Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Uniklé video ze škvíry v časoprostoru:  Byl Big Andrej u babičky? Přísahám na smrt svých dětí, že je to kámpáň! Sobotka mluví jak dlaždič. Kalousek krade. Je to spiknutí. Dvěstětisíc lajků. Chyba v Metrigzu. Ahoj, lidi!

Uniklé video ze škvíry v časoprostoru: Byl Big Andrej u babičky? Přísahám na smrt svých dětí, že je to kámpáň! Sobotka mluví jak dlaždič. Kalousek krade. Je to spiknutí. Dvěstětisíc lajků. Chyba v Metrigzu. Ahoj, lidi!

19. 5. 2017

Tisk článku

Michal Fraiman opět prolétl škvírou v časoprostoru, aby zjistil, jak daleko může neotřesitelný hegemon české politiky zajít, aniž by mu to uškodilo - a zjišťuje, že jedinou použitelnou mírou je nekonečno

Monitoring tisku, pátek, 21. 7. 2017

Redaktor: Po nedávném zveřejnění nahrávek ministra Andreje Babiše s někdejším redaktorem Mladé fronty DNES Markem Přibilem se ve veřejném prostoru objevil další záznam. Tentokrát obrazové záběry zobrazují muže nápadně připomínajícího ministra Babiše, jak vchází s dlouhým nožem do vesnického obydlí a záběrem přes okno je později vidět, že mužská postava dělá nožem pohyby připomínající opakované bodnutí. Obyvatelku domu, devětaosmdesátiletou paní A. K., později kriminalisté našli zavražděnou. Případná souvislost s Babišovou návštěvou má být předmětem dalšího vyšetřování.

Redaktorka: Hostem našeho pořadu je ministr financí, místopředseda vlády a předseda hnutí ANO Andrej Babiš, dobrý den, pane Babiši.

AB: Dobrý ďeň.

Redaktorka: Takže pane vicepremiére, vy jste teď tu reportáž viděl, takže máte bezprostřední možnost reagovat…

AB: Já sem fakt šokovaný…

Redaktorka: Tak to asi většina diváků…

AB: …já sem šokovaný, tady evidentně došlo k trestňému činu…

Redaktorka: Budete tedy nějak reagovat? Uvažujete o podání demise?

AB: Demise? Jag já? Já budu reagovat, že tak, že já v ťé věci podám trestné oznámení….

Redaktorka: Vy podáte trestní oznámení….

AB: No šak jistě, tady došlo k závažné věci…

Redaktorka: Počkejte, pane vicepremiére, tady je podezření, že vy…

AB: …ale šak jak já? Tady, v ťé vašé reportáži, tady je jasné, že se sťala važná věc…

Redaktorka: Ano, vy jste podezřelý….

AB: Ale šak jak já? Zas jag proč zas Babiš? Tady je jasné, že tady se stala zavažná věc…

Redaktorka: …ale pane ministře o tom nikdo nepochybuje, jeden člověk zemřel, ale pojďme se bavit…

AB: ….mi něskakejte do řeči….tady se stala ta važná věc, že tady někdo nahral podpredsedu vlády bez jeho souhlasu a to je važná věc, pani redaktorko, a to je ta podstata, to se musí teď rešit, kdo za tým stojí…dyť šak to su praktiky estebe…

Redaktorka: …ale počkejte, pane ministře, tady přece….

AB: …ně, tady se musí řešit, že to….tady….a to je ta podstata!

Redaktorka: Pane ministře, na těch záběrech je vidět, a můžeme si je pustit…

AB: Ale ja se na to ňěbudu koukat, na nějaké vaše vídea, Kalouskem sestřihané o nějake tam pani, koho to zajímá?

Redaktorka: No nás by možná zajímalo, že po té vaší návštěvě v té chaloupce, ta paní se našla pak mrtvá, já tady nám úřední záznam policie, že ta paní…

AB: …a šak to je zas ono….to su tě uniky, odkaď to máťe, pani redaktorko? Šak mi to dajtě, ja se optam teho svého celníka esi sa s nimi nezná…to se musí šetřit, ne nějaka pani tam, vy tady vrtíte nějaku pani z Horni Dolni….a přitom ja sem jasně řekl, opakovaně, že ona už byla stará….

Redaktorka: …prosím?...

AB: …šak ja už sem se k ťé věci ve veřejnom prestoru vyjadril….

Redaktorka: …počkejte pane ministře, tady je podezření, že vy jste tu paní….

AB: …pani redaktorko, vy tady vyťahujete nějaku starou historiii, to se stalo minuly tyďeň toto, proč se to tu vytahuje, ať se vyšetruje OKD, Kalousek, kmotři, to su ťe káuzy….

Čtěte ZDE: Lekce zatloukání a nutné arogance: Kde udělal hejtman chybu? Andrej, to je jiný sekáč: Neny moje, nic jsem nepodepsal, nepamatuju, nemá na nic vliv, dám na charitu, všichni kradnú. Sorryjako. A může za to Kalousek

Redaktorka: Pane ministře, byl jste tam na té chatě u té pani?

AB: A šak to je není podstatné.

Redaktorka: Tak já vám to promítnu..

AB: Ale já se nemám důvod, já nebudu, něpušťajtě to, já to odmítám, co tam někde Kalousek se Sobotkou a ta máfie….co tam sestříhali…

Redaktorka: Pane ministře, byl jste u té paní?

AB: Ale tak, šak to dělá každý, ně? Vy byste tam tu pani nechala? Samotnou? Starou? Já su slušný člověk, celý život, já na to mam aj audit, nězavislej, od Agrofertu…

Redaktorka: Takže vy to připouštíte, že jste to vy, na těch záběrech?

AB: Ale vy stále odváďáte pozornosť. Tady su jiné kauzy, OKD, Sobotka, ten jeho kámoš, celá tá mafie a to tu něpřehravatě…kdo vás platí? Šak a kdo za tim stoji?

Redaktorka: Pane ministře, pojďme se prosím vrátit k té záležitosti, kterou jsme viděli v reportáži…

AB: Ale já šak nechcu se k tomu vraceť, to je minulost…ja sem šel do politiky, aby se věci dělali slušně a vy tady vytahujete nějake stare kauzy….minuly tyďeň….co to za zmysel?

Redaktorka: Pane Babiši, vy jste před chvílí připustil, že jste tedy v tom domku byl, u té paní…

AB: A šak a gdy? Ja sem nikdy nic takového neřekl! To sú lži!

Redaktorka: Počkejte, pane ministře, vy jste před chvílí řekl: „To dělá každý“, „To se stalo minulý týden“…..

AB: Gdy? To sú lži! Já sem nikdy nic, já, slušný člověk…

Redaktorka: Já mohu poprosit režii, že by nám to pustili, ono je to sice asi jednom dvacet vteřin, kdy jste to řekl…

AB: Ně. Nikdy sem nic takého něřeknul, já přisahám na smrt svých dětí…ne, sú to lži, je to kampáň, ne, nikdy, absolutně to odmítám….

Redaktorka: No, k těm přísahám se my ještě dostaneme, premiér Sobotka k tomu uvedl, že když někdo přísahá na smrt svých dětí, tak to cituji „doprčic myslí vážně“…

AB: No a šak aspoň do pče vidíte jaký je to sprosťák ten Sobotka, oni furt že já mluvim pča sprostě, to teď aji ten Bělohrávek, či jak se menuje, ten kokot, ale ne ja, to Sobotka! Dyť on mluvi jak dlaždič, do pče, on řekne „doprčic“ a vy furt, Babiš, Babiš, Babiš je sprosťák. Dyť to je kampaň, dopčeuž…

Redaktorka: Pane ministře, on pan premiér je spíš tedy znám svým umírněným projevem…

AB: Ojebat, pani redaktorko, ojebat! Kdo to řekl? Bábiš? Ňe, Bábiš. Sobotka! Dlaždič! I s tím jeho kamarádem….

Redaktorka: Ještě tedy k těm vašim přísahám, vy jste řekl, že přísaháte na smrt svých dětí…

AB: …ale šak to su není moje děti.

Redaktorka: Počkejte ale to…

AB: Pani redaktorko, vy jste jak ten Sobotka, on tomu nerozumí, on nikdy nic nedělal, já dvacet let podnikám, on sedi v parlamentu jenom, ničemu nerozumí, a vy tomu též nerozumítě, vy ste jak ti poslanci, šak to dělá každý, šak ty moje děti, to sú není moje děti, já s nima nemám nic společné, to su děti holdingu! To je standardní věc! Já na to mám aj audit! Záhada vyřešena!

Redaktorka: Pane ministře, pojďme raději, zpátky k té záležitosti s tou paní…

AB: Ja už sem říkal, já se k tomu nechcu vraceť, to je minulost, a aji už sem se k tomu vyjadřil.

Redaktorka: Tak to nám možná uniklo, to vaše vyjádření….

AB: Pani redaktorko, šak já jsem si aj udělal selfi, s tou pani, aj pak s tim nožem, dal jsem to na fejzbuk, sem tam napsal, ahoj lidi, podělal sem to asi, ale byla to provokace….ale já tam na to mám dvěstětisíc lajků….dvěstětisíc! Chápetě? A ťé liďé su není hloupí….

Redaktorka: Můžeme tedy se dostat k tomu, že vy připouštíte, že jste tedy tu paní, co později našli mrtvou, že jste ji těsně před tím navštívil, dokonce s nožem…

AB: Ale mi to nepodsouvejťe toto! Já sem, a opakovaně, jasně řekl, že ta pani byla už stará, celé je to prokace těch tradičních stran a mám to aj na fejzbuku! Dvěstětisíc lajků! Na smrt mých dětí!

Redaktorka: Pane ministře, já vám děkuji za….

AB: Ale tady su jiné káuzy! A o tom vy nic něvysíláte. Sóbotka a tato mafie! Kalousék! Šak aj Pokorný, s těma tam mašinkama tam, teď ten fotbalista, ten Kozina, nebo Březina, taky jeho kámoš, to sú ťe kauzy…jak tam kradli jak straky…a my, zme, hnutí ANO, my zme toto všechno ukončili….ty rozkradene miliardy….tady sa ukradlo pět miliard, já to mám spočítaňé….a vy tady s nejakú paní na mě….furt na Babiša….

Redaktorka: …já jsem jen chtěla poděkovat vám…

AB: Ale dyť to už je kámpáň. To té tradičné strany všecko, proti mně, proti Babišovi, já su chyba v metrigzu…

Redaktorka: …za účast…

AB: Jag účast? Dyť tady se musí bojovát s tú korupciú, dělat té zákoně, pro té luďé…ne vrtět nějakou starou pani, to je stara historie z Horni Dolni, šak mám to na fejzbuku, devestětisíc lajků, aj s nožem, ona už byla stará! To je už kampáň, všecko, proti Babišovi, to ťé Bizoní! Kalousék! Sócání! OKD! Pokorný a tyto Sobotkové kámoši, teho dlaždiča, do pče (dále nesrozumitelné)

Konec příspěvku.

Čtěte ZDE: Stane se 20. srpna 2021: Přátelé žižkovské Kliniky jásají. Pět let natvrdo pro Kateřinu Arajmu. V ruzyňské věznici lepí pytlíky s Alenou Vitáskovou a Janou Nečasovou (Nagyovou). Vzhůru do lepších časů!

PS: Není smyslem těchto řádek snad naznačit, že odstupující ministr financí, místopředseda vlády a předseda ANO pan Ing. Andrej Babiš, řezník, kupec a sedlák v jednom, zapíchl starou babičku z Horní Dolní, nebo že by toho byl snad schopen. Pokud se tím jmenovaný cítí být poškozen, pak se mu autor těchto řádek (Pokorně) omlouvá, šak ale to dělá každý, ťéto věci. Autora těchto řádek spíše zaujalo, že by to snad asi ani nikomu nevadilo. Babiš zapíchl starou pani? Šag a co? Byla stará. Bude (jí) líp.

PPS: A co myslíte? Dostaneme se aj na fejzbuk AB? A budeme mít dvěstětisíc lajků? Nebo je to celé kámpáň? A platí nás ťé tradičňé strany, Kálousek nebo Sóbotka? Nebo snad OKD? A není to celé jenom chyba v metrigzu?

Ahoj, lidi!




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky