Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bacily z vesmíru: Média už si brousí zuby. Hrozí nám mimozemské epidemie? Putin kdesi jistě pěstuje kosmické viry. Co má za lubem parta tajných agentů z Akademie? Bude brzy povinné očkování proti kosmu?

Bacily z vesmíru: Média už si brousí zuby. Hrozí nám mimozemské epidemie? Putin kdesi jistě pěstuje kosmické viry. Co má za lubem parta tajných agentů z Akademie? Bude brzy povinné "očkování proti kosmu"?

9. 1. 2018

Tisk článku

Jon Rappoport si všímá pozoruhodně nezakrytého nového “podniku” tajných služeb, který má dost možná za účel výrobu nového medicínského strašáka - za dobře známým účelem

Bude se příští odhalení ohledně UFO týkat “biologických hrozeb z vesmíru”?

Možná to zní jako nesmyslná otázka. Pojďme se ale podívat, jestli bude vypadat tak nesmyslně, až trochu prozkoumáme spolek, který právě založil slavný muzikant Tom DeLonge. Tváří se vědecky, ale momentálně slouží jako hlásná trouba zbrusu nových mediálních skandálů. Ty se týkají právě neidentifikovatelných létajících objektů (Unidentified Flying Objects), obecně známých pod zkratkou UFO.

Populární zpěvák a mediální špion 

DeLonge se proslavil jako hvězda populárních kapel Blink-182 a Angels and Airwaves. Ve své nové společnosti, nazvané Akademie Ke hvězdám (To the Stars Academy), se ale najednou obklopil vysoce postavenými vědci a zpravodajci z CIA i odborníky z vojenských kruhů.

Jedním z jeho předních spolupracovníků je třeba Luis Elizondo. Elizondo před několika lety (přesněji v letech 2007 až 2012) šéfoval utajenému programu Pentagonu pro výzkum aktivit UFO. 

Teď dělá DeLongemu mediální spojku a vysvětluje senzační zprávy - jako třeba tu o incidentu z roku 2004, kdy se vojenské letectvo setkalo s UFO, nebo tu o podivném “materiálu” z neznámého plavidla, který stále odolává pokusům analyzovat jeho složení. Dovedně přitom naznačuje, že UFO mohou představovat ohrožení naší bezpečnosti. Snad každé mainstreamové médium na světě, v čele s New York Times, věnuje jeho prohlášením pozornost.

Pořádná jízda - skrze rozvědky

A jaké další spoluhráče si DeLonge vybral do týmu? Držte si klobouky - začíná pořádná jízda. Citujeme z webové stránky jeho Akademie:

Například Jima Semivana: “Pan Semivan odešel nedávno do výslužby po pětadvacetileté kariéře v Ředitelství operací (Directorate of Operations) Ústřední zpravodajské služby (CIA), pro niž sloužil jak na území Spojených států, tak v zámoří.”

A co Hal Puthoff? “Profesionální kariéra dr. Puthoffa zahrnuje více než pět desítek let výzkumu pro zaměstnavatele, jako jsou General Electric, Sperry, Národní bezpečnostní agentura (NSA), Stanfordova univerzita a (farmaceuticko-výzkumná 'neziskovka' pozn. překl.) SRI International. Dr. Puthoff pravidelně vystupuje v roli poradce pro pro NASA, Ministerstvo obrany či různé bezpečnostní služby…”

Již zmíněný Luis Elizondo: “…je profesionálním pracovníkem rozvědek, mezi jehož zaměstnavatele patřily Armáda Spojených států amerických, Ministerstvo obrany, úřad Ředitele kontrarozvědné služby (National Counterintelligence Executive), i úřad Ředitele národních výzvědných služeb (Director of National Intelligence). Coby pověřený zvláštní agent Luis vyšetřoval a dozoroval množství vysoce citlivých případů v oblasti špionáže i terorismu po celém světě. Jakožto pověřený agent (Case Officer) velel množství vysoce utajených operací, týkajících se zdrojů v Latinské Americe i na Blížkém východě.”

A pak je tu Chris Mellon: “Má za sebou dvacet let ve federální administrativě, například zastával post zástupce náměstka ministra obrany pro otázky tajných služeb, na němž sloužil za Clintonovy i Bushovy vlády.”

Nebo Paul Rapp: “Jeho profesní zásluhy zahrnují zvláštní vyznamenání od Centrální bezpečnostní agentury (CIA) za ‘podstatný příspěvek k fungování Úřadu CIA pro výzkum a vývoj’ (Office for Research and Development, ORD).” (Poznámka na okraj. Byla to právě tato odbočka CIA, ORD, u níž potichounku přistál nechvalně proslulý projekt na ovládání mysli MKULTRA poté, co byl v roce 1962 na oko, oficiálně ukončen.)

A pak je tu třeba Norm Kahn: “Dr. Kahn má za sebou třicetiletou kariéru ve službách CIA…”

Čtěte ZDE: Hrozba z vesmíru: Kam se podíváme, tam jsou dnes nebezpečné asteroidy či mimozemšťané. Proč? Dostane se Putin na Mars za šest neděl? Podivný závod naruby. Sametová studená válka může mít nečekaný konec

Hlouběji do králičí díry

Už chápete, kam tím vším mířím?

To není zrovna zanedbatelné množství jmen z oblasti armády a špionáže. Najal je DeLonge, nebo jsou to ve skutečnosti spíš oni, kdo zaměstnávají jeho? Že by milí špioni pokládali pana DeLonge za velmi poctivého, ovšem naprosto bezbranného jedince, který nemá ani páru o situaci a jehož tudíž mohou snadno využít pro vlastní účely?

Pojďme se ale ponořit ještě o jedno patro hlouběji. Složení DeLongeho hvězdného týmu na Hvězdné akademii (tedy Akademii Ke hvězdám) prozrazuje další zajímavé detaily:

Kariéra již zmíněného dr. Norma Kahna u CIA “vyvrcholila tím, že vyvinul a řídil Program obrany proti biologickým zbraním v rámci zpravodajské komunity.”

Dr. Rapp je “profesorem vojenské a pohotovostní medicíny na Univerzitě uniformovaných služeb.”

Dr. Gary Nolan, další z poradců Akademie, drží “profesuru Rachforda a Carloty A. Harrisových na katedře mikrobiologie a imunologie na medicínské fakultě Stanfordovy univerzity… Získal bakalářský titul v oblasti genetiky na Cornellově univerzitě a titul PhD. v oblasti genetiky na Stanfordově univerzitě.”

“Akademické zázemí Luise Elizonda zahrnuje mikobiologii, imunologii a parazitologii, přičemž má zkušenosti z výzkumu tropických nemocí.”

A ještě je tu dosud nezmíněná členka týmu, dr. Adele Gilpinová, která “je vědkyní s akademickou i praktickou výzkumnou zkušeností v oblasti biomedicíny. Kromě toho je aktivní, licencovanou advokátkou.”

Zhodnocení hrozeb

Z jakého důvodu jsou na palubě Akademie Ke hvězdám lékaři, pracovníci tajných služeb a vojáci? Mikrobiologie, parazitologie, imunologie, genetika, biologické zbraně? Co mají podobné obory společného s hvězdami nebo UFO?

Člověk nepotřebuje mít divokou fantazii na to, aby ho na tyhle otázky napadlo pár odpovědí. Snad nejjednodušší je tahle: vojáci a zpravodajci a odborníci přes mikrobiologii, kteří pracují na rozkrytí “záhady UFO”, jsou ideálním týmem, který by mohl přijít se “zhodnocením hrozeb” plynoucích třeba z “dosud neznámých virů, které se na Zemi dostávají z kosmu”. Ať už takříkajíc samospádem, nebo dokonce skrze “mimozemšťany”, návštěvníky zdaleka.

Slova “zhodnocení hrozeb” nepoužívám náhodou - přesně tak totiž tahle sorta lidí uvažuje a funguje.

Čtěte ZDE: Nová éra genetického inženýrství: Vakcíny budou měnit lidskou DNA. Kdo zastaví farmaceutické korporace? Starověké chiméry ožívají. Výroba poslušných bytostí: Zde končí veškerá legrace

Očkování proti kosmu

Nedivte se, jestli za chvíli z médií uslyšíte slova podobná těm následujícím:

“Musíme se připravit na každou eventualitu. Koneckonců, pokud nejsme ve vesmíru sami, může se stát, že budeme vystaveni mikroskopickým životním formám, na něž nejsme připraveni a proti nimž nemáme přirozenou imunitu…”

Pokud totiž vaší dosavadní profesí bylo hledání skutečných či smyšlených nepřátel, nezná vaše fantazie hranic.

Takže také dost možná uslyšíme, že: “Doktor XY se vyjádřil, že je naprosto nezbytné zahájit rozsáhlý výzkum možností očkování proti celé škále dosud neznámých druhů virů z kosmu…”

Jak se dostat do hry

V tom okamžiku každý správný člen správní rady Mercku nastraží uši a popadne telefon, aby zavolal svému kontaktu na ministerstvu obrany. Čichá totiž syrové maso… pardon, vládní zakázku.

Jen o málo později si bude v koutku špitat pár funkcionářů amerického Centra pro kontrolu šíření nakažlivých chorob (Centre for Disease Control, CDC) na interním meetingu. Jak jen se dostat do téhle skvěle rozehrané hry? Třeba by mohli najít nějakého astrobiologa, který publiku vysvětlí, něco v tom smyslu, že: “možnost existence nemocí pocházejících z kosmu je zvažována již mnoho let. Vždycky nám bylo záhadou genetické složení určitých typů virů. A když uvážíme, že stavební kameny, z nichž vznikala Země, mohou pocházet i z poměrně vzdálených oblastí kosmu, pak není těžké si představit, že s sebou mohly přinést na Zemi mikroby či viry…”

To je dobrý začátek. A pak by třeba mohl pokračovat: “A pokud jsme - jak se zdá - zažili nevědomky pár ‘návštěv’ cizích civilizací - je tak složité si představit, že si s sebou mimozemšťané přinesli na Zemi vlastní, dousd neznámé druhy virů?”

Mimozemská nákaza už je v médiích

Podobné, byť o něco méně fantastické zprávy už ostatně v médiích kolují. Tady je třeba zpráva, skutečně publikovaná na serveru gizmodo.com (22. 6. 2015). Je nadepsaná “Proč se vědci už téměř pět desetiletí obávají kosmických bacilů?”. 

Píše se v ní: “Kosmická smlouva z roku 1967 byla jednou z mála věcí, na níž se Spojené státy a Sovětský svaz dokázaly dohodnout i v nejmrazivější Studené válce. Mezi jinými smlouva zapovídá ‘import’ mikrobů z kosmu na Zemi, či naopak šíření pozemských mikroorganismů na jiné planety.

Vědci se především obávají jednobuněčných, mikroskopických organismů, jako jsou bakterie, některé druhy hub a viry - ať už jejich mimozemské protějšky vypadají jakkoli. Víme jistě, že bakterie a viry mohou přežít vystavení drsným podmínkám vesmírného prostoru dostatečně dlouho na to, aby se mohly svézt na nějaké podstatně přívětivější místo k životu (jako je třeba Země).

Proto když se (posádky misí Apollo) vrátily na Zem, šly okamžitě do karantény. Nejdřív byli astronauti nuceni pobývat v mobilní izolační jednotce na letadlové lodi, která vyzvedla přistávací modul z oceánu, poté ve speciálním izolovaném letadle a nakonec v karanténě, zřízené v Johnsonově kosmickém středisku v texaském Houstonu. Pobyt v karanténě trval tři týdny, během nichž lékaři posádku podrobovali různým testům a čekali, zda se neprojeví jakékoli známky nemoci, které by mohly ukazovat na mimozemskou nákazu.” 

Čtěte ZDE: Hvězdné nebe na dosah: Jste vybaveni ochranou před kosmickou chorobou? Mimozemšťani pomřeli. Miliardář chce poslat milión na Mars. Čína postaví na Měsíci radar. Skromný návrh a zprávy z kuloárů Europy

Hrozba z vesmíru - logický krok

Nádhera, co říkáte? S takhle připraveným terénem je pro DeLongeho vojáky, lékaře a zpravodajce výroba kauzy “mimozemského viru” otázkou okamžiku. Pak už zbývá jen sepsat sérii prohlášení, kterými podobnou hrozbu správně prodají tisku. Už teď mají evidentně v provozu “horkou linku” na New York Times, což jinými slovy znamená, že jim oficiální “mediální vláda” dala zelenou.

Sledujeme hru, která rozhodně není běžná. Rockový hudebník, který se celé roky zabývá UFO, si založí vlastní Akademii - a najednou jsou kolem něj tucty důležitých hráčů z Pentagonu, CIA i vědecké komunity. A mají přístup k nejmocnějším médiím…

Už prodali jednu historku - o kontaktu vojenského letectva s UFO a o troskách UFO, které odolávají všem pokusům o analýzu. Média to zbaštila bez dalších dotazů - abrakadabra - žádný problém!

Nespočívá logicky další krok v načrtnutí tématu biologických hrozeb z vesmíru? Samozřejmě bude třeba pečlivě volit slova. Prodat příběh stejně jako ten první.

Proč?

Výhod má takový postup bezpočet. Za prvé zvedne o něco všeobecnou hladinu strachu. To je vždycky jeden z cílů, pokud jsou ve hře Pentagon a CIA. Za druhé to dýchne čerstvý vítr do plachet vládních zakázek na medicínský výzkum - a to jsou velké peníze. Podobný výzkum se navíc dá výborně použít jako zástěrka pro další (samozřejmě nezákonný) výzkum v oblasti biologických zbraní. 

K čertu se vším - když už zajdou pánové a dáma tak daleko, jistě si budou představovat i situaci, v níž obviní Rusko, že už podobné biologické superzbraně vyvíjí, že izolovalo kosmické viry - a tu máme novou, pěkně čerstvoučkou Studenou válku na stříbrném podnose.

Příliš divoké spekulace? Ani ne. Když máte pod kontrolou základní rysy příběhu a navíc máte na povel pár dobrých odborníků na propagandu, může se vaše fantazie rozletět až do nebes.

Tedy, v tomto případě, do kosmu.

Prý je to Poslední hranice, kterou nám zbývá dobýt. Je to ovšem také hranice, na níž se nějaká ta bájivá představivost snadno ztratí.

Už to vidím: “Připraveni, chlapci? Tak se do toho dejme! Vyhrňme si rukávy. Virus z kosmu. To je velké! Prodáme jim to. New York Times už slintají po dalším nášupu. Tak jim ho dáme.”

Čtěte ZDE: Italští lékaři píší otevřený dopis: Neočkované děti jsou zdravější! Studie to potvrzují. Farmaceutický průmysl chce zisk, ne zdraví maličkých. Šestinásobek očkovaných má astma! Děti se bránit nedokážou

Projde jim cokoli

Ostatně, z Kongresu se ozývá brumlání o znovuoživení Reaganových Hvězdných válek, tedy plánu na vybudování kosmického deštníku, který by zachycoval nepřátelské nukleární střely. Proč se nesvézt na vlně nálady a nenavrhnout závratně drahý program, jehož cílem by byla instalace “virových detektorů” v kosmickém prostoru, které by vládu upozornily na “blížící se mikroby” Tam odněkud zvenčí - nebo na údajný ruský biologický útok?

Říkáte si asi: Tohle jim přece nikdy neprojde. 

Odpovídám: Když mají dostatek času a palebnou sílu propagandy, když mají kontrolu nad základním příběhem, dokáží vládou zaměstnávaní vědci prodat veřejnosti téměř cokoli.

Už několik desetiletí jim ostatně prochází gigantická šaráda, při níž se kojencům a batolatům - která nemají téměř žádný imunitní systém - vpravují do těla koktejly toxických chemikálií a různých mikrobů - aby se stimulovala imunita v imunitních systémech, které děti v podstatě nemají. Říká se tomu očkování. Jak je to možné?

A v polovině devadesátých let - vzpomínáte? - se spustila vlna paniky ohledně takzvané Horké zóny. Premisa příběhu byla asi takováhle: Protože začalo být jednoduché cestovat po celém světě, všechny možné nebezpečné viry, které ležely po staletí pohřbené kdesi v Africe a deštných pralesech Latinské Ameriky, vyrazí na výlet do zemí západního světa. Tam zabijí neuvěřitelné množství lidí, protože ti vůči nim nemají přirozenou imunitu. Najednou se vyrojily romány i novinové články na stejné téma. Záhadný supervirus ovšem… nějak nepřišel na večírek.

Nelze si nepředstavit, že další Horkou zónou bude vesmír. Akademie Ke Hvězdám má rozhodně na palubě ty správné lidi pro výrobu podobného příběhu. 

A kdyby se operace nezdařila? Zaměstnání si najdou. Vždycky můžou analyzovat tělo nějakého toho ET, kterého zničeho nic objeví zastrčeného v mrazáku uprostřed slavné Zóny 51.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky