Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velký evropský cenzor: Chystá se očista internetu. Zavilý Trumpův nepřítel inspiruje. Protiruská křeč a hysterie. Kdy je zlo dobrem? Za všechno může Putin. Přirozený spojenec v bitvě o Evropu

Velký evropský cenzor: Chystá se "očista" internetu. Zavilý Trumpův nepřítel inspiruje. Protiruská křeč a hysterie. Kdy je zlo dobrem? Za všechno může Putin. Přirozený spojenec v bitvě o Evropu

11. 8. 2018

Tisk článku

Sergej Latyšev se zamýšlí nad důvody, proč chtějí vůdčí síly a jejich politické loutky v Evropě tvrdě a bez maskování zničit zbytky svobody slova a proč za všechno zlo na kontinentě obviňují Rusko

Vedoucí představitel liberálů v Evropském parlamentu, bývalý předseda vlády Belgie Guy Verhofstadt, navrhl pro EU zřízení postu podobného tomu, jaký zastává specializovaný státní zástupce USA Robert Mueller. Nový úřad by měl napravovat všechny problémy v Evropě, především však takové, za něž je údajně odpovědné Rusko. 

Již dávno je známo, že špatné příklady táhnou. Americký náměstek ministra spravedlnosti Robert Mueller se snaží politicky zničit prezidenta Donalda Trumpa a přišít mu všechny ty údajné vazby na Rusko. Před evropským Muellerem, jak zdůraznil Verhofstadt, bude také stát úkol vyšetřit „dezinformační kampaně“, které údajně z nějakých nepochopitelných důvodů vede proti Evropě Rusko.

Myšlenka tohoto předního evropského šílence je jednoduchá. Stejně jako Spojené státy obviňují Rusko ze zasahování do prezidentských voleb v USA ve prospěch Trumpa a obecně ze všeho špatného, tak i v EU je nutné, aby bylo Rusko učiněno vinným a zodpovědným za všechno ničemné, čemu občané evropských států stále častěji čelí ve svém životě, a za co obviňují své vlastní vlády, ale také Brusel a Štrasburk, kde se nacházejí hlavní instituce EU.

Jde o to přesvědčit vlastní populaci o následujícím: To, co lidi znepokojuje, není samo o sobě špatné. Zlé se to začíná jevit pouze v ruské interpretaci, jíž uvěřili hloupí a důvěřiví lidé, kteří se chytili na chytře hozenou návnadu podvodů a pomluv z Moskvy.

Evropa potřebuje svého Muellera

Evropa potřebuje vlastního Muellera, aby prošetřil rozsah ruských dezinformačních kampaní a dalších útoků na naši demokracii,“ napsal na svém Twitteru vedoucí evropský liberál. 

A nemá zůstat pouze u Verhofstadtových slov, za nimi budou brzy následovat konkrétní kroky:

V září pobídnu Evropský parlament k odpovídajícím opatřením na očistu našich internetových a sociálních sítí. Je čas začít konat!

Bývalý belgický premiér tak navrhuje využít amerických zkušeností, které již plně prokázaly svou účinnost v démonizaci Ruska a potlačení nežádoucích trendů v americké zahraniční politice. Rozumí se samozřejmě z pohledu globalistů.

Vzhledem k tomu, že Verhofstadt požaduje jmenovitě „evropského Muellera“, má jít o doslovnou kopii. Znamená to, že na post navržený hlavním liberálem EU bude dosazena osoba sveřepě nenávidějící Rusko, neboť Robert Mueller, vyšetřující „ruskou stopu“ Trumpa a „zasahování“ Moskvy do vnitřních záležitostí USA, nenávidí Rusko stejně jako svého prezidenta. Od kandidáta na tuto funkci bude požadována rozhodnost, která nebude hledět na drobné nesrovnalosti. Obecně je žádoucí najít pro tuto roli nějakou velmi ukřivděnou osobu. Na to se mimochodem zaměřil prezident Trump, když poukazoval na osobní zaujatost Muellera coby Velkého inkvizitora.

Snad by Robert Mueller mohl přiznat konflikt zájmů ve vztahu k prezidentovi Trumpovi, vzhledem k tomu, že jsme měli velmi nepřátelské a kontroverzní pracovní vztahy, a já jsem ho odmítl jmenovat ředitelem FBI (den před jeho jmenováním do funkce zvláštního žalobce), a Comey (Trumpem odvolaný bývalý ředitel FBI – pozn. PP) je jeho blízký přítel,“ posteskl si americký prezident na svém Twitteru.

Pokud rozvineme Verhofstadtovu myšlenku, bylo by naprosto ideální, kdyby se „Velký inkvizitor“ osobně zapojil do nějaké provokace, a byl proto absolutně poslušný globalistickému establishmentu, který manipuluje s evropskými politiky a představiteli EU. Mueller takové „předpoklady“ má, a ještě cosi navíc: Byl ředitelem FBI, když vládnoucí kruhy USA uskutečnily velkolepé útoky 11. září, které změnily běh světových dějin.

Mueller oficiálně převzal funkci šéfa FBI 4. září 2001. A pokud se přímo nepodílel na organizování této špinavé a krvavé provokace, která zlikvidovala mezinárodní právo, vedla k zahájení několika válek ničících celé oblasti planety a přetvořila USA na ještě tvrdší policejní stát, potom určitě udělal vše pro to, aby kryl ty, kdo v tom měli prsty.

Mimochodem, tehdejší zatím pouze realitní magnát Trump veřejně prohlásil, že nevěří v oficiální verzi důvodů zřícení mrakodrapů v New Yorku, protože jejich konstrukce byla taková, že se nemohly zřítit pouze nárazem letadel. Na to měly dostatečně dimenzovanou bezpečnostní rezervu. To je další důvod, proč intrikovat proti Trumpovi.

Čtěte ZDE: Naše budoucnost: Babylonská věž liberálně policejního typu? Fenomén migrace v příčinách a důsledcích. Sociální džihád a naivní humanismus? Řízený chaos oslabuje soupeře. Bude svět vězením pro všechny?

Cenzura bez masek

Věnujme pozornost následujícím slovům z Verhofstadtova návrhu: „Je čas očistit naše internetové a sociální sítě“. To značí, že hlavní evropský liberál, který se zjevně považuje za maják svobody a demokracie, hodlá prosadit zavedení cenzury v evropském mediálním prostoru. Dokud v Evropě neexistovaly současné problémy, tak otevřeně nikdo podobnou otázku nepoložil. Ale teď už se na nějakou delikátnost nebere zřetel: hloupému a nechápavému lidu je potřeba neprodleně zavřít ústa i uši.

Vládnoucí kruhy západních zemí vynalezly univerzální způsob, jak vypadat v očích svých vlastních voličů čistí a načechraní: všechno svalit na Rusko a tak odvrátit pozornost veřejnosti od poklesků svých vlastních politiků a zároveň posílit poměrně vyčpělou západní solidaritu cestou kolektivní „konfrontace“ s Moskvou. Dělá to například Velká Británie, která zorganizovala amatérskou provokaci v Salisbury - ale dodala jí globální protiruský charakter.

Za všechno může Putin

Nyní má jít stejnou cestu i kontinentální Evropa. Je to prosté. Ve volbách v Rakousku, České republice, Itálii a v dalších členských zemích EU zvítězily „populistické strany“ – může za to Rusko a Putin. Katastroficky upadly na pouhých 29 % preference německého vládnoucího bloku kdysi křesťanských stran CDU / CSU Angely Merkelové (nejhorší ukazatel za posledních 12 let), zatímco podpora Alternativy pro Německo (AfD) se zvýšila na 15 % až 19 % - opět za to, může o Rusko a Putin. Tatáž Moskva uspořádala kampaň kolem znásilnění nezletilé „dívky Lisy“ migranty v Berlíně, protože jinak by Němci přece neprotestovali proti marasmu ve své zemi způsobenému „žadateli o azyl“.

Co se týká imigrantů zavalujících Německo a bohaté země EU, nemohou být přece žádné pochybnosti o tom, že je to Putinova práce, který podporuje „tyrana Asada“ v Sýrii, aby se miliony „uprchlíků“ z Blízkého východu valily do Evropy a destabilizovaly její politický systém. Dokonce jim za tím účelem přistavil autobusy. A pokud se někdo domnívá, že je to práce evropských vůdců ponechávajících pro migranty otevřenou jižních hranici evropského společenství, aby tito přistěhovalci co nejdříve přeměnili Evropu na Eurabii a vyčistili ji od „starých Evropanů“, kteří si o sobě příliš myslí a příliš mnoho toho požadují, je nutné od takových pomýlených názorů „očistit“ internet a sociální sítě. A vymýt lidem mozky. A tím „odrazit útok“ z Ruska.

NATO a EU mají problémy s expanzí na východ a na jih. Kdo je na vině? Samozřejmě Rusko. Co na tom, že velitelé NATO před sjednocením Německa slíbili Moskvě, že infrastruktura bloku nepřekročí hranice „bývalé Bundesrepublik Deutschland“? Zato současné ruské rakety a námořní flotila rozmístěné v Kaliningradské oblasti představují hrozbu pro severoatlantickou alianci a brání americkým speciálním komandům v klidu se fotografovat i se zbraněmi v Estonsku na pozadí Ivangorodu. A právě Moskva „podrývá“ přijetí Ukrajiny do NATO, protože nechce vidět síly aliance vystupující za demokracii a lidská práva na březích Azovského moře, a rovněž přijetí Gruzie, která potřebuje pomoc od Západu k obnovení své malé říše, kterou získala jako dar od Stalina. 

Rusko také brání Moldavsku ve vstupu do NATO. Rovněž Americkou obchodní válku proti Evropě je možné nakonec svalit na Rusko, které chce prostřednictvím „Severního proudu 2“ a „Tureckého proudu“ ujařmit Evropany v energetickém otroctví, zatímco USA se snaží spasit Evropany zkapalněným plynem. Fakt, že ho není dost a je příliš drahý, nelze brát na misku vah – vždyť jde o svobodu, za níž je třeba platit.

Čtěte ZDE: Cenzura sociálních sítí v praxi: Existuje ještě obrana? Německý akvokát na tom maká. Absurdní důvody pro blokování. Nadějný precedent nebo poslední záblesk rozumu? Za fotku íránských sportovkyň se dnes trestá

Proč právě oni?

Je to prosté: Všechno je vina Ruska, vždy a všude. Rozum zůstává stát nad tím, jak je to Rusko mocné. Zbývá jen vysvětlit, proč s touto myšlenkou vystoupil hlavní evropský liberál. 

Protože nenávist liberálů k Rusku je ze všech nejhlubší. A to je způsobeno vším tím, co liberály na Rusku rozhořčuje, tak jako Rusy na západním liberalismu. Rusko není pro liberály pouze nepřítel politický, ale nepřítel historický, náboženský, kulturní, nepřítel existenciální. Je to země, která neskrývá, že je jiná, že má odvahu svědčit o tom přímo, klidně a otevřeně. Ukazuje se, že zcela mírný, vzdálený od jakéhokoli extremismu a normální ruský člověk je extrémně pravicový a paleokonzervativní, pokud se máme držet termínů evropského politického systému. Kromě toho jsou tento národ a tato země po všech historických kotrmelcích v současné době přeci jen přirozenými spojenci evropských fundamentálních národních sil, které se mobilizují a připravují na boj v „poslední bitvě“ za Evropu. 

To všechno vysvětluje, proč evropští liberálové potřebují „své Muellery“ a proč právě oni vystoupili s takovou iniciativou. Uvidíme, zda si toto totalitní násilí dají Evropané líbit.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky