Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vladimír Putin: Osvobozené republiky, Záporoží a Cherson Rusko neopustí. Západ si nás nikdy nepodrobí. Teď USA zotročí i své spojence. Systém s rysy satanismu. Chtějí zničit přirozený svět. S námi je pravda! Za námi Rusko!

Vladimír Putin: Osvobozené republiky, Záporoží a Cherson Rusko neopustí. Západ si nás nikdy nepodrobí. Teď USA zotročí i své spojence. Systém s rysy satanismu. Chtějí zničit přirozený svět. S námi je pravda! Za námi Rusko!

3. 10. 2022

Tisk článku

Vladimír Putin při příležitosti podepsání dohod o začlenění osvobozených oblastí Donbasu do Ruské federace poukázal na pravou tvář současného Západu, ujistil, že Moskva nikdy neopustí obyvatele Novoruska a fakticky formuloval "Manifest" proti světovládným ambicím USA

Silná, ohnivá, pravdivá a srozumitelná řeč! Ruský prezident pravdivě prošel dějinami západní civilizace s tím, že ve své podstatě byla vždy koloniálně - parazitická a protilidská. V podstatě nazval západní elity satanisty a vyjmenoval historická fakta o jejich zločinech proti lidskosti. Opiové války, Hirošima a Nagasaki, Drážďany a Hamburk, Vietnam a Korea… a mnoho dalších věcí.

Výzva všem lidem dobré vůle

Ve skutečnosti jde o protizápadní manifest. Prapor, pod kterým proběhne sjednocení všech protizápadních sil. Výzva všem lidem dobré vůle bez ohledu na národnost, aby shodili anglo-americké fašistické jho. V projevu nebyla žádná fáze náhodná. Například historická retrospektiva vysvětlující, proč zinscenovali první světovou válku, druhou, pak spolkli Sovětský svaz – vše proto, aby zakryli své krize.

pp

Čtěte ZDE: Západ zašel příliš daleko: Zabránil naší dohodě s kyjevským režimem. Dnes již NATO útočí i na naše území. Ochráníme milióny lidí na Dobasu. Mobilizace 1 % záloh. Máme dost prostředků, abychom se Západu ubránili - jako vždy v historii

Putinův projev je pokračováním toho Mnichovského z roku 2007 a Valdajského z roku 2013. Jejich kvalitativní vývoj spočívá v zásadním poselství, v plnohodnotné formulaci ruské národní myšlenky.

Tohle byla výzva ani ne tak pro Ruskou federaci, jako pro svět. Putin vyzval ke světové revoluci proti západní hegemoni. Začátek éry Nového světa se odehrává dnes.

Hlavní myšlenky z "Manifestu" Vladimira Putina: 

Referenda se konala v DLR, LLR, Záporoží a Chersonské oblasti. Jejich výsledky byly sečteny. Lidé se rozhodli! To je vůle milionů lidí!

Navždy budeme vzpomínat na hrdiny ruského jara. Žádám vás, abyste uctili jejich památku chvilkou ticha.

V roce 1991 v Bělověžském Pralese, aniž by se ptaly na vůli lidu, politické elity rozhodly o rozpadu SSSR. Stalo se tak v rozporu s vůlí lidí!

Sovětský svaz neexistuje, minulost nelze vrátit a moderní Rusko to nepotřebuje, o to neusilujeme.

pp

Čtete ZDE: Po referendech všechno jinak: Napadení Doněcka, Luhanska, Záporoží a Chersonu by znamenalo útok na Rusko. Hra na kočku a myš skončila. Rumuni, Poláci a Maďaři roztrhají Ukrajinu na kusy. Zlikviduje Západ Zelenského?

Oblasti DLR, LPR, Záporoží a Cherson mají společný osud s Ruskem

Kyjevský režim pohrozil učitelům škol, kteří na referendu pracovali, represáliemi. Chci, aby mě slyšeli kyjevské úřady a jejich reální majitelé na Západě: obyvatelé Donbasu se navždy stanou ruskými občany.

Chci, aby si to všichni zapamatovali – lidé žijící v Luhanské, Doněcké, Záporožské a Chersonské oblasti se stávají našimi občany. Navždy a napořád.

Rusko je připraveno na jednání s Ukrajinou, bylo to řečeno mnohokrát. Vyzýváme Kyjev k jednání, ale nebudeme diskutovat o volbě lidu, ta byla učiněna, Rusko národ nezradí.

Zajistíme bezpečnost regionů DLR, LPR, Záporoží a Cherson a pomůžeme obnovit infrastrukturu.

Západ hledal a hledá novou šanci, jak oslabit a zničit Rusko, straší je, že existuje tak skvělá země.

Spojené státy a kolektivní Západ je pronásledován tím, že existuje tak skvělá země bohatá na zdroje, jako je Rusko. Oni vůbec nepotřebují Rusko, my ho potřebujeme!

Západ se rozhodl, že po rozpadu Sovětského svazu se vždy budeme muset smířit s jeho diktátem.  Málem se to stalo.

pp

Čtěte ZDE: Vladimír Putin: Západ právě překročil červenou linii. Diplomatické tanečky skončily. Částečná mobilizace směřuje jinam než jen na ukrajinské bojiště. Fialovým hordám jsme lhostejní. Rusko je na jaderný střet připraveno. A my?

Neokoloniální systém a kořistnická politika

Západ udělá vše pro to, aby zachoval neokoloniální systém a bude pokračovat v kořistnické politice.

Západ chce vidět Rusko jako svou kolonii. Ne svobodnou společnost, ale dav bezduchých otroků.

Západ se na konci 20. století mohl dostat k bohatství Ruské federace. Všechno si pamatujeme, nic jsme nezapomněli. Říkali nám přátelé, ale ve skutečnosti se k nám chovali jako ke kolonii.

Budeme bránit naše hodnoty a naši vlast před Západem.

Ze všech stran slyšíme, že Západ prosazuje řád založený na pravidlech – co to je za nesmysl? Odkud se ta pravidla vzala? Kdo je odsouhlasil, kdo je viděl? Podle takto zmanipulovaných falešných pravidel Rusko žít nebude. Rusko je velká tisíciletá velmoc a nebude žít podle cizích falešných pravidel.

Pevný slib Rusku nerozšiřovat NATO na východ se ukázal jako lež.

Ruská kultura je pro Západ nebezpečím, a tak ji navrhují zakázat. Západ počítá s beztrestností a vždy tomu tak bylo.

Západ nemá žádné morální právo žvanit o demokracii.

Jsme hrdí na to, že to byla naše země, kdo stál v čele antikoloniálního hnutí.

pp

Čtěte ZDE: Skončil zástupný konflikt: Začala válka mezi NATO a Ruskem. USA operují již i na ruském území. Přejí si jadernou odpověď. Hlavní města Západu už brzy smetena z povrchu? Včera nemyslitelná 3. světová válka je již na dohled

Vazalské západní vlády

Rozdělují svět na své vazaly a všechny ostatní, kteří by se podle plánu západních rasistů měli přidat na seznam „barbarů“ a „divochů“. Západní elity jsou tím, čím byly, a takovými zůstaly – kolonialisty. Nikdy jsme nepřijali a nikdy nepřijmeme tento politický rasismus.

Západní rusofobie není nic jiného než rasismus.

Jedním z důvodů staleté rusofobie je, že jsme se v období kolonizace nenechali okrást, nutili jsme Evropu k rovnoprávnému obchodu.

Unipolární svět vybudovaný Západem je skrz naskrz antidemokratický, podvodný a pokrytecký.

Spojené státy americké jsou jedinou zemí na světě, která v Japonsku dvakrát použila jaderné zbraně!

Spojené státy spolu s Brity proměnily německá města v ruiny, a to demonstrativně, bez potřeby, jen aby zastrašily naši zemi i celý svět.

USA stále okupují Německo, Japonsko, Jižní Koreu, a zároveň je cynicky označují za rovnocenné spojence. Přitom je známo, že jejich vůdci jsou Američany sledováni, instalují sledovací zařízení nejen v kancelářích, ale i v osobních prostorách.

pp

Čtěte ZDE:  Putinův ostrý a jasný vzkaz: Světový řád založený na hegemonii USA se hroutí. Sankční pec sebevražedně spálí EU. Kyjevský režim je nelegitimní. Rusko hájí své životní zájmy. Nenechá si už nic diktovat Západem. Nepotřebuje ho

Otroctví a zrada národů

Hanba těm, kteří tiše jako otroci polykají tuto imperiální panovačnost Anglosasů. To už není jen lokajství, to je zrada jejich národů.

Vývoj biologických zbraní a pokusy na lidech, nazývají ušlechtilým lékařským výzkumem.

USA vedou Evropu k deindustrializaci.

Sankce Anglosasům nestačí, přešli na sabotáž, vlastně začali ničit celoevropskou infrastrukturu.

Nyní vyvážejí chléb z Ukrajiny – pod záminkou zajištění bezpečnosti nejchudších zemí světa, ale ve skutečnosti jen 5 % z toho šlo do nejchudších zemí.

Spojené státy si myslely, že za sankční blitzkrieg proti Ruské federaci dokážou „postavit“ celý svět.

Spojené státy jsou zvyklé vše bezostyšně brát vydíráním. Pravda byla utopena v moři padělků.  Zaměřují se na všechny, včetně našich sousedů, zemí SNS. Jejich cílem je podkopat jakákoli suverénní centra rozvoje.

Vojenské doktríny USA a NATO jsou založeny na dominanci a obhajují to domnělým „zadržováním“. Washington „zadržuje“ Rusko, Čínu, Írán i další země - a současní spojenci USA jsou další na řadě.

pp

Čtěte ZDE: Vladimír Putin: Nový světový řád se globalistům zavést nepodaří. Padá jim na hlavu hospodářství. Děsí je sociální výbuch u nich doma. Prodlužováním bojů proti Rusku na ukrajinském válčišti to chtějí zamaskovat. Ale svět už je jinde

Západ popírá tradiční hodnoty, náboženství a rodinu

Tisknou dolary a eura, ale ničím nepodloženými papírovými penězi nikoho nenakrmíte, potřebujete jídlo. Jsou potřeba zdroje energie. Politici proto musí nyní přesvědčovat své spoluobčany, aby méně jedli, méně se myli, a místo toho se doma teple oblékali. A ty, kteří se začnou ptát na skutečné důvody, označují za extremisty a radikály.

Ti, kdo přijímají americká pravidla, jsou političtí masochisté a stoupenci neregulérních politických vztahů.

Západ popírá morální normy, náboženství, rodinu. Opravdu chceme, aby Rusko mělo „rodiče číslo jedna, dva či tři“ místo „mámy a táty“? Aby se dětem ve školách vnucovaly zvrácenosti, které vedou k degradaci a vymírání, protože údajně existují nějaká další pohlaví, kromě žen a mužů? Pro nás je to nepřijatelné.

Svět vstoupil do období revolučních transformací.

Kolaps západní hegemonie je nezvratný.

Celý projev Vladimíra Putina s českým překladem si můžete pustit zde

Potlačování přirozených morálních hodnot

Máme jinou – vlastní budoucnost.

Bojujeme za svou vlastní svobodnou a spravedlivou cestu.

Bojujeme za to, aby se diktát despotismu stal minulostí.

Máme mnoho podobně smýšlejících lidí a cítíme jejich podporu. Stejně jako dříve už nebude.

Naši krajané, naši bratři a sestry na Ukrajině na vlastní oči viděli, co pro ně a celé lidstvo připravují vládnoucí kruhy Západu. To je bojiště za náš národ – za historické Rusko, za budoucí generace, za naše děti, vnuky a pravnoučata. Bojujeme, aby nikomu ani na mysl nepřišlo, že Rusko lze vymazat z historie.

S námi je pravda! Za námi je Rusko!

Po projevu prezident Putin podepsal dohodu o připojení DLR, LPR, Záporožské a Chersonské oblasti k Rusku.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky