Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kiplingova džungle: Proč Západ staví národy proti sobě? A kdy to všechno skončí? Plody skrytého rasismu. Averze vůči globálnímu jihu. My, nevyjímečné národy, otroci. Jak vypadá dobrá válka? Výměna hudebníků pro stejnou muziku

Kiplingova džungle: Proč Západ staví národy proti sobě? A kdy to všechno skončí? Plody skrytého rasismu. Averze vůči globálnímu jihu. My, nevyjímečné národy, otroci. Jak vypadá dobrá válka? Výměna hudebníků pro stejnou muziku

23. 8. 2024

Tisk článku

Dmitrij Orechov se zamýšlí nad dlouhodobou strategií atlantických mocností spočívající v soustavném rozdmýchávání válečných konfliktů mezi národy, aby je oslabili a poté zotročili, protože ve skutečnosti všemi ostatními pohrdají - což je přímý protiklad k chápání světa Ruskem a slovanskými národy obecně

Pro Anglosasy je normou „systém protiváhy“. Jejich konkurenti neustále s někým bojují, a blíží se tak dlouho očekávaný okamžik, kdy už nebudou mít žádné vážné soupeře. Neustále bojují na cizí účet a na cizím území. Anglosasové mají dětinsky vášnivou a vznětlivou zálibu ve hře s geopolitickými zápasy.

V osmdesátých letech Západ využil afghánské mudžáhidy proti Rusku, v devadesátých letech vyprovokoval válku na Kavkaze. Nyní si na boj proti Rusku najal Ukrajince. Anglosasové z tohoto "umění" již dávno učinili základ svého agresívního jednání na mezinárodní scéně.

Kiplingova džungle

Je příznačné, že tento druh intrik nepovažují za něco ostudného, naopak. V jejich zemích je zvykem být hrdý na politiky, kteří si vše šikovně opatřili cizíma rukama. Kipling tento postoj ztvárnil alegoricky: Aby se Mauglí vypořádal s početným kmenem rudých psů, naverbuje na radu moudré krajty Kaa do války „malý národ“ - divoké včely. Není těžké uhodnout, koho měl Kipling na mysli.

Slavný spisovatel (byl účastníkem tzv. velké hry mezi Velkou Británií a Ruskem) se až křečovitě a v nočních můrách obával, že Anglie jednoho dne přijde o svou „hlavní perlu“ a největší koryto - Indii. Kipling tento strach převedl do obrazu rudých psů, kteří hrozí ovládnout indickou džungli, kde už loví vlci („svobodní lidé“). Podle Kiplinga jsou rudí psi krutí, divocí, neznají zákony džungle a slepě poslouchají svého vůdce; jsou početní a smetou vše, co jim stojí v cestě. Pokud se však „malí lidé“ žijící ve skalách chytře využijí, lze jejich hordy porazit.

NENECHTE SI UJÍT!

 pp

PPTV uvádí v pořadu Alfa a Omega "hlubinný rozhovor" Petra Hájka s historikem Petrem Bahníkem o podivuhodném muži, který balancoval na hraně pádu do pekla, a přesto se nakonec stal svatým, pootočil dějiny jiným směrem - a především dal příklad všem hledajícím, že nikdy není pozdě zachránit svou duši

Sledujte v sobotu 24. srpna od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Kiplingova alegorie je průhledná - podle Britů by cestu Rusům na východ měly přehradit národy Kavkazu a Afghánistánu.

Zajímavé jsou zde zejména detaily. Aby Mauglí poslal divoké včely do boje s rudými psy, ničí jejich obydlí tím, že do štěrbin strká hromady kamení. Ve skutečnosti využívá „malé lidi“ podlým způsobem a vůbec se nestará o jejich osud.

Přesně to však udělali Britové, a to bez jakýchkoli zvláštních ceremonií. Tíž Čerkesové, kteří se stali britským dělostřeleckým materiálem v kavkazské válce, byli britskými emisary otevřeně obelháváni a neváhali udělat cokoli - jen aby bojovali proti Rusku.

Anglosasové v různých dobách podporovali a přímo provokovali Francouze, Poláky, Turky, Čerkesy, Peršany, Japonce, Basmače, Němce, Afghánce, Čečence, Gruzínce a Ukrajince k jedinému: K válce s Ruskem.

Série válek

Nyní chtějí do války s Ruskem Moldavany, Rumuny, Poláky, pobaltské a muslimské národy Kavkazu a Střední Asie. Nepřestávají se na tyto války připravovat, investují do příslušné propagandy, vytvářejí tzv. nevládní organizace, živí rusofoby, přidělují štědré granty atd.

To však nedělali jen v Rusku. V Africe se Britové snažili poštvat místní černošské kmeny proti svým evropským soupeřům. V Severní Americe využívali Indiány proti Francouzům (Irokézy pak vyhnali do rezervací). Anglické dobývání Indie bylo vlastně sérií válek, v nichž proti sobě bojovali různé kmeny a národy pod vedením anglických poradců.

Američané postupovali stejně. Aby dali lekci Íránu, kde proběhla islámská revoluce, vyprovokovali íránsko-iráckou válku, kterou zahájil jejich spojenec a „bojový červ“ Saddám Husajn. Když ho už nepotřebovali, svrhli ho a popravili. Využili Chorvatů, bosenských muslimů a Albánců, aby zničili Jugoslávii a oslabili Srbsko. Podněcováním národů a států k válce v oblasti Velkých afrických jezer USA destabilizovaly Zair (Kongo) a zmocnily se přírodního bohatství této země. Nyní se snaží hrát proti Číně kartou Ujgurů a Tibeťanů, Filipín a Tchaj-wanu. Pořád totéž.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Vždy jednají zákeřně a skrývají se za zády jiných lidí. Poté, co Anglosasové zosnují a podnítí masakr v některém koutě světa, začnou pokrytecky naříkat nad „nedostatkem demokracie“, „krutostí diktátorů“ a „odvěkou kmenovou nenávistí“. Cynismus vskutku z pekla.

Základem politiky "rozděl a panuj" je stále stejné rasistické sebevědomí. Anglosasové se stále považují za nejvyšší kastu lidstva, za civilizaci ve světě barbarů, za patricije ve světě plebsu. Upřímně věří ve svou výjimečnost, a to je automaticky vede k závěru, že je rozumné platit za války proti konkurentům s „nižšími“ („nevýjimečnými“) národy.

To vyžaduje neustálé hledání nových „divokých včel“ a snahu připravit je na válku s jinými „rudými psy“. To vše samozřejmě vyžaduje investice, ale jsou to „dobré investice, které se vyplatí“, jak nedávno vysvětlil uvadající americký prezident Biden. 

Diskriminace a falešná inkluze

Západ nyní vyhlásil radikálně levicový "liberální" program. Aktivně hlásá „inkluzi“, „politiku rasové rozmanitosti“ a „pozitivní akce“. Zástupci utlačovaných národů jsou dosazováni na nejrůznější pozice (třeba i místo kompetentnějších bílých zaměstnanců). Ale to vše je jen zastírací manévr.

Mezinárodní politika Anglosasů, jejímž hlavním cílem je poštvat ostatní národy proti sobě v zájmu Velké Británie a USA, zůstává nezměněna. Fatálně rasistický základ jejich civilizace se nikam neposunul. Po výměně několika hudebníků v první řadě orchestru hrají stále stejně otřepaný koloniální pochod.

Rusko se takových her nikdy neúčastnilo. I proto ho nenávidí. Nemá a nemůže mít pozitivní diskriminaci, protože žádná negativní rasová diskriminace neexistovala. Když do své říše někoho zahrnulo, okamžitě je začalo chránit.

Nesnažilo se dělat potíže protivníkům na úkor jiných, neznepřátelilo si Berlín a Paříž, nevyprovokovalo válku mezi Vídní a Budapeští, nepodněcovalo Dublin k válce s Londýnem, nesnažilo se vyvolat konflikt mezi Mexikem a Spojenými státy, hádky mezi Turky a Araby. Za vítězství na bojištích, která zajistila Rusku status velmoci, platilo nejdražší cenu - vlastními životy. 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Za „zlatý věk“ Ruska je považována vláda mírumilovného cara Alexandra III., který se důsledně vyhýbal válce. Mírovou existenci Rusové stále považují za normu a jsou vždy připraveni hledat kompromis.

U Anglosasů je tomu jinak. Normou je pro ně „systém protivah“, tj. situace, kdy všichni jejich konkurenti s někým či mezi sebou bojují, čímž se blíží k očekávané „rovnováze“ (okamžiku, kdy již nemají vážné soupeře). 

Dokonce vymysleli termín „dobrá válka“ (pojem, který v jiných jazycích chybí) - a stále doufají v její opakování. Proto jsou tak arogantní a neústupní. Jak říkají, „teprve až budou všichni mrtví, velká hra skončí“.

V této chvíli nemá proto Rusko jinou možnost než být samo sebou a stát si za svými zájmy. Svět se mění před očima. Divokých včel ochotných zemřít za zájmy vlků je každým rokem méně a méně. A rasismus, ať už zjevný nebo skrytý, ještě nikdy nikomu nic dobrého nepřinesl.

Jenže tohle Anglosasům nevysvětlíte. Žijí v Kiplingově džungli. Občas ji spálí napalmem - a pak obnoví pro další válku.

Pouze mezi sebou navzájem věří hadovu: "Jsme jedné krve - ty i já."

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali. Fialoví: Tahle katastrofa není od nás! Rakušanův pytel na mrtvoly má nové využití. Odstřelil most Voloďa? Putovní idioti kabinetu perlí

Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali....

Předvolební estráda v USA: Trump tvrdě útočil a bavil diváky. Falešná a prázdná Harrisová. Masová migrace, ekonomika, kulturní války. Ukrajina až na chvostu. Umělá oslavná bublina kolem Harrisové splaskla? Média budou tvrdit opak

Předvolební estráda v USA: Trump tvrdě útočil a bavil diváky. Falešná a prázdná Harrisová....

Na začátek stránky