Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další národ EU předmětem vydírání: Němka otevřeně vyhrožuje Italce. Vůle lidu? Nezájem! Zmáčkneme Řím jako Budapešť. Berlusconi jasně: Putin chtěl nahradit Zelenského vládu slušnými lidmi. Brusel v šoku

Další národ EU předmětem vydírání: Němka otevřeně vyhrožuje Italce. Vůle lidu? Nezájem! Zmáčkneme Řím jako Budapešť. Berlusconi jasně: Putin chtěl nahradit Zelenského vládu slušnými lidmi. Brusel v šoku

24. 9. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký konstatuje, že před zítřejšími parlamentními volbami v Itálii dosahuje panika v bruselském "bunkru zločinců" jednoho z dalších vrcholů - a velící (nevolená) Němka už ani nepředstírá, že do voleb v jedné z klíčových gubernií velkoněmecké EU nemá volič co mluvit

Nevolilo se jen ve Švédsku, kde bruselská levičácká věrchuška padla. Nevolí se jen u nás.

V neděli proběhnou jedny z nejdůležitějších voleb v Evropě. Itálie je poměrně velká země, takže má v EU podobně silné slovo jako Německo nebo Francie. Jisté je, že migrantskou invazí i astronomickou drahotou sužovaná země dává zelenou jediné straně, která se v posledních letech držela v opozici, a nyní na tom staví svůj pravděpodobný úspěch.

pp

Bratři míří k vítězství

Průzkumy veřejného mínění hovoří pro jasné vítězství „Fratelli d’Italia“ (Bratři Itálie) Giorgie Meloniové. Spolu s Ligou Mattea Salviniho a Forza Italia Silvia Berlusconiho by pravice měla pohodlně dosáhnout vládní většiny. Některé průzkumy dokonce ukazují, že by ani předpokládaný zisk Berlusconiho 6 - 7% strana k vládní většině nemusela potřebovat. Jenže Brusel nedávno deklaroval, že Berlusconi ve vládě je pro něj podmínkou.

Tento týden však Berlusconi vyvolal v Bruselu šok svými výroky, jimiž zpochybnil oficiální bruselskou linii v ukrajinském konfliktu: Zastal se Vladimíra Putina, který byl podle něj ke speciální vojenské operaci donucen „ruským lidem, svou stranou a svými ministry“, aby reagoval na výzvy genocidě vystavených proruských separatistů.

pp

Čtěte ZDE: Válka na Ukrajině teprve začíná: NATO vstupuje u Charkova zcela otevřeně do konfliktu. Zoufalství EU. Čeká i Kyjev a další "americká" města dlouhá temná noc? Generálové Volt a Mráz nastupují. Jaké jsou další ruské plány?

Putin chtěl v Kyjevě slušné lidi

V italské televizi RAI Berlusconi řekl, že ruský plán byl podle něj dobýt Kyjev za týden a nahradit vládu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského vládou slušných lidí. „Vojáci tam měli napochodovat, nahradit Zelenského vládu slušnými lidmi a za týden se opět stáhnout. Místo toho narazili na odpor, živený zbraněmi všeho druhu ze Západu,“ citovala Berlusconiho agentura APA.

Berlusconiho výroky kritizovali jeho rivalové pro nedělní volby. Lídr centristické strany Akce (Azione) Carlo Calenda označil tato vyjádření za „opravdu tragická“ a Berlusconiho za „něco mezi Putinovým tiskovým mluvčím a vojenským poradcem“. Šéf středolevicové Demokratické strany (PD) Enrico Letta uvedl, že „nemá slov“ a že „voliči si vyberou 25. září“.

Čtěte ZDE: DOST bylo Bruselu: Potápějící se loď EU rychle opustit. Bruselsko-berlínský král je nahý. Kudy: referendum, nebo čekat na rozpad impéria? Kolik času tyranům ještě zbývá? Vývoj ke svobodě může být překotný. Štěstí přeje připraveným

Výhrůžky na adresu Meloniové 

Rovněž šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová pozorně sleduje nadcházející parlamentní volby v Itálii. A směrem k pravděpodobné vítězce a budoucí premiérce má připravenou hrozbu: „Výsledek hlasování v Itálii brzy uvidíme. Pokud se věci vyvinou obtížným směrem, máme nástroje jako v případě Polska a Maďarska,“ řekla a na margo předpokládaného výsledku italských voleb dodala: „Demokracie potřebuje každého, je to neustálá práce, nikdy není bezpečná,“ nechala se slyšet ve čtvrtek večer v americkém Princetonu.

Tolik výrok zkorumpované šéfky EK, která má k jakékoli demokracii na hony daleko, stejně jako celý bruselský moloch. Jakmile se nějaká vláda odchyluje v jakémkoli ohledu z předem nalajnované bruselské politiky, je ihned nazvána nedemokratickou. A to přesto (přesněji právě pro to), že hodlá praktikovat takový styl politiky, jaký si přejí voliči.

PP

Čtěte ZDE: Debata ve zdech věznice: "Být proevropský znamená být protiunijní." Jsou v Bruselu zločinci nebo idioti? Když se sebevrah s hlavou v oprátce ještě zastřelí. Jsme živí účastníci Orwellova románu

Panika v Bruselu  

Jisté je, že budoucí italská vláda bude mírně euroskeptická (nemá v programu odchod z EU), což ovšem úplně stačí na to, aby Brusel vyhrožoval a oháněl se „demokracií“ a „právním státem.“ Přitom zejména poslední dva roky jsme mohli vidět, že právní stát neexistuje nikde v EU.

Problémy bude mít nová italská vláda zejména v záležitostech jako je LGBTQ, manželství pro všechny apod., neboť přesně tuto politiku strany budoucí koalice absolutně nepodporují. Jak to bude s předem proklamovanými uzavřenými přístavy imigrantské invazi ještě uvidíme.

Pokud by se však nakonec podařilo instalovat strany tohoto typu i do vlád některých dalších zemí EU, byla by zde šance na rozložení celého molocha, který by v mnoha směrech prosazoval odlišnou politiku než zvolené vlády. Jenže podobný scénář zřejmě ve většině zemí EU zatím (bohužel) nehrozí.

Ostatně již brzy budeme vědět, zda a jak se probudili voliči u nás.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky