Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Gates a 12 opic: Chystá BigPharma po covidu další biologickou zbraň? Rozšíří po světě černé neštovice? Když Bill, majitel WHO, před něčím varuje, je to blízko spuštění. Byl covidismus teprve tréninkem? Začne to na letištích...

Gates a 12 opic: Chystá BigPharma po covidu další biologickou zbraň? Rozšíří po světě černé neštovice? Když Bill, "majitel WHO", před něčím varuje, je to blízko spuštění. Byl covidismus teprve tréninkem? Začne to na letištích...

20. 11. 2021

Tisk článku

Mike Adams si povšiml podivné "práce" s pravými neštovicemi v globální vakcinační firmě i "podivného úsměvu" Billa Gatese - a vyvozuje z toho cosi podstatného pro konec svobodného světa nejen v Americe

Dobrých zpráv dnes moc není, buďme tedy vděčni za každou.

Například dobrou zprávou je, že mandát pro Bidenovu vakcínu bude téměř jistě zrušen soudem. To bude znamenat pro Bidena zdrcující porážku při jeho pokusu o hromadné vyhlazení amerického lidu pomocí „očkovacích“ biologických zbraní.

Špatnou zprávou je, že jakmile bude zrušen očkovací mandát, globalisté budou nuceni uchýlit se k další zničující strategii, aby dosáhli svých cílů genocidy a depopulace. Vypadá to, že jejich další zbraní bude Marburg (patří do skupiny filovirů, způsobuje závažný typ hemoragické horečky u lidí a vzhledem k vysoké úmrtnosti patří mezi nejnebezpečnější viry na světě), Ebola nebo neštovice.

Černá hrůza

Neštovice jsou nejpravděpodobnější volbou, protože jsou extrémně nakažlivé a téměř nikdo už proti nim nemá imunitu. Bill Gates opakovaně varoval – se svým typickým děsivým úsměvem – že Amerika by měla být připravena na teroristický útok s neštovicemi zaměřený na letiště. Když Gates před něčím takovým varuje, je to obvykle proto, že to globalisté plánují provést.

Yahoo News tento týden informovalo, že lahvičky označené jako „pravé neštovice“ byly objeveny v laboratoři společnosti Merck – v rozporu s americkými zákony. V kontinentálních Spojených státech je pouze jediné zařízení CDC v Atlantě oprávněno uchovávat vzorky s pravými neštovicemi. Co tedy dělá společnost Merck – výrobce vakcín – s neštovicemi? A jak se k nim vůbec dostali?

Zachutnalo jim. Nebudeme daleko od pravdy, pokud se domníváme, že pracují na dalším velkém projektu biologických zbraní, aby nastartovali další vlnu astronomických zisků z vakcín, tentokrát proti neštovicím.

Ale pokud globalisté sáhnou k útoku neštovicemi bude motivem mnohem víc než „jen“ depopulace…

Zakrýt úmrtí způsobená vakcínou covid a nedopustit volby 

Záměrné vypuštění neštovic antihumánními globalisty by mohl mít hned dva cíle. Jednak zakrýt úmrtí způsobená covid vakcínou, jejichž počty poměrně rychle narůstají. Je vcelku pravděpodobné, že již během příštích šesti měsíců zemřou na celém světě miliony lidí na následky aplikace vakcín proti covidu, protože se zrychluje potlačování přirozené imunity, degraduje posilování závislé na protilátkách a strmě míří vzhůru růst rakovinných nádorů. 

Globalistická kabala si to samozřejmě uvědouje. Ve snaze odvrátit pozornost světa od depopulačních účinků vakcíny potřebuje nějakou další masovou smrtelnou katastrofu, aby ji za dramaticky se zvyšující mortalitu mohla vinit.

Sekundárně by vypuknutí pandemie pravých neštovic umožnilo zločincům v současném Washingtonu vyhlásit národní stav nouze a pozastavit volby do Kongresu v roce 2022, kde, jak už tuší, budou pravděpodobně politicky vyvražděni. Současné průzkumy ukazují, že demokraté velmi pravděpodobně ztratí Sněmovnu, Senát a četné guvernérské a státní zákonodárné sbory, takže Bidenovi (nebo Harrisové) neponechají jinou politickou moc než protiústavní exekutivní dekrety, které ovšem soudy neustále ruší (známe to i od nás, pozn. PP).

Potřebují tedy nějakou větší katastrofu, aby se volby v příštím roce nemohly konat. Neštovice (nebo Marburg) jsou pro ně v tomto smyslu „dokonalou“ volbou. Klidně obětují posledního živého Američana, pokud je to udrží u moci. 

Čtěte ZDE: Kněz se svědomím: Vakcinace je zločin proti lidstvu a proti Bohu. Cíl? Vytvořit miliardy chronicky nemocných - a tím snížit populaci. Významní američtí katoličtí lékaři vyzývají církev ke změně postoje k tzv. vakcínám

Bude to podle filmu 12 opic?

Připomeňme opět zprávu z Yahoo News:

Bill Gates varoval vlády, aby se připravily na teroristické útoky s pravými neštovice a budoucí pandemie investováním dalších stovek miliard do výzkumu a vývoje. Dokonce tvrdí, že je třeba zvláště si dát pozor na možnosti útoku bioteroristů neštovicemi na letištích. Podle něj epidemie způsobené bioterorismem mohou být horší než ty přirozeně se vyskytující.

Proč asi si Gates vybral za příklad právě neštovice a letiště? Protože to je pro skutečné bioteroristy – depopulační globalisty – nejúčinnější způsob, jak zahájit další dějství biologické války proti lidstvu. Je to scéna jako vytržená z 12 opic, dystopického sci-fi filmu s Brucem Willisem a Bradem Pittem v hlavních rolích.

Vypuštění pravých neštovic by mělo řadu dalších doprovodných efektů, kvůli nimž by „tvůrci pandemií“ po této biologické zbrani určitě rádi sáhli. Kromě jiného by totiž uvěznilo mnoho skeptiků a odpůrců vakcinace a nošení roušek. Najednou by vlastně neměli na výběr. Zatímco „covid“ se ukázal být jen o málo víc než přejmenovaná chřipka, neštovice mají minimálně 30% úmrtnost, která může být ještě i mnohem vyšší v závislosti na jejich konfiguraci. Aby Američané přežili neštovice, museli by se uzavřít v domácnostech na delší dobu – možná na celý rok – prakticky bez zásob jídla, paliva, léků, vody a dalších nezbytných věcí. 

Čím větší je krize, tím více moci mohou prosadit svou falešnou autoritu a připravit lidi o základní občanské svobody a práva. Proto je nasazení neštovic nejúčinnější strategií, kterou mohou anti-lidští globalisté právě teď uplatnit, aby dokončili zotročení lidstva a rozdrtili již těžce nalomené Spojené státy.

Němečtí nacisté byli břídilové

Opravdu zmáčknou spoušť, a spustí to? Těžko to s jistotou tvrdit, ale už jsme viděli že jsou schopni vypustit bilogickou zbraň, která způsobí masová úmrti po celé planetě - injekce „očkovacích“ proteinů.

Podle OurWorllnData.org dostalo vakcínu proti covidu už 52,4 % světové populace. To jsou více než 4 miliardy lidí – a jejich počet roste o téměř 30 milionů denně. S 50% úmrtností na tyto vakcíny – zahrnující krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé příčiny smrti – to znamená, že globalisté bez jediného výstřelu vyvraždí 15 milionů lidských bytostí denně.

To jsou dva nacistické holocausty každý den, každý den, protože očkovací stroj pokračuje v masovém vraždění se stále vyšší rychlostí. Pro mnohé je matoucí, že všechna úmrtí nejsou okamžitá, takže bude trvat roky, než budou tato čísla plně realizována.

Ale každý by měl vědět: jakmile dostane injekci, je potenciálním kandidátem těžkých zdravotních problémů a často i smrti.

Jsou teď na řadě černé neštovice rozšířené do světa podle scénáře filmu 12 opic?




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky