Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rok 2015: Šílený svět při pohledu ze Slovenska. Je premiér Fico levicový Churchill? Místo EU Středoevropská federace. A vyzná Vladimír Putin „Je t'aime“ nové francouzské prezidentce?

Rok 2015: Šílený svět při pohledu ze Slovenska. Je premiér Fico levicový Churchill? Místo EU Středoevropská federace. A vyzná Vladimír Putin „Je t'aime“ nové francouzské prezidentce?

15. 12. 2014

Tisk článku

Svätoboj Clementis přemýšlí nad situací na Slovensku a zdají se mu při tom sny, které dalece překračují hranice nejen jeho vlastní země, ale celých kontinentů...

Rýchly spád udalostí vo svete už má parametre rýchlosti zvuku. Všetko sa mení akosi bez vplyvu obyvateľov, rozhodujú iní. Aj šéf portálu Protiproud Petr Hájek sa vzrušil nad vyhláseniami slovenského premiéra Róberta Fica o blížiacom sa veľkom konflikte na Ukrajine. Slovenský premiér bol zrejme asi polroka na Malte, lebo ten veľký konflikt tam je a eskaluje svojou nenávisťou zo dňa na deň.

Spadol z Mesiaca?

Jeho nemecké zdroje o tomto vyhlásení sú veľmi lacný vtip. Alebo chcel týmto premiér povedať, že neverí slovenským spravodajcom, ktorí sú  na strane Ukrajiny, ak nie na strane benderovcov, tak CIA určite. Na tom HN Clube vymyslel ešte aj bombu o teoretickej demisii svojej vlády. „Nastrčení pajáci“ Hlina, Matovič, Sulik a Lipšic na to skočili a hneď zvolali demonštráciu, kde chcú, aby podal demisiu hneď.

pp

Obidve mediálne bomby boli súčasťou taktiky ľavicového Churchilla, ktoré zabodkoval tým, že ho onedlho čaká návšteva Moskvy. Pred takmer sto rokmi do Moskvy išiel aj M.R.Štefánik za cárom Mikulášom II., s ktorým dohodol vytvorenie československých légii, ktoré budú bojovať proti boľševikom. Žeby sa história opakovala, pravdaže len boľševici sú niekde inde. Treba však Fica poznať. Niekto, a Fico asi má tušenie kto, mu „ odpásol“ oporný stĺp v strane Smer, predsedu  slovenského parlamentu Pavla Pašku.

Hneď nato naklusal do parlamentu prezident Andrej Kiska, aby povedal, že rozumie protestujúcim, čím  vlastne povedal, že ich podporuje. Nepočkal si ani na koncoročnú správu o stave  kolónie. Ono to v strane Smer je tak, ako sa vyjadril nedávno Ficov priateľ (spolu boli v Migašovej SD, Oliver Andrassy, pred pár dňami ešte hovorca bratislavského primátora),   keď povedal, že nevstúpil do Smeru preto, lebo tam sú poslanci, ktorí len naháňajú kšefty. Takže keď sme sa pred rokmi otvorili (za Dzurindu) naplno americkým spravodajským službám, každý má svoj „fascikel“, z ktorého stačí niečo vyhodiť Nicholsonovi (kanadský novinár, ktorý spadol náhodou na Slovensko asi z Mesiaca a v súčasnosti je šéf infestigatívcov v staronovom SME).

Ukrajinské potraviny? Len blázon...

A tak nie je nemožné, aby Fico podal demisiu a takto si „prečistil“ stranu.  Fico samozrejme ráta aj s tým, čo sa bude diať v Európe, možno aj Orbán urobí niečo podobné, lebo obidvaja majú istotu podpory občanov a impotentnú opozíciu. Sobotka v Česku zasa tancuje medzi vajcami, pretože ten jeho „fascikel“ je naozaj niekoľkocentimetrový. Zemanov fascikel „spal“ počas jeho dôchodkového obdobia na Vysočine a okrem toho, že nejakú devčicu capol po zadku, tam nič viac nebude. Ale usilovne sa pracuje na jeho doplnení. A preto môže dráždiť hadov bosou nohou.

Spoločný výstup z EÚ a NATO nie je až taký veľký problém, pretože EÚ by vlastne skončila ako projekt, ktorý sa neosvedčil. To je jediná šanca  pre Európu, jediná šanca, aby nedošlo k jadrovému konfliktu, do ktorého máme byť dotlačení.

V Nemecku sa začína verejnosť búriť proti Angele, ktorá stratila Putinovo „Ich liebe Dich“, čo jej spôsobilo silné klimaktérium, ktoré ako vieme sa prejavuje nesúladom činov s rozumom.  Francúzsky Holland má zasa „andropauzu“, čo je mužský pandant ženského klimaktéria. Holandsko a Nemecko, ani sa tým netaja, pripravili variant možnosti vystúpenia z EÚ. Určite sa zdvihne silná vlna v krajinách Európy proti tzv. Transatlantickej spolupráce medzi USA a EÚ, ktorá by nás zahltila potravinami GMO. Na Ukrajine spolupráca s Monsanto bola podpísaná ešte za Juščenka a len blázon by si kúpil potraviny, ktoré majú smerovať na európsky trh z tejto krajiny.

PP koláž

Čtěte ZDE: Vzrušení mezi elitními propagandisty: SME změnilo majitele. Penta a Agrofert – základ „Murdocha V4“? A co vlastně bude Andrej Babiš na Slovensku „uměle oplodňovat“?

Stredoeurópska federácia

V Európe jednoducho treba prepriahať, morálne je opotrebovaná, treba sa vrátiť späť, kým nebude neskoro. Ukrajina je stratená krajina, po menovaní novej vlády s cudzincami je to jasné, toto si totiž nenechá vnútiť ani Somálsko. O to viac treba pracovať na novej „strednej Europe“ (Mittel Europa), ktorú by tvorili Slovensko, Rakúsko, Maďarsko, Česko , Podkarpatská Rus a Srbsko. Stredoeurópska federácia založená na spolupráci národov,  suverénnych  štátov, bez komisárov , desiatok tisícov úradníkov a bez nezmyslov, ktoré odtiaľ vychádzajú. A bez amerických tútorov.  A bez vojenských aliancií.  S vlastnými menami. Inak po krachu plánu „ Ukrajina“ hrozí, že tieto štáty budú bité medzi dvoma mlynskými kameňmi až do ich zániku, to je totiž plán“ B“ americkej stratégie a NATO potrebuje v týchto krajinách marionetky, ktoré budú  stáť v pozore.  Niečo ako baltické krajiny. 

Spoločný výstup z EÚ a NATO nie je až taký veľký problém, pretože EÚ by vlastne skončila ako projekt, ktorý sa neosvedčil. To je jediná šanca  pre Európu, jediná šanca, aby nedošlo k jadrovému konfliktu, do ktorého máme byť dotlačení. Podobné usporiadanie by Rusku nevadilo, skôr naopak. Tieto krajiny by totiž mohli obchodovať tak s Ruskom, ako aj s Čínou, aj s Francúzskom či Nemeckom a ďalšími krajinami severu či juhu Európy. USA by museli pochopiť, že si svoje problémy nemôžu riešiť na úkor iných krajín. Krajiny islamu by tiež pochopili, že končí éra jednopolárneho sveta a už im nikto do ich života nebude zasahovať   a nebude im nútiť cudzie hodnoty  pod rúškom demokracie.

Ako teraz snívame

Svet potrebuje zmenu, zmenu k lepšiemu, kde nebude psychicky narušený senátor USA nazývať premiéra jedného štátu neofašistom a prezidenta Ruska iná „pipíška“ z USA prirovnávať k Hitlerovi.  Dvadsaťpäť rokov po páde komunizmu sme totiž stratili všetky ilúzie o tzv. demokracii. Vyrástla nová generácia, ktorá žije v dezilúziach, ktorú možno manipulovať ako stádo oviec cez IT technológie, táto generácia nemá ani svoje  sny, sníčky, je vystavená brutalite sveta. Keď som svojmu vnukovi povedal, nech mi povie, čo sa mu bude pred Vianocami snívať, čo by mu mal doniesol Ježiško pod stromček, odpovedal mi, že nemusí snívať a nech mu kúpim tablet. A to má len osem rokov. Ale bol aspoň taký slušný, že sa ma opýtal, či ja snívam. Odpovedal som mu kladne.

Sníval sa mi taký sen na budúci rok. Okrem tej Stredoeurópskej federácie  a rozpadu EÚ  sa mi v sne objavila Marine Le Pen ako prezidentka Francúzska, ktorej ruský prezident Vladimír Putin povedal „Je t´aime“. Po svadbe Francúzi šaleli od radosti, že dobyli Moskvu bez straty jediného vojaka, Európa ožila a omladla a bola od Gibraltaru po Vladivostok. Na Červenom námestí sa spievali francúzske šansóny a v sarkofágu sa na tvári Lenina objavil úsmev. Vladimír Putin vystúpil a povedal: Všetko sme zvládli akurátne, aj vďaka vám všetkým, a odteraz budeme žiť akurátne všetci od Gibraltaru až po Vladivostok.

Nie je to nesplniteľný sen, keď sa  všetci  oprieme do pluhu a vyorieme novú brázdu v Európe.

 PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky