Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kvílení tupců: Jednání suveréna Orbána s Putinem vyvolalo vztek lokajů. PePa 107 bije na poplach. Dělejte něco, než se infekce rozšíří! Suverén Fico: Jel bych do Pekingu hned. Kdy se i my staneme z kolonie opět suverény?

Kvílení tupců: Jednání suveréna Orbána s Putinem vyvolalo vztek lokajů. PePa 107 bije na poplach. Dělejte něco, než se infekce rozšíří! Suverén Fico: Jel bych do Pekingu hned. Kdy se i my staneme z kolonie opět suverény?

21. 10. 2023

Tisk článku

Marián Marko komentuje hysterii podržtašek Washingtonu a Bruselu a jejich hlásné trouby na Pražském hradě, kterou vyvolalo setkání a jednání Vladimíra Putina s Viktorem Orbánem v Pekingu a jež ukazuje, že když si národ zvolí skutečné vůdce, může se vzepřít globalistům bez ohledu na velikost svého státu

Poté, co schůzka Putin-Orbán v Pekingu způsobila na Západě pořádný rozruch a vyvolala urychlené zasedání velvyslanců NATO v Budapešti, svou kritikou přispěl i český prezident Pavel, podle kterého bychom neměli podlehnout taktice ruského prezidenta, protože Putin prý nechce evropský cíl, kterým je dosáhnout míru na Ukrajině. Podle Pavla lídr Ruska tato setkání pořádá jen s cílem rozbít jednotu evropských zemí a celého demokratického (rozuměj Washingtonu podřízeného, pozn. PP) světa.

pp

Čtěte ZDE: Putin na Valdaji: Vybojujeme nový svět. Spolupráce místo globalismu. Oděsa je ruská. Od začátku ofenzivy ztratil Kyjev 90 tisíc vojáků. Západní teroristické útoky na Nord Stream. Jaderné zbraně použijeme jen ve dvou případech

Suverén podržtaškám ukazuje, co je národní zájem

Několik dní poté, co se Orbán setkal s Putinem na fóru v Číně, kde diskutovali o bilaterální spolupráci v oblasti přepravy zemního plynu a ropy, jakož i jaderné energie, se sešli velvyslanci zemí NATO v Budapešti včetně švédského diplomata.

Velvyslanec USA v Maďarsku David Pressman pro RFE/RL řekl, že diplomaté mají „bezpečnostní obavy“ z „prohlubujícího se vztahu” mezi Ruskem a členskou zemí NATO a EU. Pressman na sociální síti mimo jiné napsal, že "zatímco Rusko útočí na ukrajinské civilisty, Maďarsko žádá o obchodní dohody."

Maďarský premiér Orbán sklidil velkou míru kritiky i za to, že během rozhovoru s Putinem místo slova „válka” použil výraz „vojenská operace”. Setkání Orbána s Putinem podrobila kritice i estonská premiérka Kaja Kallasová, podle které je podání ruky premiéra členského státu EU Maďarska s ruským prezidentem Vladimirem Putinem „velmi, velmi nepříjemné a protiřečí logice, vzhledem k minulosti Budapešti a Moskvy.”

SLEDUJTE: Protiproud TV v sobotu 21. 10. 2023 od 18:00 odvysílá další rozhovor Petra Hájka s docentem JUDr. Stanislavem Přibylem, Ph.D., JCD., Th.D. z cyklu Alfa a Omega.
Tentokrát na téma ... věčnost a posmrtný život 

Pořadu bude jako obvykle věnován článek zde na protiproud.info.

Pokrytci s českou hlásnou troubou IQ 107

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó estonské premiérce vzkázal na sociální síti, že její slova chápe jako pokrytectví, protože o jejím manželovi se nedávno zjistilo, že vlastnil společnost, která i po vypuknutí války, navzdory bojům, dodávala ruské továrně suroviny v hodnotě 30 milionů EUR.

Ke schůzce mezi lídry Ruska a Maďarska, kde měl Viktor Orbán mluvit i o míru, se nestydatě vyjádřila také německá velvyslankyně v Maďarsku Julia Grossová: „Takže Putin musí ukončit svou agresivní válku proti Ukrajině, ukončit bombardování civilistů, ostřelování škol a nemocnic,” napsala na X, dříve Twitter. „To bylo tak určitě myšleno a diskutováno?”

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech L a XL, si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Zareagoval i český prezident Pavel, podle něhož evropští "lídři" (míněno pucfleci podřízení Američanům, pozn. PP) nesmí „propadnout” taktice Vladimira Putina. „Jak se opakovaně ukázalo, Putin se nesetkává s evropskými lídry s cílem dosáhnout míru na Ukrajině. Míru lze dosáhnout bez jakýchkoli jednání z jeho strany jednoduše zastavením útoků a stažením svých jednotek z ukrajinského území. Tato setkání pořádá (Putin) pouze s cílem rozbít jednotu evropských zemí a celého demokratického světa. Neměli bychom podlehnout jeho taktice,“ uvedl v písemném prohlášení pro Guardian ve čtvrtek prezident ČR Pavel (zkorumpovaný prodejce českých zájmů, pozn. PP).

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Suverén Fico následuje maďarskou cestu nezávislosti

Mluvčí maďarské vlády Zoltán Kovács všem kritikům vzkázal, že: „Postoj Maďarska k Rusku a válce na Ukrajině byl od začátku jasný. Vždy jsme se zasazovali za otevřený a transparentní dialog se zúčastněnými stranami, abychom pomohli najít mírové řešení tohoto krvavého konfliktu.”

Navzdory kritice Orbána faktem zůstává, že účast na ekonomickém fóru – Jeden pás, jedna cesta - přinese Maďarsku nejen významné ekonomické benefity, což vlastně bylo i cílem a hlavním smyslem účasti Maďarska na této čínské iniciativě.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 23. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Podobně to vidí i předseda Smeru a budoucí slovenský premiér Robert Fico:

„Pokud bych již byl předsedou vlády, určitě bych rovněž jel před několika dny do Číny, kde se konalo významné ekonomické fórum, a na které z Evropské unie přijel na úrovni předsedy vlády jen Viktor Orbán za Maďarsko - a samozřejmě tam zabodoval.

To jakože nám bude někdo přikazovat kam smíme jet, a kam nesmíme?“, říká předseda Smeru ve videu s názvem „Co se nevešlo na tiskovku XIX.“.

Zároveň dodal, že zahraniční politika SR musí být opravdu slovenská – pomáhající prosazovat slovenské národní zájmy.

Kdy se něco podobného dozvíme z úst vrcholných českých politiků? To je zjevné: Až místo washingtonských a bruselských kolaborantů táhnoucích český stát a jeho národy k likvidaci podle zadání jejich "řídících důstojníků" prosadíme do vlády suverény typu Orbána či Fica.

Najdeme k tomu dost odvahy, odhodlání a jednoty skutečných opozičních sil?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky