Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sašovy jaderné touhy: Budou u Ostravy zbraně hromadného ničení? Havlismus je nevyléčitelný. Co na to hejtman? Láska k pracujícímu lidu a libido ostravských žen. Humanitární rakety? Za socialismus a mír!

Sašovy jaderné touhy: Budou u Ostravy zbraně hromadného ničení? Havlismus je nevyléčitelný. Co na to hejtman? Láska k pracujícímu lidu a libido ostravských žen. Humanitární rakety? Za socialismus a mír!

31. 1. 2020

Tisk článku

Ladislav Větvička vysvětluje, jak můžeme rozumět snahám Alexandra Vondry o zřízení americké strategické vojenské základny na nepotřebném letišti v Ostravě - Mošnově

Včera v dopolednich hodinach byla přijata delegace ostravskych haviřu na jaderne zakladně ameryckych strategickych sil v Mošnově. Haviři zhledli film ameryckych přatel o jejich lasce k pracujicimu lidu Ostravska a nasledně se zučastnili exkurze v betonovych silach byvale vagonky ve Studence, kaj su fčil skladovane nejnovějši jaderne zbraně obranneho charakteru.

Na zavěr navštěvy si haviři a jejich ameryčti pruvodci vyslechli pasmo pisni a tancu dětskeho suboru Vaginka Studenka a nasledně se vratili do svych rubani. Tedy jako haviři. Ameryčani ni.

Zeptali zme se Ivoša, inycijatora jednani s ameryckyma obrancama miru, hate-mana za za hnuti „YES – FČIL JE MI LIP“, co řika na to, že je srovnavany se slavnym signatařem zvaciho dopisu, udatnym krejčim Vasilem Bilakem:

„To srovnani samozřejmě neni na mistě. Zatimco Vasil zval Rusaky, ja zvu Ameryčany. Navic Vasil neuměl anglicky a ja sem tak zručny, že aji na sako bych si trufnul, takže nevim, o čem to tu mluvite.

Za moju partyju možu řict, že o umistěni vojenske amerycke posadky na mojem letišťu v Mošnově dluhodobě usilujeme. Kdysik zme totiž byli blbi a roli hlavniho letišťa regionu nam ukradli Polaci v Katowicach. A tak zatimco v Katowicach přistavaju desitky letadel denně, u nas na letišťu Leoša a Lijany Janačkovych v Mošnově přijižďa vic vlaku než letadel. Taku chybu už nezrobime, nenechame si Polakama vyfuknut možnost mět tu amerycke jednotky a s nima klidně aji jaderne zbraně.

Jsem si jisty, že amerycka vojenska posadka zvyši prestyž mojeho regijonu a setka se s pozityvnim zajmem ostravskych žen. Navic nam tu budu konečně litat letadla…“

Čtěte ZDE: Fort Trump: Bude v Polsku americká pevnost? Miliardy a miliardy dolarů za vlastní potupu. Je polský prezident podčlověk? Politická paranoia na sever od Krkonoš. Logika Pentagonu. Přijde symetrická odpověď Ruska?

Poznamka pro hlupe: To je parodyja, takhle to Ivoš samozřejmě neřeknul. Tady je oryginal jeho řeči:

Ivoš tak potvrdil to, co zminil na sjezdu svoji strany havloid Saša, tedy že se vedu tajna jednani s Ameryku o umistěni strategicke jaderne zakladny v Mošnově: „Radar je pasé, ale odvážně navrhujeme Američanům, abychom v Mošnově zřídili strategickou leteckou základnu.“

Slovo „strategicka“, kere Saša použil, je kličove. Nic se neděje nahodou a Saša moc dobře vi, proč ho použil. V amerycke vojenske terminologii tento přivlastek odlišuje „obyčejne“ zakladny od všech ostatnich. Na take zakladně byvaju umistěni dustojnici US Strategic Command a zakladny su vybavene pro uskladněni a montaž jadernych zbrani na letadla a rakety. Mezi taketo zakladny patři napřiklad znamy Ramstein v Německe spolkove republice nebo Incirlik v Turecku. Strategicka zakladna nemusi nutně mět uskladněne jaderne zbraně, ale musi byt připravena na jejich přijeti, logistyku a nakonec aji použiti, bo ze strategickych letišť startuju bombardery s jadernyma zbraňama a bylo by hlupe, kdyby v připadě valky vystartovaly bez nich, že… Kratkodoba sila su poctivě vyložena olověnyma deskama, v dluhodobych su jaderne zbraně izolovane pomoci borove vody. Takže se neni čeho bat.

Je jasne, že Saša vypustil zkušebni balonek, jak budu reagovat haviři. Bo on osobně a tajak potvrdil aji hateman Ivoš, už se o umistěni strategicke zakladny s Ameryčanama jednaju a čeka se enem na oficialni pokyn od ameryckych sudruhu.

Se sudružskym pozdravem „Patria o muerte, jaderne zbraně do každe domacnosti, za socialismus a mir!!!“

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky