Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ptačí chřipka: Příprava nové plandemie? Vakcíny jsou již vyvinuty a naskladněny. Nemoc, která ještě není. Už mají i další očkovací programy. Masakr totality. Kdy vypustí temné síly do světa další vlnu biologických zbraní?

Ptačí chřipka: Příprava nové plandemie? Vakcíny jsou již vyvinuty a naskladněny. Nemoc, která ještě není. Už mají i další očkovací programy. Masakr totality. Kdy vypustí temné síly do světa další vlnu biologických zbraní?

29. 5. 2024

Tisk článku

Lance D Johnson přináší znepokojivé informace ze Spojených států, kde jsou již v plném proudu přípravy na spuštění nové pandemie, která by měla svět uvrhnout do násobně horší totality než za covidismu - a proto si to nyní chtějí přes zločineckou organizaci WHO dopředu lépe zorganizovat

Vláda USA již vyvinula a naskladnila nové vakcíny proti pandemické ptačí chřipce. Nové vakcíny ovšem nejsou určeny pro ptáky a jiná zvířata, mezi nimiž se šíří současný kmen ptačí chřipky. I když se tento kmen ještě ani nepřenesl z člověka na člověka, už se připravuje nová dodávka vakcín proti kmeni H5N1 a další mRNA vakcíny, kterými na nás chtějí znovu zaútočit.

Jak to proroci temna vědí?

Tyto vakcíny zavádějí geneticky specifický antigen z nejnovějšího kmene viru chřipky A, podtypu H5N1. Podle tradiční definice je tento antigen určen k aktivaci lidských imunitních buněk a podnícení dlouhodobé imunitní paměti na cílový antigen, který má potenciálně chránit člověka, když je vystaven tomuto specifickému kmenu viru.

Neuvěřitelná zpupnost: Jak farmaceutické společnosti vyrábějící už nyní vědí, že právě tento specifický kmen bude zodpovědný za další pandemickou chřipku? K tomu, aby vědci vyrobili účinnou vakcínu (o které se domnívají, že už ji mají), musí existovat společné úsilí na manipulaci genetického kódu viru H5N1.

NENECHTE SI UJÍT!

Rozhovor Petra Hájka s předsedkyní Trikolory Zuzanou Majerovou o eurovolbách,  spojení s Okamurovou SPD, ale především o horkých současných tématech - a v neposlední řadě o záměru prosadit referendum o czexitu

Dívejte se dnes, ve středu 29. května od 18:00 hodin - či kdykoli poté!

Jsou to hotoví proroci! V minulosti dosud vědci nebyli schopni uhodnout genetické mutace nadcházejících kmenů chřipky a zkřížených virů. Proto vakcíny proti chřipce rok, co rok selhávají. K tomu, aby se vakcíny vyrobily a skladovaly s jistotou jejich účinnosti, musí být prostě ve hře výzkum přidávání funkcí viru - přesně jako tomu bylo u covidu.

Sovy do Athén?

Takový výzkum by umožnil smrtícímu vakcinačnímu průmyslu zúžit pozornost na specifickou genetiku cílového antigenu, vytvořit zásoby vakcín a připravit hromadné očkování proti hrozící pandemické chřipce - opět uměle způsobené člověkem. Již nyní existují jasné signály, že ptačí chřipka byla uměle zkonstruována.

Jelikož současný kmen již zmutoval tak, že je schopen infikovat různé druhy zvířat, nejen ptáky, zdá se, že na současném kmeni H5N1 již byly v laboratořích provedeny patřičné genetické změny. Ve skutečnosti se ptačí chřipka rozšířila z drůbeže přes kachny divoké na dobytek (a dokonce i na delfíny).

Dr. Peter McCullough bije na poplach kvůli této podivné stopě virového křížení. Říká, že jde o signál, že tento kmen ptačí chřipky je uměle modifikován člověkem: „Vypadá to, že pochází z amerického výzkumného centra pro drůbež v Aténách ve státě Georgia, Už mají připravené vakcíny pro případ, kdy by se ptačí chřipka rozšířila na lidi. Jak je možné, že už mají vakcínu na ještě neexistující nemoc? Všechno je to založeno na genetickém kódu. A oni už ten genetický kód znají,“ konstatuje doktor McCullough.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Kdy to spustí?

Zatímco současné riziko přenosu na lidi je extrémně nízké, samotná existence zásob vakcíny proti ptačí chřipce by měla každého přimět zamyslet se: Byl již vyvinut konkrétní kmen ptačí chřipky, nebo se právě pracuje na jeho masovém uvolnění do populace?

Vývoj biologických zbraní a výzkum predátorských vakcín se, jak vidno, nezastavil ani poté, co byly vakcíny proti Covidu-19 vyzkoušeny na populaci se známými dramaticky škodlivými následky. Světová zdravotnická organizace (WHO) se právě proto nyní tak vehementně dožaduje schválení a implementace „pandemické smlouvy“ s cílem získat absolutní kontrolu nad světovou populací a zavést očkovací pasy jednou provždy.

Přitom dokonce i bývalý ředitel CDC Robert Redfield začátkem roku varoval, že k tomu, aby se ptačí chřipka přenesla na lidi, musela by být modifikována umělým přidáváním nových funkcí viru.

Podle všeho je tedy vše je již připraveno ke spuštění nové pandemie. A aktéři, kteří z ní budou profitovat, se dožadují kontrolních pravomocí „pandemickými smlouvami“, které by globalistům přinesly již zcela totální (a totalitní) moc - o astronomických ziscích ani nemluvě.

Hlavní vědec WHO Jeremy Farrar, který se podílel na utajování původu viru SARS-CoV-2, už přijal roli proroka a hlásí do světa, že ptačí chřipka si (sama od sebe, asi zázrakem) „vyvine schopnost infikovat lidi“.

Budou to opět rozsévat PCR testy?

WHO se právě v těchto dnech snaží schválit dohodu o pandemii, která překročí státní suverenitu jednotlivých zemí, a přinutí tak světovou populaci, aby se podřídila globálnímu diktátu WHO.

Jelikož vakcína je již vyvinuta a naskladněna pro nemoc, která ještě ani oficiálně neexistuje, ekonomický a společenský tlak na rozpoutání nové pandemie bude bezprostřední. Jeho součástí bude rozjetí nové testovací platformy pomocí "provařených" PCR testů, která u imunitně oslabené populace spustí záplavu pozitivních výsledků.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zdeBalíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

To podle vyzkoušené metody opět odůvodní vládní kontroly a schémata praní špinavých peněz, což v konečném důsledku přinese zdokonalení globálního systému očkovacích pasů "vylepšeného" o digitální měnu centrální banky (CBDC), nástroj ke vše pronikajícímu "dohledu" státu nad občany s již mnohokrát zmiňovaným "čínským" skóre sociálního kreditu za (ne)dodržování totalitních nařízení.

Jistě nemá smysl propadat panice, ale určitě je rozumné připravit své rodiny a blízké přinejmenším psychicky na další vlnu drastické propagandy i na zbabělost ohlupené části veřejnosti, která bude své katany vděčně poslouchat na slovo - a udávat nepodvolené.

Připravme se v podstatě stejné jako to bylo u covidu. Včetně známých antivirových prostředků. Nevíme totiž kdy prohrávající temné síly globalismu vypustí do světa další vlnu biologických zbraní, destruktivních očkovacích programů a ještě "vylepšeného" totalitarismu.

Obvykle to spouštějí na podzim. Do amerických prezidentských voleb to nejspíš neudělají, protože potřebují podpořit polomrtvého Bidena. 

Ale kdo ví, jak ti zločinci uvažují. Buďme, proto raději připraveni už nyní.

Zdroj.

pp

 


Tagy článku

Doporučujeme

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními mRNA vakcínami. Katastrofální následky pro zdraví těch nejmenších. Mafie v další fázi útoku. Jim jde hlavně o špinavé prachy. Nám o krk

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními...

Využijme krásné léto: Kam po naší vlasti za zdravím? Všude, kam pohlédneme! Pozor ale na místa, kde je hrobové ticho. Tmavé ovoce je účinnější? A co jitrocel, mateřídouška, švestky či mirabelky? Kompotovat, zmrazit - nebo ani jedno?

Využijme krásné léto: Kam po naší vlasti za zdravím? Všude, kam pohlédneme! Pozor ale...

Na začátek stránky