Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vymoženosti moderní doby: Zabijeme vás zdarma! Nevadí, že jste chudí. Kanada na čele pokroku. Varovali, že se to zvrtne. A zvrtlo. Brzy v USA, potom i u nás? Zatím jen na výlet do Švýcarska. Protiproud: Zítra zveme na Tea Party!

Vymoženosti moderní doby: Zabijeme vás zdarma! Nevadí, že jste chudí. Kanada na čele pokroku. Varovali, že se to zvrtne. A zvrtlo. Brzy v USA, potom i u nás? Zatím jen na výlet do Švýcarska. Protiproud: Zítra zveme na Tea Party!

7. 10. 2022

Tisk článku

Candace Owens na příkladu Kanady ukazuje, jak se zákeřná a lidmi mnohdy velmi naivně přijímaná praxe "asistované sebevraždy" plánovaně usazuje ve společnosti

Četla jsem neuvěřitelný článek v britském časopisu The Spectator. Chci vás na něj upozornit, protože už se to začíná chystat i v Americe. Týká se to eutanazie.

Lidé chodí na kliniku, aby se zabili. Ve Švýcarsku je to legální a v celé Evropě probíhají diskuse, zda by mělo být lidem dovoleno se zabít. Když jsme o tom nedávno mluvili, většina lidí mi psala, že je to pro nevyléčitelně nemocné, že o tom nic nevím. Pár lidí skutečně napsalo, že o tom nic nevím. 

Tak jsem jim odpověděla, že to oni o tom nic nevědí, pokud věří, že jde o nevyléčitelně nemocné a o soucit. Vláda chce, abyste tomu věřili. Ale vždycky se to zvrtne. A ten článek to dokazuje. Mluví se v něm o kanadském zákonu. Od loňského roku totiž kanadské zákony umožňují bohatým i chudým, aby se zabili, pokud prostě nechtějí dál žít. 

Sociální spravedlnost

Někteří lidé se považují za příliš chudé, ale teď prý mohou zemřít důstojně. Slovo „důstojnost“ omílají neustále. Nemůžete žít důstojně, nechcete raději zemřít? Chudí nežijí důstojně. Na to slovo „důstojnost“ se chci zaměřit, protože levice to dělá pořád dokola. Vždycky je to hra s eufemismy, aby něco znělo hezky a květnatě. Jak to udělat, aby smrt zněla květnatě a jako správná věc? Už vím. Budeme říkat umělým potratům „právo volby“. Nezní to líp, než říkat, že matkám z dělohy vytahují děti? 

Čtěte ZDE: Boj o hodnoty včera a dnes: U Vídně jsme na čas slavně zvítězili. Řádění Turků na Moravě a zánik na dosah. Dnešní nepřítel je silnější. Jak jedině zvítězit? Mediální diktatura. Máme mocnou spojenkyni

Protože jste Michelle Williamsová, máte kariéru v Hollywoodu a nejste připravená na dítě, chcete získat trofej, vyhrát Emmy nebo Oscara. Tak si to zvolíte. Je to reprodukční právo. Květnaté řeči. Také pro trans děti. Je to péče v utvrzení pohlaví. Krásný název pro chemickou kastraci dětí. Péče v utvrzení pohlaví. I sociální spravedlnost zní tak pěkně, jako byste běželi rozkvetlou loukou. 

Sociální spravedlnost. Ale znamená to tažení Black Lives Matter, které všechno podpálí ve jménu sociální spravedlnosti. Ale je to sociální spravedlnost, budou tvrdit. Zpátky ke Kanadě. Stále častěji slýcháme o důstojném umírání, když nemůžete důstojně žít. Jak k tomu v Kanadě došlo? Nejvyšší soud tam kdysi zakazoval asistovanou sebevraždu jako protiústavní. V roce 2015 ten zákaz zrušili. Najednou se rozhodli, že to zruší. A lidé měli oprávněné obavy. 

Overtonovo okno

Říkali, že by se to nemělo dělat, protože se to zvrtne. Někteří lidé se prostě rozhodnou, že se zabijí. A Nejvyšší soud řekl, že to jsou zbytečné obavy. To bylo stále v roce 2015. Navíc to povolili pouze těm, kteří trpí nevyléčitelnou nemocí nebo jejichž přirozená smrt je neodvratná. O tom v Americe víme. Nevyléčitelně nemocní, kteří stejně zemřou. Aby netrpěli, můžou si vzít pilulku a zabít se. Například v Oregonu si jedna dívka vzala pilulku, protože měla velké bolesti. Měla vzácnou rakovinu mozku.

Jenže to nestačilo. Už po pěti letech řekli, že podmínka nevyléčitelné nemoci není nutná. V roce 2020 kanadský parlament přijal zákon Bill C-7, což byl zákon o eutanazii, který tu podmínku zrušil. Už jste nemuseli být nevyléčitelně nemocní a vaše přirozená smrt nemusela být neodvratná. Stačilo, abyste trpěli nemocí nebo postižením, cituji: „Jež nelze zmírnit za podmínek, které považujete za přijatelné.“ To je dost široký pojem. 

Čtěte ZDE: Odsouzen k smrti: Další případ lékařské vraždy? Zabíjení ve znamení pokroku. Nepředstavitelná křivda a utrpení blízkých. Víra jediným zdrojem síly. Boj s krvácejícím srdcem. Cynická pravidla covidových omezení

Nelze zmírnit za podmínek, které považujete za přijatelné. Můžete využít to, čemu eufemisticky říkají lékařská pomoc při umírání. Zkráceně MAID. A mimochodem, vláda vás zabije zadarmo. To se v Kanadě skutečně děje. O náklady se postarají, nebojte se. Pokud si připadáte jako přítěž, a nechcete tak dále žít, zaplatí vám "důstojnou smrt". A tak toho Kanaďané začali využívat. A samozřejmě je to zneužíváno. Dám jeden příklad: 

Člověk s neurodegenerativním onemocněním vypovídal v kanadském parlamentu, že zdravotní sestry v jedné nemocnici se ho snažily donutit k sebevraždě. Vyhrožovaly mu, že ho nechají zbankrotovat pomocí příplatků. Také mu 20 dní v nemocnici odpíraly vodu. „Měl byste se zabít, jinak si nebudete moci dovolit žít, protože vaše pojištění to nepokryje.“ 

Soucitná věc

To je podobné tomu, co se mi stalo v nemocnici, když jsem chtěla odejít. V podstatě mi řekli, že pokud tam nezůstanu 48 hodin, pojišťovna mi neproplatí porod. Tomuto nátlaku jsou v amerických nemocnicích vystaveny rodičky docela běžně. A v kanadských nemocnicích podle toho svědectví nutí lidi, aby se zabili. „Už vás tady nechceme, nemůžete si to dovolit. Sbohem.“ Dalším příkladem je žena z Ontaria, kterou donutilo k eutanazii, že si nemohla dovolit lepší bydlení, které by nezhoršovalo její ochromující alergie. A další postižená žena požádala o smrt, protože si prostě nemohla dovolit dál žít. 

Takže stačí, když jste chudí. A napomáhají tomu jejich média. Jsou sponzorované státem a snaží se lidem namluvit, že je to dobrá věc. Je to soucitná věc. Sebevražda za asistence vaší vlády a nemocnic je užitečná věc. Proč? Protože přišli na to, že chudí lidé je stojí peníze. V parlamentu dokonce diskutovali o finanční výhodnosti zákona Bill C-7, protože by mohl ušetřit 62 milionů dolarů ročně, kdyby odstranili tu překážku nevyléčitelně nemocných lidí. 

Už jen povolení eutanazie obecně ušetřilo 86,9 milionu dolarů ročně. Takže o to jde. Lidé odkázaní na státem poskytovanou zdravotní péči představují pro stát mnohem větší zátěž. To se může stát i v Americe. Umím si představit, jak to nutí třeba černošské Americe, která už vládě naletěla na to, že musí bojovat v první linii proti „rasismu“. Ve skutečnosti nikdy nejde o boj proti rasismu, ale to slovo nás vyhecuje. Už vidím, jak vláda tvrdí černé části Ameriky, že by bylo rasistické, kdyby jí nedovolila se zabít. 

Čtěte ZDE: Smrt jde Evropou: Nečekanou obětí Portugalsko. Praktiky nacistického Německa ve jménu dnešního pokroku. Socialistické pohanství vítězí. Problém s Hippokratovou přísahou a křesťanská brzda. Dočkáme se znovu genocidy?

Stejně jako říkají, že potratový průmysl je pro černé Američany dobrý, takže nepovolit jim potraty je prý obzvlášť škodlivé a rasistické. Černí Američané tedy zabíjejí své potomky. Od roku 1973 bylo potraceno více než 18 milionů černých dětí. A jak jsem zmiňovala, média to podporují, dělají z toho správnou věc. Využívají k tomu celebrity: „Moje rouška chrání tebe.“ K protlačování těchto lží je vždy využívána propaganda. A pokud si myslíte, že se to v Americe nestane, protože nejsme v Kanadě - samozřejmě, že stane. 

Evropa o tom "diskutuje", Švýcarsko a některé severské státy zabíjení už legalizovaly. A v Americe už se mluví o "rozšíření" této legislativy. Samozřejmě, že k tomu dojde. Vždyť už se zabily dvě naprosto zdravé ženy, které nebyly nevyléčitelně nemocné. Žily v Arizoně, nastoupily do letadla, dvě sestry. Lila Ammouriová, 54 let. A Susan Frazierová, které bylo jen 46 let. Sebraly se, obě měly práci, žily v pěkných domech, odletěly, přátelům a kolegům řekly, že letí na výlet po Evropě. A ve Švýcarsku se nechaly zabít. 

Tým lékařů jim pomáhal v sebevraždě, protože prostě chtěly zemřít. Takže jestli pochybujete, že by vám vláda úmyslně ublížila, raději se nad tím zamyslete, protože jde o vaše děti, které v tomto světě budou vyrůstat. Pokud nezačneme zkoumat skutečné plány naší vlády.

Odkaz na původní video.

Zdroj.

A pokud jde o skutečné plány české vlády? Bude o nich hovořit Petr Hájek v novém pořadu Protiproud TV. Základem budou vaše dopisy jemu nebo redakci. Pamětníci si možná vzpomenou na před pár lety oblíbenou Tea Party. Na čaj v Protiproudu se šéfredaktorem tentokrát budete moci přijít prostřednictvím kamery (výjimečně ne té, kterou nás neviditelně sleduje nová StB pod vedenímn soudruha Koudelky). Zítra v poledne se těšíme na shledanou (a viděnou)!




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky