Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Donald Trump promluvil v OSN: Za rodinu, vlastenectví a suverenitu národů. Bažiny a kavárny zuří. Hlas moudrého konzervatismu? Pozadí impeachmentu, který opět nevyjde

Donald Trump promluvil v OSN: Za rodinu, vlastenectví a suverenitu národů. Bažiny a kavárny zuří. Hlas moudrého konzervatismu? Pozadí impeachmentu, který opět nevyjde

30. 9. 2019

Tisk článku

Redakce Protiproud přibližuje vystoupení Donalda Trumpa v OSN a jeho závažné poselství, po němž globalisté v Kongresu chystají impeachment

Postoj amerického prezidenta Donalda Trumpa vyjádřený na 74. zasedání Valného shromáždění OSN ukázal, že je ve světě stále ještě dost zdravých sil připravených hájit věčné lidské hodnoty na pozadí kultu smrti, ničení rodiny, globalizace a nelidskosti prosazovanými služebníky „knížete temnot“. A stojí též za pozornost, že se například Rusko stalo jednou z 19 zemí, které Trumpovy iniciativy plně podpořily. V případě České republiky se tak samozřejmě nestalo...

Na druhé straně vyvolalo vystoupení amerického prezidenta proti globalistům a na obranu života příval nenávisti "liberálních" globalistů z tzv. Demokratické strany, která v Kongresu zahájila proceduru impeachmentu (odvolání z funkce) proti Trumpovi.

Prohlášení rozumných

Den předtím americký ministr zdravotnictví a sociálních služeb Alex Azar vystoupil na zasedání Valného shromáždění OSN a jménem devatenácti zemí zastupujících více než 1,3 miliardy lidí promluvil o všeobecném zdravotním pojištění. Přednesl společné prohlášení, v němž se mimo jiné říká, že by v dokumentech OSN mělo být zakázáno používat dvojsmyslné termíny odkazující se k „právu“ na potrat, protože ve skutečnosti „neexistuje žádné mezinárodní právo“ na vraždění neviňátek.

V prohlášení se také uvádí, že rodina je „základní společenská instituce, a proto je třeba ji podporovat a posilovat“, a stvrzuje se v něm „ochranná role rodiny“, pokud jde o sexuální výchovu dětí.

Různé země jsou zde spojeny pozitivním a konstruktivním cílem: soustředit mezinárodní diskurs na zdravotní péči zaměřenou na zlepšení zdraví a zachování lidského života,“ cituje preambuli k prohlášení webová stránka veřejného komisaře pro ochranu rodiny.

V prohlášení, jehož iniciátorem byla americká delegace, se navíc říká:

To je cíl naší práce v americkém zdravotnickém systému pod vedením prezidenta Trumpa, a to je cíl, kterému prezident Trump věří při práci na globální úrovni. V dokumentech OSN nepodporujeme odkazy na dvojsmyslné termíny a fráze, jako je „sexuální a reprodukční zdraví“, protože mohou podkopávat klíčovou roli rodiny a podporovat takové praktiky, jako je potrat, za okolností, které nemají mezinárodní konsenzus a které mohou být nesprávně vykládány agenturami OSN.

Takové termíny dostatečně nezohledňují klíčovou roli rodiny ve zdravotnictví a vzdělávání, stejně jako svrchované právo národů provádět zdravotní politiky v souladu s jejich národními tradicemi a kontextem. Žádné mezinárodní právo na potrat neexistuje a tyto termíny by neměly být používány k podpoře opatření a politiky ve prospěch potratů.

Proto požadujeme, aby se Organizace spojených národů včetně svých agentur zaměřila na konkrétní úsilí, které se těší širokému konsensu mezi členskými státy. Za tímto účelem by v rezolucích OSN měly být citovány pouze dokumenty přijaté všemi členskými státy.

Kromě toho se v prohlášení potvrzuje zřejmý fakt, o němž už dávno hovoří rodičovské organizace v Rusku: „agresivní pokusy zavést mezinárodní politiku na podporu potratů a útoky na rodinné hodnoty přicházejí z platforem a fór OSN.“ (Prohlášení podepsal také ministr zahraničí USA Mike Pompeo)

Čtěte ZDE: Milion chvilek proti Donaldu Trumpovi: Liberálové ládují munici. Volby se blíží. Včera Putinova loutka, dnes odporný rasista? Hysterické mulatky v Kongresu. Rozkol se prohlubuje. Neutrpí Trump, ale Spojené státy

Proti zneužívání OSN

Devatenáct zemí a signatářů prohlášení (USA, Bahrajn, Bělorusko, Brazílie, Demokratická republika Kongo, Egypt, Guatemala, Haiti, Maďarsko, Irák, Libye, Mali, Nigérie, Polsko, Rusko, Saúdská Arábie, Súdán, Spojené arabské emiráty a Jemen) se postavilo proti otevřené genocidě lidstva, kterou rozpoutali „páni peněz“ – klany světových finančních elit, které ve své době přetvořily OSN na globální platformu pro podporu šíření svých „antihodnot“.

Dnes propaganda potratů, sexuální výchovy, manželství stejného pohlaví, legalizace „bezpohlavních“ lidí a k tomu desítky dalších „genderově“ sociálních pohlaví získává „vědecký“ charakter a nabírá na celém světě takovou dynamiku, že jsou konzervativní síly nuceny se sjednotit proti tomuto zlu. Není náhodou, že americké ministerstvo zdravotnictví nedávno oznámilo, že je připraveno vytvořit koalici se stejně smýšlejícími státy na obranu rodiny a boje proti propagaci potratů.

Je příznačné, jak vedoucí představitelé zdegenerovaných evropských států, kteří plně přijali zvrácené hodnoty (Švédsko, Nizozemsko atd.), jakož i zástupci různých nevládních organizací, které údajně chrání zdraví žen, přijali Trumpovu iniciativu s odporem a nazvali ji „diskriminací genderově odlišných mužů a žen v jejich svobodném výběru.“ Samozřejmě, že kromě obligátních frází o „reprodukčních právech a diskriminaci“ proti tomu neměli žádné argumenty.

Obrana národní suverenity

Uvedené prohlášení však není jediná odvážná Trumpova iniciativa v OSN. V osobním projevu při zahájení Valného shromáždění americký prezident rovněž uvedl, že budoucnost nepatří ideám globalizace, ale politice zaměřené na obranu svrchovanosti a nezávislosti států světa.

„Pokud chcete svobodu, buďte hrdí na svou zemi, pokud chcete demokracii, braňte si svou suverenitu, a pokud chcete mír, milujte svou zemi. Moudří vůdci vždy dávali na první místo dobro svého národa a své země. Budoucnost nepatří globalistům, budoucnost patří vlastencům, suverénním a nezávislým zemím, které chrání své občany, respektují své sousedy a rozdíly, díky nimž je každá země zvláštní a jedinečná.

Spojené státy americké nikdy nevěřily v existenci stálých nepřátel. Chceme mít partnery, nikoli protivníky. Amerika ví, že ačkoli každý může začít válku, jen ti nejodvážnější mohou zvolit mír. Naše pozice po celém světě je velmi zřetelná: …Americkým cílem není pokračovat ve všech těchto nekonečných válkách, ve válkách, které nikdy nekončí,“ cituje agentura amerického prezidenta.

Ve skutečnosti Trump zopakoval všechny body ze svého volebního programu, který mu pomohl vyhrát volby. Jiná věc je, že tato prohlášení nejsou příliš v souladu s probíhající vojenskou agresí Spojených států na Blízkém východě, s jejich záměry zasahovat do vnitřních záležitostí Venezuely, Íránu, Ruska, Číny, Severní Koreje, s neustálým doplňováním lidí a zbraní do kontingentu NATO rozloženého na západních hranicích Ruska atd. Trump ještě musí prokázat, že jeho slova nejsou v rozporu se skutky. Nicméně respekt k národní suverenitě a jedinečnosti států a záměr ukončit nekonečné války – to vše je jasná výzva k vybudování multipolárního světa, o jakém neustále hovoří také ruský prezident Vladimír Putin.

Čtěte ZDE: Ukrajina: Čím větší drama, tím větší ticho po pěšině. Bude se v Kyjevě rozhodovat o obsazení Bílého domu? Bidenovo dělení válečné kořisti. Kam šlápl, tam tráva neroste. Připravuje Porošenko nový puč?

Reakce bažin

Otevřená výzva konstruktérům Nového světového řádu, kterou jim předhodil Trump, nemohla zůstat bez povšimnutí mezi hlavními služebníky globalistů – pseudodemokratickými silami v USA vedenými Clintonovou rodinou. Formálním důvodem jejich útoku byl údajně přepis Trumpova telefonního rozhovoru s ukrajinským prezidentem Vladimírem Zelenským, který má prý „vliv na národní bezpečnost“. A nepřátelé tradičních hodnot šli vabank a oznámili zahájení procedury impeachmentu proti americkému prezidentovi.

„Trump zradil úřad prezidenta, národní bezpečnost a integritu našich voleb. Oznamuji, že sněmovna reprezentantů Kongresu zahajuje oficiální vyšetřování v souvislosti s otázkou impeachmentu. Prezident se musí zodpovídat za své činy. Nikdo nestojí nad zákonem,“ uvedla pateticky mluvčí Kongresu USA Nancy Pelosiová.

Paní Pelosiová ovšem zapomněla upřesnit, že údajná „zrada integrity voleb“ spočívá v Trumpově zájmu o korupční aktivity bývalého amerického viceprezidenta Joe Bidena a jeho syna Huntera související s Ukrajinou, jakož i o jejich zjevné zneužití veřejné funkce. Připomeňme si, že syn Trumpova hlavního rivala v nadcházejících prezidentských volbách byl v letech 2014 – 2015 členem představenstva britského surovinového holdingu Burisma ve vlastnictví Nikolaje Zločevského – ukrajinského plynového oligarchy a ministra ekologie za vlády Viktora Janukovyče.

Bidenovy pletichy 

Podle NYT a Hlasu Ameriky během své návštěvy na Ukrajině v březnu 2016 Joe Biden hrozil zadržet poskytnutí amerických záruk na půjčku Ukrajině ve výši 1 miliardy dolarů, pokud nebude do šesti hodin propuštěn generální prokurátor obviněný z nečinnosti v oblasti boje proti korupci, jehož rozsah odpovědnosti zahrnoval možné trestné činy v souvislosti s aktivitami Burisma Holdings (sám Biden to ostatně přiznal). V důsledku toho byl generální prokurátor Šokin propuštěn, potupený Zločevskij se brzy vrátil na Ukrajinu, vyšetřování proti Burismě bylo zastaveno a Hunter Biden opustil Ukrajinu, přičemž v klidu přešel ke spekulacím s jinými obchodními aktivy. Pozoruhodné ovšem je, že noví státní zástupci Ukrajiny několikrát prohlásili, že případ „Burisma“ není zcela uzavřen, ale cosi jim neustále brání pokračovat ve vyšetřování.

Mezitím mnoho amerických médií (včetně NYT) psalo o korupčních schématech Huntera Bidena a jeho mimořádně výnosné práci na Ukrajině pod záštitou svého otce – a dnes Zelenskyj hodlá učinit zadost spravedlnosti a k těmto skutečnostem se vrátit. Kompromitující důkazy o hlavním protikandidátovi na funkci prezidenta jsou pochopitelně pro Trumpa výhodné, nicméně jde o pravdivé kompromitující důkazy a Trump má plné právo požadovat obnovení vyšetřování v zájmu USA a Ukrajiny, protože praní špinavých peněz Bidenem ml. mělo mezinárodní dopad (už dříve toto šetření podporovala administrativa Baracka Obamy).

Čtěte ZDE: Rockefellerova banda se dala na pochod: Pokus o převrat v USA a v Británii má společného jmenovatele. Aféra Watergate jako přes kopírák? Biden a jeho povedený synek. Kolik je zrádců? Nixon by mohl vyprávět

Hrozby globalistů

Ukazuje se, že hlavní újmou v každém směru Trumpovy činnosti vůbec není integrita voleb a národní bezpečnost, ale ničivé počínání liberálních globalistů. Avšak ti s největší pravděpodobností s impeachmentem neuspějí, tak jako nikdy předtím v historii Ameriky. Demokraté nemají ani nadpoloviční většinu v Senátu (45 křesel proti 53 republikánských) a pro schválení Trumpovy předčasné rezignace potřebují získat dvě třetiny senátorských hlasů. 

Takže jednoznačným smyslem tohoto útoku na amerického prezidenta je varování: na podkladě nedávných iniciativ a prohlášení se Trump vydává na nebezpečnou cestu zápasu s vlivnými světovými silami, odkud již není návratu. 

Můžeme jen doufat, že americký prezident se svými správnými a silnými konzervativními postoji nezůstane pouze u slov.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky