Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velký souhlas: Případ Feri je o něčem jiném. Mlčení jehňátek: Křik, až uši zaléhají. Proč původ viru už není konspirační teorií? Puzzle otroctví si skládáme sami. Test loajality. Čip číslo 666? Kdo vezme zbraně do rukou?

Velký souhlas: Případ Feri je o něčem jiném. Mlčení jehňátek: Křik, až uši zaléhají. Proč původ viru už není konspirační teorií? Puzzle otroctví si skládáme sami. Test loajality. Čip číslo 666? Kdo vezme zbraně do rukou?

30. 5. 2021

Tisk článku

Petr Hájek soudí, že „fraška Feri“ je jen jeden dílek skládačky, jejíž jádro spočívá ve velkém režimním testu loajality, který právě probíhá pomocí „značkování“ známého z Apokalypsy

Ten „prasečí případ“ Dominika Feriho, dosud nedotknutelné černošské hvězdy chcípající Kalouskovy a Schwarzenbergovy TOP 09, prý odšpuntoval české „MeToo“. Je to samozřejmě nesmysl. Žádná vlna „obvinění po dvaceti letech“ se u nás konat nebude. Jen jeden hnusný násilník (opak skutečné mužnosti), typický hrdina „liberální demokracie“, napínal strunu své nedotknutelnosti, až praskla. V podstatě stejné, jako když před převratem nějaký místní tajemník KSČ kradl už tak nehorázně, že ho soudruzi museli klepnout přes prsty. A právě tak jako tehdy – soudruha jen tiše odklidí, ale v zásadě se mu nic nestane, protože „je to grázl, ale náš“.

Ono je to všechno kolem nás vůbec jen reprízou předchozích (nejméně dvou) totalitních režimů v nových kulisách. S tím rozdílem, že tahle nová tyranie je jednak mladá a čerstvá (a proto brutálnější než konec oněch předchozích), jednak technologicky mnohem lépe vybavená (takže nemusí provádět vraždění, věznění či umlčování odpůrců tak viditelně a spektakulárně). To zásadní – a jinak to ani nemůže být – má však společné: Nabízí veřejnosti „tichou společenskou dohodu“: Kdo se nevzpírá, může žít relativně normálně. Kdo tyranii aktivně podpoří, udělá kariéru. Kdo jí naopak aktivně vzdoruje, bude odstraněn. 

Mlčení jehňátek

Feriho oběti mlčely, protože si to uvědomovaly. Nikdo jim to nemusel říkat, při svém mládí (nebo spíš právě kvůli němu) přesně cítily atmosféru světa, v němž dospěly. Světa bez paměti, s historií „upravenou“ podle nově platné ideologie. Prošly popřevratovými školami s agitačními jednotkami Člověka v tísni, které je naučily, že „všechna prasata jsou si rovna, jen některá jsou si rovnější“ (Orwell, Zvířecí farma). A že mít vlastní názor či dokonce přímo vzdorovat se nevyplácí. Když je někdo černoch – a navíc „progresívní“ (Feri samozřejmě okázale podporoval i „MeToo“ a všechny další „evropské hodnoty“) – není radno si na něj stěžovat, přestože není buzerant (nikdo není dokonalý). Jen to násilí tiše snést – a mlčet. 

Teď vychází najevo, že studenti téže progresivistické vysoké školy (jsou u nás po havlistickém „pochodu institucemi“ ještě jiné?) dostávají „školení“ od prvních dnů. Na „seznamovacích táborech“ bažantů (další rozšířená orwellovská zrůdnost) s nimi dělají „bojovky“. Při nich zvláštní počet bodů dostanou ti, kteří se „na výzvu“ svléknou do naha. Není v tom vlastně ani sex (to u Feriho rovněž ne, násilí použije – nebo jako Schwarzenberg je schvaluje – jen zamindrákovaný latentní impotent). V první řadě jde o ponížení, ztrátu důstojnosti – a loajální zařazení se do davu. 

Nepodlehli (nesvlékli se) jen jednotlivci (netýkalo se jen žen, ale také mužů). A hned bylo jasné, na koho si mají dát místní svazáci Právnické fakulty UK pozor. A že oběti mlčely? U koho by si asi tak stěžovaly? Na poště, nebo na nádraží? Takhle je nastavený celý systém, celý „režim“. Vždyť vedení fakulty na tom až dosud nic divného nevidělo, dokonce i dnes krčí rameny, že „to přece byli dospělí lidé“. A tak jehňátka mlčela. A jestliže nyní promluvila, pak jen v rámci „místního výbuchu“ s Ferim. Celé to ostatně bude označeno za výjimku, „exces“, a dobře (penězi a výhodami) promazaný systém pofrčí dál kočárem bílým podél černých skal.

 

Čtěte ZDE: Projekt pandemie: Zločin proti lidskosti. Fakta o GM vakcínách proti koronaviru. Z lidí se stala pokusná morčata jako za nacistů. Vakcíny nebrání nákaze, přesto se zavádějí covidové pasy. Vnutí nám "novou normalitu" navždy?

Display Velkého Bratra

Pokud si někdo myslí, že v „cause Feri“ nahlédl do něčeho výjimečného, žije v lepším případě v politováníhodném omylu. Na okamžik se režimními médii naopak mihlo něco zcela typického a standardního. Nad tímto případem se samozřejmě brzy zavře voda a překryjí ho přívaly běžných mystifikací – vydávaných za jedinou „prověřenou“ pravdu. Všechno ostatní jsou „dezinformace“ a „fake news“, respektive „konspirační teorie“. Prostě něco, co slušný a „rozumný“ člověk odmítá. Pěkně si sedne ke zprávám a jejich následnému „výkladu“ v podání České televize (a jejich následnému rozválcování v hlavních korporátních režimních médiích) – a vice versa – a ví, co si má myslet (a o čem případně na veřejnosti mluvit).

Naprosto přesným „displayem“ je celá Operace covid. Kdo si například ťukal na čelo nad „konspiračními teoriemi“, že původ viru není ve špatně uvařeném netopýrovi, ale že jde u uměle vytvořenou „biologickou zbraň“, má teď potíž. „Ve světle pokračujících vyšetřování o původu covidu-19 a na základě konzultace s odborníky na veřejné zdraví už nebudeme z našich služeb odstraňovat tvrzení, že covid-19 je vytvořený člověkem,“ oznámil právě Facebook. 

A proč přestal mazat „konspirační teorie“? Protože soudruh prezident Biden (tiskový mluvčí Velkého Bratra) oznámil, že americké tajné služby by se měly pokusit dokázat, že virus náhodou či záměrně unikl „z čínské laboratoře“. Docela smělé tvrzení, pokud již dávno víme o potvrzených případech onemocnění Covid-19 ve Spojených státech již na počátku roku 2019. Stalo se tak asi sedm měsíců před vojenskými hrami v čínském Wuchanu, kterých se účastnily rovněž stovky amerických vojáků-sportovců – a pak vypukl „chaos“. Takže „konspirační teorie“ se změnila v „teorii“ (a jistě ji brzy potvrdí US-špióni). Obraz čínského nepřítele tak bude dokončen – a Facebook bude pro změnu mazat „teorie“ o původu viru z netopýra. 

Test

Ale proč chodit pro poučení až za moře? Jsme přece (už opět „na věčné časy“) součástí Západu (ostatně i ten Feri je toho ilustrativní ukázkou), stačí se tedy rozhlédnout po okolí. Dobrovolně-povinné očkování se u nás rozběhlo naplno. Přes protesty mnoha (donedávna) uznávaných lékařů a epidemiologů, kteří se ovšem do hlavních médií už nedostanou (a jejich internetové stránky jsou označovány za „dezinformační“), míří vakcína ke stále mladším ročníkům – a nyní už i k dětem (!). Tedy k těm, jichž se případné projevy nemoci fakticky vůbec netýkaly ani „v sezóně“ (přičemž ani „ohrožené skupiny“ nebyly vystaveny většímu nebezpečí než během „normální“ sezónní chřipky, která letos celá spadla pod vykazování „covid“). 

Přesto se mnozí „dobrovolně“ nechávají infikovat látkami, jež jim mohou aktuálně či v budoucnu způsobit vážné zdravotní komplikace, kromě mnoha jiného omezit jejich schopnost plodit či porodit děti. A nikdo (ani stát, ani výrobci vakcín) za tato „poškození“ neponesou odpovědnost: Firmy dostaly „generální pardon“ a stát přece vakcinaci pouze „doporučuje“, nikoli nařizuje (v tom případě by za následky odpovědnost nesl). Ale i kdyby to tak bylo: pak by šlo o něco jako případ člověka na přechodu, který se sebevražedně vrhá pod přijíždějící auto s poněkud obskurní „jistotou“, že pokud bude zraněn či zabit, bude za to nést následky řidič. To sice ano, ale život mu už nikdo nevrátí.

Fakticky jde především o „test loajality“. Ti, kteří jsou zdraví a nepatří ani do „ohrožených skupin“, přistupují na známou hru: Nechají očkovat sebe – a dokonce i své děti – za „nabídku souhlasu“. Má navenek korupční podobu „výhod“ relativně normálního života, ale především jde o akt podvolení. Očkovaný tím jedná velmi podobně jako studenti přinucení svléknout se při bojovce. Ani jim to přece nenařizovali. Toliko jim nabídli „plusové body“. 

 

Čtěte ZDE: Anatomie zázraku: Vakcinační stroj jede na strach a výhody. Už sahají i po nenarozených. Očkovaní nadlidé? Jako kdysi vstoupit do strany. Po zemi se nám zase prohánějí cizí armády. Proč přesto všechno dobře dopadne?

Spartakovo dědictví

Problém je, že nejde o jednorázový akt. Tím to totiž nekončí. Očkovaný se tak přesouvá v sociální struktuře. Napříště, ač třeba předtím pod tíhou informací vakcinaci pokládal za přinejmenším podezřelou či zbytečnou, teď ji bude obhajovat. Dokonce podstatně víc než ti, kteří o tom nepřemýšleli a prostě si TO nechali stříknout. Něco jako mnozí „napravení kuřáci“, kteří jsou pak daleko agresivnější vůči těm, kteří si svou (jistě problematickou) radost ponechali, než ti, kteří nikdy nekouřili. Stávají se pak často fanatickými zastánci úplného zákazu kouření. Protože jim jde o „sebepotvrzení“. 

Vbrzku začnou vakcinátoři rozdávat „glejt lojality“ v podobě covid-pasů. Na papíře, v telefonní aplikaci, nakonec v „pohodlné“ podobě čipu. Ať již bude mít ale jakoukoli podobu, je vcelku přesným naplněním předpovědi z Apokalypsy: Kdo nebude označen, nebude smět cestovat, obchodovat, nakupovat a tak dále – prostě bude sociálně vyřazen. 

Právě tento fakt je na celé plošné „dobrovolné“ vakcinaci asi vůbec nejzávažnější. Zdravotní rizika a následky nebude snadné prokazovat. Bude to jako se sezónní chřipkou, která letos zázračně zmizela (všechno bylo započítáno pod covid). Stát nebude smět přiznat, že skutečná epidemie čehokoli (tak jako v případě minulých „obyčejných“ očkování lavina alergií, dětského autismu atd.) má kořeny v nevyzkoušených a principiálně sporných genetických vakcínách proti covidu. Následky se započtou do čehokoli. Třeba přílišné konzumace masa, takže ji bude třeba „omezit“ – což souvisí s další velkou přicházející kampaní (přes léto vystřídá covidovou) k takzvané klimatické změně způsobené člověkem (a pšoukajícími zvířaty).

Případ Feri prostě není žádným ojedinělým „výstřelkem NEPu“ (jak se říkalo za první bolševické revoluce, když Lenina střídal Stalin). Patří do celého stále jasněji se rýsujícího obrazu puzzle, jehož jednotlivé dílky nám tvůrci Nového světového řádu dodali v celém balení – ale skládáme si je poslušně sami. 

Jistěže ne všichni. Ale až bude obraz dokončen, a my se po jeho celku rozhlédneme, budeme v tom všichni. Kdo asi pak vezme zbraně (v jakémkoli slova smyslu) do rukou? Zbývající „zlatá miliarda“ otroků sotva. I když – Spartakus už tu také byl. Jako příklad sice není příliš povzbudivý, ale osud neporazitelného věčného impéria nakonec doložil: 

Žádný lidský plán nikdy nevyjde. 

 


 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky