Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajtrlíci se vyznamenali: Agent nakoupil šrot. A dal řád neřádovi. Orbán tvrdě proti válce. Přijde ho podpořit na půl miliónu Maďarů? A v Praze? O kapitulaci Putin s ilegálem jednat nebude. Slíbili Fialovi za posluhu luxusní kryt?

Tajtrlíci se vyznamenali: Agent nakoupil šrot. A dal řád neřádovi. Orbán tvrdě proti válce. Přijde ho podpořit na půl miliónu Maďarů? A v Praze? O kapitulaci Putin s ilegálem jednat nebude. Slíbili Fialovi za posluhu luxusní kryt?

31. 5. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš ukazuje, že Západ si masíruje svaly, ale ve skutečnosti je na steroidech, protože schopnost ubránit se odvetnému ruskému úderu vlády už téměř vyplácaly na Ukrajině - což by ovšem mělo vést i naši veřejnost o to více k daleko masivnějšímu projevu odporu proti válce, jenže... no uvidíme

V Maďarsku tento týden bývalý antisovětský disident Victor Orbán svolal na 1. června 2024 do Budapešti mírový pochod, na kterém přednese projev proti hrozící III. světové válce, a na němž se očekává účast neuvěřitelných 500 000 lidí, kteří nechtějí III. světovou válku.

pp 

Na Pražském hradě tento týden bývalý agent komunistické tajné státní bezpečnosti generál Petr Pavel vyznamenal generálního tajemníka NATO Stoltenberga, který prosadil, aby Ukrajinci začali útočit západními zbraněmi na Rusko, a porazili tak Putina. Oba pomatení zbrojnoši přitom všechny občany Evropské unie zatvrzele ujišťují, že jejich nejnovější nápady III. světovou válku ani ruskou odvetu prý vyvolat nemohou.

Zbrojnoš Pavel se už vyznamenal, protože se zjistilo, že 50% jeho granátů nakoupených pro Ukrajinu nefunguje, a oba vysocí hodnostáři NATO za dobu svého letitého úřadování včele této instituce dokázali zplundrovat protivzdušnou a protiraketovou obranu východního křídla NATO na pouhých 5% její nejmenší nutné kapacity! Putin tak v případě odvety bude mít díky oběma tajtrdlíkům snadnou práci.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Rozhovor Petra Hájka s předsedou PRO Jindřichem Rajchlem o eurovolbách, setkání válečných štváčů v Praze a o dalších horkých současných tématech

Dívejte se v pátek 31. května od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Absurdní Německo, odhodlané Rusko

V Německu v Mnichově se srotili demonstranti. Rykem přehlušili tamní zelenou ministryni zahraničí Baerbockovou, a zabránili jí tak pronést další z jejích štvavých válečnických projevů. Zelení, kteří v Německu v osmdesátých letech historicky vznikli jako mírové hnutí proti jaderné válce, jsou nyní neprosto bizarní strana. Jejich voliči ze všech Němců nejvíc podporují válku Ukrajiny proti Rusku a přejí si, aby Ukrajinci na Rusy stříleli německé rakety (68%), a současně ze všech Němců nejmíň (9%) hodlají v případě, že se Putin naštve a rozpoutá odvetu, nastoupit do armády a bránit Německo.

Opačné jsou postoje údajně "fašistických" voličů AfD. Ti podporují Zelenského útoky německými raketami na Rusko jen z 18%, ale celých 28% z nich by v případě potřeby nastoupilo do armády bránit svou zemi. Ukazuje se tak, co je typické (nejen, ale i) pro Ukrajinu. Ti, co hlasitým křikem nejvíc požadují další eskalaci války, zároveň všemi způsoby odmítají nastoupit do armády a sami bojovat.

V Rusku, které podle českých médií už ve válce ztratilo 500 000 vojáků, je kupodivu podpora válečníka Putina neochvějná, a sami Ukrajinci včera přiznali, že Putinovy válečné kroky schvaluje 87% Rusů a 71% Rusů je pevně přesvědčeno, že se Rusko ubírá správným směrem. Je tak zřejmé, že ruské ztráty na bojišti jsou nezvykle nízké, jinak by Putinova podpora nedosahovala takových závratných výšek.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Hroutící se Ukrajina, zmatený Washington

Pro pochopení. Ukrajina je poseta obrovskými válečnými hřbitovy jejích vojáků, v Rusku operují západní diplomaté a zejména západní vojenští přidělenci. Přesto neexistují snímky ruských vojenských hřbitovů srovnatelné velikosti jako je tomu na Ukrajině. Západní mainstream by z podobných fotografií nadšením šílel – leč nejsou. Ruské ztráty jsou zhruba stejné jako ztráty Američanů v pouštních válkách.

Kdo v moderní válce nemá srovnatelnou ničící kapacitu bomb, děl i dronů, je odsouzen k masivním ztrátám svých vojáků a jeho režim se časem zhroutí. Neexistence snadno diplomatickými špiony poříditelných snímků ruských hřbitovů je toho důkazem. Projevem je pak vysoká podpora Putinovi.

Údery na ruské radary včasné výstrahy se zřejmě tento týden vysvětlily. Washington potřeboval záminku, aby Ukrajincům povolil používat své rakety a další zbraně proti Rusku. Oficiálně tak od tohoto týdne platí, že Ukrajinci mohou US raketami vraždit ve velkém obyvatele ruského Bělgorodu, ale nesmějí střílet hlouběji do Ruska. Na oplátku dostal kyjevský režim nařízeno přestat útočit na ruské radary včasné výstrahy a další strategické cíle, jinak bude povolení vraždit obyvatele Bělgorodu americkými zbraněmi zrušeno.

pp

Včera svým typicky suchým bezemočním projevem Putinův ministr zahraničí Lavrov oznámil, že po rozmístění letadel F-16 na Ukrajině, která jsou všechna potenciálními jadernými nosiči, NATO a USA daly Rusku najevo, že jsou připraveni na vše. My ve Střední Evropě můžeme být zatím rádi, že z Lavrovových slov se zdá, že pokud k ruským jaderným útokům dojde, budou zprvu omezeny na taktické zbraně, a na území Ukrajiny - pokud nedojde k další eskalaci.

Autor ukrajinské ústavy: Zelenský je ilegál

Vzhledem k ruským bombardovacím kapacitám tak Zelenskyj možná svými útoky na Bělgorod podepíše hromadné rozsudky smrti nad obyvateli Charkova, protože Putin bude muset nějak reagovat. Nová strategie války proti Rusku je tak založená na následujících plánech: Protože Západ ve válce klidně obětuje všechny Ukrajince, tak Zelenskyj nejprve obětuje všechny východní Ukrajince. A Východní Ukrajinci tak mají prostě smůlu, protože už nemají koho obětovat.

Putin včera nasadil do podrývání Zelenského jednoho z autorů Ukrajinské ústavy Dmitrije Tabachnika. Ten ruským médiím potvrdil, že Zelenskyj už podle Ústavy není prezidentem Ukrajiny, protože jeho mandát vypršel 20. května. Podle Tabachnika je nyní nejvyšším představitelem Ukrajiny legálně pouze Nejvyšší Rada jejího parlamentu, a ta musí převzít prezidentské pravomoci.

pp

Zároveň, dokud nebude zrušeno stanné právo, nesmí být nový prezident zvolen. Tabachnik z Ukrajiny ovšem už uprchl a nyní je poradcem ruského gubernátora Záporožské oblasti. Na Ukrajině byl prohlášen za velezrádce. Putin vymyslel rafinovanou podmínku pro jednání o míru s Ukrajinou a podle ní musí nejprve Ukrajina mít ve svém čele legální představitele.

Z podmínky vyplývá, že Putin mír nehodlá brzy uzavírat, a že bude dál pokračovat ve své současné válečné strategii, pozabíjet co možná největší počet Ukrajinců dovlečených na frontu, aby se tamní režim v důsledku masivních ztrát vnitřně zhroutil, a Ukrajina kapitulovala.

pp

Zeleně jsou označeny země, které povolily Ukrajině používat jejich zbraně k útokům proti Ruským civilistům, městům a strategickým objektům

Použije Rusko taktické jaderné zbraně na Ukrajině?

Šéf ruské vojenské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev včera tuto Putinovu strategii nepřímo potvrdil, když se pochlubil novinářům, že ruská severní útočná skupina generála Lapina už splnila všechny své úkoly:

Po včerejším ovládnutí dominantních výšin severně od Charkova u městečka Liptsy (4100 předválečných duší) má nyní pod dělostřeleckou a raketovou palebnou kontrolou všechny přístupové cesty z Charkova směrem k ruskému Bělgorodu. Takže začne ruské dělostřelectvo všechny tamní ukrajinské jednotky bez milosti likvidovat.

pp

V kružnici je znázorněn dostřel ruských taktických jaderných střel z Kaliningradu, které mohou být použity k ruské odvetě za ukrajinské útoky západními zbraněmi na Rusko

Tohle je dosti přesvědčivý obrázek.

No, a proto se jdu 1. června účastnit jako obyčejný mírový demonstrant akce Za mír proti válce na Václavském náměstí. Jestli má Orbánovi přijít půl milionu Maďarů, tak snad do Prahy na demonstraci dorazí aspoň 50 tisíc.

Vědí tohle šílenci, kteří si v Praze předávají vyznamenání, a zatímco jim fialoví zkorumpovaní pudlíci roznášejí v Černínském paláci kafe (k ničemu než obsluze je nepotřebují), diskutují tak nanejvýš o tom, jestli své hostitele milostivě pustí do svých údajně luxusně vybavených jaderných krytů. 

Stejně jim budou nanic.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Když dva dělají totéž: Budapešť a Praha. Orbán a Vrabel. Zločinci v palácích plánují zkázu města i lidu. Kus tvrdé gumy sjednotí? Golemové v antonu. Nepodvolený odchází. S námi je pravda. A kdo ještě? Přijde?

Když dva dělají totéž: Budapešť a Praha. Orbán a Vrabel. Zločinci v palácích plánují zkázu...

Šachová partie kolem Ukrajiny: Rusko hraje s černými. Začala střední fáze hry. Rozumíme správně válečnické řeči? Putinova strategie s globálním Jihem. Někdo se tu přepočítal. Evropany to může bolet. Nastane rovnováha sil?

Šachová partie kolem Ukrajiny: Rusko hraje s černými. Začala střední fáze hry. Rozumíme...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky