Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vynález zkázy: Je tu lidská „entita bez matky a otce. Ďáblovi pohůnci v rouše vědeckém si dál zkoušejí hrát na Boha. Výroba lidí, nebo zombií? Poslušní otroci podle zadání. Elity si pumpují dětskou krev do žil. Přijmeme bod bez návratu?

Vynález zkázy: Je tu lidská „entita" bez matky a otce. Ďáblovi pohůnci v rouše vědeckém si dál zkoušejí hrát na Boha. Výroba lidí, nebo zombií? Poslušní otroci podle zadání. Elity si pumpují dětskou krev do žil. Přijmeme bod bez návratu?

8. 9. 2023

Tisk článku

Radek Pokorný přináší děsivé informace z alchymistických dílen takzvaných vědců, kteří právě ohlásili další "úspěch" při práci na výrobě armád otroků pro samozvané elity, případně "dětí na zakázku" pro stejnopohlavní páry - a vedle toho se pokoušejí nelidskými metodami prodloužit "solventním klientům" život

Jak zajistit, aby byli všichni lehce ovladatelní – a zcela dobrovolně pod 24hodinovým dohledem – a k tomu i plně poslušní, aniž by se diktatuře vzpírali? Zřejmě ideálním způsobem, jak si takový lid zajistit, je vytvořit si ho a také „správně“ vychovat…

pp

Vynález zkázy

Mnozí vědci si nadále hrají na „bohy“ - a my, pokud se proti tomu nevzbouříme, budeme muset žít s následky jejich šílených pokusů. V tajných laboratořích po celém světě se každý den provádějí neuvěřitelně bizarní experimenty. Nevytvářejí jen další a další smrtelné nemoci, ale provádějí se i další typy extrémně nebezpečných experimentů.

Například jednomu týmu výzkumníků se nyní podle jeho vlastních slov podařilo vytvořit lidskou „bytost“, která nemá matku, ani otce. Vznikla bez spermatu, vajíčka a dělohy. Vědci se chlubí, že vytvořili něco "zcela nového".

„Model embrya“ dokonce uvolňuje hormony, které vyvolají pozitivní těhotenský test. Je to jako ze sci-fi románu (již v minulém století Zamjatin či Huxley ve svých dystopiích před těmito pokusy varovali). Tvrdí samozřejmě, že využití takových „entit“ usnadní lékařský výzkum, ale tak je to s každým dalším sebezničujícím krokem "pro naše dobro". Každopádně by to v žádném případě nemělo být legální. Ale ono to legální je.

Čtěte ZDE: Šlechtitelský horor dneška: Pěstování lidských orgánů v prasatech! Nástup lidsko-zvířecích hybridů. Existuje buněčná paměť? Dívka popsala vraždu, kterou nemohla vidět. Je srdce jen svalem pumpujícím krev?

Ďábel si hraje na Boha

Výzkumný tým dokázal vytvořit "lidskou bytost“ bez matky nebo otce, prací s takzvanými naivními kmenovými buňkami. Místo spermií a vajíček byly výchozím materiálem kmenové buňky, které přeprogramovali tak, aby měly potenciál transformovat se do jakéhokoli typu lidské tkáně.

Podle BBC k vyvolání těchto kmenových buněk použili speciální chemikálie, aby se vyvinuly do čtyř jedinečných typů buněk zapojených do nejranějších fází vývoje lidského embrya.

Epiblastové buňky, ze kterých se vyvíjí vlastní embryo (nebo plod).

Trofoblastové buňky, které dávají vzniknout placentě

Hypoblastické buňky, které tvoří žloutkový váček

Extraembryonální mezodermální buňky

Tyto typy buněk byly poté smíseny v přesném poměru  – a to, co se stalo potom, je extrémně alarmující: Asi 1 % směsi se samovolně složilo do struktury připomínající – i když ne zcela identické – lidské embryo.

pp

Čtěte ZDE: Výroba zombií: Schwab, Gates a WHO to myslí smrtelně vážně. Vyzkoušeli si to s vakcínami za covidu. Teď to již cpou i do potravin. Výroba dětí bez matky a otce ve zkumavkách. Britský parlament dal souhlas. Fiala se jistě rychle přidá

Na cestě k velkochovům otroků

Profesor Jacob Hanna z Weizmannova institutu, vedoucí týmu, který prováděl tyto experimenty tvrdí, že „entita“, která vytvořili, je prý dokonalá. „Toto je skutečně učebnicový obrázek lidského embrya ve věku 14 dní, který nikdy předtím neexistoval,“ říká.

Pokud taková "bytost" dokáže přežít až do této fáze, mohla by projít celou další cestu vývoje, a stát se skutečně miminkem? Poté, co nyní došlo k tomuto průlomu, je jen otázkou času, kdy to někdo zkusí - nebo již zkouší. Děti, nebo co by to vlastně bylo, by mohly být vyráběny ve velkochovech.

Namísto přirozenéhopočetí a porodu by si "rodiče" mohli jednoduše objednat miminko, podle svých požadavků. A všechna miminka vyrobená s „vadami“ by byla už ne zavražděna, ale "jen vyřazena". Lze si představit celé armády otroků „chované“ pro službu elitám - poté, co přirozenou populaci vyvraždí nemocemi, vakcinacemi či válkou.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 11. 9. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Byly by takové „bytosti“ skutečně lidmi?

Stále ještě smíme doufat, že tento druh „výroby člověka“ bude zakázán, takže se nikdy nedozvíme., zda by tak vznikla zombie bez duše, nebo ještě něco jiného (připomeňme, že středověká židovská kabala se o něco takového rovněž pokoušela - a výsledkem byl známý "Golem", absolutně poslušná bytost bez duše, pozn. PP). Bohužel, v současnosti tyto vědecké zločince brzdí jen velmi málo. Většina veřejnosti ani netuší, co se v jejich tajných laboratořích děje, a většinu "progresivistických" politiků to buď nezajímá, nebo tomu fakticky fandí a pomáhají. A tak se bude „věda zkázy“ zřejmě i nadále setkávat jen s velmi malým odporem.

Jenže to není všechno. Vedle experimentů s průmyslovou výrobou otroků, hledají ďáblovi pohůnci v rouše vědeckém také způsoby, jak přelstít smrt. V posledních letech se například stala mezi americkými miliardáři velmi horkým trendem "výměna krve". Typický příklad. Jistý Bryan Johnson donedávna platil statisíce dolarů za to, aby si každý měsíc nechal vstříknout litr plazmy svého dospívajícího syna (!) do svého vlastního stárnoucího krevního řečiště.

A co o tom dnes říká "dárce"? „Nikdy jsem nevěnoval tolik pozornosti tomu, co jí, protože to jde do mého těla,“ říká 46letý americký technologický podnikatel v novém podcastu The Immortals. Do těla svého 70letého otce také pumpoval vlastní plazmu, aby zlepšil jeho upadající fyzické a kognitivní zdraví: „Byl to jeden z nejdůležitějších okamžiků celého jeho života. A pro mě to bylo stejné.“

SLEDUJTE: Protiproud TV uvede v sobotu 9. 9. 2023 od 18:00 první pořad z nového cyklu RUB A LÍC. Petr Hájek bude hovořit s Milanem Vidlákem na téma 11. září. Pořadu bude věnován jako vždy i článek zde na protiproud.info.

Pumpují si do žil dětskou krev

Johnson nadále platí 2 miliony dolarů ročně výzkumnému týmu, který studuje, jak mohou vyvolení žít déle – a rozhodně není jediným bohatým mužem v americkém Silicon Valley, který si pravidelně mění krev. Lidé jako on mají více peněz, než kdy mohou použít, ale vědí, že jejich dny jsou omezené.

V zoufalé snaze „koupit si více času“ vstřikují krev mladých lidí do vlastních žil. A mnohdy jde o krev dětí, jichž jsou pro tento účel ročně uneseny miliony. A opět: Nikdo je nezastaví.

Tempo "vynálezů zkázy" dnes exponenciálně narůstá. Pokud se proti tomu nevzbouříme, brzy se svět promění v něco nesrovnatelně hrůznějšího, než o čem ve svých sci-fi hororech Hollywood vytvářel "emocionální přípravku"

Naše chamtivé sebedestruktivní sklony nás zcela zničí a žádný „výzkum“ pak už v tu chvíli nedokáže věci zvrátit.

Výroba embrya bez matky a otce je jedním z mezníků překročení bodu, z něhož už nebude návratu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky