Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lékaři, zdravotníci, policisté, hasiči a studenti vládě vzkazují: Násilím se očkovat nedáme! Na Šeberáku vyzvali nepodvolení své kolegy k odvaze.  Zdravotní sestra: Šlo jen o prachy. Covid byl jen předehra. To hlavní teprve přijde

Lékaři, zdravotníci, policisté, hasiči a studenti vládě vzkazují: Násilím se očkovat nedáme! Na Šeberáku vyzvali nepodvolení své kolegy k odvaze. Zdravotní sestra: Šlo jen o prachy. Covid byl jen předehra. To hlavní teprve přijde

8. 1. 2022

Tisk článku

Radek Pokorný byl na páteční tiskové konferenci zástupců vybraných profesních skupin, které chce Fialova vláda na poslední chvíli přinutit násilím k očkování a přináší videozáznam

Ve světě i u nás se rychle rozšiřuje patrně závěrečný výrobek covidových laboratoří vydávaný za další mutaci viru (tzv. Omikron). Jde fakticky o běžnou rýmu a kašel, mnohem méně nebezpečnou virózu než například „klasická“ sezónní chřipka. Z toho je stále více zřejmé, že covidová ouvertura přeměny světa podle modelu zločineckých globalistických elit (viz Schwabův Velký reset, otevřený manifest zničení naší civilizace), se blíží k závěru.

Jenže stále visí ve vzduchu stovky miliard dolarů farmaceutických gigantů v podobě nebezpečných genetických vakcín, které je třeba dostat do těla co největšího počtu lidí. Jednak kvůli penězovodům z veřejných rozpočtů (daní) jednotlivých států, jednak proto, aby druhotné zdravotní následky očkování nebylo v dalších letech možné srovnávat s tou částí populace, která se navzdory totalitnímu tlaku vlád vakcinaci vzepřela. Čím větší zůstane, tím hůře se bude „komparace“ vakcinátorům vysvětlovat.

Nepodvolení nemlčí

Tak je tomu i u nás, přestože Fialova pětikoaliční hydra před volbami tvrdila, že ihned zruší povinné očkování, jež na poslední chvíli vtělila do zákona odcházející Babišova vláda jako klasické kukaččí vejce (a jako „odpustek“ od bruselských vládců). Ale dosud neudělala nic. Zákon platí a ministr zdravotnictví Válek jenom nejasně inzeruje, že se jím bude vláda zabývat až v únoru – těsně předtím, než povinné očkování vybraných profesních skupin a občanů starších šedesáti let vstoupí v platnost.

Odpor proto sílí napříč společností. A už ne jen mezi těmi, nad kterými zhoubný vakcinační Damoklův meč visí. Stále větší počty občanů se začínají organizovat a vysílají vládě jasný signál, že se totalitní státní diktatuře nepodvolí. V pátek v restauraci v Praze na Šeberáku vyzvali na tiskové konferenci své kolegy, aby se společně postavili proti očkovací mašinérii, která je nezákonně šikanuje a nutí k násilné aplikaci nebezpečných chemicko-genetických jedů do svých těl. 

Společně vystoupili se svým provoláním zástupci pěti profesních skupin, které v uplynulých dnech vydaly deklarace proti povinnému očkování. Za Deklaraci lékařů vystoupil jeden z jejich iniciátorů Václav Hrabák a lékařka Dana Vorlíčková. Za Deklaraci zdravotních sester vystoupily Hana Čipižáková a Petra Rédová, za deklaraci studentů Anet Hlinčíková, za pracovníky v sociálních službách Jana Bártíková a Josef Gábor, za deklaraci IZS a za policii kapitán Tomáš Ježek, ze městskou policii zástupce ředitele z Milovic Jaroslav Kužel a za vojáky z povolání poručice Martina Koďousková. Za neočkované příslušníky hasičského sboru promluvila Jana Šolcová a za Deklaraci právníků Jindřich Rajchl.

Čtěte ZDE: Demonstrace hnutí Chcípl PES a jeho spojenců proti covidové totalitě: Už ne jen v Praze, ale i v dalších městech. Fialův zákon s pokutami až 50 000 pro nepodvolené? Ohniska odporu přibývají a Kazachstán je možná blíž, než se zdá

Neustoupíme!

Příslušník státní policie kapitán Tomáš Ježek, který pracuje na oddělní kybernetické kriminality, poděkoval všem za odvahu a vzájemnou podporu. Citoval dezinformační výrok ministra zdravotnictví Válka, že testovaný chrání své okolí a očkovaný se chrání před smrtí. 

„Chtěl bych říci za všechny z celého záchranného integrovaného systému, že my o vaši ochranu nestojíme. Pokud tvrdíte, že vakcína nás má chránit proti smrti, tak odpovídám, že jsme čelili mnohokrát skutečnému nebezpečí, které bylo jasně viditelné. Pokud by platilo, že vakcína mě má ochránit před smrtí, tak vězte, že se smrti neobávám. Apeluji na to, aby byla zrušena nesmyslná vyhláška o povinném očkování.“

Připomněl, že minulá vláda, jak vyplývá z rozhodnutí Nejvyššího soudu, jednala mnohokrát nezákonně, a současná vláda v tom pokračuje. „Toto jsou mafiánské praktiky, o které tady nestojíme,“ řekl a upozornil na to, že nezastupuje pouze neočkované policisty, ale že za iniciativou stojí jak očkovaní, tak neočkovaní kolegové:

„Policisté jsou jednou z nejsoudržnějších profesních skupin. Pokud se vládě podařilo rozdělit tuto společnost, u policie se jí to nepodařilo. Ve svém okolí jsem se nesetkal s tím, že by někdo z kolegů dělal rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými,“ prohlásil kapitán Ježek. 

Pokud by prý vedení policie dál tlačilo na policisty, kteří nejsou očkování, a začalo je propouštět, budou se bránit všemi právními prostředky. K dnešnímu dni má deklarace záchranných sborů (IZS) a policie na  23 000 podpisů z toho je přibližně 5 600 policistů.  

Vyzval své kolegy v policii, aby se nebáli a nenechali se zastrašit: „Nenechte se zaprodat za nějaké pomyslné výhody. Nejste v tom sami!“ Za deklarací IZS se podle něho vytváří organizační struktura s krajskými koordinátory na obranu práv policistů a dalších příslušníků IZS. „Za všechny koordinátory bych chtěl říct, že neustoupíme! uvedl za potlesku přítomných zástupce policistů.

Pravda o zdravotnictví: Šlo o prachy

Právník Jindřich Rajchl zdůraznil, že neuposlechnutí vyhlášky o povinném očkování, není platným důvodem pro ukončení služebního poměru. „Apeluji na vládu, aby tuto vyhlášku zrušila. Vakcinační loby prohrála, jen si to ještě plně neuvědomujete. Máte šach, a brzy dostanete i mat,“ zakončil své vystoupení zástupce deklarace právníků  

Adriana Čipižáková, zdravotní setra z Thomayerovi nemocnice v Praze, popsala metody, kterými se žongluje s čísly covidových pacientů, aby si lékaři a zdravotnický personál přilepšili: 

„Je to celkem jednoduché. Jakýkoliv pacient přišel k nám na akutní ambulanci a jenom trošku zakašlal, sepsala se diagnóza suspektního Covidu. Proč?  Protože za to byly super prachy. Když jsme se rozdělili na akutní ambulanci čistou a covidovou, tak na tu covidovou nechtěl chodit nikdo. Chodila jsem tam dobrovolně a neměla jsem s tím problém. Ve chvíli, kdy kolegové zjistili, že je za to příplatek 300 až 500 korun na hodinu, tak se o to místo rvali. Všichni chtěli mít pozitivní pacienty. Byla bych ráda, abyste nám to odpustili. Bylo to „držhubné“, a my jsme byli rádi, že jsme konečně byli zaplaceni tak, jak bychom měli být placeni normálně.“  

Hlavní kšeft ale samozřejmě spočíval v tom, že za „covidové pacienty“ dostávaly nemocnice násobně více než za kterékoli jiné. Proto byl všechno covid. Proto záhadně po dva roky zmizela „obyčejná“ chřipka a další virová onemocnění. Zemřela spousta lidí, kteří zemřít nemuseli. Nejen starší, kteří měli různé jiné vážné choroby, které se neléčily, pokud se neoznačily za covid. Mnozí však podlehly atmosféře strachu, panice a úzkosti.

Byl to zločin. Jeho první fáze brzy dozní. Protiproud již před mnoha měsíci odhadoval, že se vše „odpíská“ po dubnových prezidentských volbách ve Francii, když kromě jiného posloužil v USA k odstranění prezidenta Trumpa a k děsivým volebním výsledkům v Německu. 

Nic ale nekončí. To hlavní, k čemu covidová diktatura pouze zorala půdu, teprve přijde. 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky