Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ukrajinská krize v názorech čtenářů: Jsme blízko světového konfliktu? Výhrůžky, kterých se netřeba bát – ale ani je podceňovat. A jaký bude osud Petice „AntiMajdan?“

Ukrajinská krize v názorech čtenářů: Jsme blízko světového konfliktu? Výhrůžky, kterých se netřeba bát – ale ani je podceňovat. A jaký bude osud Petice „AntiMajdan?“

9. 3. 2014

Tisk článku

Petr Hájek reaguje na názory, upozornění i zprávy čtenářů, které pomáhají pochopit podstatu plánů „majitelů klíčů“, kteří stojí (nejen) za ukrajinskou krizí

Přesně před týdnem jsem zde tajemně hlásil, že přátele Tea Party Protiproudu čeká za sedm dní novinka. Beru ale své oznámení zpět. Uplynulých sedm dní přineslo totiž takové množství vážných událostí kolem ukrajinské krize – které se pochopitelně  odrazily v našich článcích a vašich reakcích na ně – že to prostě nemohu ignorovat. Takže snad příště. Na novinky jsou holt lepší klidnější doby. I když jsem přesvědčen, že žít lze dobře i bez novinek – či právě bez nich. Ale to by byla zase jiná diskuse, než ta, která nás dnes čeká.

PP

Poté, co se zdálo, že už se (mediálně) situace na Ukrajině trochu stabilizuje, že evropským (zvláště německým) a zčásti také našim politickým elitám začínají vychládat hlavy a válečnickou rétoriku amerických soudruhů nahrazují poněkud střízlivějším vnímání reality, přišly sobotní zprávy České televize: česká mediální Aurora opět vystřelila a okamžitě bylo jasné, že bojujeme dále. Na Krymu se totiž uskuteční referendum o připojení k Ruské federaci a úkol propagandistů zní jasně: Ani na vteřinu si nesmí nikdo myslet, že půjde o vyjádření svobodné vůle krymských občanů.

Tak jsme zase viděli reportáže o tom, jak si místní samospráva dovoluje nepustit na své území „dohled“ z EU (jmenuje se pro tento příklad OBSE, ani nebudu vysvětlovat, co ten název z dob studené války č. 1 tají). Ale také o demonstracích krymských Tatarů, kteří s opětovným připojením Krymu k Rusku nesouhlasí. Vzpomněl jsem si rázem na jeden dopis našeho čtenáře, který připomíná, kdo že to ti Západem náhle tak bránění krymští Tataři jsou. Pan Václav Lamr nám jej poslal jako článek s titulkem:


Záhadný let z Turecka na Krym


V den ( asi 4.-5. března )  kdy bylo oznámeno, že ruské vojenské oddíly na Krymu obsadily letiště, se ke Krymu z tureckého Istanbulu blížilo vojenské letadlo s tajným posláním nad hladinou Černého moře. Turecká vláda reagovala na volání islámských Krymských Tatarů o pomoc. Ti nesouhlasí s Ruskou anexí Krymu v těchto dnech a obrátili se na Tureckou vládu, aby zasáhla na Krymu.

Letadlo , jehož posádka se dozvěděla zprávu o obsazení letišť v Sevastopolu, a Simferopolu se přesně v poloviční vzdálenosti mezi Tureckem a Krymem nad Černým mořem otočilo a letělo zpět do Istanbulu. Kdo letěl v letadle ? Turecké vojenské výsadkové komando ? Podala varování tomuto letu speciální loď americké armády, která s další americkou vojenskou lodí byla před tím připravena údajně k evakuaci amerických sportovců ze Soče ? Proč ty dvě americké lodě po vykonání preventivní mise po olympiádě neodpluly a pohybují se dodnes poblíž ruského vojenského přístavu u Sevastopolu ? Byl tento záhadný turecký let součástí akce, která mohla mít pro situaci v tomto výbušném prostoru nedozírné následky ?

Z celkového počtu obyvatelstva, je na Krymu Rusů 58%, Ukrajinců 24% je krymských Tatarů 13%. Historicky Krym nepatří ani Rusům, ani Ukrajincům, ale právě krymským Tatarům. Ti na mnoho století obsadili Krym už od roku 1243 a později se stali součástí Osmanské turecké říše od roku 1474. Krym tedy historicky patří Turecku. Činí si na něj historický nárok stejně tak jako dnešní Palestinci na území státu Izrael. Krymští Tataři jsou dosud mediálně nedoceněnou veličinou na Kypru a v dnešní výbušné situaci představují pro Rusko, Evropu i Ameriku snad ještě více znepokojující fenomén. Jde o výbušné napětí třetího faktoru budoucí války v regionu, protože jde o muslimský národ spřízněný národnostně a historicky s Turky. Za nimi stojí další země islámského světa. Tohle nebezpečí války civilizací zatím nikdo dosud nepřipomněl.

Spojenectví krymských Tatarů s Turky jsme ostatně mohli prožít i na našem území, když v roce 1663 Krymští Tataři bok po boku se svými tureckými spojenci vpadli i na naši Moravu a odvedli z ní na Krym 12000 moravských otroků. Turecká armáda je tedy připravena pomoci svým islámským a národnostním příbuzným na Krymu a mohou se stát spojenci americké vojenské aktivity.  Krym v těchto dnech je sledován nejen Ukrajinci, Rusy, Západními spojenci, ale i Turecko- islámskými zeměmi. Evropané by se měli co nejdříve dohodnout s Putinem, aby zabránili tomu, co na nás Washington chystá. Uvrhnout nás Evropany do války proti Rusku.“                                       

V.L.


Milý pane Lamře,

děkuji za všechny Vaše dopisy – patříte k nejčastějším dopisovatelům Protiproudu – za tento však zvláště. Jen málo našich občanů si totiž uvědomuje, kdo jsou tito nejhlasitější odpůrci připojení Krymu k Rusku. Islamisté – v americko-unijním slovníku pokud se to hodí teroristé – jsou náhle „spolehliví spojenci“. Může tohle dopadnout dobře?

Ideově přesně to však koresponduje s propagandou oslavující nedávný státní převrat v Kyjevě: Západu je v tuto chvíli jedno, jsou-li „nepřátelé Ruska“ banderovci či jiné odrůdy znovu vzkvétajícího ukrajinského nacismu, kteří svrhnou demokraticky zvolenou vládu a prohlásí se bez voleb vládou novou. Vše jedno. Hlavně když jsou protiruští. A naše média to věrně reprodukují.

Připravme se proto i v následujících dnech před krymským referendem na další porci mystifikací a manipulací. Ale nesmiřujme se s ní. Nebuďme pasívní. Ostatně právě sem směřuje naše Petice Antimajdan, kterou za pár dnů do této chvíle podepsalo již více než čtyři tisíce  našich čtenářů.

Čtěte a podepisujte ZDE: Petice „Antimajdan“: Nesouhlasíme se lživou propagandou k ukrajinské krizi. Žádáme, aby se Česká republika chovala jako suverénní stát. Nedáme se manipulovat!

A pochopitelně dominovala i ve Vašich dopisech:


„Vážený pane Hájku a redakce,

včera jsem podepsal petici "ANTIMAJDAN Petice proti zásahu USA a EU na Ukrajině". Nejsem žádný odborník na Universum, ale název petice se mi zdá trochu nešťastný. 

Jde mi o to, abychom nakonec neprospěli protistraně. Bojovat nebo vyjadřovat postoj by se asi mělo za "něco" ne proti "něčemu" z důvodů vytváření duality. Jinak je velice potěšující sledovat, jakou rychlostí podpisy přibývají, není to s námi tak špatné, zdá se.

Díky za světlo které přinášíte.“ 

Rudolf Šimon


Vážený a milý pane Šimone,

nejde o název. Petice je vlastně akt, zakotvený v našem právním řádu. A jako takové se jí mají politici a veřejné instituce, jimž je určena, zabývat. Tedy – měli by. Rozumí Vaší námitce: Vždycky působí lépe, když jdete s „pozitivním“ programem „za“ něco, než „proti“ něčemu.

Tato chvíle je ale příliš vážná, než abychom zvažovali, co „lépe působí“. Spolu s tisíci našimi statečnými čtenáři, kteří ji spolupodepsali, budeme se zájmem očekávat odpověď těch, jimž je adresována. Není čas vymýšlet „jemnůstky“.


„Dobrý den,

chci se zeptat, kdy hodláte petici předložit vládě, nebo Radě Čt. Závažnost celé situace na Ukrajině je daleko naléhavější než si 90% obyvatel dokáže představit. Nemáme moc času, situace je opravdu vyhrocená. Stačí malá jiskra ke konfliktu který může způsobit 3. světovou válku. 

O světové dění se zajímám velmi dlouho. Je to válka o Ukrajinu mezi Západem a Východem. Rusko se jen brání.  Situace je úplně jiná, než nám naše propagandistická média uvádějí. Nikdo si to neuvědomuje. Musíme se spojit a to velmi rychle.“

Křížka


Vážený pane Křížko,

petici předáme v tomto týdnu. To vůbec neznamená, že pod ní nemají přibývat další podpisy. Ale opravdu nemůžeme čekat týdny, byť by potom měla petice ještě větší váhu.

Na druhé straně si nemyslím, že by si devadesát procent našich občanů neuvědomovalo závažnost situace. Jen je velká většina stále ještě pod vlivem  válečnické propagandy našich médií – veřejnoprávních zvláště. Ale spíše bych souhlasil s panem Šimonem: „...je velice potěšující sledovat, jakou rychlostí podpisy přibývají, není to s námi tak špatné, zdá se.“ Ano, většině z lidí, kteří nejsou pod vlivem té masívní jednostranné, vpravdě bolševické propagandy mediálního mainstreamu, není lhostejné, co se v posledních dnech u nás a v našem blízkém sousedství děje. Bez ohledu na věk:


„Dobrý den, 

jsem rád ,že jsem konečně objevil zpravodajský web bez cenzury! Mám ohledně Ukrajiny totožné názory (jako byste mi je vyndali z úst).

Jen tak dále !

S pozdravem

Anton K.

15let


Milý Antone K.,

nejprve Vám chci poděkovat za povzbudivá slova – ale také za uvedení svého věku. Tušil jste zřejmě, že je to důležité. A ono je. Obávám se totiž, že ve Vaší věkové kategorii mnoho mladých lidí spíše ignoruje či podceňuje, co se kolem nás děje. Vy chcete dát najevo, že to neplatí bez výjimky. Velký dík za to!

Vzpomínám si mimochodem, že když jsem byl ve Vašem věku, komunistický režim právě začínal vstupovat do fáze „tání“. Byla za námi první polovina šedesátých let. Začal vycházet časopis Plamen a také v řadě ostatních periodik se postupně objevovaly texty, na které jsme zírali. Stejně jako na divadla a filmy. Najednou bylo patnáct let docela hodně. Nebylo to totiž dlouho po takzvané Karibské krizi, která i nás – napůl děti – rázem vrhla do společenského dění, jímž jsme do té doby spíše ostentativně opovrhovali. 

Bylo to svým způsobem podobné té dnešní krizi ukrajinské, ale asi vážnější. Tehdy byl svět zřejmě opravdu jen pár hodin od jaderné konfrontace mezi Západem a Východem. Pocit, že právě stojíme před něčím podobným, vyjádřený v dopise pana Křížko, zatím nesdílím. Nemyslím, že by bezprostředně hrozil světový válečný konflikt. I když samozřejmě v situacích takto uměle vyhrocovaných, v tom má pan Křížko naopak pravdu, stačí „malá jiskra“, nedopatření, selhání jedincovo, omyl, cokoli – a vskutku je možné zažehnout zničující tragédii.

Za Karibské krize jsme opravdu nemohli dělat, my „náctiletí“, v podstatě nic. Učili jsme se tak maximálně ve škole, jak se „zachránit“ při atomovém výbuchu. Hrozné hlouposti nám říkali. To Vy, Antone, přece jen již jisté možnosti máte. Třeba právě podpis pod naší peticí. Protože nejdůležitější je dát dnes jasně najevo, že se nedáme tak snadno manipulovat našimi médii k válečnické hysterii:


„Vážený pane Hájku,

chci jen krátce reagovat na uveřejněnou petici "Antimajdan". Myslím si, že náš nesouhlas s informováním o Ukrajinské krizi, by měl směřovat k Radě ČT, s výzvou, aby jako veřejnoprávní médium zajistila úplné a pravdivé informování obyvatel.  Média sama si přeci mohou vybrat, o čem budou a nebudou informovat, a jak se jejich pracovníci budou chovat. Vždyť i když budou politici lhát, tak novinář má stále šanci získat informace i z druhé strany (viz. Putinova tiskovka).

PP koláž

 

Čtěte zde: Cenzura ruského prezidenta v přímém přenosu ČT: Překlad vypadl „náhodou“, když Putin vysvětloval roli západních žoldáků na Majdanu. Bolševici z Kavčích hor jsou také předmětem petice Protiproudu

Tady byla hlavním problémem skutečnost, že překlad neprobíhal ve chvílích, kdy se Putinova vyjádření rozcházela s oficiálními informacemi. Já sám tuto stížnost k radě ČT podám.“ 

S úctou

Michal Exner


Vážený a milý pane Exnere,

jedním z adresátů naší petice Rada ČT nepochybně je. Bez ohledu na to, že její předseda pan Uhde už někde prohlásil, že mu referování ČT o ukrajinské krizi přijde objektivní.

Milan Uhde je starší než já. V padesátých letech minulého století studoval na Filosofické fakultě a jak praví wikipedie „vnitřně souhlasil s komunistickým režimem“. Nepochybně byl obětí bolševické propagandy. Pochopil to prý v době „maďarské kontrarevoluce“, kdy již propagandistická okruží nebyla tak pevně utažena. Měl by si něco z těch let pamatovat. Ale třeba je chtěl zapomenout a podařilo se mu to. Jinak by mu podobnost s tím, co se v České televizi dnes děje, uniknout nemohla.

Ale nepředbíhejme, třeba budeme s reakcí na naši petici nečekaně mile překvapeni. Je zjevné, že například v ČSSD již probíhá vnitřní dělení. Souboj o interpretaci ukrajinského státní převratu a následné krymské krize tam po jisté „bojové linii“ již probíhá.

Zato v domněle pravicové ODS nic takového dosud nevidíme. Starověký „radarový“ antirusismus tam navzdory novému předsedovi „jede“ jako za topolánkovsko – vondrovských časů. Intelektuálně poněkud tupá snaha vydávat současné Rusko za Sovětský svaz, na kterou má ideový patent havlistická TOP09 v podání Schwarzenbergově,  tam stále ještě kvete a dozrává v nebezpečné plody. Případný důkaz, že navzdory změně obalu se uvnitř nadále nic podstatného neděje. Ostatně – jak také jinak, pokud tam vládne „bruselský občan“ Jan Zahradil se svou evropanskou rétorikou „strany mírného pokroku v mezích zákona“? Hlavně aby si neudělal potíže při padesátém třetím zvolení do europarlamentu. Třeba si je ale právě tím nakonec udělá. Boží mlýny (ve které tak ostentativně nevěří) melou pomalu, ale jistě. Zda semelou už jarní volby, je však nejisté. 

Pan Zahradil a spol. totiž doufají, že naopak mlýny mediální protiruské agitace přece jen semelou ještě tentokrát dostatečné množství manipulovaných, a on se na téhle špinavé vlně opět sveze do milovaného Bruselu. Některé dopisy, o tom svědčí:


„Pane Hájku,


Pokud si hrajete na vrcholného debunkače -  a vzápětí přejímáte hloupé ožvýkané a vpodstatě komicky očekávatelné fráze agresora, který ani neočekává že by je bral někdo vážně - deklarujete svoje postavení.

Velmi si přejte, aby se situace napadení území souseda Ruským státem uklidnila. Jako pátá kolona cizí mocnosti nejste během klidu zajímaví, nanejvýše jako kuriozita. Zvyšující napětí a hrozba se strany agresora nicméně staví kolaboranty s cizí kulturně civilizační oblastí do jiného postavení.  V případě hrozby války, což díky našemu členství ve velkém celku kultury Evropské unie a Spojených států a tím omezení výchozí pozice velkých a agresivních států není pro nikoho snadno myslitelné, se stáváte nebezpečím pro tuto zem. Ruské výsadkáře na karlovarské kolonádě jištěné taktickými raketami zpoza ukrajinských hranic si u nás s dovolením budeme vítat sami.“

               Martin Hájek


Milý pane jmenovče,

Vaše věty – ač mají znít výhrůžně – jsou ve skutečnosti hluboce prozrazující zdroj Vašeho postoje. Hovoříte o „frázích agresora“, aniž tušíte, že právě to je jedna z neotřepanějších frází bolševického mainstreamu z dob studené války, neblahé paměti. Zkuste si znovu v klidu přečíst, co jste napsal: fráze na frázi. 

Narozdíl od Vás to však nepokládám za důkaz Vaší příslušnosti k „páté koloně“. Naopak. Mám Vás za typickou oběť manipulace. Kdybyste si totiž něco podobného skutečně myslel, vyjadřoval byste to svými slovy, nikoli slovníkem přejatým – vlastně ani ne z České televize, tam jsou už o něco poučenější – ale tak minimálně z Reflexu. Vsadil bych se, že jste jeho pravidelným čtenářem. Budiž Vám přáno. 

Mohu Vás ujistit, že na „temné výhrůžky“ jsem dávno zvyklý a nijak zvlášť mě nedojímají. Pokud jsou alespoň v podobě, kterou předvádíte. Těmi drsnějšími se už vůbec nezabývám a ty nejdrsnější předávám pro jistotu rovnou policii – abych něco nezanedbal. Naštěstí takových není mnoho. Spíše se někteří snaží útočit na nás ekonomicky: působí na některé inzerenty, aby od nás odešli.

Jenže zase jiní naopak přicházejí, aby nás podpořili. Moc jim za to díky! A protože čtenost se nám neustále zvyšuje, je to nakonec oboustranně výhodné. A ještě jiní nám prostě posílají své finanční příspěvky na provoz. I těch, chvála Bohu, postupně přibývá.

Mimochodem: Opětovně  nás někteří, zvláště čtenáři ze zahraničí, žádají, abychom jim poslali číslo účtu, protože z různých důvodů nechtějí používat pro finanční podporu PayPal, ale chtějí nám převést příspěvky přímo. Máme k tomu zvláštní účet:

Protiproud, s.r.o.

Raiffeisenbank RZBCCZPPXXX

číslo účtu: 7472813001/5500

IBAN   CZ4855000000007472813001

Jsme opravdu vděčni za každý takový příspěvek. Pomáhá nám nejen existovat, ale myslet i na další zdokonalování našeho časopisu. A to samozřejmě něco stojí. Například práce na vytvoření speciální knihovny, odkud chceme bezplatně umožňovat čtenářům stahovat si některé nedostupné knihy, ale i překlady rozsáhlejších textů málo známých autorů, vytvářet české titulky pod videy a tak dále. Máme mnoho takových plánů.


„Dobrý den, 

u Vašich článků Protiproudu týkajících se dění na Ukrajině máte vložena zajímavá videa dokreslující situaci. Rozhodně jsou přínosem, ale možná by stálo za úvahu jejich stažení, uložení. Pokud jsou videa značně kontroverzní, zvlášť pokud se týkají země, kde je právě vyráběna revoluce, tak mívají mizernou životnost a ze serverů Youtube velice rychle mizí. Berte to tedy jako námět, jak zachovat historii před internetovými cenzory. 

Zároveň bych Vám rád poděkoval, nejenom za Vaši práci a informační přínos, ale i za ten psychologický aspekt, pro mne i pro ostatní, kdy dáváte člověku vědomí, že ve svých názorech - jak Vy píšete - kontrarevolučních, není sám, byť se to někdy z reakcí okolí může zdát.“ 

Děkuji.

S pozdravem

Aleš Zelinka


Vážený a milý pane Zelinko,

právě něco takového, o čem píšete, mám na mysli.

Ještě podstatnější mi však přijde ono Vaše „...dáváte člověku vědomí, že ve svých názorech - jak Vy píšete - kontrarevolučních, není sám“. Právě to se v dopisech velmi často opakuje. Je to současně hrozné i nadějeplné. Jsem spolu s Vámi přesvědčen, že v tomto ohledu je existence Protiproudu pro mnohé již nezastupitelná. Jsme si toho vědomi a ujišťuji Vás, že z této cesty nesejdeme.

Dokonalí však, bohužel, zdaleka nejsme:


„Dobrý den,

skutečně bude od května 2014 všem novorozencům v EU automaticky implantován čip RFID?
Je možnost čipování odmítnout, a následně se právně bránit?
Je možnost čip eventuálně beztrestně vyhledat, a následně vyjmout?
Musí zdravotnický personál předem informovat o daném zákroku, nebo se může odvolávat na "neznalost zákona neomlouvá"-pokut je toto očkování schváleno v zákonech ČR?

Děkuji Vám za odpověď a přeji hodně úspěchů nám všem podobně smýšlejícím v "osvětě" společnosti.“

Robert Kolařík


Vážený a milý pane Kolaříku,

v tomto případě musím přiznat, že se nám ta „osvěta“ trochu vymkla z ruky. Zprávu o povinném čipování novorozenců jsme dostali ze zdroje, který je jinak velmi seriózní a dobrý, ještě dlouho předtím, než proběhla mnoha dalšími internetovými médii.

 PP koláž

Čtěte zde: „Čipování“ novorozenců v USA a EU: Od května 2014 se mají začít děti značkovat jako dobytek. Je to „cejch šelmy“ podle Apokalypsy? Přinášíme důležitá videa

Psali jsme to raději opatrně „pokud se nic nezmění“. Někteří nás pak upozorňovali, že jde o „hoax“, o kachnu. Ne tak docela. Čipování se vskutku připravuje, ale termín a povinnost zatím aktuálně nehrozí. Pán Bůh zaplať.

Je to poprvé, co se musím omlouvat za nepřesnost tohoto druhu, ale myslím, že takové okamžiky také musíme čestně přiznat. Budeme se problematice čipování o to usilovněji věnovat. Je totiž docela pravděpodobné, že tento „pokusný balónek“ byl vyslán záměrně. Proč a kým – a hlavně co má zakrýt – se snažíme zjistit, a budeme o tom naše čtenáře včas informovat.


„Vážený pane Hájku,

asi dva roky se pravidelně pohybuji na internetových stránkách a hledám informace, které by mně pomohly najít vysvětlení ke kritickému stavu naší společnosti. Nejprve těch informací bylo relativně málo a jejich přísun jsem stačil vstřebávat. Jak rychle plynuly týdny, tak také rychle přibývalo nových a nových informací, a dnes už nejsem schopen tu oblast obsáhnout.

Když o tom přemýšlím, dospívám k názoru, že došlo k rychlému pohybu událostí směrem k NWO. Co mi udělalo radost je, že lidí se zájmem o necenzurované informace značně přibylo a neustále rychle přibývá. Nejedná se jen o internetové zprávy, objednávám si významnější knihy k těmto tématům a řada titulů je bezezbytku vyprodána. Např. chybí "Smrt ve středu", "Ilumináti - sekta, která ovládla svět", "Justiční tyranie uprostřed Evropy",....... a tak co čekám na tituly, dostala se mi do ruky kniha s názvem Srebrenica.

Když jsem tuto knihu přečetl, několik nocí jsem nemohl spát. Budil jsem se z hrůzných snů, ve kterých jsem prožíval přesně stejnou genocidu od ukrajinských nacionalistů ( Banderovců ) na Volyňských Češích. Každý, kdo si tuto knihu přečte, bude přesně vědět i to, jak Volyňští Češi byli možná v menším rozsahu, ale stejnými metodami likvidování. Ve dne Stalinovi bolševici a v noci Banderovci, takový byl také život Čechů.

Většinu života jsem žil v přesvědčení, že se tohle již nemůže opakovat (civilizace lidstva přece pokročila ), ale Srebrenica je důkazem, jak jsem se mýlil. V souvislosti s dnešními událostmi na Ukrajině nám můžou mainstreamoví komentátoři říkat, co chtějí. Věřím, že většina národa se umí orientovat sama, jak takový Majdan vznikl a jak USA, EU a Českým kolaborantům na něm záleží.“

S pozdravem  

Viktor Buchal,

Žatec  


Vážený pane Buchale,

souhlasím s Vámi, že „...došlo k rychlému pohybu událostí směrem k NWO.“ Souhlasím i v tom, že přibývá lidí, kteří si to uvědomují a kteří nechtějí být pouhými diváky této tragédie.

Srebrenicu jsem nečetl, ale určitě si to doplním. Osudy našich krajanů jsou totiž opravdu jedním z „bílých míst“ na mapách našich srdcí a paměti. Mnohé jim dlužíme. A mnohé se od nich můžeme dodatečně přiučit. Budeme to, obávám se, potřebovat. 

Zdaleka totiž nejsem tak optimistický, abych si spolu s Vámi myslel, že „...nám můžou mainstreamoví komentátoři říkat, co chtějí. Věřím, že většina národa se umí orientovat sama...“. Jsem ale přesvědčen, že i k tomu jednou dojde. Protože to tak bylo zatím vždy. Lež se nemůže navždycky udržet, stejně jako pokusy přetvořit svět proti lidské přirozenosti podle plánů domnělých „majitelů klíčů“ – a že  jich už v historii už bylo!

Přinejlepším ještě zažijeme – jako jsme zažili před čtvrt stoletím – že mnozí „maninstreamoví komentátoři“ budou se stejným zaujetím a vážnou tváří říkat pravý opak toho, co tvrdí dnes, jako by se nechumelilo. Ale i to je hodně optimistická varianta. Spíše se připravme na dlouhou „zákopovou válku“, pokud současní držitelé moci a peněz nepřistoupí k daleko razantnějším krokům, aby prosadili své šílené plány na ovládnutí světa.

I když mnozí víme, že žádný lidský plán tohoto druhu nikdy nevyjde, může nás čekat ještě hodně nepříjemných chvil. Právě k tomu, abychom se o tom něco včas společně dozvěděli, slouží i náš Protiproud. I Vaše dopisy, které nám vzájemně dodávají odvahu a síly postavit se do protiproudu.

Krásnou a požehnanou první postní neděli a celý následující týden, naši milí přátelé Protiproudu!

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky