Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcíny proti COVID-19 jsou oficiálně nejsmrtelnějším lékem v historii: Gates, Fauci a další zločinci připravují nové vraždy. Státy hlásí klesající porodnost a rekordní nadúmrtnost. Zbavili se již první miliardy z plánovaných šesti?

Vakcíny proti COVID-19 jsou oficiálně nejsmrtelnějším lékem v historii: Gates, Fauci a další zločinci připravují nové vraždy. Státy hlásí klesající porodnost a rekordní nadúmrtnost. Zbavili se již první miliardy z plánovaných šesti?

17. 2. 2024

Tisk článku

Baxter Dmitry přináší hrozivá fakta o následcích vakcinace při uměle vyvolané covidové plandemii a ptá se, zda budou strůjci těchto zločinů postaveni před soud, nebo zda jim dovolíme, aby ve svých šílených experimentech s lidstvem pokračovali až do hořkého "depopulačního" cíle

Vakcína proti Covid-19 společnosti Pfizer je nyní oficiálně nejsmrtelnějším lékem v dějinách Západní medicíny, který zabíjí a zraňuje stovky milionů lidí, přičemž nové případy se objevují každý den, protože následky zavedení vakcíny se stále exponenciálně šíří.

pp

Vakcíny proti Covid-19 jsou smrtícím lékem

Údaje, které dokazují, že vakcíny proti Covid-19 jsou nejsmrtelnějším lékem v dlouhé historii Západní medicíny, pocházejí z dokumentů společnosti Pfizer. Ta sama zveřejnila dokumenty, v nichž přiznává bezprecedentní krveprolití způsobené jejich produktem. Zatímco předchozí smrtící léky způsobily ve své době skandál (vzpomeňme například na Thalidomid), nikdo nesmí veřejně promluvit o tom, že experimentální mRNA "vakcíny" zabily obrovský počet lidí.

Toto utajování je mimořádné a pokračuje dodnes. Proto se Bill Gates nedávno mohl pochlubit novou řadou mRNA vakcín proti všem možným onemocněním. Toto ďábelské spiknutí proti lidstvu se připravuje již léta a ti, kdo znají pravdu, mají povinnost odhalit ji co největšímu počtu lidí.

Bill Gates stále pokračuje ve snaze naočkovat světovou populaci co největším počtem mRNA „vakcín“ (o vakcíny ve skutečnosti nejde, jen se jim tak kvůli mystifikaci říká). Covid pandemie je sice na Světovém ekonomickém fóru již starou novinkou, ale to miliardáři a eugenikovi nezabránilo v tom, aby na letošním setkání v Davosu opět propagoval nové experimentální přípravky na stejné bázi.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 19. 2. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Gates, Fauci a nové vakcíny

Kolegům globalistům řekl: „Budeme mít nové vakcíny. Budeme mít vakcínu proti tuberkulóze, malárii, HIV a dokonce i nové vakcíny proti COVID-19.“

Okamžitě při tom napadne otázka: Pomůže nová „vakcína“ proti HIV i těm, kteří onemocní AIDS z jiných Gatesových „vakcín“? Vzpomeňte si, že Gates vyvinul „vakcínu“ na ochranu proti dětské obrně - vyvolané očkováním. Pokud taková zrůdnost někomu neřekne vše, pak už je zbytečné mu cokoli vysvětlovat.

Gates nadále vnucuje světu své smrtící produkty a s lidskou populací zachází jako s pokusnými králíky. Proto je tak důležité pokračovat v odhalování pravdy o jeho psychopatických záměrech. Vezměme si například zavádění mRNA vakcíny proti Covid-19, které organizoval jako nevolený světový zdravotnický car.

Všichni, kdo se na této genocidě podíleli – od Gatese přes Anthonyho Fauciho až po šéfy Big Pharma včetně Stephana Bancela – musejí za toto historické zvěrstvo čelit spravedlnosti v podobě obvinění ze zločinů proti lidskosti. Pokud tato slova vypadají jako příliš silná – počkejte, až uvidíte údaje Pfizeru, které dávají rozsah genocidy do souvislosti s jinými genocidami z minulosti.

Jde o nejsmrtelnější "lék", jaký kdy byl v historii lidstva vyplývá z dokumentu společnosti Pfizer (známý jako Pfizer 5.3.6.). Dokument byl zveřejněn již prvního dubna 2022 na příkaz federálního soudce a je k dispozici všem. Jenže mainstreamová média samozřejmě udělala vše, aby jeho obsah utajila.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Farmaceutická atomovka

Pro srovnání: Atomová bomba (Oppenheimer) byla Američany svržena na Hirošimu a Nagasaki v srpnu 1945 v rozmezí asi 3 dnů. Bylo zraněno asi 94 000 lidí a 105 000 lidí bylo zabito, což představuje poměr zranění a zabití přibližně 0,9.

Již zmíněný Thalidomid byl v době před uvedením přípravku proti Covid nejsmrtelnějším lékem v dějinách medicíny. Při pouhé zmínce o něm běhá dodnes spoustě lidí mráz po zádech. Přesto ve srovnání s mRNA vakcínami nebyl Thalidomid ničím. Bylo zaznamenáno 20 000 zranění a 80 000 úmrtí při poměru zranění a úmrtí 0,25.

A nyní to srovnejme s Pfizerem (Albert Bourla) a Moderně (Stephan Bancel). Zabito 17 milionů lidí. A to jsou jen ti, ke kterým se přiznali. Ve skutečnosti jsou ta čísla mnohem, mnohem vyšší. Ale my zde pracujeme s oficiálními dokumenty a čísly společnosti Pfizer. Ta přiznala 17 milionů.

Budou plánovači pandemie postaveni před soud?

Jak zjistíme oficiálně přiznaný počet celosvětových zranění způsobených mRNA vakcínou společnosti Pfizer? Snadno. Poměr zranění k počtu zabitých je 33,4 ku 1. Vynásobíme-li 33,4 17 miliony, což je oficiální počet mrtvých, dostaneme 567 milionů celosvětově zraněných občanů, což je celkem 585 milionů celosvětově zabitých a zraněných touto "vakcínou".

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Gates, Fauci, Bourl a Bancela proto musí čelit spravedlnosti v podobě soudních procesů za zločiny proti lidskosti. Společnost Pfizer se přiznala k milionům, ale nová znepokojivá analýza odhalila, že globalistická elita od ledna 2020, kdy byla na nic netušící svět vypuštěna Covidová plandemie, chladnokrevně zavraždila možná již celou miliardu lidí.

Globalistická elita nám již léta docela otevřeně předestírá své plány na depopulaci z 8 miliard lidí na pouhou miliardu, ale většina lidí raději před tím strká hlavu do písku. Bohužel, pro ovčany jsou dny, kdy mohli předstírat, že je vše v pořádku, sečteny. Podle oficiálních statistik žilo v lednu 2020 na Zemi 7,84 miliardy lidí. Organizace spojených národů oznámila, že v listopadu 2022 světová populace překonala hranici 8 miliard. V době, kdy hovoříme, je podle Worldometeru počet obyvatel planety 8,028 miliardy.

Rekordy, o nichž se mlčí

Oficiálně se podle stejného zdroje v roce 2023 narodilo 40 milionů dětí a 20 milionů lidí zemřelo, což znamená čistý přírůstek populace 20 milionů. Avšak věřit těmto oficiálním statistikám je jako věřit, že pedofilie je láska a vakcíny jsou účinné a bezpečné. Pojďme hlouběji k datům.

Většina zemí totiž v posledních letech zaznamenává rekordní nadúmrtnost a rekordně nízkou porodnost. Vlády se zabývají lhaním, zejména pokud jde o statistiky kriminality a populace, aby vyhovovaly jejich agendám. Opravdu očekávají, že jim uvěříme, přestože téměř všechny země současně hlásí rekordní úmrtnost a rekordně nízkou porodnost?

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Nikdy se nedozvíme skutečná čísla, pokud jde o nadměrnou úmrtnost na celém světě v důsledku očkování. Zde je však seznam zemí, které v letech 2021 a 2022 hlásily rekordní nadměrnou úmrtnost a rekordně nízkou porodnost:

– Japonsko: 1,58 milionu mrtvých v roce 2022 – nejvíce od druhé světové války

– Nový Zéland: v roce 2022 hlásí obrovský počet nadměrných úmrtí – nejvíce od první světové války v roce 1918

– Austrálie: rekordně nízký počet narozených dětí a rekordně vysoký počet úmrtí v roce 2021

– Spojené království: „prudký nárůst nadměrného počtu úmrtí“

– Nizozemsko: v roce 2022 více úmrtí než porodů – poprvé od roku 1900

– Německo: v roce 2020 prakticky nulový počet nadměrných úmrtí, v roce 2021 pak jejich počet raketově vzrostl

– Nové Skotsko (Kanada): hlásí „neočekávaně vysoký počet úmrtí“

To je jen malý vzorek. Norsko, Itálie a Japonsko zaznamenaly v roce 2022 rekordně nízkou porodnost a rekordně vysokou úmrtnost. Jinými slovy, hodně lidí umírá a málo se jich rodí.

pp

Čtěte ZDE: Nová umělá pandemie: Nemoc X se již připravuje. Big Pharma cítí příležitost a chystá novou vakcínu. Zveřejní Rusko 20 000 stran o biozbraních USA? 95 procent lidí by mělo podle globalistů zmizet. Biblická šelma a boj proti ní

Test pouhým okem

Spojenými státy se zabývat nebudeme, protože Bidenova vláda bezostyšně lže o všem. Ale pokud se budeme řídit standardem Harvard Pilgrim a vynásobíme počet úmrtí na vakcíny podle VAERS 100, abychom získali přesnější celkový obrázek, pak od roku 2021 zemřelo na následky injekcí nejméně 3,5 milionu Američanů. To je 125 000 nadbytečných úmrtí měsíčně.

Od roku 2021 padají sportovci v nebývalém počtu se srdečními problémy jako mouchy.

Americké veřejné školy zaznamenávají od roku 2020 rekordní pokles počtu žáků.

Mistrovství světa ve fotbale 2022 očekávalo, že do Kataru přijede na měsíc trvající turnaj 1,2 milionu návštěvníků. Přišlo méně než 800 000 fanoušků a nikoli mimochodem - i několik novinářů, kteří akci pokrývali, zkolabovalo a zemřelo.

Totéž se nyní stalo na tenisovém turnaji Australian Open. Plně očkovaný a posilněný sportovní novinář, který se snažil skandalizovat světovou jedničku Novaka Djokoviče, že se nenechal očkovat - náhle zkolaboval a zemřel. Náhody neexistují.

Bez ohledu na data nás chce globalistická elita přesvědčit, že světová populace vzrostla ze 7,8 miliardy v lednu 2020 na současných 8,028 miliardy, přestože téměř všechny země hlásí v tomto období rekordní nadměrnou úmrtnost a rekordně nízkou porodnost.

Nedělá jim problém urážet lidskou inteligenci, aby jejich mantra „populace roste a je třeba ji snížit“ zůstala konzistentní. George Orwell nás před touto dobou varoval. Říkal, že nás vlády přesvědčí, že válka je mír. Svoboda je otroctví. A nevědomost je síla.

Měl pravdu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky