Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Formují naše děti: Jeden svět nenávisti na školách. Člověk v tísni doluje peníze a indoktrinuje. Kdo to všechno sponzoruje? Levičácká propaganda pro bezbranné. Strachota se nestrachuje. Vědí to rodiče?

Formují naše děti: Jeden svět nenávisti na školách. Člověk v tísni doluje peníze a indoktrinuje. Kdo to všechno sponzoruje? Levičácká propaganda pro bezbranné. Strachota se nestrachuje. Vědí to rodiče?

2. 4. 2019

Tisk článku

Eva Svobodová se pozastavuje nad vystoupením předního exponenta neziskovky, jež za těžké peníze bělí mozky tisícům českých dětí

Myslíte, že škola je ze zákona politicky neutrální? A že hlasatel politické nesnášenlivosti nemůže vést projekt na stovkách škol v naší zemi? Tak to se pletete.

Asi vás to překvapí, ale autorem tohoto nenávistného výlevu je vysoce postavený zaměstnanec organizace Člověk v tísni, 56 let, který založil a řídí projekt zaměřený na školní děti Jeden svět na školách. S ním ovlivňuje názory na více než 3600 školách v celé republice. Pokud se podíváte na jeho stránku, zjistíte, že se opakovaně tímto stylem naváží do lidí, kteří „se provinili“ odlišným politickým názorem.

Škola má být ze zákona místo politicky neutrální. Šíření ideologické nenávisti školním dětem používali jak nacisté, tak komunisté. Jak může „Jeden svět na školách“ vychovávat k toleranci a racionalitě, když projekt založil a řídí člověk, který je plný nenávisti a je ochoten ji projevovat stylem nacistických protižidovských karikatur? Pustili byste do škol projekt "proti nenávisti" člověka, který se ani neskrývá s fanatickou nenávistí vůči těm, kteří mají odlišný politický názor? 

Mluvčí Člověka v tísni neshledal na aktivitách pana Strachoty nic neetického, v této organizaci jsou „velmi pyšní, že u nich pracuje“.

Na svoje aktivity organizace Člověk v tísni dostává dvě miliardy korun. Většina z nich jde ze zahraničních rozpočtů, z OSN a EU. V roce 2017 dostala organizace od státu 156 milionů korun. To je necelých 8 % celého rozpočtu.

Čtěte ZDE: Člověk v tísni: Bolševická politická úderka. 60 miliónů na bělení dětských mozků. Odkud tečou peníze? Pozná se idiot podle české vlaječky? Okamura na vše nestačí. Volbou v druhém kole prezidentského klání máme šanci zasáhnout

Za tyhle peníze kromě pomoci potřebným zaplavuje ČvT nic zlého netušící školy v celé republice politickou manipulací a vnucováním vlastního vyhraněného světonázoru.

Svou činnost směřuje na indoktrinaci dětí ve školách (jednostranné besedy s muslimskými konvertity v rámci festivalu Jeden svět ve školách, jednostranný hon na údajnou ruskou propagandu a aktivistická indoktrinace prostřednictvím novinářů Respektu a Aktuálně v projektu „Na pravdě záleží“ na více než 150 školách), kontrolu obsahu vašeho myšlení (Projekt „Faktus“ v roce 2015 a zastrašující dopisy, vyhrožující poslancům a senátorům za projevení kritiky vůči migrační politice v době vrcholící migrační krize) a další kádrováckou činnost třeba v podobě demagogicky kontroverzní "Zprávy o nenávisti na sociálních sítích", která vzbudila kritiku i mezi odborníky.

V nové publikaci pro školy, zaměřené údajně na "rozvoj kritického myšlení" za 5,5 miliónu dětem vysvětluje, že ty nejlepší informace najdou na levičáckých Britských listech a ultralevicovém Alarmu. Není bez zajímavosti, že Jeden svět v roce 2016 podpořil anarchisty protiprávně okupující cizí majetek na Klinice - první promítání se konalo právě tam.

Doufám, že vedení škol a rodiče bude zajímat, komu a čemu ve skutečnosti školy dávají prostor za aktivitou "Jeden svět na školách".

Člověk v tísni je také členem mezinárodních organizací a sdružení jako FoRS, VOICE, Eurostep. Věřím, že i je bude zajímat, s čím jsou spojováni.

Člověk v tísni má také sponzory a komerční partnery v řadách velkých českých firem a státních institucí. Věřím, že i Ministerstvo zahraničí, Ministerstvo vnitra, Charitu ČR, Velvyslanectví USA, ČSOB, Veolii nebo Kofolu bude zajímat, jestli jsou spojováni s šířením nenávisti proti lidem s odlišným politickým názorem, nebo ne.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky