Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Orwellovská cenzura řízená z Bruselu: Jourová s Bretonem v roli katů zbytků svobody slova. Hůl cenzorů se zaměří i na Telegram, Rumble nebo Odysee. Fašisté z Bruselu v plné nahotě. Hrůza z výsledků eurovoleb?

Orwellovská cenzura řízená z Bruselu: Jourová s Bretonem v roli katů zbytků svobody slova. Hůl cenzorů se zaměří i na Telegram, Rumble nebo Odysee. Fašisté z Bruselu v plné nahotě. Hrůza z výsledků eurovoleb?

4. 9. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zprávy o záměru bruselské věrchušky zavést od února příštího roku plošnou cenzuru jako záchrannou brzdu před stále rychleji dozrávajícím hněvem veřejnosti v členských státech EU, tak, aby byli nepodvolení odstřiženi od svobodných informací

Orwellovská cenzura nařízená a řízená z Bruselu od února zasáhne všechny zbývající platformy. Začátek platnosti cenzurního zákona EU nastane pravděpodobně 25. února příštího roku (krásou nechtěného opět na výročí komunistického převratu 1948 v Československu - ne, nic není náhoda!, pozn. PP). Vstoupí tak v platnost proti svobodě slova, který prozatím cenzuruje pouze tzv. „velmi velké“ platformy.

pp

Zásadní útok na alternativní média

To samozřejmě veškerá alternativní média časem dostane mimo tyto platformy –  a ti, kdo ještě nebyli zcenzurováni, se toho zřejmě brzy dočkají. Přece jen zákon platí teprve něco přes týden a Bruselem placení cenzoři zatím neměli dostatek času se ani rozkoukat.

Nicméně lze předpokládat, že již brzy začne cenzura fungovat naplno. Z větších sociálních sítí by měly být odstraněny zejména příspěvky, které nejsou názorově v souladu s EU. Připomínám, že to platí i pro příspěvky, které zveřejní kdokoli mimo EU, tedy může  být zcenzurován například příspěvek  zveřejněný někým v USA.

Cenzurovat bude i tzv. umělá inteligence

Nyní se cenzura týká těchto platforem: Alibaba AliExpress, Amazon Store, Apple AppStore, Booking.com, Facebook, Google Play, Google Maps, Google Shop, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok, X (uvedené jako Twitter), Wikipedia, YouTube,  Zalando, Bing a Google Search.

pp

Čtěte ZDE: Svoboda slova musí být zlikvidována kompletně: EU zavádí další cenzorský zákon. Jourová, osvědčená bruselská sekernice, je pod ním podepsána. Původně proti Muskovi, když přebíral Twitter - a "pohrozil", že nebude cenzurovat. Kdy ty zločince smeteme?

Pokud se některá z těchto velkých online platforem rozhodne nový zákon nedodržet, tresty by mohly být extrémně přísné. Nicméně některé z uvedených platforem již hlásí, že coby cenzory využijí umělou inteligenci (AI), protože kontrolovat příspěvky z celého světa je prostě nad síly obyčejných cenzorů.

Možná jste si pomysleli, že postačí odejít k menším, necenzurovaným sociálním a video platformám jako je např. Telegram, Rumble, nebo Odysee. Jenže to pomůže skutečně jen na chvíli. Jakmile se dostaneme k 24. únoru 2024, bude se akt o digitálních službách, jak se bruselská cenzura vytvořená pod vedením Jourové a Bretona nazývá, vztahovat také na obrovské množství menších platforem.

V tu chvíli bude velmi obtížné uniknout z dosahu tohoto nového zákona. Pokud nezačnou malé – zatím necenzurované – platformy cenzurovat, pak budou čelit drakonickým pokutám. Jaké bude pro ně řešení? Buď začít cenzurovat stejným způsobem, jakým již nyní cenzuruje například Facebook nebo YouTube nebo se budou muset zneviditelnit pro občany států EU.

Čtěte ZDE: Jak cenzurovat všechny a všechno: Najmeme si dobrovolníky! Anonymní experti na zavádění totality. Vrchního fízla už známe. Fialový pokrytec jenom mlží. Rusofilové proti nesvobodě. Lži o konci světa? Fiala skáče podle Putina?

Fašistická sebranka z Bruselu

A jak si chce fašistická sebranka z Bruselu zajistit, že bude mít plný dohled nad tím, zda se cenzuruje skutečně pečlivě? Drtivá většina platforem, které mají nýt cenzurovány, pochází z USA, takže právě tam byla vytvořena jedna z hlavních cenzurních centrál.

Aby se ujistili, že mohou věci dostatečně pozorně sledovat, EU již 22. června zřídila zbrusu novou kancelář v San Franciscu. Evropský komisař pro vnitřní trh Thierry Breton přestřihl pásku u příležitosti oficiálního otevření kanceláře Evropské unie v San Francisku ve čtvrtek 22. června spolu se zástupkyní guvernéra Kalifornie Eleni Kounalakisovou, senátorem státu Kalifornie Scottem Wienerem a předsedou Výboru pro právní záležitosti Evropského parlamentu Adrianem Vazquezem.

„Jsem velmi rád, že jsem dnes zde v Silicon Valley, globálním centru digitálních technologií a inovací, abych oficiálně otevřel novou kancelář Evropské unie v San Francisku,“ uvedl komisař Breton ve svém projevu k publiku složenému z vedoucích představitelů podniků technologického odvětví.

„Jako podobně smýšlející partneři, kteří usilují o reciprocitu a společné principy, a to vše při respektování našich příslušných demokratických procesů, jsou naše transatlantické vazby v oblasti technologií důležitější než kdy jindy,“ uvedl Breton.

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 6. 9. 2023 od 15:00 vysílá již třetí přímý přenos rozhovoru s Jindřichem Rajchlem. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Opatření před evropskými volbami

Jak tedy vidíte, tak bruselští diktátoři si vše velmi dobře pojistili, aby měli dohled na platformy přímo v místě, kde mají tyto firmy sídlo. A v únoru již bude poměrně velký problém najít platformu, kde bude možné bez cenzury sdílet jakékoli pro EU nepříjemné články.

Načasování bezpříkladné cenzury je záměrné. Bruselským diktátorům jde především o to, aby upevnili svoji moc, v což doufají právě v souvislosti s volbami, které proběhnou již za 9 měsíců. Je tedy třeba ovlivnit Evropany tak, aby opět navolili tentýž odpad, který podporuje nejen cenzuru, ale celou pro Evropany genocidní globalistickou politiku…

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky