Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lavina se dává do pohybu: Po Francii pozdvihli prapor povstání proti globální tyranii generálové v USA. Zabraňme přeměně Ameriky v marxistickou diktaturu! Zfalšované volby, devianti, cenzura a dementní Joe

Lavina se dává do pohybu: Po Francii pozdvihli prapor povstání proti globální tyranii generálové v USA. Zabraňme přeměně Ameriky v marxistickou diktaturu! Zfalšované volby, devianti, cenzura a dementní Joe

14. 5. 2021

Tisk článku

Václav Danda komentuje šířící se povstání vysokých armádních důstojníků na Západě a přináší úplné znění dopisu 124 amerických generálů ve výslužbě, kteří se postavili na obranu své vlasti

Po vlasteneckém vystoupení 20 francouzských generálů ve výslužbě, ke kterým se minulý týden připojily svým dopisem tisíce vojáků a policistů v aktivní službě a statisíce francouzských občanů, zvedli prapor svobody proti globální tyranii i jejich američtí spolubojovníci. Generálové a admirálové ve výslužbě ze všech druhů vojsk americké armády ve svém „Otevřeném dopise“ zaveleli k obraně svobody a demokracie ve Spojených státech.

"Náš národ je ve velkém nebezpečí. Bojujeme o své přežití coby konstituční republika jako nikdy jindy od našeho založení v roce 1776. Konflikt je mezi příznivci socialismu a marxismu na jedné straně a stoupenci ústavní svobody na druhé," píše se v úvodu dopisu zveřejněném v americkém tisku 12. května, pod kterým je podepsáno 124 vysokých armádních generálů a admirálů. Iniciátoři listu patří k nejvýznamnějším armádním velitelům. Patří mezi ně hrdina války ve Vietnamu generálmajor Joe Arbuckle, Kontraadmirál Ernest B. Acklin z pobřežní stráže USA, generálmajor Joseph T. Anderson z velitelství námořní pěchoty ve Washingtonu, kontraadmirál Philip Anselmo z námořnictva Spojených států či brigádní generál námořní pěchoty John Arick.

Pryč s uchvatiteli!

Generálové poukazují na zfalšované prezidentské volby v USA a lži-prezidenta Bidena včetně jeho administrativy považují za největší ohrožení svobody a demokracie od vzniku USA. Pomocí Bidena se podle americké generality derou k moci marxističtí totalitáři a prezident není schopen funkci zastávat. Kromě svobodných voleb je podle generálů v ohrožení i svoboda slova. Tedy nic co bychom neznali i z bruselské Evropy.

Globalisté, kteří se zfalšovanými volbami a instalací Bidena do Bílého domu zmocnili všech mocenských pák, pospíchají s přeměnou Západu v centrum globální tyranie. Nový světový řád, který nastolují za pomoci covidových urychlovačů, dostává rychle ještě hrůzostrašnější obrysy než před Trumpem, jenž se pokusil bolševickou revoluci č. 2 alespoň zbrzdit.

Ve Washingtonu i v bruselském impériu dochází k dramatickému osekávání posledních zbytků občanských svobod a práv. S tím souvisí i razantní likvidace svobody slova a otevřené zavádění cenzury ve všech oblastech života. Progresivistická agenda, podpora deviantních menšin a masové migrace má zastrašit původní evropské i americké obyvatelstvo a otevřít Západ konečné fázi transformace v neomarxistickou diktaturu.

Všechny tyto procesy narážejí sice na odpor občanů za mořem i v Evropě, ale monopolem propagandistických médií a volebních podvodů globalisté nejen nadále drží ve svých rukách nelegitimní moc, ale pokoušejí se ji uchvátit již natrvalo.

Čtěte ZDE: Americký volební podvod: Příklad dobré praxe. Myslíte, že 2020 byl chaos? Tak to teprv budete koukat. Všechny špatné nápady na jednom místě. Na žaloby zapomeňte. Inspirace pro Piráty?

Zděšení zkorumpovaných elit

Hrozny hněvu normálních lidí dozrávají již dlouho, jen oficiální média o nich mlčí a ignorují je i politické špičky. Pouze pro ně tedy byl „bleskem z čistého nebe“ dopis francouzských generálů, kteří Macronovi pohrozili vojenským převratem, pokud globální politické elity a jejich domácí pátá kolona nešlápne na brzdu a nezastaví rozjetý migrační expres, který mění Francii na islámský chalífát.

Reakce zděšených elit přišla vzápětí. Jeden z významných globalistů (hlavní vyjednávač EU smlouvy o brexitu) Michel Barnier náhle pokrytecky vyzval k zastavení migrace do Francie. Je ovšem pravděpodobné, že proces nastartovaný francouzskými generály ve výslužbě, tentokrát už jen falešnými řečmi zastavit nepůjde. Zvláště když se kromě většiny Francouzů setkala tato výzva s obrovskými sympatiemi nejen ve Francii, ale prakticky ve všech státech bruselského impéria.

Lavina vzpoury se pohnula. Američtí generálové a admirálové, kteří svým francouzským spolubojovníkům podávají dnes přes oceán ruku, bojují proti stejnému nepříteli. Globální elity, které se snaží pomocí zastrašování a propagandy podřídit si definitivně celý západní svět, narazily na nečekaný problém. Zkušení armádní velitelé, kteří prošli ohněm bojů a naučili se žít se smrtí, se nenechají globalisty, kteří jsou vesměs zbabělci, zastrašit tak snadno, jako většina občanů, proti kterým elity používají taktiku cukru a biče.

Hamáček a Babiš jako poskoci CIA?

Výzva amerických generálů však má samozřejmě i mezinárodní přesah. Posílí všechny vlastenecké síly na Západě. Globalisté mohou zavádět bolševickou tyranii Nového světového řádu jen potud, dokud ohromená „mlčící“ většina nevezme osud civilizace opět do svých rukou. K tomu je však zapotřebí, aby se konečně projevily i silné osobnosti, pro které nejsou slova jako čest a láska k vlasti prázdnými pojmy a kteří jsou – jako to v historii vždycky bylo – pro svobodu ochotni obětovat v případě nutnosti i to nejcennější: své životy.

Je v této souvislosti příznačné, že v několikadenním předstihu před zveřejněním tohoto dopisu začala ideo-policie našeho ministra vnitra Hamáčka zatýkat některé naše vlastenecké vojáky a důstojníky, kteří projevili solidaritu s doněckými a luhanskými Ukrajinci bránícími se teroru pučistického kyjevského režimu na východě Ukrajiny.

Babišova vláda a tajné služby (v rukou amerického agenta Koudelky – jak názorně ilustrovaly protiruskou fraškou Operace Vrbětice) jsou plně k dispozici Bidenově CIA. Téže CIA, která za Bidenova viceprezidentství v Obamově éře zorganizovala na Ukrajině státní převrat, a vyvolala tak největší mezinárodní krizi v Evropě od zhroucení sovětského bloku (režírovaného v r. 89 rovněž CIA, tehdy však v bratrské spolupráci s Gorbačovovou KGB). Špióni samozřejmě o chystané výzvě generálů věděli, a proto vlády pod jejich kontrolou dostaly befel jednat, aby se z vlny nestala náhodou v zemích ovládaných NATO tsunami.

Čtěte ZDE: Donald Trump signalizuje svůj návrat do politiky: Hraje čas pro něho? Biden vede USA k rozkladu. A co kabaretní hvězdy typu Meghan? Stává se drsně svržený prezident modlou? Za totalitní diktatury možná už další volby v USA ani nebudou

Jsou také u nás?

U nás se však příliš bát nemusejí. Armádu už nemáme, zbyl z ní jen operetní „expediční sbor“ (a tím se naše republika „na stará kolena“ přiřadila ke koloniálním mocnostem). Srdnatě kvílíme, když obránci některé z okupovaných zemí pošlou na věčnost některé z našich profi-žoldáků (co by na to asi složil za text autor Písně neznámého vojína Karel Kryl – nejspíš by šel bručet za u nás historicky tolik populární „schvalování atentátu“) – ale to je tak všechno.

Nebo je to jinak? Máme v činné službě ještě také vojáky, jako byl podplukovník MUDr. Marek Obrtel, který vrátil všechna vyznamenání – a odešel do civilu? To se teprve uvidí. Ti vysloužilí – právě tak jako v Americe a ve Francii – se sice občas slyšet nechají, ale (i vzhledem k našim (ne)bojovým tradicím) nemají ve většinové veřejnosti takový placet.

No uvidíme. Lavina se v každém případě pohnula. Pro „inspiraci“ přinášíme v plném znění dopis amerických generálů, který sice naše režimní média už nemohla zcela ignorovat, ale vybírala z něj jen to, co se jim hodilo (jako činí ostatně vždy):

Otevřený dopis generálů a admirálů ve výslužbě 

Náš národ je ve velkém nebezpečí. Bojujeme o své přežití coby konstituční republika jako nikdy jindy od našeho založení v roce 1776. Konflikt je mezi příznivci socialismu a marxismu na jedné straně a stoupenci ústavní svobody na druhé.

Během voleb v roce 2020 v otevřeném dopise vyšších vojenských důstojníků, který podepsalo 317 generálů a admirálů ve výslužbě, se uvádí, že toto hlasování může být nejdůležitější od založení naší země. „S Demokratickou stranou vítající socialisty a marxisty je náš historický způsob života v sázce.“ Bohužel pravda tohoto prohlášení se rychle ukázala, počínaje volebním procesem samotným.

Bez férových a transparentních voleb, které přesně odrážejí vůli lidu, je naše konstituční republika ztracena. Férovost voleb zajistí jedině to, že bude jednomu občanovi započítán právě jeden hlas na základě vládou uznávaného dokladu totožnosti, podpisu apod. To dnes mnozí označují za rasistické ve snaze vyhnout se spravedlivým a čestným volbám. Obvinění z rasismu k potlačení důkazů o způsobilosti voličů je samo o sobě tyranskou taktikou zastrašování.

Kromě toho musí být v našich volebních procesech prosazováno „pravidlo zákona“, aby byla zajištěna integrita. FBI a Nejvyšší soud musí jednat rychle, když se objeví volební nesrovnalosti, a ne je ignorovat, jak tomu bylo v roce 2020. A konečně, HR1 a S.1 (volební zákony, upravující volební právo ve prospěch demokratů - pokud budou schváleny, pozn. PP) by zničily spravedlivost voleb a umožnily demokratům navždy zůstat u moci, což by porušilo naši ústavu a znamenalo by to konec naší demokratické republiky.

Současná administrativa zahájila frontální útok na naše ústavní práva diktátorským způsobem, obešla Kongres a rychle podepsala více než 50 vládních dekretů, kterými zvrátila efektivní politiku a regulace předchozí administrativy. Zavedla úkony ke kontrole populace, jako jsou nadměrné lockdowny, zavírání škol a podniků. Nejvíce alarmující je cenzura psaného a mluveného projevu, jež je přímým útokem na naše práva.

Musíme podporovat politiky, kteří vystoupí proti socialismu, marxismu a progresivismu na podporu konstituční republiky, a trvat na fiskálně zodpovědném vládnutí se zaměřením na všechny Američany, zejména na střední třídu, nikoliv na skupiny extremistů, kteří jsou využívání, aby nás rozdělili na znesvářené frakce.

Čtěte ZDE: Francie povstává proti globální tyranii: Vzbouřené generály podpořily tisíce vojáků a policistů a čtvrt milionu občanů. Většina národa si přeje tvrdý zásah proti islamistům. Osvobodí "generace ohně" celou Evropu?

Otevřené hranice ohrožují národní bezpečnost nárůstem obchodování s lidmi, drogovými kartely, vstupem teroristů, zdravotním nebezpečím, covidem a humanitárními krizemi. Ilegální přistěhovalci zaplavují naši zemi přinášejíc vysoké ekonomické náklady, kriminalitu a snižování mezd. Musíme obnovit hraniční kontroly a pokračovat ve stavbě zdi. Suverénní národy musí kontrolovat své hranice.

Čína je pro Ameriku největší vnější hrozbou. Navázání kooperativních vztahů s čínskou komunistickou stranou ji povzbudí v progresu směrem ke světové dominanci – vojenské, ekonomické, politické a technologické. Musíme uvalit více sankcí a omezení, abychom zabránili dosažení jejího cíle ovládnout svět a chránili americké zájmy.

Svoboda informací je zásadní pro bezpečnost naší republiky, jak dokládá svoboda projevu a tisku v 1. dodatku naší ústavy. Cenzura projevu a šíření dezinformací vládními úředníky, soukromými subjekty a médii je metoda k potlačení volného toku informací. Je to tyranská technika používaná v uzavřených společnostech. Musíme tomuto nebezpečí čelit na všech frontách.

Opětovné schválení jaderné dohody s Íránem by vedlo k tomu, že by Írán získal jaderné zbraně spolu s prostředky k jejich dodání, což by narušilo mírové iniciativy na Středním východě a pomohlo terorismu, jehož slogany a cíle zahrnují „smrt Americe“ a „smrt Izraeli“. Musíme se postavit nové dohodě mezi Čínou a Íránem a nepodporovat íránskou jadernou dohodu. Dále musíme pokračovat v mírových iniciativách na Středním východě, v „Abrahamových dohodách“, a v podpoře Izraele

Zastavení ropovodu Keystone omezuje naší nedávno získanou energetickou nezávislost a způsobuje energetickou závislost na zemích, které jsou nám nepřátelské, a zároveň likviduje cenná pracovní místa v USA. Musíme znovu získat naši energetickou nezávislost pro národní bezpečnost a z ekonomických důvodů.

Zneužití americké armády pro politické cíle, při rozmístění tisíců vojáků po budově Kapitolu, hlídání plotů chránících politiky před neexistující hrozbou, spolu s prosazováním politiky politické korektnosti, jako je rozporuplná praxe zvýhodňující menšiny, do armády na úkor bojové připravenosti vážně zhoršuje připravenost bojovat a vyhrávat války pro naši zemi, což vytváří zásadní problém národní bezpečnosti. Musíme podporovat naše vojáky a zaměřit se na bojovou připravenost. Je třeba omezit destruktivní vliv takzvané politické korektnosti na naši armádu, který poškozuje morálku a bojovou soudržnost.

Právní stát je zásadní pro naši republiku a bezpečnost. Anarchie, jak ji vidíme v některých městech, nemůže být tolerována. Musíme podporovat bezpečnostní složky ve vymáhání práva a trvat na tom, aby justiční orgány prosazovaly zákony pro všechny stejně spravedlivě a důsledně.

Duševní ani fyzický stav vrchního velitele nelze ignorovat. Musí být schopný rychle činit přesná národně bezpečnostní rozhodnutí týkající se národní bezpečnosti. A to ve dne i v noci. Je to pro nás otázka života a smrti. Nedávné dotazy kongresového vedení Demokratů ohledně prezidentova jaderného kódu posílají nebezpečný signál jaderným protivníkům, a současně vyvolávají otázku, kdo vlastně je v tomto směru odpovědný ve vedení naší země.

Demokraty ovládaný Kongres a současná administrativa ohrožují Spojené státy a zavádějí tvrdý levicový socialismus a marxistickou formu tyranské vlády, které je nyní třeba čelit výběrem kandidátů do Kongresu a na prezidenta, kteří budou bránit principy naší republiky. V sázce je přežití našeho národa, jeho svobody a historických hodnot.

Vyzýváme všechny občany, aby se nyní zapojili na místní, státní nebo národní úrovni, aby si zvolili politické zástupce, kteří budou bojovat za záchranu Ameriky. Aby se za svých činů zodpovídali ti politici, kteří jsou dnes u moci.

Vůle lidu musí být vyslyšena!




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky