Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialový hnus: Je zase tady, tentokrát všude. Co by měla udělat normální vláda? Smějící se bestie se probudila. Kolaborace ve velkém. Katastrofální ceny úplně všeho platíme úplně zbytečně! Zachraňte nás, odstupte!

Fialový hnus: Je zase tady, tentokrát všude. Co by měla udělat normální vláda? Smějící se bestie se probudila. Kolaborace ve velkém. Katastrofální ceny úplně všeho platíme úplně zbytečně! Zachraňte nás, odstupte!

17. 8. 2022

Tisk článku

Ladislav Větvička zmiňuje několik jednoduchých principů, jejichž plnění by nás poměrně spolehlivě ochránilo před fialovým zmarem, který zažíváme dnes

Fialovy hnus byl podle pamětniku prašek te podivne barvy. Naši lidi se s nim setkavali v baličkach pomoci UNRRA, kery naši sudruzi ameryčti spojenci zhazovali hladovějicim Evropanum pote, co porazili německu nacistycku bestyju.

Brýlatý hnus

Kromě mnoha prospěšnych věci baličky obsahovaly někdy aji fialovy hnus, s kerym si lid nevěděl rady. V přibalovem letaku se psalo, že se jedna o jakusik šuměnku rozpustnu ve vodě, ale naš lid tehdy moc amerycky nehovořil a přibalove letaky tedy nečital. Proto si prašek sypal přimo do huby, mazal na chleba s maslem a nemožeme se divit, že pojmenovani přečkalo desetileti, aniž byzme tušili, jak to vlastně vzniklo.

A fčil se pojem "hnus fialovy" objevil po desitkach roku, bo se pracujicimu lidu skvěle hodi jako pojmenovani doby, v kere se pravě nachazame. Obavam se, že to temu brylatemu synkovi, dočasně nainstalovanemu do čela vlady, už nikdo neodpaře.

Co by měla fialova vlada zrobit, aby se se zastavil katastrofalni rust cen všeckeho?

Čtěte ZDE: Defenestrace: Starodávná tradice rázného řešení krizí. Češi nejsou národem bezmocných holubic. Hrozny hněvu těžknou. Fialova vláda záměrně ožebračuje občany. Zatím to vypadá jako sranda. Komu rupne v bedně?

 

Kdyby byla normální vláda

V prve řadě by měla okamžitě odstupit, bo za necely rok zprasila, co mohla, a tym navazala na předchoziho umělca, kery každy rok vyhazoval pět set miliard do luftu.

Nova vlada by měla okamžitě přestat plnit nesmysle z brusele, gryndyl, cypoviny okolo sklenikovych plynu a přestat posluchat stryka z Ameryky, kery nas žene do valky.

Nova vlada opravdovych odborniku vyhaže desitky tisic zbytečnych uředniku, šašky přijate pro EET, šest tisic zbytečnych celniku a rakušakovy udavače na minysterstvu pravdy. 

Nova vlada zruši obchodovani s eletryku přes německu burzu - nebo zajisti přednostni dodavky naši levne eletryky našim lidem, dohodne se na dluhodobych dodavkach levneho plynu a ropy s producentama a ne s překupnikama.

Take zakladni kroky by zrobila každa normalni vlada. Nesměla by to byt ovšem vlada kolaborantu s bruselem a s Ameryku.

A tak jedine, z čeho se može člověk v době fialoveho hnusu radovat je to, že smějici se bestyja se opět probudila. Mezi lidma slyšim a vidim tolik sarkastyckeho humoru, jak už dluho ni.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky