Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Protiproud TV: V sobotu se vlastenci sejdou v Příčovech. Proč ve volbách propadlo milión hlasů? Havaruje na podzim pětikolka? První signály spolupráce. Jaký má smysl slučování? Pravá vzpoura má i svůj hlubší rozměr

Protiproud TV: V sobotu se vlastenci sejdou v Příčovech. Proč ve volbách propadlo milión hlasů? Havaruje na podzim pětikolka? První signály spolupráce. Jaký má smysl slučování? Pravá vzpoura má i svůj hlubší rozměr

11. 8. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší svůj první "pořad", v němž si Petr Hájek povídá s Michalem Semínem nejen o aktuálních tématech, a naznačuje tak směr, kterým se chce tento projekt vydat, než se po krůčcích stane skutečnou televizí, která bude platformou zotročované "mlčící většiny"

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte dole na logo YouTube a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Začínáme

A víme, že každý začátek je těžký. Protiproud je tu desátý rok a nevynechal jediný den (kromě těch několika, kdy nás Fialova vskutku "liberálně-demokratická" vláda a její tajné služby nechaly vypnout). Můžeme s jistou hrdostí konstatovat, že jsme ovlivnili mediální prostor víc, než jsme na počátku doufali. Kolem nás vznikla na internetu postupně celá pestrá a svobodná "alternativní" mediální scéna, z níž má vládnoucí moc už takový strach, že neváhá sáhnout k represím, jimiž plynule navazuje na totalitní praktiky předpřevratového reálného socialismu - a v mnohém je (nejen technologicky) předčí.

Milujeme  napsané slovo a snažíme se, aby (na rozdíl od většiny režimních médií) byly naše texty kultivované, vpravdě české - a ne pologramotné, zpotvořené "dobyvatelskou" angličtinou (za předchozího protektorátu to zase byla němčina) a "spráskané" hlubokou neznalostí našeho krásného jazyka - onoho "chrámu a tvrze", často poslední obrannou hrází před okolím, jež chce náš tisíciletý stát a národ programově zničit. 

To je sice úkol, který trvá - a trvat bude - leč současně víme, že dnes vítězí OBRAZ. Vidět toho, kdo k nám promlouvá a být (virtuálně) přítomen událostem, se stalo nepostradatelnou součástí našich životů. Současně to umožnilo a umožňuje našim "liberálním věznitelům" manipulovat veřejností jako nikdy předtím. A tak se nyní pokusíme i tomuto zlu postavit (zpočátku skromnou) zeď naší tvrze.

Čtěte ZDE: Novinka: Ve čtvrtek první vysílání zárodku Protiproud TV. Nepodvolení si přijdou povídat se spolubojovníky z celé naší vlasti. Studio přímo v redakci. Také svobodné informace a komentáře. Nikdy nás neporazí!

Krok za krokem

Prosíme proto o shovívavost - zvláště pokud jde o technickou stránku projektu. Budeme postupovat krok za krokem: nejprve vyzkoušíme rozhovory a diskuse s výraznými osobnostmi, jimž dáme svobodný prostor k vyjádření všech názorů, v nichž státní cenzura (ani autocenzura tzv. politické korektnosti) nemá místo.

Postupně přidáme komentáře k aktuálním dějům. Pak přímé přenosy (hezky česky se dnes říká streamy) z dějů a míst, kam noha či kamera zaprodaných presstitutů z korporátních médií ani nepáchne (aby pak o nich šířili - v nejlepším případě - skutečné dezinformace). Postupně chceme obsáhnout i zpravodajství - v přímém protikladu k mystifikační šarádě, jež je dnes za zpravodajství vydávána - a další "formáty" či pořady. A úplně nakonec, budeme-li úspěšní, "překlopíme" internetovou televizi v "klasickou" - především pokud jde o způsoby jejího šíření.

Závisí to samozřejmě především na penězích. Nic jednoduchého za situace, kdy soudruh ministr financí Stanjura (ODS) oznamuje "válečnou daň" a celá vláda uměle vyvolanou krizí drasticky ožebračuje milióny občanů. Ale současně právě to je i příležitostí, neboť mnozí si začínají uvědomovat, že bez silného svobodného média budou těmto zlodějům a pirátům vydáni zcela na pospas. Uvidíme. Doufáme samozřejmě, že nás především teď, v počátcích, podpoří (tak jako dosud) naši nepodvolení věrní čtenáři-spolubojovníci.

Proto ještě jednou: prosíme o shovívavost, především pokud jde o technickou stránku věci. Jde nám sice vždy a zásadně především o obsah, ale víme, že technické vybavení a profesionální zpracování je k celkovému dojmu nezbytné. Pracujeme na tom. Jenže to znamená... ne, to bych se už opakoval.

Tak ať se vám naše první povídání líbí - a pomozte nám je šířit. Zárodek vysílání Protiproud TV je naše společná věc.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky