Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kovidová normalizace: Testování i vakcinaci odmítá polovina občanů. Zděšení WHO. Handrkování Babiše s Hamáčkem. Je třeba zintenzívnit boj s dezinformacemi! Čučkaři dělají charitu. Zisky z testů pro organizovaný zločin

Kovidová normalizace: Testování i vakcinaci odmítá polovina občanů. Zděšení WHO. Handrkování Babiše s Hamáčkem. Je třeba zintenzívnit boj s dezinformacemi! Čučkaři dělají charitu. Zisky z testů pro organizovaný zločin

23. 2. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad posledním vývojem na kovidové frontě v naší zemi a konstatuje že celá globální operace začíná stále více nabývat podob tragikomedie

Kovidismus, který se stal hlavním nástrojem omezování zbytků občanských práv na Západě, vyvolává i přes stupňovanou mediální hysterii a strašení obyvatelstva stále větší znechucení v Evropě a v USA. Stále více lidí cítí, že se s nimi nehraje poctivá hra a že se stali obětí masivního sociálně-inženýrského experimentu. 

Minulý týden se o tom přesvědčili i zástupci WHO (Světová zdravotnická organizace), která se na celé pandemické hysterii významně podílí. V České republice, která je údajně epidemií kovidu jednou z nejvíce postižených zemí světa, uskutečnili minulý týden "světoví zdravotníci" průzkum. Jeho výsledek byl šokem nejen pro ně, ale i pro celou kovidovou koalici ANO, ČSSD, ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Pirátů a STAN, která se rukou nerozbornou podílela na uzákonění vedoucí úlohy kovidismu na věčné časy přijetím tzv. pandemického zákona.

Aktivněji než dosud 

Podle průzkumníků je neuvěřitelné, že testování odmítá 47 procent lidí a stejný počet odmítá i vakcinaci. Skoro polovina občanů ČR včetně mnoha lékařů a zdravotnického personálu si odmítá do těla vpustit globalisty připravený koktejl a nevěří ani oficiálním proklamovaným scénářům se zemí plnou mrtvol, pokud se občané farmaceutické lobby nepodvolí.

Něco tu zkrátka nehraje i pro ty, kteří vnímají dění spíše intuitivně. Pohádkám o vakcinační záchraně před smrtelnou pandemií věří čím dál méně lidí. Zřejmě proto kovidová opozice společně s vládou tlačí na urychlené projednání vládního materiálu o hybridních hrozbách, jenž se má stát podkladem velkého cenzurního zákona, který je srovnatelný s dokumenty, které přijalo v dubnu 1969 husákovské předsednictvo UV KSČ k normalizaci situace v zemi. 

Základním východiskem tohoto materiálu, který je již několik let zaparkován na vládě a na jehož projednání tlačil tento týden nejvíc ministr vnitra Hamáček (ČSSD) spolu s kovidovou opozicí (všichni kromě SPD Trikolóry, KSČM a několika nezařazených poslanců), je skutečnost, že ČR je podle dokumentu v hybridní válce příliš pasivní. To je třeba urychleně napravit, zapojením zahraničních zkušeností a cenzurních expertů z EU. Zahraniční poradci, se kterými má naše země neblahé zkušenosti už ze sovětských dob, by měli pomoci odhalovat nejen hybridní hrozby z Ruska a Číny, ale také domácí narušitele globálních pořádků. 

„Dezinformace a další hybridní hrozby jsou čím dál větším problémem a ČR proti nim musí bojovat aktivněji než dosud,“ tvrdí se v materiálu, který tento týden schválila Bezpečnostní rada státu. Hamáčkovo vnitro konstatuje, že hybridní hrozby jsou prý reálné a je jedno, zda za nimi stojí státní nebo nestátní subjekty. „Hybridní působení se snaží o rozostření hranic mezi mírem a válkou a mezi pravdou a lží,“ uvádí se v dokumentu, který má tak jako jeho normalizační předloha utáhnout šrouby včetně otevřeného zavedení cenzury, která se dosud skrývala za majitele sociálních sítí.

 

Čtěte ZDE: Série selhání karantény a očkování v Izraeli. Apel médiím: stali jste se spoluviníky největšího podvodu v historii. Vládní distributoři koronaviru: Čím více se zavírá, testuje a očkuje, tím rychleji se virus šíří. Začarovaný kruh?

Charita 

Snad proto se do kovidové hysterie vložila tento týden i BIS. Ač to zní neuvěřitelně, domácí kontrarozvědka vyzvala k podpoře českých zdravotníků potravinovými balíčky a vyzvala k tomu i veřejnost. BIS odstartuje výzvu v Ústřední vojenské nemocnici. „Zatímco na jaře jsme zdravotníkům tleskali, tak dnes si málokdo uvědomuje, že denně zachraňují stovky životů a zároveň jsou vystaveni tomu, že se to ne ve všech případech podaří. Je čas jim dát najevo, že o tom víme a mají náš nesmírný obdiv a vděčnost. Darujme každý drobný dárek našim zdravotníkům a tím dejme najevo, že chceme být zodpovědní a zkusíme vydržet ještě nějaký čas všechna ta omezení, aby se dál neplnily nemocnice a neumírali naši blízcí," uvádí ve své patafyzické výzvě ředitel BIS Michal Koudelka. 

To, že se kontrarozvědka mění v charitativní neziskovku a místo prověřování pronikání mezinárodního organizovaného zločinu do státních zakázek rozdává sladkosti, je dalším dokladem frašky, ve které se den za dnem mění celé pandemické globální představení. 

Jak dokazuje nedávný spor premiéra Babiše s vicepremiérem Hamáčkem o zakázku na dodávky antigenních testů do škol, tajná služba starající se o pamlsky pro zdravotníky zcela ve svých povinnostech selhává. Za jejího přihlížení v zemi přebírají iniciativu pochybné firmy, o jejichž propojení na organizovaný zločin už píšou i mainstreamová média. 

To může překvapit jen málokoho, neboť významný segment globální moci, která postupně nahrazuje díky Evropské unii národní státy, tvoří z velké části právě organizovaný zločin, který je nedílnou součástí bruselských struktur. Mafie má v globální nové aristokracii od počátku důležité místo a jak jsme viděli při migrační tsunami v uplynulých pěti letech, vytváří symbiózu s neziskovkami a dalším bruselským politickým provozem až do nejvyšších pater mocenské pyramidy.

Hamáčkovy kamarádky

Asi málokoho překvapí, že firma Tardigrad International Consulting doporučená ministrem vnitra, jež v tendru zvítězila, byla po počátečním Babišově odmítání tento týden vládou potvrzena. A to i přesto, že za Hamáčkem preferovanou firmou stojí lidé, kteří postavili svůj byznys na zakládání firem využívaných pro praní špinavých peněz. To ale zřejmě BIS zabývající se raději distribucí pamlsků evidentně nevadí. 

Jinak řečeno, ministr vnitra Hamáček protežuje firmu v níž působí lidé, kteří zakládali firmy vyšetřované podle paragrafů o legalizaci výnosů z kriminální činnosti. Jediným vlastníkem Tardigrad International Consulting, která má základní kapitál pouhých tisíc korun, je společnost Tardigrad International LP se sídlem ve skotském Edinburgu. Ta byla založena v roce 2016 společnostmi Ardale Impex a Vessat Holding se sídlem na Marshallových ostrovech.

Dokumenty za britskou matku Tardigrad International podepisují dvě ženy s dominikánským pasem Janette St. Luce a Deborah Merina Grant. Všechny tyto údaje lze vyčíst z veřejně dostupného obchodního rejstříku. Jména obou žen pak figurují v analýze investigativního portálu Bellingcat, který popisuje fungování společností zapojených do praní špinavých peněz. Analýza s názvem Britská pračka peněz se zaměřila na firmy se sídlem ve Velké Británii a rozdělila je do čtyř skupin.

Janette St. Luce a Deborah Merina Grant z příběhu českých antigenních testů patří do skupiny dominikánských státních příslušníků, které Bellingcat zařadil mezi ty, co na zakázku zakládají společnosti, u nichž existuje podezření ze zapojení do mezinárodních operací na legalizaci výnosů ze zločinu. "Dominikánskými státními příslušníky jsou Sandra Caesar, Kimora Renata Harris, Janette St. Luce (také známá jako Janette Lucy St. Luce), Deborah Merina Grant a Naomi Jno Pearl John,” stojí v analýze Bellingcat.

Jedna ze společností založená Janette St Luce – firma Corwald Transit – figurovala také v případu z roku 2016, v němž se Spojené státy snažily získat zpět pětadvacet milionů dolarů. Šlo o kauzu podvodu na "nejmenovanou americkou společnost" a praní špinavých peněz. "Dne 22. července 2016 podaly USA žádost o zablokování peněz držených řadou společností, včetně Corwald Transit LP, SLP založené Jannette St. Luce," napsali analytici Bellingcat.

Čtěte ZDE: Skandální "pandemický" zákon: Další mocná zbraň proti zbytkům naší svobody. Teď už bude pandemie navždy? Spolupráce tzv. opozice s vládou je šok! Výprodej za drobné. Historie varuje: Takhle začíná totalita!

Kovidová normalizace

Premiér Andrej Babiš, který neúspěšně požadoval zrušení tendru, musel čelit Hamáčkovu útoku. Místopředseda vlády a ministr vnitra jej obvinil, že firma doporučovaná Babišem má prý také vazby na organizovaný zločin, tentokrát český. Firma Chironax je podle Hamáčka spojena s nechvalně známým lobbistou a bývalým členem ČSSD Tomášem Horáčkem, který je vyšetřován v předražených zakázkách zdravotnického materiálu do středočeských nemocnic. Před firmou Chironax, údajně varovala Hamáčka právě Koudelkova BIS. 

Není divu, že jsou občané znechuceni a ve stále větší míře odmítají uvěřit pohádkám o potřebě stanného práva, které umožňuje vydělávat na pandemii pohádkové zisky zakázkami, které je možné uskutečnit bez výběrového řízení. Celý průběh kovidové frašky totiž kromě likvidace občanských práv a svobod ukazuje také na to, že si na celé operaci mastí kapsy kromě globálních elit také na ně navázaný organizovaný zločin a s ním spojená kovidová koalice.

Z toho pohledu by měl být fakt, že polovina občanů je stále ještě ochotných podrobit se kovidové normalizaci, pro globální elity a jejich domácí pátou kolonu vlastně úspěchem. 

Šoku se teprve dočkají.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky