Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tendry na prodej dětí odebraných rodičům: Je libo děcko na hraní? Ve Skandinávii  testují praxi „orwellovského světa“ který nám EU připravuje. Video pro silné nervy…

Tendry na prodej dětí odebraných rodičům: Je libo děcko na hraní? Ve Skandinávii testují praxi „orwellovského světa“ který nám EU připravuje. Video pro silné nervy…

6. 2. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud sleduje neuvěřitelně rychlý vývoj kolem tzv. juvenilní justice, která ve Finsku překročila další Rubikon na cestě k odlidštění našeho světa

Kde jinde než ve Skandinávii, známé laboratoři evropského pokroku, udělaly „temné síly“ ovládající Evropu další krok k likvidaci rodiny, jak jsme ji dosud znali. Ve Finsku byly otevřeny „tendry na prodej dětí“ odebraných rodičům.

pp

Tento pokrokový model, připomínající starověké trhy s otroky, se zavádí v dnešní Evropě. Není náhodou, že na čele pelotonu pokroku je právě ve Skandinávie. Vždyť už od šedesátých let se především zde intenzivně testuje protirodinná legislativa. Ta je potom, v případě  „úspěchu pilotního projektu“, postupně zaváděna ve všech zemích EU. To není hororová literatura. Nový světový řád v praxi.

Vymoženosti Frankfurtské školy

První převratné změny, vypracované neomarxistickou Frankfurtskou školou a zaváděné nejprve bolševiky v Sovětském svazu, proběhly po druhé světové válce především ve Skandinávii a Holandsku. Úvodní „vymoženost“, která se ze Skandinávie rozšířila do celé západní Evropy, bylo „právo ženy“ na umělý potrat. Legální zabíjení nenarozených se brzy stalo běžnou výbavou západních liberálních demokracii. V šedesátých letech ze Skandinávie přišla vlna pornografie, která se rovněž bleskově rozšířila po celé západní Evropě.

V  letech sedmdesátých následovala dekriminalizace homosexualismu, vyzkoušená rovněž nejprve v severských zemích. V devadesátých letech skandinávské země zavedly jako první i tzv. sňatky homosexuálů. I v tomto případě se s desetiletým zpožděním přidaly všechny evropské státy. Dnes se tato legislativa stala povinnou výbavou členských zemí EU. Nyní tedy stojíme před dalším experimentem, který by měl být za několik let běžnou „evropskou normou“. Obchod s dětmi jako výraz naší „apokalyptické“ civilizace. 

Fenoménu juvenilní justice jsme se na stránkách Protiproudu už věnovali v souvislosti s otřesnými praktikami „státních“ krádeží dětí, které se v posledních letech rozmáhají v celé Evropě. Z jednotlivých „výstřelků“ se postupně stává ucelený systém, který má podle mnoha odborníků nejen vyvrátit tradiční rodinu z kořenů, ale především obohatit trh s dětmi pro pedofily a homosexuální páry.

pp

Čtěte ZDE: Lov na děti zvaný „juvenilní justice“: Obchodníci v ČR si mnou ruce, v Anglii už kradou děti přímo z  matčina lůna. Přinášíme otřesné video

Dětské otrokářské dražby

Zavedení přímého prodeje dětí skrze otrokářské dražby, které se objevilo poprvé letos ve Finsku, posouvá tento fenomén rázem o několik pater výše. Noviny Uusi Suomi zveřejnily interview s „dětskou“ ministryní Marií Guzeninou - Richardson, v němž oznámila zahájení „nabídkových řízení“ za 620 milionů eur mezi účastníky trhu v oblasti služeb systému Lastensuojelu. Nejde o nic jiného než o komerční „přerozdělování“ dětí pirátsky odebraných jejich biologickým rodičům. „Jednoduše řečeno, kdo vyhraje více dětí, ten bere více peněz od státu,“ říká v rozhovoru pokroková paní ministryně.

Sama cynicky říká, že děti teď patří do seznamu nejoblíbenějšího zboží ve Finsku, protože poptávka určuje trh. Počet soukromých společností na trhu obchodování s dětmi ve Finsku výrazně převyšuje počet dětí odebraných z jejich rodin. Proto ministryně vidí budoucnost v „komerční distribuci dětí“ přes velké společnosti.

Finský systém státních dotací v programu „ochrany dětí“ je zvrácený z principu. Odebírání dětí totiž stát podporuje. Čím více dětí magistrát “zabaví“, tím více dotací od státu získá. Podle údajů služby Lastensuojelu je ve finském „byznysu s dětmi“ nyní oficiálně vedeno 60 000 bezbranných lidských bytostí.

Jedno z tisíce dramat na videu

Na jedno z tisíce dramat, které se při odebírání dětí všude v Evropě odehrávají, se můžete podívat na amatérském videu, které bylo při takovém zásahu pořízeno. Počátkem ledna letošního roku odebrali dva policisté finskému obránci občanských svobod Janu - Eriku Kurhelovi z města Oulu jeho dva syny – dvojčata. Otci se podařilo „zákrok“ zachytit na kameru.

Chlapci se samozřejmě vzpírali, protože chtějí žít se svými rodiči. Ve Finsku nikdo nemůže odolat brutálnímu systému oddělení dětí od rodičů, protože vzepřít se policii je zde vážný zločin.

Na videu je vidět, že Kurhelovi mají dobré životní podmínky, žijí v normálním domě. Otec stále nemůže pochopit, proč mu děti odebrali. Žádné drogy, žádné násilí, žádná nemoc. Jednoduše přišli a děti ukradli. Další Kurhelovy děti byly v tu dobu doma. Naštěstí pro ně - zatím mohou žít se svými rodiči.

Nikdo dnes nemůže říci, kdy bude tato perverzní praxe zavedena i v dalších zemích Evropské unie. Ale podobných případů od Nového roku geometrickou řadou přibývá. Naše nová vládní sestava plná fanatických nepřátel tradiční rodiny, kterou v protektorátní vládě zastupují především ministři Marcel Chládek, Michaela Marksová - Tominová či Jiří Dienstbier, dává tušit, že tato praktická ukázka metod Nového světového řádu dorazí i do našich končin dříve, než se nadějeme.

Připravme se dřív, než bude pozdě.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky