Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hokej vládne ČR: Mistrovství světa? Bez účasti Ruska jen pouťák. Chybějí ti nejlepší. Pavel, Nerudová, Farský a spol. náhle vlastenci? Před kamerami v hledišti. I tak fandíme našemu týmu. Čekají nás však jiné zápasy. O krk

Hokej vládne ČR: Mistrovství světa? Bez účasti Ruska jen "pouťák". Chybějí ti nejlepší. Pavel, Nerudová, Farský a spol. náhle vlastenci? Před kamerami v hledišti. I tak fandíme našemu týmu. Čekají nás však jiné zápasy. O krk

13. 5. 2024

Tisk článku

Jindřich Kulhavý se zamýšlí nad probíhajícím turnajem v ledním hokeji, který ani náhodou není mistrovstvím světa - snad jen pokud jde o pokrytectví politiků, kteří se snaží na této akci před volbami do EP paraziticky přiživit

V České republice začalo mistrovství světa v hokeji. O jeho kvalitě však lze mít zásadní pochyby. Chybí totiž jak výkvět kanadsko-americké NHL, tak i ruské KHL. A především - ruská a běloruská reprezentace.

Když to shrneme: Ti nejlepší, a zároveň pravidelní kandidáti na titul, v České republice nejsou. Nechceme snižovat nadšení pro sport u ostatních účastníků, ani jejich umění, nicméně: Arogance a priority NHL a politická diskriminace ze strany světové hokejové federace vůči Rusku a Bělorusku dělají z mistrovství světa prostý pouťák. Sice s velkou propagací, ale bez vrcholných výkonů těch nejlepších.

pp 

Vyloučení ruských a běloruských sportovců z mnoha sportovních soutěží je pokryteckou fackou světu. Američané terorizují svět mnoho desetiletí, začínají jednu válku za druhou - včetně té na Ukrajině, ale o nucené absenci jejich zástupců nikdo nikdy ani necekl.

Není sport jako sport

Ta hysterická nenávist Západu vůči úspěšnému, bohatému a hrdému ruskému národu, který si ,,dovoluje“ nemít bezmezný respekt k takzvaným západním hodnotám, navíc vlastní území, které se rozlohou a bohatstvím přírodních zdrojů vymyká planetárním standardům, je prostě nekonečná. A sebedestrukční.

V Rusku už dávno vědí, že nesmí nic podcenit a zároveň již pochopili, že jakýkoliv projev slabosti je pro Američany a NATO impulsem k zvýšení agresivity vůči jejich rodné zemi. Naštěstí si to už nejen dobře uvědomují, ale zároveň dokážou svou velkorysost přenášet i tam, kde Západ už natropil velké škody.

Ostudné panské chování západních politiků se bohužel přenáší i do ochozů sportovních klání. Nedávno "natovský" prezident Petr Pavel navštívil ragbyové utkání české reprezentace. Ukázal se na hřišti, potřásl rukou některým z nejtvrdších chlapů v zemi, ale pro samotné ragby to má nulový dopad. Nadále finančně skomírá, a přestože patří jeho mistrovství světa po fotbalovém a Olympijských hrách na třetí místo ve sledovanosti sportovních akcí na světě (dokonce i před F1), u nás má minimální mediální a ekonomickou podporu.

POJĎME SE PORADIT, NEPODVOLENÍ!

pp

PPTV v pondělí 13. 5. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Na řadu přijdou jako obvykle třaskavá témata.

Do porady posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party

Mistři světa v pokrytectví  

Nepatří u nás ani mezi 30 dotovaných sportů. Většina financí jde jinam, nejvíce do korupcí prohnilého fotbalového a hokejového prostředí. Kdo nepoznal zázemí a zákulisí těchto "trpěných" sportů, hltá výsledky, sleduje přenosy, podivuje se nad částkami létajícími kolem těch nejpropagovanějších.

Petru Pavlovi však o ragby (a žádný jiný sport) nešlo: Potřebuje se jen někde ukázat, a tím jeho zájem skončil. A podobné to je (a bude) i na takzvaném mistrovství světa v hokeji, kde se už také prezentoval. A nejen on. Zničehonic vlastenci Nerudová a Farský, kteří by v případě zvolení do Evropského parlamentu odhodlaně kopali za Brusel a proti nám, rovněž zkoušejí v hledišti (a před kamerami ČT) sbírat politické body.

Ne, že by politici nemohli chodit na sport. Ať si koupí v předprodeji vstupenku, na stadionu popcorn nebo pivo u stánku, sednou si mezi ostatní a fandí komu chtějí. Nemusí se u toho fotit, a poté to strkat všude, kam jen to jde. Protože když to dělají jen když se blíží volby, jde o cynickou karikaturu vlastenectví. Většina z těchto, "náhle pronárodních" soudruhů ve skutečnosti mnohem radši zahalovala ramena do různých modrožlutých hadrů - ať už ukrajinského či eurounijního původu.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde.

Fandíme našemu národnímu týmu

Celá ta falešná komedie je na zvracení. U Petra Pavla je převlékání kabátů běžné, kdo ví, jaký další ohoz má připravený ve skříni. Politici Pětikoalice i ANO jsou principiálně zásadně proevropští, nikoliv pročeští. Ostatně inklinují mnohem více k nacistické ideologii a sudetoněmeckému Landsmanschaftu než ke slovanským vítězům nad nacistickým zlem pocházejícím z ,,Germánie“.

A poslušně k nám importují i dopady anglosaského přístupu ke zbytku světa, jehož důsledkem je kromě všeho ostatního i zničující migrace z bývalých kolonií imperiálního Západu. Nenávist k osvobozujícímu se zbytku světa se pokryteckou přítomností v hledištích nezmění.

Jistě, přes všechno řečené fandíme našemu národnímu týmu. Není sice v plné síle, nemá nejkvalitnější soupeře. Slavné Nagano je už jen bohužel dávnou historií, pouhou vzpomínkou na to, že lze regulérně soutěžit - a vítězit - i když se bez politických manipulací, nenávisti a zášti sejdou ti nejlepší.

K tomu však musí být vůle, kterou teď západní svět nemá. Dokud lidé nedostanou rozum, což je myšleno i v jiných oblastech, než je sport, není naděje k setkávání a produktivnímu soutěžení těch nejschopnějších. V politice, hospodářství, kultuře, sportu či vědě - prostě nikde.

Máme před sebou mnohem větší a těžší úkoly, než je vítězství v hokeji.

Bohužel…

Zdroj.

pp


Tagy článku

Doporučujeme

Po atentátu: Americké tajné služby se otřásají. I kámošku Bidenové donutili rezignovat. Selhání, nebo spiknutí lobby feministek? Obamova mafie má namále. To Rakušan je jiný machr. Co po čtrnácti zavražděných a horách lží? Nic. Ticho

Po atentátu: Americké tajné služby se otřásají. I kámošku Bidenové donutili rezignovat....

Apokalypsa na dohled: Horko v létě? Hrůza! Jeden by umřel. Nebo rovnou tři? Což takhle vyrazit na grónské pláže? Varování pro ty se slabším srdcem: Sledování zvrhlosti zvané olympiáda může být životu nebezpečné!

Apokalypsa na dohled: Horko v létě? Hrůza! Jeden by umřel. Nebo rovnou tři? Což takhle...

Na začátek stránky