský nacistický režim - ve skutečnosti však pro Deep State, který volebním podvodem dosadil a drží u moci Bidena

Schválení dalšího přívalu peněz převážně na Ukrajinu (a něco i pro Izrael a Tchaj-wan) opět ukazuje, jak nemocný je americký politický systém, kdy je v rámci republikánské většiny značné názorové rozdělení. Zatímco demokraté jsou víceméně jednotná fronta, na straně opozičních republikánů dochází v zásadních otázkách k velkým rozporům. Nepřipomíná nám to něco?

pp

Část republikánů nazývaných RINO (Republicans in name only, tedy republikáni, kteří si tak jen říkají) vytvořili platformu proti Trumpovi a velmi často se přidávají k Bidenovým demokratům. To je i důvod schválení takzvané další pomoci Ukrajině, aniž by současně zbyly nějaké peníze na ochranu amerických hranic proti invazi miliónů imigrantů (které chtějí Bidenovci využít k dalšímu volebnímu podvodu, pozn. PP.)

Zatímco demokraté hlasovali jednomyslně pro kyjevský režim (a tedy pro pokračování války Západu proti Rusku na Ukrajině, pozn. PP), v rámci republikánů došlo k rozdělení.

Zrádci z RINO pracují pro Deep State

Právě RINOs se přidali na stranu demokratů a další cpaní peněz do kyjevské „černé díry“ schválili. To rozlítilo tzv. MAGA republikány (příznivce Donalda Trumpa, kteří mají v republikánské části sněmovny většinu), takže záhy toto hlasování také patřičně okomentovali. Podstatná část Američanů – včetně MAGA republikánů – je jednoznačně přesvědčena, že peníze, které oficiálně půjdou na Ukrajinu, se ve skutečnosti „oklikou“ dostanou jinam - a mimo jiné i do kapes Bidenova rodinného klanu a jeho věrných.

POJĎME SE PORADIT, NEPODVOLENÍ!

pp

PPTV v pondělí 22. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Po schválení balíku pomoci Ukrajině začali zástupci demokratů mávat ukrajinskými vlajkami, které byly vyvěšeny i v jednacím sále Kongresu. Balík zahraniční pomoci ve výši 95,3 miliardy dolarů financuje Izrael, Ukrajinu a Tchaj-wan. Na ochranu amerických hranic se nenašlo nic.

To velmi připomíná i hlasování jaké známe od nás a z mnoha dalších evropských zemí: Ukrajina na prvním místě.

Nepřátelé lidu, dejte ty zatracené vlajky pryč!

Odpůrci vydávání dalších peněz na Ukrajinu to okomentovali následovně: Vedení mladých republikánů k hlasování uvádí: Tito politici jsou ZRÁDCI! NEPŘÁTELÉ LIDU!

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX objednávejte zde.

 

V sobotu byl balíček schválen poměrem 311:112, všechny hlasy „ne“ byly od republikánů. „Ukrajinské vlajky vlají v komoře Sněmovny reprezentantů Spojených států, když hlasují pro poslání více vašich těžce vydělaných peněz zkorumpovanému zahraničnímu režimu. A právě tak křičí „UKRAJINA! UKRAJINA!‘ zatímco šťastně pracují na zabezpečení ukrajinských hranic, ne našich,“ napsal senátor Rand Paul v příspěvku na X. "Dejte ty zatracené vlajky pryč,“ řekla republikánská zástupkyně Anna Paulina Luna. „Vyvěsit cizí vlajky na půdě sněmovny? Takhle vypadá dobytý národ,“ napsala moderátorka Blaze TV Lauren Chen.

Tolik některé reakce. Mnoho Američanů hlasování naštvalo (což je znát i v diskuzích), vždyť i průzkumy ukázaly, že většina jich ani další dodávání peněz na Ukrajinu nepodporuje. Hlasování může mít vliv i na prezidentské volby, zřejmě to ještě posílí Trumpovu vedoucí pozici, neboť ti, kteří jako jediní hlasovali proti pomoci Ukrajině, jsou právě MAGA republikáni, tedy „Trumpovci.“

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Každopádně lze očekávat poměrně velké čistky uvnitř republikánské strany, případně může dojít k jejímu rozštěpení, protože mnoho republikánů již (i v dalších tématech) nevyjadřuje názory jejich voličů a členská základna dlouho volá po změně.

Velká část republikánů také volá po výměně předsedy Sněmovny reprezentantů Jamese Johnsona, který po nástupu na post názorově otočil, a nyní se chová jako demokrat.

Mnozí jsou přesvědčeni, že byl zkorumpován nebo je vydírán…

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Temné stíny nad naší zemí: Fiala jel především za CIA. Proč asi? O co šlo? Případ Feri jako Panenství a kriminál? Co nám dál tají o pozadí vraždění na fakultě? Karlův kříž v Německu. Ano, ano - ne, ne! S mocnou zbraní proti zlu

Temné stíny nad naší zemí: Fiala jel především za CIA. Proč asi? O co šlo? Případ Feri...

Kokainová děkovačka: Nácek v rauši zapomněl, kdo to všechno zařídil? Tři zastupující. Dosud vždy selhali. Ten čtvrtý (černý) vzadu právě vystrkuje bradu. Tradice líbání prstenu v CIA. Odvěký hnus fialový. Už brzy…

Kokainová děkovačka: Nácek v rauši zapomněl, kdo to všechno zařídil? Tři zastupující....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky