Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Otazníky nad stávkou: Má Středula jen upustit páru? Svoboda je prý drahá. Ta s velkým S zvláště. Nadlidi nejen v Praze žerou a mlaskají. Řehka věští jadernou válku. Rozdrťte sionisty! Oteplená velí? Ne, je to dál jen na nepodvolených!

Otazníky nad stávkou: Má Středula jen upustit páru? Svoboda je prý drahá. Ta s velkým S zvláště. Nadlidi nejen v Praze žerou a mlaskají. Řehka věští jadernou válku. Rozdrťte sionisty! Oteplená velí? Ne, je to dál jen na nepodvolených!

26. 11. 2023

Tisk článku

Petr Hájek má pochyby, jestli provařeného odboráře lze brát při organizování stávky proti vládě vážně a připomíná, že na rozdíl od lidí živících se prací patří mezi stovky a tisíce příživníků, jichž se drahota, inflace a vládní tyranie netýká

Stávka proti fialové demoliční vládě. Hladovka bývalých disidentů z téhož důvodu. Ještě není kalendářní zima, ale mrzne a sněží už i v Praze, nejen na severu.

Tam je naopak docela horko poté, co v Nizozemsku vyhrál Geert Wilders volby s programem Stop migrantům a Pryč z EU! Skoro to vypadá, jako by se svět zvolna začínal stavět z hlavy zpět na nohy. Vždyť už i ve vedlejším Švédsku Posvátná Greta pochopila, že s „klimatickou změnou“ (směšný termín, jenž nahradil nekonající se „globální oteplování“ způsobené prý člověkem a sodovkovým plynem) asi další kariéru neudělá, a vrhla se do ulic s pokřikem, který rozlítil její obdivovatele u nás - a současně (to je vlastně totéž) propagandou zfanatizované obdivovatele Izraele:

„Rozdrťte sionisty!“.

Než ji v tom budou následovat také čeští studenti, dosud dál zpitoměle v mrazu stávkující proti oteplování, si ještě nejspíš počkáme. Jednak jejich „velín“ v ČT zatím nedal patřičný signál a jede dál v kabaretním kouzelnickém čísle, že i předčasná zima je důsledkem produkce CO2. Hlavně však vládní podpora Izraele ve vyvražďování Palestinců (v souladu s bubny korporátních médií) je stejně bezvýhradná jako pravidelných orwellovských pět minut nenávisti vůči Vladimíru Putinovi a chvále války Západu proti Rusku skrze zbytky ještě žijících Ukrajinců na bojišti. Kdo jen cekne jinak, balí si svých pět švestek. Jak ve škole, tak v zaměstnání.

Političtí nadlidé

A jak také jinak, když u nás máme konečně už naplno ukázkovou západní svobodu a demokracii. Pochopitelně jen tu liberální, která se vyznačuje tím, že obyčejnou demokracii liberálně zakázala. A kdo tvrdí, že nemáme ani svobodu, je rovněž vedle. Jen by se ta svoboda měla psát s velkým S. Jedna taková u nás totiž bezpochyby existuje. Biologicky je sice mužského rodu, ale na přírodních (ani fyzikálních) danostech už v ideologickém třeštění nových svazáků a normalizátorů samozřejmě nezáleží.

Takže ta jediná doložitelná Svoboda je ten – a slouží nám za dokonalou ilustraci stavu politiky jako údajně veřejné služby. Sedí za ODS na pražském magistrátu s primátorským řetězem. Jeden by řekl, že řídit hlavní město je ťarcha na plný úvazek. Jenže to pro nadlidi neplatí. Velký Svoboda je vedle toho poslancem, členem zdravotnického výboru sněmovny, a ještě i jednoho „podvýboru“ pro vzdělávání, vědu a výzkum. A meziparlamentní skupiny pro Itálii, Izrael, Rakousko a USA. A učí na 3. lékařské fakultě UK. A ve vojenské nemocnici má svou ordinaci. A donedávna byl i členem správní rady VZP.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Svoboda není zadarmo

Často slýcháme, že demokracie a Svoboda není zadarmo. Svatá pravda. Podle zjištění webu Kverulant nás tahle Svoboda v podobě pražského primátora přijde na 140 tisíc měsíčně. Když na sebe vezme podobu poslance, inkasuje dalších 130 000 měsíčně. Na poslaneckých „náhradách“ si dosud nechal vyplatit 753 552 korun (asi 110 000 měsíčně). Z VZP mu na účet už poslali 1 737 398 korun. Kolik inkasuje jako aktivní pedagog či lékař, není známo. Jaký div, že Praha je zjevně zcela bez řízení.

Magistrát pod jeho domnělým vedením pouze utrácí desítky miliard z našich daní na podezřelé zakázky údajné další dostavby metra, rozkopává současně všechny ulice, „opravuje“ nedávno rekonstruované silnice, aby pirátsku zcela znemožnil pozemní dopravu a buduje drahé přípojky pro skoro neexistující (a patrně brzy odmávaná) elektroauta bruselského cvokhausu. Úžasné provize z každé této zbytečnosti zrovna vyšetřuje policie v Olomouci.

Hlavní město – obraz zkázy státu

Praha si zatím vystačila s "dopravní" kauzou Hlubuček a Dozimetr v podání Rakušana a jeho kompliců ve STANu, takže je nutno „nějakou tuhle Olomouc“ dohnat a předehnat. Prahu ve skutečnosti dál řídí Pirát Satan (Hřib) s Pospíšilem (TOP 09) a bratry Čižinskými (maskovaní Lidovci). Za miliardy (zase ty provize!) budou absolutně nesmyslně – kromě dalšího hluku a nebezpečí úrazů vracet tramvaje na Václavák, přestože je prošpikovaný metrem – aby se tam už nikdy nedalo proti vládě demonstrovat. A to ho nedávno za obrovské prachy přestavěli ve spodní části na „pěší zónu“! 

A pro jistotu zdaní autům vjezd do centra, protože osobní vůz je přece buržoazní přežitek, s nímž progresivistická ideologie brzy skoncuje – jako ostatně s celým hospodářstvím. A ještě při tom vytáhnou řidičům z kapes poslední korunky, aby byl měl magistrát z čeho platit stovky napojených politicky přisátých příživníků. Ostatně modré parkovací čáry, které těm, kdo zde bydlí, parkování vůbec nezaručují, nejsou nic jiného. 

Hlavní město je v kostce obraz zkázy celého státu – jen se zde točí větší peníze než "na venkově", protože zde mají ve větší míře než jinde (jen Brno se v tomto směru pod vládou Fialovy brněnské mafie konečně Praze trochu přibližuje) sídlo ti, kdo pod nálepkou poslaneckých, vládních či přímo nadnárodních institucí – řečeno s klasikem První republiky – nejenomže z veřejného nenasytně „žerou, ale ještě při tom mlaskají“. Jaký div, že právě Praha (a nyní i Brno) je hlavní zálohou zpitomělého a zkorumpovaného bruselizovaného občanstva, jež vždy na poslední chvíli ve volbách zachraňuje unijní kolaboranty pod značkami TOP 09, Piráti – a další podobné odnože ODS.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Hlavně ta komunikace!

Skvěle to ostatně předvádí lodivod českého Titaniku Fiala. Z pětikoaličního kapitánského můstku zní základní mantra (reprodukovaná pak v nesčetných obměnách korporátními médii v čele s ČT a ČRo): Děláme to skvěle, jen musíme lépe komunikovat! Jinak ti hloupí Češi a Moravané nepochopí, že zničení státu a jeho historických národů je v zájmu „světové liberální revoluce“, na níž v konci konců svou likvidací přispějí k záchraně planety. No nekup to! 

Karel Řehka, pucflek ministryně války Černochové (ODS), náčelník generálního štábu operetní české armády změněné v pomocný expediční sbor amerických imperiálních výbojů po celém světě, to řekl tento týden jasně: „Připravujeme se na nejhorší scénář, na válku vysoké intenzity a velkého rozsahu s technologicky vyspělým protivníkem vybaveným jadernými zbraněmi.“ Je to už poněkolikáté, co tento další luxusně placený fialový úředník vyhrožuje Rusku jadernou válkou – a nám rychlým a (pro mnohé) téměř bezbolestným vyhlazením z povrchu zemského. To je, panečku, ta správná, ideově pevná komunikace!

Překonává tak i mistry vládní komunikace jako je ministr Umělé nemocnosti a humánního zabíjení pacientů (bez škodlivých antibiotik) Vlastimil Válek (TOP 09) či ministr pro Rychlé dobití zbytků českého průmyslu energetickým a finančním vyhladověním Jozef Síkela. Ten se však vrátil do hry o komunikačního Oscara, když si právě postěžoval, že se k nám opět – zatím prý jen v malém – opět dováží ruský plyn. Ano, ten kvalitní plyn, který – na rozdíl od norského a spol. – nerozežírá armatury kotlů a dalších zařízení, aby došlo na Pekarové dva svetry. Skandál prostě! On si na to ale posvítí!

Jinak by se mohlo brzy stát, že bychom byli jako ty málo progresívní země západní Evropy, které ruský plyn stále dovážejí – o Maďarsku a nyní i Slovensku – ani nemluvě.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 27. 11. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Zklidnit papiňák?

A Fiala? Ten už raději neříká skoro nic – takže na jeho slova dojde. A pak jsou tu ještě další komunikační kanály (to slovo má v tomto případě přesný význam) – agentury pro údajný výzkum veřejného mínění.

STEM právě přišel s tím, že Babišovo ANO stále bezpečně vede, přičemž na druhé místo se dostala Okamurova SPD. Tam je tam samozřejmě již dávno, ale muselo se to upravovat, aby druhá zůstávala ODS - lídr likvidace všeho českého a moravského. Teď tam – i ve světle Wilderova vítězství – s malinkým rozdílem od Fialy - pustili na chvilku Okamuru. Snad doufají, že tím pětidemoliční voliče „vystraší“ - a před pondělní stávkou trochu zfialoví.

Stávka je samozřejmě jedinou možnou odpovědí – a měla být už dávno. Jen se nad ní vznáší otazník Středulova úskoku. Tenhle pán, který rovněž patří k celoživotním příživníkům přisátým v tomto případě na "daně" svých oveček, podporovatel Danuše Nerudové do prezidentského úřadu, je přece totálně provařený a mimořádně nevěrohodný. Nedostal náhodou od fialových za úkol jenom trochu „upustit páru“ v tradici Haškova "mírného pokroku v mezích zákona"?

To zjistíme brzy. Ani na okamžik bychom proto neměli ochabnout ve skutečně autentických aktivitách nepodvolených.

Slovenský a nyní i nizozemský příklad máme přece přímo před očima. Nenechme je oslepit vládními krysaři středulovského typu.

Bude zima, bude mráz. A v něm, paradoxně, mohou zločinci ze Strakovky a dalších spojených mafií (jako pražský magistrát) zažít opravdové horko.

To už jsou ty tajemné zákony „globálního (politického) oteplování“, které se možná prvními příznaky skutečně projevuje.

Ale ještě bude hodně dlouho s námi – jakkoli naoko proměněný – „greténismus“.

Oni to jen tak nevzdají.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky