Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mrtvé mimino: Další citové vydírání Evropanů. Podivné počty uprchlíků. Promigrační propaganda se neloudá. Kolik lidí podřezal otec - demokrat? 100 imámů ze 100. Čí vinou zemřela Laila? Makat tady nebudou

Mrtvé mimino: Další citové vydírání Evropanů. Podivné počty uprchlíků. Promigrační propaganda se neloudá. Kolik lidí podřezal otec - demokrat? 100 imámů ze 100. Čí vinou zemřela Laila? Makat tady nebudou

17. 2. 2020

Tisk článku

Michal Brand se podíval na zoubek jednomu dojemnému příběhu, aby odhalil, co se tím média zase snaží vsugerovat veřejnosti

Smrt v náručí otce. Roční Lailu k lékaři nestačil donést.

Tak zní titulek na webu Novinky.cz.

V článku se dočítáme, jak malá roční Laila v "uprchlickém" táboře v Afrinu byla nastydlá, její otec ji vzal a v náručí ji ve vánici nesl do nemocnice vzdálené několik kilometrů. V originálním článku na Focus.de se dále dozvídáme, jak syrský lékař Housan Adnan obžalovává celý svět ze smrti malé Laily slovy:

„Vy, lidé tohoto světa
Vy, lidé této Země
Vy všichni jste ji zabili“

Kolik uprchlíků? 

Nu, tak trochu těch fakt, abychom uvedli na pravou míru obvyklou propagandu zaměřenou na citové vydírání Evropanů. Focus i doktor Adnan se snaží Evropanům implantovat pocit viny a tak je zmanipulovat k přijímání "uprchlíků", čili k akceptování masové migrace od Evropy, islamizace Evropy a následného nevyhnutelného zotročení a vyhlazení Evropanů "nebohými, pokornými, tichými a vděčnými uprchlíky".

První, málo podstatné, ale za zmínku stojící lhaní islamizačních, pro-okupačních agitátorů Focus.de, je jejich tvrzení, že Laila je jedna z 2,5 miliónu dětí, které prchají před občanskou válkou v Sýrii. Sýrie měla v roce 2018 dle CIA cca 18 milionů obyvatel, z toho cca 6 milionů dětí. Tvrzení agitátorů z Focus by tedy znamenalo, že ze Sýrie uprchlo asi 42% všech dětí. Zjevný nesmysl. Focus.de lže.

Zvláštní, že v důsledku války západem podporovaných teroristů a USA proti Sýrii ze Sýrie uprchlo cca 6,5 milionu lidí podle západní proti-syrské, pro-teroristické propagandy. 

Samotné toto číslo je totiž téměř jistě naprostý nesmysl. 

  • Nejvíce uprchlíků ze Sýrie hlásí Turecko – 3,5 milionu lidí. Pro Turecko je počet syrských uprchlíků klíčový ukazatel pro vydírání EU a získávání finančních dotací ze strany hloupého Německa a stejně hloupé celé EU. Kdyby jeden uprchlík přišel na 2.000 dolarů ročně (jídlo, elektřina, ošacení, ubytování byť ji ne ve stanech, elektřina, topení...), pak by to Turecko stálo minimálně 7 miliard dolarů ročně. A tolik peněz si přeci jen ani vyděračské Turecko netroufá požadovat – protože by se i revolucionářka Makrela musela zeptat na skutečné počty uprchlíků.
  • Počet obyvatel Sýrie poklesl mezi roky 2011 (před válkou islámských teroristů a USA proti Sýrii) a rokem 2019 z 21 na 18,5 milionu. Přirozený přírůstek obyvatelstva činil před válkou asi 390 tisíc lidí. Natalita byla zhruba 450 tisíc dětí a mortalita 70 tisíc lidí. Lze předpokládat, že natalita během války výrazně poklesla a mortalita výrazně vzrostla (nejen úmrtí v přímém důsledku zranění apod., ale i v důsledku horší dostupnosti lékařské péče, potravin, léků a tak dále.).

Čtěte ZDE: Problémy továrny na lži: Slavná fotka “chlapce v sanitce” je podvrh. Fotky a filmové záběry potvrzují slova prezidenta Asada. Cynický poker o emoce. Oficiální propagandě nelze věřit ani Dobrý den

Lze tedy odhadnout, že přirozený přírůstek obyvatelstva klesl na 100 - 200 tisíc ročně. (Natalita poklesla možná jen na 200 tisíc dětí, mj. vlivem vyšší novorozenecké úmrtnosti ale jistě i celkově nižší tendenci mít další děti v situaci velice obtížné snahy uživit jen sebe a děti již narozené; mortalita pak mohla stoupnout snadno na 100 tisíc, spíše 100 tisíc plus.) takže seriózní odhad je, že bez emigrace by počet obyvatel Sýrie byl nyní někde okolo 21,5 - 22,5 milionů maximálně. Skutečnost je 18,5 milionu. Počet uprchlíků ze Sýrie tak nemůže přesáhnout 3,5 milionu lidí, maximálně 4,5 milionu lidí. Jen samotné Turecko tvrdí, že se stará o 3,5 milionu uprchlíků ze Sýrie.

Pokud by tedy bylo pravdou tvrzení agitátorů z Focus.de, že Laila je jednou z 2,5 milionu syrských dětí prchajících před „občanskou válkou“, pak by děti tvořily cca 56 - 72% všech uprchlíků ze Sýrie. Což zje zcela zjevný nesmysl. Takže opět lež Focus.de.

Demokratova rodina 

Co se týče situace v Afrinu, hlavní vina nepadá na „lidstvo celého světa“. Odpovědnost padá na islámské teroristy (a jejich ideologii, která dle zdejší propagandy s ničím nikdy nesouvisí...). 

Dále odpovědnost padá na USA a další západní státy, které celé roky podporují islámské teroristy a čas od času bombardují Sýrii, v rozporu nejen s mezinárodním právem, ale i nejzákladnějšími morálními principy a hodnotami. 

Dále padá odpovědnost na Saúdskou Arábii, která celé roky spolufinancuje ISIL a Al-Kájdu a další podobná "prodemokratická hnutí" v Sýrii. 

Odpovědnost padá i na Turecko, protože v roce 2018 byla oblast Afrinu ovládnuta islámskými teroristy ze skupin přímo podporovaných Tureckem.

Otec Laily se prý obává návratu do osvobozených částí Sýrie (kontrolovaných legitimní syrskou vládou), protože je z "demokratické opozice". Tedy islámský terorista. Možná syrským vojákům zajatým v bojích řezal zaživa hlavy. Samozřejmě demokraticky a z humanitárních důvodů.

Proč se nevrátí do Sýrie, do oblastí osvobozených od islámských teroristů? Syrská vláda takovým jako on již několikrát nabídla velkorysou amnestii. Proč otec Laily dřepí v "uprchlickém" táboře a nejde obnovit válkou zničenou vlast? Protože chce bez práce velký dům v Německu a doživotní sociální dávky pro sebe, své čtyři manželky a svých 20 dětí, jako tenhle uprchlík? 

"Uprchlík", který dostal zadarmo dům a pobírá se svojí rodinou dávky 360 tisíc euro ročně, práci nechce, protože stejně nic neumí a je negramotný a navíc se "chce věnovat rodině", tedy výrobě dalších džihádistů s dalšími manželkami.

Nebo snad otec Laily v řadách "demokratické opozice" páchal tak strašné zločiny, že by si ho někdo našel i navzdory amnestii? 

Anebo oboje zároveň – chce se nechat živit hloupými Evropany a navíc páchal tak strašné zločiny, že musí ze Sýrie pryč tak jako tak?

Čtěte ZDE: Repatriace džihádistů: Jsou ti, kdo to myslí vážně. Univerzitní osobnosti zralé do izolace? Proč si chceme hýčkat nejhorší vrahy? Znásilňování a upalování drobnou chybkou v životopise. Nové evropské myšlení

Dobře míněná rada

Laila byla jednoroční. Takže se narodila v uprchlickém táboře. Neodešel s ní před boji, ale naopak uprostřed bojů a humanitární katastrofy si ji pořídil. Uprostřed bojů jeho spolubojovníků z Al-Kájdy a ISIL proti syrské legitimní a demokraticky zvolené vládě. Uprostřed humanitární katastrofy způsobené "pro-demokratickou opozicí" (islámskými teroristy sponzorovanými Západem), ke které se otec Laily počítá. Zplodil dítě uprostřed humanitární krize, kterou sám spouštěl a sám je za ni spoluzodpovědný.

Takže, milý doktore Adnane, obraťte se přímo a adresně na USA, Turecko, Saúdskou Arábii, Francii, Velkou Británii a Německo. A také na nejbližšího imáma, který jistě hlásá povinnost džihádu, stejně jako tuto základní povinnost hlásá 100 imámů ze 100. 

A také se obraťte na otce Laily, islámského teroristu z "demokratické syrské opozice". Který místo aby šel obnovit vlastní prací válkou zničenou vlast, čeká na šanci odejít do Evropy a nechat se doživotně živit na cizí účet.

To kvůli nim zemřela Laila.

My vám nic nedlužíme. Naše země také nedostaly od nikoho nic zadarmo a naši předci si museli všechno pěkně odmakat. Takže s vaší "chánovskou" logikou", že za všechno může diskriminace, se běžte vycpat. Vyhrňte si rukávy a začněte pracovat.




Tagy článku

Doporučujeme

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky