Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Teror lidských práv: Moc nevolených, bezmoc demokratů? Okamurova SPD chce stop pro neziskovky placené ze zahraničí! Čí práva jsou více: nás domácích, nebo migrantů? Přidejme se k záchranému proudu, jenž se valí Evropou!

Teror lidských práv: Moc nevolených, bezmoc demokratů? Okamurova SPD chce stop pro neziskovky placené ze zahraničí! Čí práva jsou více: nás domácích, nebo migrantů? Přidejme se k záchranému proudu, jenž se valí Evropou!

29. 6. 2018

Tisk článku

Jiří Kobza připomíná, že obludná ideologie "nadnárodního dobra" nejenže není mrtvá, ale s mocnými dotacemi z Bruselu a od "lidumilných miliardářů" má stále ještě dost síly, aby nám vzala zbytky demokracie a občanských svobod

Je na čase opět znovu a znovu klást základní otázku: Jak dalece se pod záminkou ochrany lidských práv (někoho, komu nic nedlužíme) necháme připravit o ta svoje?

Občanské svobody - nikoli tzv. lidská práva - jsou základem demokratické společnosti. Proto právě jejich potlačení se stalo základem obrovského vlivu a moci politických neziskovek, stejně jako dalších nevolených organizací a aktivistů. Salámovou metodou je naše společnost postupně manipulována stále hlouběji do paradoxu, kdy „vznešeným“ bojem za lidská práva někoho někde jsme nenápadně a postupně připravováni o ta naše! Pod hesly o ochraně demokracie jsou současně základní principy demokracie (například respekt k výsledkům demokratických voleb) veřejně zpochybňovány - pod ochranou a s podporou veřejnoprávních médií.

Nedejme se

Musíme se tedy ptát jasně a zřetelně: Jakou hodnotu mají naše občanské svobody a lidská práva v očích vedení Evropské komise, politických NGO, aktivistů a veřejnoprávních médií? Podle toho, co můžeme vidět, že se děje na západ od našich hranic, odpověď zní: zanedbatelnou. 

Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly a lidumilnými hesly. Je na čase otevřít oči. Například lidská práva imigrantů, nesmí být uplatněna na úkor našich občanských svobod ani vykoupena lidskými a občanskými právy nás, občanů ČR. Na jedné straně není možné přistoupit na úchylnost myšlenky, že abstraktní lidská práva mají větší cenu než zcela konkrétní práva a svobody občanů národního státu. Musíme vytrvale a neochvějně trvat na tom, že jsme společnost, která stojí na demokratických principech a žádat uplatnění zákonů, které mají za primární úkol právě ochranu řádných občanů naší republiky.

Občanská a lidská práva v demokracii začínají a končí tam, kde začínají rovnocenná práva dalšího. Musíme se proto důsledně ohradit proti všem snahám omezit naše občanské svobody (pod záminkou například obrany proti terorismu) a současně nesmyslně a nebezpečně hájit práva skupin nelegálních migrantů, která jsou kromě jiného zdrojem a zázemím teroristů. Tady musí zaznít jednoznačně, že právo našich zákona dbalých občanů na bezpečnost musí mít jednoznačně přednost před právy těch, kteří už například nelegálním pobytem na území cizího státu stojí mimo zákon, a dávají tím jasně najevo, jaký vztah k „hostitelské“ zemi (a k jejímu ústavnímu a právnímu řádu) mají.

Čtěte ZDE: Poslanec: EU chce zničit náš národ. Marrákeš, Dublin a Istanbul: Přísun, volný pohyb a poslušnost. Nemají to na nás skvěle vymyšlené? Namísto našich potomků zde mají žít Kalergiho otroci. My však jsme ještě tady!

Nenechme se terorizovat samozvanými ochránci a vykladači lidských práv, propagandisty a ideologickými fanatiky, ať už si je platí státní establishment, anebo „lidumilní“ miliardáři ze zahraničí prostřednictvím řetězce neprůhledných fondů. Pod falešnou záminkou ochrany lidských práv vidíme pokusy o změny vlád, o změny tradic, o převrácení výsledků demokratických voleb (kdy stovka řvoucích komparzistů na ulici vydá v médiích za milion odevzdaných hlasů ve volbách). To je naprosto nepřijatelné popření základních principů demokracie a proti tomu bude SPD bojovat všemi nástroji, které nám demokracie poskytuje. Neustupujme tlaku aktivistů a politických NGO, kteří se očividně snaží rozvrátit naši zemi, zbavit ji odhodlanosti bránit odkaz předků a zachovat jej pro naše děti.

Respektujme demokracii a demokratické principy jako základy naší společnosti. Nenechejme se terorizovat zvrácenými myšlenkami „otevřených hranic“. Chraňme naši zemi, jinou nemáme, když o ni přijdeme, další mít nebudeme. Využijme všech nástrojů, které ve zbytcích demokracie v ČR ještě máme, k tomu, abychom se vzepřeli všem samozvancům, všem ideologům multikulturní destrukce Evropy a abychom zvolili ty, kteří nás budou chránit.

Co politici?

Vzpoura demokratů proti nadnárodní „liberální“ tyranii probíhá nyní napříč Evropou, máme jedinečnou možnost se k tomuto záchrannému proudu připojit! Jde o hodně, o přežití naší civilizace a kultury, jde o svět, ve kterém budou žít naše děti. Ti, kteří nás o tohle všechno pod záplavou oblbující propagandy chtějí připravit, jsou velice silný protivník. Můžeme obstát, když se nám podaří být jednotní a nepodlehneme všem snahám o rozbití jednoty V4 a dalších evropských zemí v jejich odporu proti zvůli nevolené Evropské komise.

Politická reprezentace musí jít v tomto boji příkladem. SPD navrhne v parlamentu zákon o neziskových organizacích podle amerického vzoru, který zahraniční financování Páté kolony cizích zájmů demaskuje a znesnadní. Navrhneme rovněž změnu trestního zákona tak, aby nelegální pobyt na území ČR byl opět kvalifikován jako trestný čin s nepodmíněným trestem. 

Smyslem státu musí opět být ochrana práv a svobod jeho vlastních občanů, nikoli jeho rozvrat nadnárodní ideologií tzv. lidských práv. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky