Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Krysa zahnaná do kouta: Sebevražedně zaútočí. Dýka v Trumpových zádech. Zruší Biden volby jako Zelenský? Rusové dál postupují. Další statisíce Ukrajinců pošle Kyjev na smrt. Pokud se nevzbouří. Kdo seje vítr...

Krysa zahnaná do kouta: Sebevražedně zaútočí. Dýka v Trumpových zádech. Zruší Biden volby jako Zelenský? Rusové dál postupují. Další statisíce Ukrajinců pošle Kyjev na smrt. Pokud se nevzbouří. Kdo seje vítr...

23. 4. 2024

Tisk článku

Václav Danda komentuje stav po přiklepnutí dalších miliard Zelenskému a z informací Maroše Šolce o postupu ruských jednotek a situaci v americkém Kongresu po zradě šéfa republikánské většiny, který bodl Trumpa do zad a již zcela se dal do služeb Bidenovců, čerpá předpoklad dalšího vývoje

Ruské jednotky, které rozvíjely ofenzívu v severní části „druhé obranné linie Sýrské“, obsadily Semyonovku západně od Avdějevky. Kyjev pod tlakem ruských vojsk ustupuje do sousedního Berdyči. Zároveň na mapách označil severní část Semjonovky jako „šedou zónu“. Dnes se tato "šedá zóna" změnila na červenou - Semjonovku obsadily ruské jednotky.

pp

Rusové nacházejí v severní části osady zraněné ukrajinské vojáky, které jejich kolegové bez poskytnutí pomoci opustili. To je důkaz, že ustoupili ve spěchu, a že v takovém případě nepřichází v úvahu žádné bojové bratrství v Ozbrojených silách Ukrajiny. Další vojáci v Semjonovce se vzdali ruskému 1. Armádnímu sboru. 

Podobné zprávy přicházejí z jižního doněckého směru. Zoufalá operace Kyjeva na udržení Novomichajlovky skončila rovněž naprostým vítězstvím ruských vojsk. Den předtím námořníci 155. Brigády tichomořské flotily vyhnali zbytky ukrajinských sil z osady. 

To vše ve chvíli, kdy Sněmovna reprezentantů amerického Kongresu odhlasovala poskytnutí pomoci Ukrajině ve výši 61 miliard dolarů. Všechny pozměňovací návrhy k návrhu zákona byly zamítnuty a návrh zůstal v původní podobě. Kromě toho byl schválen návrh zákona o konfiskaci zmrazených aktiv Ruské federace ve prospěch Ukrajiny. To sice ještě neznamená skutečnou konfiskaci, ale naznačuje ji jako „legální“ možnost.

Putinův mluvčí Dmitrij Peskov to komentoval slovy: „Rozhodnutí Sněmovny reprezentantů ještě více obohatí USA a ještě více zruinuje Ukrajinu. Spojené státy se budou zodpovídat za rozhodnutí o konfiskaci ruského majetku, Moskva přijme opatření, která odpovídají jejím zájmům. Zde ještě musíme vyřešit detaily. V každém případě, pokud opravdu mluvíme o konfiskaci našich aktiv, způsobí to nenapravitelné škody na pověsti Spojených států. Přiměje to mnohé investory v této zemi šetřit své finanční prostředky, protože bude definitivně narušena nedotknutelnost soukromého vlastnictví, - tím spíše, že jde o státní majetek.”

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY

Co vůbec znamená schválení Bidenovy finanční a vojenské injekce Zelenskému? Kromě všeho ostatního je to první velká politická porážka Donalda Trumpa, od chvíle, kdy oznámil opětovnou kandidaturu na prezidenta. Republikánský předseda parlamentu Mike Johnson zasadil hlavnímu republikánskému lídrovi úder do zad. Johnson tak bez mrknutí oka zradil zájmy trumpovců, které ho do křesla šéfa Sněmovny reprezentantů vynesly. Konkrétně jde o přidělení finančních prostředků na posílení jižní hranice Spojených států. Pro Bidenovu administrativu nyní nemá absolutně žádný smysl dělat kompromis v záležitosti ochrany amerických hranic před invazí miliónů imigrantů. Tak vypadá cynická politická zrada. Republikánská strana se rozdělila a někteří republikánští kongresmani skutečně proběhli k demokratům.

Nyní může v dolní komoře Kongresu nastat paradoxní situace: Republikáni se opět pokusí vyměnit předsedu, ale teď jim to nedovolí demokraté, kteří budou hlasovat pro republikána Mikea Johnsona. Motivy Johnsonovy zrady jsou nejasné. Nehledě na politickou facku, kterou uštědřil Trumpovi lze konstatovat, že válka na Ukrajině letos neskončí. Co je ještě vážnější - lze očekávat krvavou lázeň narychlo mobilizovaných a na frontu odváděných Ukrajinců, protože do listopadových voleb ve Spojených státech musí Zelenskyj prokázat výsledky v podobě alespoň nějaké ofenzívy.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Právě na to sází Bidenova administrativa. Není to dobrá sázka. Protože i při monstrózních metodách mobilizace je obtížné uvěřit, že je možné rychle navléci do uniforem další půl milionu lidí. Kyjev však nyní stojí před takovým úkolem a odmítnutí jeho splnění (nebo jeho nesplnění) by znamenalo definitivní konec americké podpory. Intenzita bojů v letošním v roce tak možná překoná rok 2023.

Ve hře je i osud Bidenova týmu (který bude čelit trestnímu stíhání, pokud Trump vyhraje), jakož i osud Zelenského a jeho okolí. Pro ně budou události letošního roku doslova otázkou života a smrti. Proto se od nich nyní dají očekávat jakékoli zoufalé kroky. Tím spíš, že od květnového "marného uplynutí" termínu prezidentských voleb na Ukrajině - které Zelenský diktátorsky suspendoval - již nebude mít jeho režim ani formální legitimitu.

Je také jasné, že Moskva nebude nečinně přihlížet přesunu nových amerických zbraní na Ukrajinu - a desítek či stovek "poradců" k jejich obsluze. Taková eskalace se snadno může vymknout kontrole. Když přičteme americké angažmá ve stále dramatičtějším konfliktu mezi Izraelem a Íránem, je jasné, že Bidenovci udělají cokoli, aby nepřipustili Trumpovo vítězství.

Zkorumpování republikánského předsedy sněmovny je první krok. Uvést zbytek světa do chaosu - a možná i do války - má logiku krysy zahnané do kouta: Ví, že je s ní konec - a proto sebevražedně zaútočí. Jestli tím spadne celý dům, který dosud beztrestně vyžírala, je jí už jedno.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Temné stíny nad naší zemí: Fiala jel především za CIA. Proč asi? O co šlo? Případ Feri jako Panenství a kriminál? Co nám dál tají o pozadí vraždění na fakultě? Karlův kříž v Německu. Ano, ano - ne, ne! S mocnou zbraní proti zlu

Temné stíny nad naší zemí: Fiala jel především za CIA. Proč asi? O co šlo? Případ Feri...

Podraz: Republikánští zrádci v akci. Ukradli lidem dalších 60 miliard. Pro Kyjev? Ne, pro Bidena a Demokraty! Dezoláti v Kongresu volají stejně jako u nás: Dejte ty zatracené vlajky nácků pryč! Padne uplacený šéf Sněmovny?

Podraz: Republikánští zrádci v akci. Ukradli lidem dalších 60 miliard. Pro Kyjev? Ne,...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky