Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Novou mluvou k totalitě: Čím se dnes podobáme 50. letům? Fake news za nacismu a nyní. Teroristé nebo bojovníci za svobodu? Kádrová práce pro 21. století. Místo VB máme elfy. Od věšení cedulek po věšení...

Novou mluvou k totalitě: Čím se dnes podobáme 50. letům? Fake news za nacismu a nyní. Teroristé nebo bojovníci za svobodu? Kádrová práce pro 21. století. Místo VB máme elfy. Od věšení cedulek po věšení...

26. 1. 2019

Tisk článku

Ladislav Větvička se zamyslel nad tím, co soudruzi v historických cyklech obvykle dělají s naší mateřštinou, aby si usnadnili instalaci totality

Když chcete cosik rozbit, zničit, zlikvidovat, musite dat věcem nove nazvy, kerym nikdo nerozumi. Třeba taci internacionalni socialisti. Potřebovali zničit rolnicku třidu, tak vymysleli nazev kulak.

V Rusku nikdo nevěděl, kdo to ten kulak je, u nas už vubec ni. Nikdy nebyla stanovene, kdo ještě kulakem je a kdo už ni. A tak zatimco sudruh Lenin slovo kulak začal použivat, sudruh Stalin ho zavedl do realne praxe tim, že nařidil provest likvidaci kulaku jako třidy. A protože sudruzi z NKVD nevěděli, kdo to jako ma vlastně přesně byt, tak ukradli pozemky vic jak pěti milionum lidi a poslali je do gulagu. To už dava logiku – kulak patři v gulag.

Je to na světě furt stejne

Sudruh Gottwald nebyl taka svině a pět milionu zemědělcu do taboru napravnych praci neposlal. Prvnim duvodem bylo, že nebylo tolik taboru, druhym duvodem, že nebylo ani tolik kulaku. Kulakem byl označeny každy, kdo vlastnil vic jak 15 hektaru. Až byli zlikvidovani všeci, keři měli vic jak 15 hektaru, byli dolikvidovani ti, keři se jim do te doby smali, že ti druzi su kulaci a oni ještě ne. A tak dopadli všeci stejně, cila bylo dosažene.

Zakladem bylo označit kohosik za kulaka. Bo „vypořadat se se zemědělcem“, to zni blbě. Ale „vypořadat se s kulakem“, to dava logiku a všeci to schvaluju…

A tak internacionalni socialisti nekradli, ale podle legitymnich zakonu združstevňovali a znarodňovali. Vlastenci se nazyvali třidni nepřatele nebo protistatni živly. Nebyli zme okupovani, ale byla nam nabidnuta internacionalni pomoc. Přenos informaci, kere socanum nevyhovovaly, se nazyval vysilani štvavych vysilaček, jejichž obsah připravovaly špionažni centraly. Pronasledovani a vyhazovani z prace těch, keři tyto zpravy posluchali a mluvili o nich, se nazyval kadrova prace a takovy kadrovy pracovnik byl placeny ze statniho rozpočtu, takže si ho vlastně platili aji ti, kere buzeroval a vyhazoval z prace.

Je to na světě furt stejne.

Nacionalni socialisti se od tych internacionalnich moc nelišili. Když lidi posluchali fejkňůs ze stanice v Londyně nebo Moskvě, tak jim věšali na radyja take cedulky, kde se psalo, že posluchani fejkňůs je trestne, nebo věšali přimo majitele těch radyjovych přijimaču. Lidi, keři měli jine nazory a nebali se za ně postavit s klackem v ruce, byli označeni jako bandyti nebo terorysti a byli určeni k likvidaci. Dneska těm bandytum řikame partyzani, teroristum řikame bojovnici za svobodu a vražednemu atentatu řikame akt spravedlive odplaty.

Čtěte ZDE: Naše české válčení: Vždy na špatné straně, přesto vyhráváme. Další průšvih přede dveřmi? Na poslední chvíli šup ke zločincům. Švejkovská strategie na věčné časy? Záminky k vraždění z jedné i druhé kapsy

Socialisti multykulturni

Když taky akt spravedlive odplaty provede kdosik na našich synkach, keři se podileji na okupaci jine země, tak my brečime a slibujeme spravedlivu odplatu na těch, keři provedli akt spravedlive odplaty na našich. Duležite je pořadně to zašmodrchat, aby temu už nikdo nerozuměl a nechapal, proč maju naši synci branit cizi hranice několik tisic kilaku daleko, když svoje vlastni hranice chraněne nemame a chodi si přes ně kdejaky mlok. Teda migraček. Kura, vždyť ja už mluvim tež jak ti socialisti. No měl sem prostě na mysli migranty bez platnych dokladu.

Ani ti dnešni nasledovnici nacionalnich a internacionalnich socialistu, socialisti multykulturni, nevybočuju z řad socanu a levičaku celeho světa.

Už zase bojuju proti fejkňůs, kere na rozdil od Hlasu Ameryky, Moskvy, Londyna nebo Svobodne Evropy přinašaju ty fejsbučky a internety. Lidi zatim nemusi mět pověšenu cedulku na počitaču, že šiřeni fejkňůs se tresta podle zakona. Dneska je jaksik civilizovanějši ta totalita. Dneska vas nepověsi, ani nerozkulači a neodešlu do tabora nucenych praci, zatim vam enem vymažu učet na blogu, zakažu lajkovat jine fejkňuzaře na den, tyden nebo měsic. A to je přece pokrok, ni?

Kdysik se představitele statu hazali z oken, dneska se jim leze na střechy, věša rude hadry misto vlajky a cinka kličama, jako že už je čas aby šli na smetiště dějin sami od sebe.

Misto ozbrojene pěsti dělnicke třidy a pomocne straže VB mame elfy placene nama všema přes minysterstvo vnitřku. Misto udavaču mame elfy neplacene, což su ovšem přesně ti sami, pologramotni, nadšeni a proto nemyslici idyjoti, jako ti svazaci v jednapadesatem.

Kajsik v Cachach

Vlastencum se nadava do nacku a fašistu, trol prorusky nadava trolovi probruselskemu a tak si tu žijem. A zatimco si nadavame, kajsik v Cachach, což je odporny nazev pro jinak hezke město Aachen, podepisuje chlapec, co ma doma babičku, s pani, kera je o rok mladši než ta jeho babička, cary papiru, popsane novomultykulturnim ptydepe, jak to popisoval velky prezident naši vlasti už v šedesatych letech.

Měli byzme davat pozor na formulace, kerym nerozumime, bo nikdy nevime, kdy se věšani cedulek na radyju změni ve věšani opravdove. A proto je třeba se ptat, co třeba znamena věta spolupodepsana chlapcem a babičkou v Cáchenu: „Obě strany se zavazují k misi spojené s územním plánem, která je spojena s přeměnou oblasti poblíž centrální nukleární oblasti Fessenheim v kontextu železnice a má trajektorii od hospodářského a inovačního parku přes transevropskou mobilitu až po ekonomickou a inovační strategii.“

Taku větu može napsat jen idyjot, řekli byste si, co? Ale kdo by ještě v roce štyrycet sedum čekal, že se nam tady prosadi take cizi slovo… kulak.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky