Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bojkot Olympiády: Poslední večeře Páně a neslýchané rouhání. Modrý nahý muž a obézní Drag Queen znázorňující Ježíše. Bílý kůň a symbol Antiktrista. Šokující úvodní ceremoniál. Křesťané ve světě ignorují satanské hry. Přidáme se?

Bojkot Olympiády: Poslední večeře Páně a neslýchané rouhání. Modrý nahý muž a obézní Drag Queen znázorňující Ježíše. Bílý kůň a symbol Antiktrista. Šokující úvodní ceremoniál. Křesťané ve světě ignorují satanské "hry". Přidáme se?

29. 7. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký si všímá reakcí na skandální úvodní ceremoniál takzvaných Olympijských her v Paříži, který vyvolal vlnu zděšení a odporu nejen mezi křesťany po celém světě, a jenž vede masově k tomu, že tento obludný globalistický podnik, v němž jde o sport až na posledním místě, odmítají sledovat

Nejen křesťané (ale pochopitelně především oni) na celém světě jsou zděšeni ze zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Paříži. Nejen kvůli samotné nechutně urážlivé "prezentaci". Už ale také dlouho víme, že globalisté využívají úvodní ceremoniály olympiád, aby bezmocné veřejnosti s "rozkoší" sdělili, co pro ni chystají v budoucích letech.

Toto symbolické "okno do budoucnosti", které nám aktuální vládci světa, jimž stále více ujíždí půda pod nohama, pravidelně s nechutnou ironií otevírají, bylo tentokrát vskutku nestydatě brutální. Překročilo všechno, co si dosud dovolili.     

pp

Bojkot!

Neskrývaný útok na křesťanství doprovázený otevřenou propagací satanismu vyvolal šok a ostré reakce křesťanů po celém světě. Ti nyní volají po absolutním bojkotu satanských "her" v Paříži.  To by mohlo být pro organizátory skutečným problémem.

Pokud by se například podstatně snížila sledovanost "her" v televizi, znamenalo by to drtivý dopad do zisků z reklamy. A to už by mohlo organizátory citelně zabolet. Včetně Macronovy vlády, která celý obludný podnik pořádá na dluh, v očekávání, že se jej alespoň částečně podaří zalepit právě z peněz za reklamu a ze zvýšeného turistického ruchu.

I Bakalovi propagandisté se "chichotají"  

Výzvy k bojkotu zjevně ještě posílila „omluva“ organizátorů, protože v podstatě žádnou omluvou nebyla - spíš ještě výsměchem na druhou. Vyzněla totiž v tom stylu, že se přece "dohromady nic nestalo“. A špatný je vlastně ten, kdo se po shlédnutí bezkonkurenčně nejhoršího olympijského ceremoniálu všech dob cítil pohoršen.

Něco vy stylu poznámky komentátora Bakalových Hospodářských novin Petra Honzejka, jenž "navrhl" svou verzi "omluvy": "Je mi líto těch, kterých se to dotklo.“

Zjevně tohoto známého "fialového" progresivistického propagandistu okouzlilo, že při zahajovacím ceremoniálu stály spoře oblečené drag queens (zmalovaní muži v ženských šatech) za dlouhým stolem a vysmívaly se jednomu z nejposvátnějších obrazů křesťanství - Poslední večeři Páně.

Tím spíš, že součástí satanistické provokace bylo (jako obvykle) i spoře oblečené malé dítě, které stálo vedle drag queens. Zneužívání dětí při satanistických obřadech - a o nic jiného v tomto případě nešlo - je bezpodmínečně nutné. Ve velkém to pak předvedou v politice zaměřené na ničení dětských duší deviantní sexualitou od mateřských škol. "Liberální" klasika.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 29. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Místo omluvy výsměch

V neděli ráno si mluvčí Paříže 2024 Anne Descampsová libovala, jak se prý jim podařilo oslavit „komunitní toleranci.“ „Je jasné, že to nebyl úmysl projevit neúctu k jakékoli náboženské skupině. Zahajovací ceremoniál se snažil oslavit toleranci komunity,“ prohlásila na tiskové konferenci. „Věříme, že této ambice bylo dosaženo,“ dodala.

Nepochybně i překročeno. Právě takhle si přece "liberálové" představují "toleranci". Musí totiž vést pouze jediným směrem. Vše, co je odporné, bizarní a urážející tradiční hodnoty, je chráněno - a naopak.

Tento "omluvný" výsměch organizátorů, kterým reagovali na smršť negativních reakcí z celého světa, přilil ještě olej do ohně:

"Křesťané po celém světě si právem stěžují, že jejich víra byla zneuctěna a pošlapána arogantním způsobem, který nemá nic společného s propagovanou tolerancí," konstatoval dokonce i mainstreamový Daily Mail a dodal, že statisíce olympijských fanoušků se zapřisáhly, že se na tuto zvrhlost pod pláštíkem olympiády nebudou dívat.

Satanské hry

Nejen křesťany po celém světě šokovala zejména scéna karikující Poslední večeři Páně, kde se objevil „nahý modrý muž“ či obézní Drag Queen znázorňující Ježíše.

Stejně závažná - především ze zmíněného hlediska toho, co satanističtí organizátoři světu vzkazují - byla scéna se symbolem „bledého koně“, parodující Apokalypsu (Zjevení svatého Jana, závěrečná kapitola Písma svatého) a řada satanských symbolů, které se v programu ceremoniálu objevily - k některým se ještě v Protiproudu vrátíme, až je analyzujeme.  

Teď alespoň připomeňme, že ve Zjevení 6:8 čteme: „A hle, hle, kůň bledý! Jeho jezdec se jmenoval Smrt a peklo ho následovalo. A byla jim dána moc nad čtvrtinou země, aby zabíjeli mečem, hladem a morem a divokou zvěří zemskou.“

pp

Srovnání Poslední večeře Páně s rouhavým ceremoniálem na OH v Paříži

 

Právě bílý kůň kráčející po vodě, bývá často spojován se symbolem antikrista, který napodobuje Ježíše zázračně kráčejícího po vodě. Změna robotického koně ve skutečného pak zjevně odkazuje na transhumanismus - jednu z hlavních ideových linií globalistů.

Předpověď?

V této souvislosti není možné nevzpomenout na ceremoniál Olympiády v Londýně v roce 2012, který obdobným způsobem "předpověděl" covidistickou plandémii, kterou, globalisté již dlouho předtím plánovali. V roce 2012 nám tím prostě s obvyklou výsměšnou ironií "prozradili", co nás čeká za 8 let. Tohle dělají často různými cestami. A ohromně si užívají, že světu vlastně všechno otevřeně řekli - a lidé se přesto jejich zničujícím plánům nedokážou ubránit.

Z tohoto úhlu pohledu je možné předpokládat, že předpovídají "apokalypsu" té "čtvrtinové" části světa, která je nyní záměrně morálně, hospodářsky a politicky hluboce rozvrácena - tedy dnešního Západu. Propagace zvráceností v úvodním ceremoniálu k tomu dosti nedvojsmyslně odkazuje.

Co s tím? Mlčet a čekat jako na covidistický úder? Nebo alespoň dát najevo odpor?

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Přidáme se?

V této chvíli se může jmenovat třeba právě bojkot. Ten se ostatně okamžitě začal šířit na sociálních sítích jako lavina. Přidaly se k němu tentokrát i některé vysílací společnosti, které odmítly nadále vysílat reklamu na olympiádu. Mezi nimi například společnost C-Spire se sídlem v Mississippi, šestý největší poskytovatel bezdrátových služeb v USA, která oslovuje miliony diváků. Přidal se i syn Donalda Trumpa.

Předpokládá se, že bojkot olympiády v USA by mohl předčít i úspěšný loňský bojkot piva Bud Light (za reklamu spojující Budweiser s homosexualismem), který byl dosud považován za největší bojkot, jaký kdy byl vyhlášen – a také dodržován, což mělo drtivé důsledky pro výrobce. A žádné pozdější "omluvy" mu už nepomohly.

Je to bezprostředně asi jediný způsob, který na současné satanské globalistické elity platí.

Přidáme se?

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky