Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Provalilo se: FBI špehuje katolíky. Prý jsou to zvlášť nebezpečné živly a možní zločinci. Důvod? Odmítání umělých potratů a nesouhlas s ideologií LGBT. Americký agent Koudelka už jistě dostal zadání pro BIS. Coming soon!

Provalilo se: FBI špehuje katolíky. Prý jsou to zvlášť nebezpečné živly a možní zločinci. Důvod? Odmítání umělých potratů a nesouhlas s ideologií LGBT. Americký agent Koudelka už jistě dostal zadání pro BIS. Coming soon!

19. 2. 2023

Tisk článku

Branislav Michalka přináší informace o tažení Bidenovy StB (FBI) proti nepodvoleným katolíkům, což v pamětnících padesátých let u nás nepochybně vyvolává hrozivé vzpomínky - jež jsou ale současně vzpomínkami na patrně dost blízkou budoucnost...

Bývalý agent FBI Kyle Seraphin zveřejnil na sociální síti Twitter dokumenty a důkazy o tom, že pro FBI jsou tradiční katolíci nebezpečnými živly a potenciálními zločinci. Dokument zveřejněný Seraphinem dokonce ukazuje, že tajná policie plánuje během následujících 12 až 24 měsíců ještě zintenzivnit „hodnocení“ a sledování „radikálních tradicionalistických katolíků“ – kvůli údajným obavám, že návštěvníci tradičních mší mají podobné názory jako tzv. bílí nacionalisté.

FBI infiltruje udavače

Zprávu o potřebě sledování a udávání tradičních katolíků sepsal analytik FBI v Richmondu a byla odeslána pouze pro interní použití 23. ledna 2023 s podtitulem „Sledování rasově a etnicky motivovaných násilných extremistů s radikálně - tradiční katolickou ideologií a omezení jejich šíření“. Nejvíce rasově motivovaných agresivních činů však měla za poslední dva roky v USA na svědomí organizace Black Lives Matter. Že by v ní nastal katolický boom?

Podle zjištění Kylea Seraphina, který uvádí, že dokumenty získal od jednoho baptistického člena FBI, je pravděpodobné, že v rámci komunit tradičních katolíků pracují informátoři FBI, kteří pravidelně agentuře udávají jiné katolíky.

pp

Čtěte ZDE: Výzva pro celý svět: Jsme Kristovi vojáci na „válečné stezce“. Postavme se satanské tyranii globalistů! Antikrist se děsí Panny Marie. Máme zbraň nad všechny zbraně. Archanděli Michaeli, chraň nás v boji proti útokům ďáblovým!

Kristovi skuteční učedníci jsou extremisté?

Ve zprávě se uvádí, že „radikální tradicionalistická ideologie“ odmítá „LGBT, migranty a má antisemitský charakter“ a často sdílí sympatie k symbolice „křižáckých výprav“.

Memorandum pak identifikuje devět katolických organizací, které jsou údajně takovými „extrémisty“, přičemž mnohé znalce určitě překvapí, že jde většinou o katolická média nebo modlitební skupiny působící v USA celá desetiletí:

Catholic Family News,

The Remnant,

The Fatima Center,

Tradition in Action,

Culture Wars,

a další.

Obzvlášť komická je představa, že Služebníci Neposkvrněného Srdce Panny Marie šíří údajný „antisemitismus“, když je předmětem jejich zbožnosti Panna Maria, žena židovského původu, kterou považují za nejdokonalejšího člověka v dějinách.

Biskup Joseph Strickland z Texasu vyjádřil své pobouření pro portál LifeSiteNews: „Bohužel, zkušenost Marka Houcka (pro-life katolík, otec sedmi dětí, zatčený FBI při brutální razii v jeho domě, obviněný z porušování zákona při modlitbě před klinikou, osvobozen 30. ledna; pozn. autora) poskytuje důkaz, že tento typ sledování není za hranicí možného. Podtrhuje hlubokou neznalost naší společnosti o tom, co znamená být skutečným učedníkem Ježíše Krista, nebo jak se v současnosti uvádí „radikální tradiční katolík“.

pp

Čtěte ZDE: Rady vzdorujícího arcibiskupa: Koho volit? Deep state - i v Církvi - odhodil masku a odhalil tvář tyranie. Potraty? Homo-sňatky? Členství v EU a NATO? Takové strany věřící nemůže volit. I kdyby jinak s programem souhlasil

Náš Pán nám říká, abychom milovali své nepřátele a modlili se za ty, kteří nás pronásledují. Hluboce oddaní katolíci jsou poslední lidé, o které by se úřady měly zajímat. Ano, oddaní tradiční katolíci budou bránit nenarozené a ostatní, kteří jsou bezmocní, ale útoky násilné agrese jsou v rozporu s tím, co znamená být radikálně oddaným tradičním katolíkem. Modleme se za všechny na úředních pozicích a zejména za ty, kteří jsou za prosazováním zákona.“

Pravý důvod je nesouhlas s bezbožnou ideologií

Šéfredaktor portálu Catholic Family News Brian McCall, který byl FBI zařazen mezi údajné extremisty, poskytl médiím stanovisko, ve kterém přesně popisuje absurdnost obviňování tradičních katolíků z rasismu, přičemž skutečným důvodem špehování FBI je ochrana života a odmítání zvrácené sexuální morálky.

„Zveřejnění tohoto interního memoranda FBI odvážným informátorem potvrzuje dystopický stav země, ve které bohužel žijeme. Tato zpráva v kombinaci se zaměřením se na ty a pronásledováním těch, kteří se snaží chránit životy nenarozených dětí, bez jakýchkoli pochybností dokazuje, že špatní lidé, kteří ovládají mocenské páky v americké vládě, využívají tuto moc k pronásledování všech, kteří nesouhlasí s jejich bezbožnou ideologií. FBI špehuje a infiltruje tradiční římskokatolické skupiny, a dokonce i farnosti za to, že jednoduše uplatňují svá práva prvního dodatku.

Čtěte ZDE: Příčiny úpadku Evropy: Pro rozvrat společnosti je třeba změnit myšlení. Nenápadný útok na přirozený řád, rodinu, jazyk a národ. Démon sexu a multikulturalismus. "Totalita" svobody a politické korektnosti. Permanentní revoluce dědiců Karla Marxe

Absurdnost pobuřujících obvinění v memorandu FBI bije do očí. Přestože autor uznává, že bílí rasisté jsou a vždy byli násilně protikatoličtí (KKK pálí kříže speciálně jako projev jejich nepřátelství ke katolíkům), tak se zároveň domnívá, že tyto skupiny bílých rasistů jsou najednou hluboce přitahovány silně věřícími katolickými farnostmi a skupinami.

Tradiční katolicismus nikdy neměl nic společného s rasovou bigotností nebo nenávistí. Ve skutečnosti skupiny bílých rasistů, které byly aktivní po celou historii USA (jako například strana Know Nothing Party), se zaměřily proti katolíkům, protože katolíci vždy hledali spásu a zlepšení v tomto světě pro všechny rasy a etnika, kterými opovrhovali bílí protestantští elitáři.

Je ironií, že každá farnost s tradiční latinskou mší, kterou jsem kdy navštívil, je etnicky různorodější než liberální katolické farnosti, které segregují účastníky podle jazykových, a tedy etnických linií (tzn. španělských mší, vietnamských mší apod.) Tradiční katolíci zvou každého ke konverzi a každého ke Království Kristovu, bez ohledu na rasu, barvu pleti, etnickou příslušnost, nebo jakoukoli jinou danost.“

Nikdo z nás si nemůže být jist tím, zda globalistická elitářská klika už nesleduje pomocí tajných policií tradiční katolíky i v Evropě. Velké covidové cvičení k tomu vytvořilo všechny předpoklady.

A my dodáváme: Tím spíše v ČR, kde v čele tajných služeb stojí americký agent Koudelka, kterého jeho kolega Petr Pavel, jak již avizoval, brzy po obsazení Pražského hradu jmenuje generálem...

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky