Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Člen ODS vyzývá premiéra Fialu: Odstupte! Kovidové lži. Pandemický zákon je totalita. A teď i nouzový stav. Lžete i s Ukrajinou. S prezidentem chcete společně porušovat zákony? Kdo vás řídí? Na občany kašlete. Odejděte!

Člen ODS vyzývá premiéra Fialu: Odstupte! Kovidové lži. Pandemický zákon je totalita. A teď i nouzový stav. Lžete i s Ukrajinou. S prezidentem chcete společně porušovat zákony? Kdo vás řídí? Na občany kašlete. Odejděte!

12. 3. 2022

Tisk článku

Jiří Minčič se jako člen ODS obrací v otevřeném dopise na předsedu vlády – a vyzývá jej k rezignaci

Hlavní média (v čele s takzvaně veřejnoprávními) buší do bubnů údajného „všeobecného souhlasu“ veřejnosti s vládou při současné ukrajinské krizi. A opravdu: není téměř slyšet jediný veřejně vyslovený jiný než oficiální názor. Jednak proto, že vláda umlčela většinu svobodných internetových webů, jednak proto, že nejvyšší prokurátor veřejnosti vyhrožuje, že jiný než jediný povolený „názor“ bude stíhat pod sankcí (zatím „jen“) tří roků vězení.

Přesto nemlčí všichni – a postupně obnovený Protiproud už vůbec ne. Že by ale kriticky promluvili členové stran koaliční „bruselské“ pětky je zatím vysloveně neobvyklé. Takže to vypadá minimálně na „souhlas mlčením“. Ale tak to není. Na naši redakci se obrátil jeden z aktivních členů ODS z Liberce. Napsal totiž otevřený dopis předsedovi své strany a současnému premiérovi Petru Fialovi.  

Pokusil se jej (pochopitelně marně) uplatnit v médiích, včetně těch „alternativních“, která ještě státní moc nechala fungovat. Snad i proto, že „Damoklův meč“ zákazu nad nimi stále visí, odmítly jej publikovat. My ale již „vysíláme z bunkru“, kde se zatím úspěšně bráníme všem stále pokračujícím hackerským útokům. A proto tento důkaz, že ne všechny (včetně členů vládních stran) lze vyhrožováním a strachem trvale udržet v podvolení, přinášíme čtenářům v plném znění.

Čtěte ZDE: Jedeme dál (ale ONI také): 4. říše v cenzorské euforii. Zakážeme všechno! Zahraniční vměšování! Občan má znát jen naše „informace“! Trestní oznámení na místodržícího Petra Fialu. Co udělá policie? Díky, přátelé!

Pane Petře Fialo,

prošel jsem si písemnou komunikaci, kterou jsem s Vámi vedl v od roku 2019 do minulého roku. Již tehdy jste dával ve svém, především veřejném vystupování přednost manipulativním tvrzením. Zde jsem se také poprvé setkal s politiky tak oblíbenou technologií – nereagovat.

Tato technologie byla politiky používána i před posledními parlamentními volbami. I když její tehdejší modifikace spočívala naopak v záplavě výroků , nebo tvrzení, která (s potřebným odstupem času – a o ten šlo) je možné označit za lži. Díky odpudivému triku (konspirace s ústavním soudem) jste se dostal na vrchol výkonné moci. Mimochodem, vzdáleně jsem si nemohl nevzpomenout na to, za jakých okolností (viz časovou posloupnost) jste se stal předsedou ODS.

Pod pláštíkem kovidu

Vaše tolerance k nedodržování stanov politické strany, které předsedáte, měla být varováním do budoucna. Varováním formou nulové reakce, snadno zaměnitelné se souhlasem, k propagaci a oslavě německých jednotek SS jedním zdivočelým starostou za ODS.

I proto nebylo pro mě velkým překvapením, jak Vaším prostřednictvím reagovala ODS na mamutí , na nepravdách a lžích založenou kovidovou kampaň. Vám totiž šlo především o vyřizování si účtů s tehdy vládnoucí garniturou. Skutečný zájem občanů Vám byl a je lhostejný. Proč? Protože kovid. Tehdy jste poprvé ve velkém signalizoval, k čemu politickým stranám, později spojeným do koalice, tzakzvaní obyčejní občané slouží.

Muselo se stát

A jsme v současnosti. Sluší se říci, že nad krokem Ruské federace (RF) vstoupit vojensky na území sousedního státu, mohu vyslovit jen politování. Pokud se však někdo honosí kvalifikací politologa, je jeho profesionální povinností hodnotit tento krajní krok v souvislostech, které by si měl zjistit a sledovat. Právě proto musím prohlásit, že jiné východisko ze situace dlouhodobě připravované a režírované USA, finalizované pomatenou eurogynekoložkou, nebylo možné.

Je to neradostné smutné konstatování. Vzhledem k neuvěřitelné gradaci tlaku na Ruskou federaci ze strany USA (nejen posledních 8 let) prostřednictvím své firmy zvané NATO, jiné řešení nebylo možné. Vlastně bylo a bohužel stále je (viz závěr mého textu).

Je příznačné, že o možnostech jiného, např. diplomatického řešení nejvíce žvaní ti „Evropané“, kterým nelze věřit ani pozdrav. Doporučuji proto nejen Vaší pozornosti vyjádření zkušeného amerického politika Henry A. Kissingera zde a zde . Toho pána snad ani méně zdatní „politologové“ neoznačí za „ruského trolla“. I když...

Tohle je demokracie?

Zmínil jsem řadové občany. Jsou to právě tito občané na všech stranách všech válečných konfliktů, kteří platí za choutky a hry mocenských loutkářů. Platí svým zdravím a tím, co je bohužel nevratné, životem. Kladu si (ale i Vám) otázku: Kde bere předseda vlády ČR drzost blábolit ve veřejnoprávní žvanírně veřejnoprávního žvanila o tom, že jsme ( ČR) ve válce. Kde bere vláda, které předsedáte, drzost vyhlašovat nouzový stav (viz argumenty pro odsouhlasení tzv. Pandemického zákona) a tvrdit, že se českých občanů netýká. Navíc, když ve veřejném odůvodnění nezmíní možné kroky vyplývající z tohoto stavu. Cituji z odůvodnění: „Omezení vlastnického a užívacího práva, práva k výkonu podnikatelské činnosti atd.“

Faktickým souhlasem se zavedením cenzury, veřejným vyhrožováním trestním stíháním prostřednictvím prokurátora Ivana Stříže, Lenky Bradáčové, ale hlavně vyhlášenou dohodou s prezidentem republiky (viz 03/03/2022 - osobní setkání s prezidentem Zemanem) jste potvrdil, že zákony, včetně ústavy za Vaší vlády pozbyly platnosti. Vlastně nepozbyly. Jen sdělujete, že loutky kterými jste, se jimi budou řídit dle cizích požadavků a potřeb. Alespoň do doby, než se patřičné zákony vládnoucí skupině podaří vyhovujícím způsobem „modifikovat“.

Odejděte!

Cituji Vás po setkání s prezidentem republiky: „Domluvili jsme se, že můžeme garantovat beztrestnost formou abolice prezidenta s mojí kontrasignací,“ konec citátu.

Podmínka: beztrestnost těm, kteří se aktivně budou účastnit bojů na Ukrajině a to na straně současné vlády (?) Ukrajiny. To jste již definitivně zbláznili? Vy prakticky vyzýváte k trestnému činu, když porušiteli zákona garantujete beztrestnost ! Kam až jste ochotni zajít? Dodávat další zbraně Ukrajině, tvrdit a lhát, že občanům této, tolikrát a tak těžce zkoušené země pomáháte?

A ještě jedna demonstrace Vaší nezpůsobilosti vést vládu, ale i vlády jako takové. Chápu, že se vládě líbí nesmyslný růst cen, především energií. Nepochybuji totiž, že ministryně války ve spolupráci s některými europoslanci, dokážou najít demokratické a mírové uplatnění takto vybraných financí.

Bojím se. Bojím se, že kvůli psychopatům v evropských vládách, všech těch evropských komisích či evropských parlamentech, budu já, lidé na kterých mně záleží, ale i tací jako jste vy, pane Fialo, vaporizováni (vypařeni třeba při jaderném úderu, pozn. PP). A to by byla ještě ta lepší varianta.

Pane Fialo, nevím co všechno jste musel Vy a členové vlády udělat, slíbit a možná i podepsat , aby se Vám splnil Váš sen. Nechci to vědět. Ale protože jsem přesvědčen, že nejste schopen racionálně rozhodovat, rozhodovat především ve prospěch občanů České republiky a ne skupin současných nebo budoucích zločinců, vyzývám Vás, podejte demisi!

Jiří Minčič
člen MS ODS Liberec

P.S.: V jednom ze svých textů jsem psal o nezbytnosti podrobit uchazeče o výkon veřejné funkce, především v oblasti zákonodárné, výkonné a soudní, psychologickým testům s rozhodující vahou. Tato podmínka je stanovena třeba pro uchazeče o zbrojní průkaz.

(mezititulky redakce)




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky