Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Stávka proti drancování státu: 8 miliard do školství? Ne! Stamiliardy USA za F-35? Ano! Biliony na klimatickou lež? Ano! Rusko roste o 5,5 %, ČR kleslo o 2,5 %. Wilders vyhrál volby. Pochopíme konečně  kudy cesta na Fialovou zkázu?

Stávka proti drancování státu: 8 miliard do školství? Ne! Stamiliardy USA za F-35? Ano! Biliony na klimatickou lež? Ano! Rusko roste o 5,5 %, ČR kleslo o 2,5 %. Wilders vyhrál volby. Pochopíme konečně kudy cesta na Fialovou zkázu?

23. 11. 2023

Tisk článku

Zdeněk Koudelka reaguje na vyhlášení pondělní stávky a ukazuje na konkrétních příkladech, jak vláda Petra Fialy ožebračuje všechny skupiny občanů, aby vzápětí rozhazovala peníze svým americkým protektorům (o Zelenského černé díře ani nemluvě)

Ve špatných časech se žádá zdrženlivost a utahování opasků. Ovšem to nelze žádat, když vláda rozhazuje obrovské sumy peněz. Pokud by vláda byla šetrná, měla by právo žádat šetrnost po jiných. Fialova vláda takové právo nemá.

pp

Vládní NE 8 miliardám na školství

Ve školství odbory požadovaly 8 miliard na rok 2024. Nedostaly je. Přitom je to jen zlomek sumy, jež chce vláda utratit za nejdražší a zbytečné stihačky.

Vládní NE penězům na platy mladých lékařů

Ministr  zdravotnictví Válek nabídl navýšení prostředků pro růst platů především mladých lékařů o necelé dvě miliardy korun. Ale byly a jsou miliardy na to, že se platil nákup a následná likvidace zbytečných covidových vakcín v řádu desítek miliard korun.

Čtěte ZDE: Fialová drzost a lhaní bez hranic: Čeká nás další "elektrický šok". Vyrábíme levně, ale kupujeme draze, aby bylo na solární barony. Zelené lži už nevěří ani její iniciátoři Němci. Zlatý komunisti? Možná na tom něco bude

Vládní ANO 124 miliardám na stíhačky a 71 miliardám na obrněnce

Jestliže stát chudne a káže vodu, nesmí žádná jeho část pít víno a mlaskat od přecpání. Je hluboce nemorální a jde o ukázku mravní bídy Fialovy vlády, pokud chce šetřit na platech školních kuchařek, uklízeček a školníků, ale neštítí se utápět stovky miliard ve zbrojních zakázkách, z nichž tyjí cizí zbrojaři. Naši militaristé spřádají sny o účasti v příští válce, stejně jako to činili militaristé rakouští před první světovou válkou v čele s tehdejším náčelníkem generálního štábu Konradem von Hötzendorf. Výsledkem jejich snů byla jejich porážka, avšak spojená s deseti miliony mrtvých.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v redakci v Opletalově ulici (pár kroků od Václavského náměstí).

Biliony zmarněné klimatickým alarmismem

Vláda Petra Fialy přejala do své politiky ideologii klimatismu i za cenu likvidace domácího průmyslu a chudnutí občanů. Na oltář této ideologie, která sama sebe prohlašuje za vědeckou, ale je „vědecká“ stejně jako byl vědecký marxismus-lenismus, již zaplatili a ještě zaplatí naši občané a společnosti stovky miliard až biliony korun. Jde o největší mrhání penězi v našich dějinách.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Poučení z minulosti

Historie je učitelka lidstva. Kdo se z chyb minulosti nepoučí, je odsouzen je opakovat. Nástup nacismu i komunismu byl umožněn i rozdělením odpůrců těchto totalitních režimů. Nechceme-li jít stejnou cestou, musí se všichni ti, kteří nechtějí utápět stovky miliard ve zbrojení a zelené ideologii klimatického alarmismu za cenu platového a finančního odírání školství, zdravotnictví i většiny našeho hospodářství vzájemně podpořit. Proto mají stávkující učitelé i zdravotníci můj obdiv. Stále jsme stát, v němž mohou jeho občané žít spokojený život, ale dlouhodobé drancování nevydrží žádná země.

NENECHTE SI UJÍT!

Protiproud TV uvede v sobotu 25. 11. 2023 od 18 hodin další z cyklu rozhovorů Alfa a Omega, tentokrát s Kardinálem Dominikem Dukou, a to nejen na témata duchovní, ale i na palčivé otázky dnešní doby.

Rusko roste, my padáme

A tečka na konec. V článku ekonoma Lukáše Kovandy z 16. 11. 2023 je uvedeno, že ekonomika Ruska v letech 2019-23 rostla o 5,5 %, německá klesla o 0,5 % a naše klesla o 2,5 %. Zpráva z Mladé fronty Dnes 22. 11. 2023, strana 13, jihomoravské vydání: přední výrobce vodních turbín ČKD Blansko razantně omezil výrobu a snížil počet zaměstnanců z původních tisíců na asi 100 z důvodu protiruských (fakticky protičeskomoravských) sankcí.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky