Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Stanné právo v Kanadě: Trudeau chce nastolit otevřenou diktaturu. Obráncům svobody zablokují osobní účty, seberou řidičáky a uvrhnou je za mříže. Fialova vláda s pandemickým zákonem míří stejným směrem: Obyčejný fašismus

Stanné právo v Kanadě: Trudeau chce nastolit otevřenou diktaturu. Obráncům svobody zablokují osobní účty, seberou řidičáky a uvrhnou je za mříže. Fialova vláda s pandemickým zákonem míří stejným směrem: Obyčejný fašismus

17. 2. 2022

Tisk článku

Václav Danda komentuje poslední vývoj v ohnisku proticovidové vzpoury v Ottawě, která se má stát vzorem pro instalaci diktatur v západních zemích včetně ČR

Protesty proti „liberální“ totalitě se šíří jako požár po celém západním světě. Vzpoura kanadských řidičů kamionů, s nimiž se solidarizuje významná část ostatních Kanaďanů, přešla do dalšího stádia: Žádají už nejen zrušení pandemických opatření, ale i odstoupení neomarxistického premiéra Justina Trudeaua.

Protest za měsíc svého trvání inspiroval obránce svobody na celém Západě. Na silnice a do ulic měst ve všech západoevropských státech vyjely desítky tisíc kamionů v Konvojích svobody. To pochopitelně děsí globalisty, kteří rychle produkují totalitní covidistické zákony (jako Fialova vláda právě u nás) k uzákonění tyranie, ale na výbuch lidového odporu nyní nenalézají adekvátní odpověď.

Zatím nejdále zašli ve Francii: Konvoj svobody mířící ze věch koutů Francie do Paříže a následnou masovou demonstraci v centru hlavního města nechali brutálně rozehnat policií. Masakrovali protestující obušky, psy, obrněnými transportéry, namířenými střelnými zbraněmi a slzným plynem. Prezident Macron vyslal pařížským masakrem signál svým soudruhům v dalších západních státech: Proti šířícímu se požáru lidových protestů je nutno postupovat mnohem tvrději než dosud. A především zardousit ohnisko odporu v samotné Kanadě. Trudeau pochopil.

Neoblíbený kanadský premiér, který se dosud vyděšeně schovával na neznámém místě, vystoupil v televizi a oznámil, že proti „rozvratným živlům“ bude postupovat se vší rozhodností. Donutil k rezignaci velitele policie v Ottawě, který prý zaujímal proti protestujícím příliš smířlivý postoj. Jinými slovy odmítl nasadit proti občanům brutální sílu jako jeho pařížský kolega. Jak by ne, když podle slov vlády se mnozí policisté s protestujícími solidarizovali. Nejenže jim v protestech nebránili, ale často jim nosili i jídlo a tajně je podporovali – jako většina Kanaďanů, kteří už mají diktátorských metod neomarxisty Trudeaua plné zuby.

Trudeau se nyní snaží Macrona „dohnat a předehnat“. Rozhodl se vyhlásit stanné právo, které těmto dědicům nacistických tradic má umožnit efektivní válku proti vlastním občanům. Plán je jasný: Schválit mimořádný stav (stanné právo) ve sněmovně, kde mají Trudeauovi levicoví „liberálové“ spolu s Trockisty z Nové levice většinu, a potom tvrdě udeřit. Povolat armádu a za pomocí tanků odtáhnout kamiony. A za pomoci zabijáků ze speciálních bezpečnostních útvarů protestující řidiče rozprášit – dle vzorového krveprolití v Paříži.

Součástí nastolení otevřené diktatury v Kanadě, která se má stát v potlačování protestů laboratoří pro celý západní svět, je také ekonomická a existenční likvidace členů Hnutí odporu: Dojde ke zmrazení účtů nejen organizacím podporujícím protesty, ale – i bez předchozího soudního projednání – zmrazení osobních účtů komukoliv, kdo je s demonstranty spojen. Dalším krokem je zabavení účtů, vyvlastnění nemovitostí a totální ekonomická likvidace jednotlivců se zvláštním důrazem na předáky protestujících. Dalším krokem je zabavení řidičských průkazů, které budou „navždy zneplatněny“ – jinak řečeno vskutku ukázková likvidace „třídního nepřítele“. 

Během stanného práva může být kdokoli prohlášen za teroristu pouze na základě podezření. Odvolat se k soudům již nebude možné. Ukázkově definitivní konec předstírání demokracie a nastolení otevřené „revoluční“ diktatury.

Jak sdělila vicepremiérka Chrystia Freelandová, demonstrantům bude také pozastavena platnost povinného ručení (pojištění) jejich vozidel. Trudeau chce stanné právo ihned po schválení sněmovnou uvést do praxe. Není ovšem jasné, jestli kanadský parlament tuto hrůzu schválí. Všechny velké strany se sice protestů také bojí, to však neznamená, že Trudeauovu tyranii jen tak posvětí. Trochu to připomíná situaci v našem senátu při odmítnutí Fialova pandemického zákona – jen o něco slabší obdobou toho Trudeauova.

Premiérovi neomarxističtí liberálové v dolní komoře zřejmě stanné právo prosadí s podporou trockistické Nové levice. V Senátu to ale tak jednoduché nebude. Předsedkyně opozičních konzervativců Candice Bergenová už varovala, že přitvrzení ze strany vlády by mohlo vášně na ulici ještě více rozdmýchat.

Proti využití nouzového zákona (stanné právo) se navíc ohradili i premiéři provincií Alberta, Québec, Manitoba a Saskatchewan, podle nichž není vůbec zapotřebí. Kanadská asociace pro občanská práva prohlásila, že by šlo o zásadní ohrožení demokracie.

Během stanného práva může být kdokoli prohlášen za teroristu pouze na základě podezření. Odvolat se k soudům již není možné. To by znamenalo otevřené nastolení fašistické diktatury. Je dobré sledovat vývoj v Kanadě, neboť s největší pravděpodobností bude podobný scénář globálními elitami použit i v dalších západních zemích, kde se občané postaví nastupující diktatuře covidové totality. 

Teprve z této perspektivy lze lépe pochopit napohled nesmyslnou urputnost, s jakou se Fialova vláda rozhodla prosadit novelu pandemického zákona, ačkoli i její mainstreamoví příznivci nad tím vrtí hlavou. Vysvětluje i nevídaný odpor Okamurovy SPD, kterého vládní většina musela „odstranit“ jen za pomoci nezákonných operací ve sněmovně. Okamura – a protestující v ulicích – si totiž uvědomují, že vývoj ke „vzorové“ kanadské fašistické diktatuře můžeme v brzké době očekávat i u nás. 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky