Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pučistická vláda v Kyjevě má problém: Krymský parlament odhlasoval připojení k Rusku. Nové informace z pozadí převratu: Šlo jako obvykle o ropu a břidličný plyn?

Pučistická vláda v Kyjevě má problém: Krymský parlament odhlasoval připojení k Rusku. Nové informace z pozadí převratu: Šlo jako obvykle o ropu a břidličný plyn?

6. 3. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší další zamlčovaná fakta: Šlo o rozsáhlé spiknutí, do kterého byly zapojeny nejen západní tajné služby, ale též zednářské lóže a zájmy ropných společností

Vývoj na Ukrajině nabírá stále větší obrátky. Každý normálně myslící člověk, který nepodléhá pokračující obludné mystifikační kampani v hlavních médiích - veřejnoprávních na místě prvním - už dlouho nepochybuje, že státní převrat v Kyjevě byl dlouho připravovanou zpravodajskou operací Západu. Každý den ale vycházejí na světlo stále další nové skutečnosti o pozadí tohoto rozsáhlého komplotu. Jeho hlavní cíl - frontální útok na Rusko – měl, jak se ukazuje ještě řadu „vedlejších plánů a postav“, které postupně skládají celý komplikovaný obraz v přehlednou mozaiku.

pp

Čtěte ZDE: Převrat na Ukrajině je otevřeným útokem na Rusko: Uvědomují si Američané a občané zemí EU, oč se hraje? Na jaderné zbraně jsme už téměř zapomněli. Rychle se nám mohou připomenout

Krym se připojil k Rusku

Je zcela pochopitelné, že především obyvatelé východních regionů Ukrajiny se bouří proti nelegitimní loutkové vládě v Kyjevě. A už vůbec nepřekvapuje, že demokraticky a svobodně zvolený parlament na Krymu dnes odhlasoval oddělení této republiky od pučisty ovládané Ukrajiny a opětné připojení poloostrova k Rusku. Podle člena Nejvyšší rady Krymu Sergeje Šuvajnikova parlament schválil „připojení k Ruské federaci“. Jedinou zákonnou silou na poloostrově jsou ode dneška tedy ruské jednotky. Ukrajinská armáda je nyní považována za okupační „brannou moc třetího státu“. Ukrajinští vojáci se podle místopředsedy krymské vlády Rustama Těmirgalijeva mají buď vzdát, anebo Krym opustit.

Tento krok musí potvrdit referendum, které se bude konat o dva týdny dříve, než bylo původně plánováno, tedy už 16. března. Voličům budou předloženy dvě otázky, zda se má vrátit Krym k ústavě z roku 1992 a zůstat součástí Ukrajiny, nebo má li se stát součástí Ruské federace. Referendum se bude týkat i Sevastopolu, který sice leží na poloostrově, ale není součástí Autonomní republiky Krym, ale je samostatným správním celkem.

Podle místopředsedy krymské autonomní vlády Krym žádá Rusko, aby zahájilo příslušné správní kroky pro začlenění do Ruské federace. Místopředseda ruské Státní dumy Sergej Něverov označil rozhodnutí krymských poslanců za historické: „Jsme jednotný národ, který byl z vůle neodpovědných sovětských stranických funkcionářů rozdělen.”

Ruské raketové vojsko západního okruhu má pohotovost

Ruská armáda dnes zahájila dosud největší cvičení vojsk protiraketové obrany Západního vojenského okruhu. Manévry se podle tiskové agentury ITAR-TASS konají na střelnici Kapustin Jar u Astrachaně za účasti třiceti velkých armádních útvarů a vybraných vojsk severní ruské námořní flotily.

Cvičení se účastní baterie antiraket S-300, Buk-M1, Osa a Strela-10, hybridní raketové komplexy na pásovém podvozku 9K22 Tunguska vybavené protileteckými raketami a kanóny ráže 30 mm, i jednotky vybavené ručními protivzdušnými raketami Igla. Co do velikosti je to nejrozsáhlejší cvičení vojsk Protivzdušné obrany (PVO) Západního vojenského okruhu. Účastní se ho 3 500 vojáků. Cílem je nácvik obrany před raketovým a leteckým útokem protivníka.

Není to rozhodně bezdůvodné ve světle zpráv, že Spojené státy právě přesouvají do Polska a do Litvy své stíhací bombardéry F 15  a F 16 a kvůli manévrům s námořnictvy Bulharska a Rumunska míří do Černého moře americký raketový torpédoborec Truxtun.

Popularita Vladimíra Putina na historickém maximu

Rozhodná odpověď prezidenta Putina a všech příslušných institucí na ukrajinskou krizi včetně ochrany ruského obyvatelstva na Krymu zvýšily popularitu Vladimira Putina na historické maximum. Rostoucí popularitu prezidenta v ruské společnosti potvrdily výsledky průzkumu agentury VCIOM. Putinovu činnost ve funkci hlavy státu schvaluje 67,8 procenta Rusů. I jeho zahraniční renomé stále stoupá, neboť byl některými organizacemi navržen na Nobelovu cenu míru, za to, že svým rozhodným postojem zabránil americké intervenci v Sýrii.

To je přesně opačný trend než všemi silami tlačí hlavní politici západních zemí, kterých mají naopak jejich občané už plné zuby. Obamova popularita je na historickém minimu a lépe na tom nejsou ani představitele Evropské unie, jejichž „legitimita“ se brzy ukáže v evropských volbách. Rekordmanem v klesající popularitě je pak francouzský prezident Hollande, kterého nesnáší už téměř celá Francie.

Sionista Viktor Kličko

Není překvapením, že tito politici si vybrali jako svého hlavního bílého koně Vitalije Klička, který by se měl stát v chystaných volbách ukrajinským protektorátním prezidentem. Pokud ho nakonec nenahradí Západem zbožňovaná defraudantka, „plynová princezna“ Julie Tymošenková. Ta byla během ozbrojeného puče propuštěna na svobodu a na to, jak byla údajně těžce nemocná, rozhodně nezahálí. Dnes by se měla jako zvláštní host zúčastnit „zednářského konventu“, který se, pod krycím názvem sjezd Evropské lidové strany, schází v Dublinu.  

O paní Tymošenkové není nutné dlouho mluvit. Kdo je ale Viktor Kličko, kterého veřejnost znala především jako boxerského šampiona v těžké váze a „světoobčana“ – kupodivu s německým pasem? Podle řady pramenů jde o dlouhodobě zasvěcovaného zednáře s úzkými vztahy k sionismu.

pp

Vitalij Volodymyrovyč Klyčko bývá často  uváděn poruštěně jako Vitalij Kličko. Narodil se 19. července 1971 v Bělovodsku blízko Biškeku v Kyrgyzské SSR. Má staršího bratra Volodymyra Klyčka, taktéž známého boxera. Mimochodem, oba bratři jako děti prožili pár let (1980-1985) i u nás – v Mimoni .

Virtalij Kličko je vůdcem politické strany Ukrajinská demokratická aliance za reformy ÚDER, která v parlamentních volbách na Ukrajině v roce 2012 získala 14 % hlasů a umístila se na třetím místě. V roce 2013 se stal jednou z hlavních tváří „protestů“  Euromajdanu .

pp

                                                    Vitalij Kličko mezi svými

Zednářská pyramida na Majdanu  

Kličko byl také čestným hostem sionistického kongresu, který se sešel v Kyjevě, aby celou „revoluční akci“ koordinoval. Už dříve jsme psali o tom, že v Pravém sektoru, který má rozhodující roli v ukrajinské revoluci, mají velký vliv sionistické skupiny, které se dokáží bez problémů domluvit s nacistickými bojůvkami a spojit se proti společnému nepříteli, kterým je tradičně Rusko a křesťanství.

Čtěte ZDE: Česká televize nečekaně prozradila, co mnozí tušili: „Jádro bojovníků na Majdanu tvořila také Izraelská obranná armáda.“ Další dramatická svědectví  i videa z Kyjeva

Čtěte ZDE: Ukrajinský scénář jako příprava útoku na Rusko: Faktickým držitelem moci je „Pravý sektor.“ Kdo to ve skutečnosti je? A tuší vůbec čeští vládní kolaboranti, komu pomáhají?                      

Svědectví očitých svědků z Majdanu se shodují: Významnou roli v celé akci hrála i symbolika svobodných zednářů. Zednářská pyramida, která stála uprostřed bojové zóny, je jedním z mnoha důkazů, že kromě naverbovaných nezaměstnaných ze západní Ukrajiny, západních zpravodajců a speciálně vycvičených bojovníků, byla podstatným faktorem také zednářská finanční podpora namířená proti „prokřesťanskému“ režimu Viktora Janukovyče.

 pp

                                         Zednářská pyramida na Majdanu

Ukrajinský břidličný plyn jako sladká odměna 

Takzvaná ukrajinská revoluce má zjevně mnoho otců. Kromě geopolitických plánů USA a EU a zednářských antikřesťanských zájmů, byly významným podpůrným motivem také zájmy západních byznysmenů, pro které je pád Janukovyče příležitostí ke snadné kořisti, o kterou dávno usilovali: Ukrajinský břidličný plyn.   

 pp

                                   Hlavní oblasti břidličného plynu na Ukrajině

Kyjev totiž podepsal dohodu v hodnotě 10 miliard dolarů s americkým Chevronem na průzkum a těžbu břidličného plynu na území Oleška na západní Ukrajině o rozloze 6 300km2. V lednu podepsal Royal Dutch Shell podobnou dohodu na východě země.

Ukrajina ale nejednala pouze o zdrojích plynu. Jednalo se také o dohodě o sdílené produkci s konsorciem Exxon Mobil na využití ropného pole na západním pobřeží Černého moře, která měla být podepsána koncem roku. Viktor Janukovyč opět váhal. Jenže to petrolejářské korporace nemají rády.  Pravděpodobně není daleko od pravdy úvaha, že váhání k přistoupení na jejich podmínky se Janukovyčovi stalo přinejmenším stejně osudným jako váhání s podpisem asociační dohody s EU. Ostatně takový postup by nebyl ničím novým. Ropné společnosti se vždy podělí o kořist, kterou jim svržení místních vlád a režimů v režii tajných služeb přinese.    

Jen s tím Krymem se zatím, zdá se, přepočítali. A přitom právě Krym měl být zjevně hlavním bodem scénáře, který prostřednictvím „dramat z Majdanu“ chtěli západní režiséři ukrajinské krize „vyprodukovat“. Na Oscara to, zdá se, nevypadá. To už je možná reálnější ta „nobelovka“ pro Putina. Jenže ten by ji, narozdíl od Obamy, určitě odmítl. Ví, kdo ji uděluje. A proč.

Také mnozí lidé u nás už vědí, o co se tady hraje. Proto přibývají další stovky a tisíce podpisů pod peticí, s níž se obrátíme na české politiky a instituce. Každý podpis je důležitý.

Čtěte a podepisujte ZDE: Petice „Antimajdan“: Nesouhlasíme se lživou propagandou k ukrajinské krizi. Žádáme, aby se Česká republika chovala jako suverénní stát. Nedáme se manipulovat!

PP koláž

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky