Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Maďarský vládní zmocněnec: EU je Sorosova plynová komora. Vydrží Orbán s Kaczynským ostrou střelbu globalistů? Babiš je podle Bruselu občan II. kategorie. Orbán jde do boje. Chceme doušek vzduchu jednou i my?

Maďarský vládní zmocněnec: EU je Sorosova plynová komora. Vydrží Orbán s Kaczynským ostrou střelbu globalistů? Babiš je podle Bruselu občan II. kategorie. Orbán jde do boje. Chceme doušek vzduchu jednou i my?

2. 12. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký si všímá vzrůstající nervozity bruselské věrchušky a jejich pátých kolon ze zásadového postoje Varšavy a Budapešti vetujících rozpočet a "fond záchrany" EU

Ředitel Petőfiho literárního muzea a maďarský vládní zmocněnec pro kulturu Szilárd Demeter označil Evropskou unii za plynovou komoru George Sorose. „Z kapsle multikulturní otevřené společnosti vystupuje jedovatý plyn, který je pro evropský životní styl smrtelný. My Evropané jsme odsouzeni k tomu, abychom se pokusili vzájemně se pošlapávajíce dostat k poslednímu doušku vzduchu,“ napsal Demeter.

Článek ve kterém Demeter označil Sorose za „liberálního Führera“ vyšel minulý týden v maďarském tisku. Podle Orbánova vládního zmocněnce jsou Maďaři a Poláci, které chce Evropská unie trestat za nedodržení tzv. principů právního státu, „noví Židé“. Na Orbána se samozřejmě okamžitě sesypali "liberální" demokraté a bruselská vrchnost. Požadují okamžité odvolání Demetera z funkce.

Po výrocích srovnávajících Evropskou unii a její nařízení schvalované naším parlamentem s židovskými transporty musel Václav Klaus mladší opustit ODS. Brusel a jeho pátá kolona v evropských státech včetně ČR je na srovnávání s metodami Třetí říše háklivá, dobře si totiž uvědomuje, že Čtvrtá říše zvaná Evropská unie má se svojí předchůdkyní stále více společného.

Volné ruce pro Sorosovy "legie"

Globální covidová tyranie měla za cíl - kromě odstranění Donalda Trumpa zfalšováním prezidentských voleb - také zásadní přetransformování Evropské unie. Má se tak stát pomocí tzv. „Next Generation EU“, což je spojeno s obřím rozdělováním půjčených peněz. Právě dluhové obruče mají za cíl ještě více připoutat evropské státy k bruselskému centru a zbavit je tak posledních zbytků suverenity. Gigantický korupční nástroj, kterým jsou „společně půjčené peníze“, ovšem nově svázal Brusel s potvrzením loajality liberální diktatuře, které se po orwelovsku říká „vláda práva“.

Ve skutečnosti nejde o nic jiného, než aby bruselská pátá kolona v Maďarsku a Polsku měla volné ruce k přípravě půdy pro Majdan ve Varšavě a v Budapešti podle Sorosových not. Stejný tlak můžeme sledovat i u nás a to i přesto, že se oslabený premiér k přímému odporu vůči Bruselu neodhodlal a spojence z V4 nepodpořil. Stačil jeho odmítavý postoj k přijímání muslimských migrantů, aby byla znovu rozehrána karta „střetu zájmů“, ze kterého je Babiš místními bruselskými udavači (nejen nejhorlivějšími Piráty) už rok obviňován.

Nekorumpovatelní do politiky nesmějí

Je to o to pomatenější, že Babiš splnil všechny podmínky zákona ušitého místní parlamentní pátou kolonou pouze a jen na něho. Jenže Brusel šel ještě dál, a rovnou vytvořil „zákon“, který fakticky znemožňuje, aby majetný člověk vůbec vstoupil do politiky.

Důvod je jednoduchý: Majetek znamená nezávislost – a tedy nemožnost korumpovat politika bruselskými penězi. A přestože své firmy vložil premiér – jak mu předepsal český „lex Babiš“ – do svěřenského fondu, bruselský „lex Babiš“ ho již rovnou definuje jako "občana druhé kategorie". Nemluvě o tom, že jde o akt fakticky retroaktivní: dodatečně diktuje podmínky, které při vstupu Babiše do politiky neexistovaly. 

Prostě klasická změna pravidel uprostřed hry: O poločase fotbalového utkání rozhodčí rozhodne, že dál se bude hrát hokej - a kdo nemá hokejku, tak bohužel... Vskutku báječný příklad oné domněle posvátné krávy „vlády práva“. Nemluvě už vůbec o tom, že jde o flagrantní výsměch zákonům přijímaným českým parlamentem, které se tak ukazují jako jen formální mystifikace prostřednictvím kulis zastupitelské demokracie. Vládne prostě totalitní Brusel, ostatní je jen stínohra, diktatura maskovaná „liberální demokracií“.

Čtěte ZDE: Šance na záchranu střední Evropy: Orbán bojuje i za nás. Soros teď tahá za kratší konec. Západ ztratil svoji přitažlivost. Zvládne se alespoň inspirovat? V Trumpovi je stále naděje. Po krůčcích ke svobodě...

Hybridní válka v EU

Hlavní tlak ovšem směřuje na Maďarsko a Polsko, které jsou pro Brusel kamenem úrazu. Orbán i Kaczynski si jsou samozřejmě vědomi, že tlak na Budapešť i Varšavu bude vzrůstat, ale nemohou si dovolit ustoupit. Smířit se s gumovou klauzulí diktatury oné (na Babišovi skvěle demonstrované) vlády práva, by znamenalo v jejich případě, podepsat si politický rozsudek smrti. Proto obě země potvrdily, že velmocenskému diktátu neustoupí, a pokud bude klauzule součástí vyplácení peněz z bruselského „fondu“, budou jej vetovat, stejně jako celý rozpočet EU, což jim zatím (jak dlouho ještě?) umožňuje ustanovení stávajících „zakládacích“ unijních smluv. 

To ovšem přivádí bruselskou věrchušku k zuřivosti. Pokud se Berlínu nepodaří přivést obě vzbouřenecké země k „rozumu“ (ke kapitulaci), přijde již otevřené násilí. Kromě zintenzivnění práce sorosových agentur, které se spolu s opozicí a neziskovkami pokusí obě vlády svrhnout za pomoci osvědčených majdanských praktik, budeme zřejmě svědky i totální izolace obou států. Ta by mohla dospět třeba až k rozdělení peněz mezi zbývající poslušné protektoráty pomocí mezistátních smluv, které by polské a maďarské veto obešly.

To by ovšem znamenalo nejen první krok k rozpadu EU, ale v podstatě vyhlášení „hybridní války“ Orbánovi s Kaczynským, do něhož by promluvily „bojové jednotky“ domácích pátých kolon. Polský premiér se už nechal slyšet: „Odmítám, aby s Polskem bylo zacházeno jako s malým dítětem.“ 

Což takhle dát si kávu?

Proti Orbánovi vytáhli globalisté minulý týden dokonce hollywoodskou hvězdu George Clooneyho, který nejenže Viktora Orbána „kritizoval“, ale fakticky vyval k jeho odstranění. Maďarská vláda správně identifikovala, že za celou akcí stojí agentury George Sorose připravující barevnou revoluci už i ve Spojených státech. Nemusí jít ale jen o Maďarsko. "Pokorokový" holywoodský herec v rozhovoru pro magazin GQ označil za příklad zloby a nenávisti nejen Orbána ale také brazilského prezidenta Bolsonara, který je globalistům rovněž trnem v oku. O Donaldu Trumpovi ani nemluvě, toho už v podstatě pokládají za zlikvidovaného otevřeným volebním podvodem.

Maďarská ministryně spravedlnosti Judit Vargová ironicky pozvala "holywoodského mluvčího" Clooneyho do Budapešti: „Pokud by ho zajímala fakta, můžeme si při kávě popovídat o realitě maďarského právního státu. Slibuji, že nebudu kritizovat anomálie amerického filmového průmyslu, protože o tom mám asi tolik informací, jako on o politické situaci ve střední Evropě,“ řekla ministryně.

Čtěte ZDE: Polsko ve varu: Potratoví aktivisté útočí již i na katedrály. Domobrana se formuje. Hysterie levicových liberálů neschopných dialogu. Na životech dětí nezáleží? Kulturní revoluce má problém. Fans jdou věřícím na pomoc

Orbán jde do boje

Maďarský premiér Viktor Orbán mezitím zveřejnil programový článek (jeho překlad přinesl u nás web kob-forum.eu), ve kterém vyzval Evropu, aby se bránila zločinci Sorosovi a Brusel současně obvinil z těsné vazby na tohoto "sponzora globalismu", který se snaží zlikvidovat evropské národy.

Maďarský premiér nazval Sorose zločincem, jenž svůj kapitál vydělal „díky spekulacím (a vydírání), které zničily životy miliónům lidí a celé národní ekonomiky. (...) „Mnozí si myslí, že by premiér neměl vstupovat do sporu s Georgem Sorosem, já jsem však nucen to teď udělat, protože v článku zveřejněném 18. listopadu na webu Project Syndicate tento spekulant a miliardář maďarského původu George Soros už otevřeně rozkazuje lídrům Evropské unie.“

Sorosovým "rozkazům" se maďarský lídr pokouší čelit „křesťanskou tradicí, na které byla Evropa založena“ a očividně ji staví proti hodnotám LGBT, které prosazuje Soros: „To právě křesťanská svoboda zajišťovala svobodu myšlenek a kultury a vytvářela přínosnou konkurenci mezi národy kontinentu. Tato velkolepá směs kontrastů dělala z Evropy po celá staletí světového lídra."

"Všechny pokusy sjednotit Evropu v podobě impéria zkrachovaly. Takže naše historické zkušenosti nám říkají, že Evropa bude znovu velkou, stanou-li se velikými její národy a budou se protivit všem formám imperiálních ambicí,“ píše Orbán a pokračuje:

„Sorosova síť (Soros Foundations Network), která byla spletena přes evropskou byrokracii a její politickou elitu, po mnoho let pracovala na tom, aby Evropu proměnila v kontinent imigrantů… Cíle této sítě jsou zcela očividné: vytvoření polyetnických multikulturních „otevřených společností“ (odkaz na název Sorosova fondu Open Society Foundations) cestou urychlení migrace a demontáže národního rozhodování tím, že bude přijímání rozhodnutí delegováno do rukou globální elity,“ píše Orbán a znovu zamíří na globalistickou obludu, jež v podstatě řídí bruselskou byrokracii:

„Spekulant, který sám sebe nazývá filantropem, nebere ohled na zájmy evropských národů… teď navrhuje, aby se členské státy vzájemně trestaly místo toho, aby projevovaly vzájemnou solidaritu a pomáhaly si. (...) Na Sorosově výplatní pásce je dlouhý seznam politiků, novinářů, soudců, úředníků a politických agitátorů, kteří se maskují jako členové veřejných organizací. (...) Platí a kupuje si všechny, koho jen může a ti, které nedokáže podplatit, jsou pomlouváni, ponižováni, zastrašováni a likvidováni,“ otevřeně popisuje stav "unijní demokracie" premiér Orbán.

„Bitva za a proti novému bruselskému impériu ještě nebyla rozhodnuta. Vypadá to, že Brusel sám podléhá, ale mnohé národní státy ve svém boji pokračují. Chceme-li si uchovat svou svobodu, nesmí se Evropa poddat Sorosově síti,“ konstatuje Orbán (a implicitně tak potvrzuje, proč je i Babiš pro Brusel nepřijatelný, pozn. aut).

Čtěte ZDE: Protipolské pokrytectví: Když chce Brusel psa bít... Z Poláků bychom si my měli vzít příklad. Dědické právo bez práva na život? Útok EU na suverenitu všemi prostředky. Jakou právní piruetu předvede Jourová?

Nadechneme se i my? 

Člověk si jen povzdechne: Co bychom za takového premiéra dali... Jenže to by předtím musel nějaký náš autentický obhájce českých národních zájmů dostat k volbám takovou většinu, jaká volila Orbána. Určitě existuje - jen ji "volebně" probudit.

Proto si také Orbán svůj statečný postoj může dovolit. V Budapešti se zatím stále nedaří rozdmýchat nepokoje (tak jak jsme toho byli svědky v uplynulém roce pod záminkou svobody médií – mimochodem daleko svobodnějších a pluralitnějších než ve většině „hodných“ států EU). Zato ve Varšavě probíhají již nějaký čas demonstrace proti rozhodnutí (jinde posvátně nedotknutelného) ústavního soudu, který konstatoval, že liberalizace vraždění nenarozených lidských bytostí (tzv. umělých potratů) je v rozporu s polskou ústavou.

Minulý týden pod touto záminkou v Polsku pokračovaly stále divočejší „protesty proti ústavě“ (umíte si to představit někde jinde, třeba u nás, nebo v Katalánsku?) organizovaných feministkami, na které se nabaluje pátá kolona včetně agresivních bojůvek místních teroristů z Antify. 

Novým prvkem je pokus vtáhnout do bitvy za udržení německého protektorátu polský senát (který je, tak jako ten náš, ovládaný probruselskou kolaborantskou opozicí). Ten vyzval minulý týden vládu, aby upustila od veta evropského rozpočtu a fondu, sklonila otrocky hlavu, a veto odvolala. 

V následujících dnech tak budeme s napětím sledovat další „výstřely“ bruselské diktatury, která jasně dává najevo, že proti vzpouře Budapešti a Varšavy použije všech Sorosem "doporučovaných" trestních prostředků. Možná se tam jednou bude vzpomínat na invazi „bratrských socialistických armád“ v jiné měsíce než u nás v srpnu (a půjde to i bez německých tanků).

Je ovšem právě tak možné, že tento tlak bude mít opačný účinek a většina občanů obou zemí se proti brutálnímu násilí ještě více zatvrdí. A pokusí se z bruselského vězení národů uniknout britskou cestou. Aby se lidé dostali, jak výstižně řekl maďarský vládní zmocněnec Demeter, z „plynové komory“ k doušku dýchatelného vzduchu.

Inspirují tím konečně k cestě za svobodným nadechnutím i nás? Nebo v tom zůstane i nadále Tomio Okamura osamocen?




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky